Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτα μου καλως ηρθες κοριτσι μου

μερεντες κ προφιτερολ διαβαζω:D:D.... θα αντισταθω και δεν θα παω στη κουζινα ομως:tongue:

μπηκα μηπως και εχουμε τιποτα νεοτερο αλλα ακομα οχι, ευχομαι με το καλο το πρωι να εχουμε νεα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=632510#post632510

ειμαι απαραδεκτη,βριστε με,κοιμηθηκα και μολις τωρα ειδα το μηνυμα της πετρουλας που μου εστειλε πριν 2 ωρες.

4520 κιλα κοριτσια.μια χαρα περνουσε εκει μεσα το ζουζουνι.

μου γραφει"στις 10κ26 ηρθε το ελεφαντακι μου!μας αιφνιδιασε λιγο αλλα ειμαστε καλα και τον περιμενω..ξανθος κ 4520 κιλα!εεε??

συγνωμη!!!η κορη μου φταιει που κοιμηθηκα,με ηθελε κοντα της να της κραταω το χερι και μολις με κοιμησε κατεβηκε και εκοβε βολτες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ριτακι καλως ηρθες!!!

ελα ρε λορα μη βαρας τι να κανω,μονο 2 ωρες καθυστερησα να το γραψω,σκεψου ομως,μολις το εμαθα και εγω σας ενημερωσα αμεσως.αφου με κοιμησε το κοριτσακι μου τι να κανω,τραβουσε και το κορδονι παο εκεινο το κουρδιστο που κανει μουσικη,ξερεις τι καλα που ηταν!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Να μας ζήσει ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!Καλέ διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα κιλά και λέω μήπως είναι από τη νύστα μου κ το βλέπω τόσο? Πολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά!!!! Καλημέρα σε όλες! Πάω ξανά για ύπνο και τα λέμε μετά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Δεν κοιμήθηκα που δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ δεν έμπαινα τουλάχιστον να διαβάσω τα νέα της Πετρούλας? Πραγματικά ολόκληρο παληκαράκι! Να μας ζήσει ο ξανθούλης! 4.520??? Μήπως ττο πρώτο είναι 3 αντί για 4????

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα κοριτσια,

και εγω μεσα στη νυστα μου κοιτουσα το 4 αλλα οχι.4 μου εγραψε!!

δε μου λες αρμα ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ??????????????

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!

παιδια τι παιδαρο εβγαλε η πετρουλα ???4520???ουαου!!!!το βραδυ ελεγα στον αντρα μου ενω διαβαζα ...γιωργο η πετρουλα εχει συσπασεις , γιωργο εσπασαν τα νερα της πετρουλας..και μου απανταει ο αντρας μου καλε ρε ξεμυαλισμενες γεννατε και εξακολουθειτε και γραφετε ??με το λαπτοπ στο μαιευτηριο θα παει ??ειστε τρελες ...ειχα σκασει στα γελια..

Ευχαριστουμε Βικακι για την ενημερωση ...

Ελενη μου σουπερ η μαθητρια ...ξερεις τι λενε η καλη μερα απο την αρχη φαινεται ..και το κοριτσι σου ξεκινησε σουπερ!!

Κοριτσια το ξεματιασμα κατιρι πρεπει να να εκανε γιατι ειχε μεν ξεπσασματα και χθες αλλα σε λιγοτερο βαθμο ...thanks girls....το απογευμα παιρνω τα αποτελεσματα απο την καμπυλη και εχω ενα αγχος ...καλου κακου θα φαω 2-3 σοκολατιτσες γιατι ποιος ξερει τι θα δειξουν τα αποτελεσματα..

Βρε ζουζουνοαρμα τι νυσταζεις ????που ειχες γινει ενα με το στρωμα 10 μερες ????αααααααα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Να μας ζησει ο μπεμπαρος! Αυτος ειναι ο ορισμος του μπεμπαρου! Ακου 4,5 κιλα! Καλοπερνουσε εκει μεσα, σιγα που θα ηθελε να βγει νωριτερα!

Κοριτσια τελικα δεν καταλαβα, φυσιολογικα γεννησε? Γιατι με τετοιο μωρο και τοσο γρηγορα αν γεννησε φυσιολογικα ειναι θαυμα!!!

Πετρουλα μου να σας ζησει το αγορακι σας!!! Παντα γερος να ειναι!

Ριτακι γυρισεςςςςςςςςςςςςςςςς??????????????

t7fQp3.png

Νατάσα μου απ' ότι κατάλαβα φυσιολογικά γέννησε, μάλλον γι αυτό είχε ενοχλήσεις τόσες μέρες πριν το σώμα της είχε προετοιμαστεί άριστα! Αλλά να βγάλει και 4,500 κιλά παιδί μπράβο της! Είναι βέβαια και 2 μέτρα γυναίκα, οπότε γι αυτό είχε καραβολευτεί ο μικρός της! Από την Κίκο μας που είναι η επόμενη έχουμε κανένα νέο?

Joa καλά αποτελέσματα από την μπλιάχ εξέταση!

Delenaki καλή αρχή στο γυμναστήριο και το κοριτσάκι σου είμαι σίγουρη ότι θα καλοπερνάει στο σταθμό!

Πότε θα έρθει το μεσημέρι? Δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα θέλω μόνο να την πέσω για ύπνο! Ζήτημα αν κατάφερα να κοιμηθώ κανένα τρίωρο. Θα βγω μάλλον και με τη μικρή που πρέπει να πάμε να πάρουμε δωράκια και δεν έχω καθόλου κουράγιο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...