Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγώ εδώ βλέπουμε dvd και κάθε λίγο μπαίνω να δω για νεώτερα! Εντομεταξύ η ταινία είναι ολίγον τρομαχτική οπότε προτιμώ να διαβάζω τα νέα σας!
Τί έγινε; Είστε σινεφίλ;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα πάω να θηλάσω ΣΕ κάθε θηλασμό θα μπαίνω να διαβάζω

ελπίζω τώρα να είσαι στην ανάνηψη πετρούλα μου

και όλα να έχουν πάει περίφημα

και όταν εσύ μπορέσεις να ενημέρωσης οποία μπορείς

εμείς μπορούμε να περιμένουμε αρκεί να είσαι καλά

:tongue::tongue:

Να' μαι κι εγώ!!!

Τα διάβασα τα νέα...

Είχαμε φίλους στο σπίτι (είχε και μπάλα σήμερα) και μόλις φύγανε. Δεν έχω μαζέψει τίποτα. Μπήκα κατευθείαν να ενημερωθώ...

Φιλάκι, παγωτό έμεινε λίγο, αλλά έχουμε και φρεσκότατο προφιτερόλ απ' το max perry, σε καλύπτει?

mrdIp3.png

Και για σένα τα ίδια λέγαμε, σκατούλα!

αχ τα διάβασα και ομολογώ πως αν το ήξερα όταν γεννούσα πόσοι άνθρωποι αγωνιούσαν για μενα θα έπαιρνα πολύ κουράγιο

δυστιχοσ :(:(:(:(

Διαφημίσεις

Εκανα και εγω την προσευχουλα μου κατα την υποδειξη της Ηλιανας στο fb αλλα δεν εμαθα την εξελιξη... οποτε και ηρθα να δω!!!χαχα

Διαβαζω λοιπον τρομερες on line εξελιξεις.Αντε με το καλο Πετρουλα και ενα γερο μωρακι!!!!Ολα θα πανε τελεια!!!!Ευχομαι να εχεις εναν ευκολο τοκετο και μια γεματη αγκαλια το συντομοτερο.

Την καλησπερα μου σε ολες!

καλώς ήρθες καλή μου μια γέννα μας χώρισε μια γεννά ας μας ενώσει

Βάλε λινκ τώρα!

την ανεβασα καλε

Ριτάκι καλωσήρθες! Έλα να μαζευτούμε να τα λέμε!

Ηλιάνα δεν έχω λόγια για την ιστορία τοκετού σου! Πολύ δυνατή! Καλύτερα που την έγραψες τώρα κι όχι πριν γεννήσει η Πετρούλα, εγώ φοβήθηκα για να πω την αλήθεια.

Γίναμε Φιλάκι μου είπαμε μιας και η τηλεόραση δεν έχει τίποτα καλό πέραν από το νησί και το gray's να το ρίξουμε στα dvd! Έχω χεθτεί λίγο πάνω μου με το σημερινό! :) !

mGKop3.png60Jvp3.png

γιοβάνα τέλειος ο συνδιασμός σου, πανμαρ τί προφιτερόλ μου λες βραδιάτικα................ τρέχουν τα σάλια ρε κορίτσιααααααααααα. Θα την πέσω στη μερέντα, γκρρρρ. Έχω βάλει πάνω τα φασολάκια να γίνονται και περιμένω να κλείσω το μάτι. Τί άλλα για πείτε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ηλιάνα δεν έχω λόγια για την ιστορία τοκετού σου! Πολύ δυνατή! Καλύτερα που την έγραψες τώρα κι όχι πριν γεννήσει η Πετρούλα, εγώ φοβήθηκα για να πω την αλήθεια.

:) !

Την ανέβασα όσο ποιο χάλαρα μπορούσα την έχω γραμμένη μέσα από το μαιευτήριο σ ε ημερολόγιο όπως και του Λευτέρη γιαυτο δεν την ανέβαζα πριν γέννηση η πετρούλα

παω να θηλασω :D:D:D:D κ ερχομαι

Διαφημίσεις

Γεια σου Ρίτα!!!

Ρε κορίτσια, μ'αυτό το f/b τα έχω λίγο χαμένα...

Μπήκα να δω τι γίνεται και είχα ένα καταιγισμό μηνυμάτων και πληροφοριών...

Κολλάει και συνέχεια και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Αν καθυστερώ να απαντάω, μην με παρεξηγείτε... Το παλεύω πάντως...

mrdIp3.png

Εντομεταξύ ρε κορίτσια όσο έβλεπα την ταινία είχα πάθει κι εγώ πλάκα, γιατί λέω δε μπορεί κάποιος μου κάνει πλάκα και όχι τίποτα άλλο δε μπορούσα να το μοιραστώ και με κάποιον γιατί ήμουν μόνη μου ακόμα στο δωμάτιο, ο γιατρός και η μαία είχαν πέσει σε κίνηση και ήταν ακόμα στο δρόμο και δεν άφηναν τον άντρα μου να μπει μέχρι να έρθουν να είναι μαζί μου! Ευτυχώς έβλεπα κάτι σχετικό! Χι,χι,χι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Στο κάτω δεξί ράφι Φιλάκι μου ψάξε καλά! :) ! Είμαι σκατούλα το ξέρω!

Είναι εδώ: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=632431#post632431

Καληνύχτα κι από μένα, άντε να ξημερώσει με το καλό και να έχουμε νέα για το νέο μπεμπάκι του καφέ μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...