Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ιωαννιτσα ευχαριστω που δεν επεσες να με φας με την καθυστερηση,γιατι η ηλιανα(λορα)-προφητης,χθες αν με ειχε μπροστα της θα με ετρωγε ζωντανη χαχαχα.τελικα δικιο ειχε η ηλιανα που μας ηθελε εννωμενες στις 8!!!!

θα την παρω τηλ σε λιγο και θα τα μαθουμε ολα.

σας ειπα????δεν σας ειπα!!!

θα παω στην λαικηηηηηηηηηηηη,επιτελους πεμπτη στο σπιτι και χρονος για να παω.

αχ παλι την βαφτιση της εβαλε να δει η μικρη.το βλεπω να το καταστρφει το δισκακι!!μια την βαφτιση και μια το παραμυθι με τον μπαμπα(τον γαμο δηλ)εμενα ουτε να με χεσει!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα.

Να μας ζήσει το νεο μέλος του καφέ !!!Πετρούλα μου μπράβο κοπελάρα μου .Μα 4520?????

Πήρε το ματι μου την Μαργαρίτα?????Που είσαι βρε κορίτσι???

Ιωάννα μου καλά αποτελέσματα κουκλα μου.

οσες εχετε λαπταπ λυστε μου μια απορια βρε κοριτσια.

ειδα εναν λεκε που απεμεινε απο το χθεσινο γαλα της μικρης στην οθονη (γιατι χωρις τα τραγουδια της βουγιουκλος δεν τρωει-πινει τιποτα)και πηγα να το καθαρισω με το δαχτυλο.η οθονη,το γυαλι δηλαδη πηγε λιγο πανω κατω,ειναι φυσιολογικο η ξεκολλησε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Καλέ τι παίδαρος είναι αυτός?????? Πετρούλα τις καλύτερες ευχές μου κι από εδώ.

Εμείς κορίτσια ξενυχτήσαμε όλο το βράδυ. Κάπου την άρπαξε ο μικρός και είχαμε μύξες, βήχα και τα σχετικά, ευτυχώς χωρίς πυρετό, αλλά όπως καταλαβαίνετε είμαι με πονοκέφαλο και πάλι :(

Sardelaki μου δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω το απόγευμα και να με συγχωρέσεις :( :(

Κι εμένα πήρα κάπου το μάτι μου τη Ρίτα! Αντε βρε κοριτσάκι. Ελα κι εσύ στην ωραία παρέα μας!!!!!!

Ιωαννίτσα καλά αποτελέσματα να έχεις σήμερα. Αντε και με τον Χρηστάκο να ηρεμήσετε σύντομα.

Αντε Κικο πες μας κι εσύ τα νέα σου?????

Φιλιά κορίτσιε σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Βατραχακι και εγω το εχω κανει αυτο με το ρουχα τα κοιταω μηπως και σιδερωθουν μονα τους αλλα τιποτις οποτε κανω το εξης...

τα αφηνω σε μια καρεκλα στην τραπεζαρια να ειναι ορατα σε οποιον μπαινει απο την πορτα ,οποτε οταν ερχεται η μαμα το μεσημερι για να παραλαβει τον χρηστο με λυπαται και σιδερωνει λιγα λιγα καθε μερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κοριτσια...χαθηκα το ξερω. Καπου πηρε το ματι μου οτι γεννησε η Πετρουλα. Να σας ζήσει το νέο μέλος κοριτσάρα μου!!!!! Γερος και ευτυχισμένος!!!!!!

4520???? Κόντρα με τον μεγάλο θα βάλει καλέ αυτός. Έτοιμος βγήκε. :D

Εμεις τρέχουμε περισσότερο απο ποτέ. Σχολείο (πηξιμο) δυσκολα τα πραγματα.Δυσκολη η τρίτη δημοτικου. Η καημενουλα παιδευεται. Φροντιστηριο αγγλικων και κολυμβητηριο. Εγω δουλεια μαγειρεματα κτλ...ο Νικολας τα δικα του, καθε μερα είμαστε σε αγώνα.

Απο τις "κακες" συνηθειες μονο το νυχτερινο πάμπερς δεν έχουμε κοψει ακόμα γιατι δεν βλέπω να τα κρατάει. Ολο κατουρημένος ξυπνάει. Η γιατρος μου είπε οτι ειναι μικρός ακόμα και δεν χρειάζεται να βιάζομαι. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να σηκώνομαι το βραδυ και να τον βάζω να κατουράει αλλα μου το απαγόρεψε η γιατρός. Τεσπα...

θα τα υποστούμε λιγο ακόμα τα πάμπερς για τη νυχτα.Κατα τα άλλα ήσυχος είναι οπως ήταν εκτός απο μερικές εξάρσεις απαίτησης. Εχει πολυ πλάκα γιατι ακομα δεν μιλάει πολυ καθαρα αλλα λεει τα παντα. Εκει που τρελενομαι ειναι οταν κανω οτι κλαιω και μου λεει ...μαμα μη ντεθ (μη κλαις) μαματα, (σταματα) . και μετα αρχιζει να με χαιδευει και να λεει κα ιιιιι , κα ιιιιι , κα ιιιιιι (καλη, καλη,καλη) χαχαχαχαχ....πεθααααιιινω οταν το λεει αυτο!!!

Αυτα τα νεα μας κοριτσια μου...εσεις ολα καλα ελπιζω?

Βατραχακι και εγω το εχω κανει αυτο με το ρουχα τα κοιταω μηπως και σιδερωθουν μονα τους αλλα τιποτις οποτε κανω το εξης...

τα αφηνω σε μια καρεκλα στην τραπεζαρια να ειναι ορατα σε οποιον μπαινει απο την πορτα ,οποτε οταν ερχεται η μαμα το μεσημερι για να παραλαβει τον χρηστο με λυπαται και σιδερωνει λιγα λιγα καθε μερα...

:D:D:D:D:D:D σωστηηηηη!!!!

τερμα τα αστεια εβαλα να σιδερωσω τοσες μερες τα κοιτουσα μπας και γινουν μονα τους αλλα μπα!!!!

εγω να δεις τι εχω.σημερα που θα αφησω την μικρη στη μαμα μου θα τα κανω ολα για να ειμαι ετοιμη και για τα εγκαινια.με την μικρη σιδερωμα απλωμα ρουχων και μακιγιαζ ειναι ακατορθωτα.

οσο για τον αντρα μου δεν ξερω τι φοραει στη δουλεια.προσπαθω να εξαντλησει τα πουκαμισα και να μην εχει σιδερωμενα ωστε να αρχισει να φοραει μπλουζες

καλημερα ομορφεσ τι ομορφη μερα με ηλιοοοοοοοοοοοοοοοοοο

πετρουληνη μου ακριβοσ σην ωρα του ο μεγαλοσ λεπτο δεν αργισε τζαστ τα φιλιαααααααααααααμου σε ολλεσ φευγω για βολτα μετα παιδια

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...