Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:D:D:D:D

Η Παναγια μαζι σου κοριτσι μου γλυκο...με ΚΑΝΕΝΑ πονο ακους με ΚΑΝΕΝΑ πονο. ολα καλα να πανε και να γεννησεις γρηγορα κοριτσι μου.

ΣΕ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩ

1103437ctqcz7efhb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ τι όμορφα!!!! Με το καλό κορίτσι μου. Όλα θα πάνε καλά. 20 Οκτώβρη θα γεννηθεί......του Αγίου Γερασίμου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

ΠΩ ΠΩ!!!!Εσπασαν και τα νερά????Τι καλά! Άντε να γεννήσει εύκολα το κορίτσι μας! Ανυπομονώ να μάθω νέα!!!!

Μαράκι...και πρώτο όνομα ε;;;;;;;;;;;;;; 280.gif

Το ευάκι μας τί κάνει; Εσύ πώς είσαι;

Εννοείτε και ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!Μη μας ξεχάσεις όμως αν γίνεις διάσημη!:lol:

Το Ευάκι είναι μια χαρά σήμερα μετά από πολύ καιρό περάσαμε το απόγευμα μόνες μας και είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Περάσαμε σούπερ. Η βοήθεια της μαμά μου ήταν πολύτιμη όλες αυτές τις μέρες δεν το συζητώ, αλλά και το πρωί-απόγευμα με κούρασε λίγο και πιο πολύ γιατί ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να ασχοληθώ πολύ με το Ευάκι μου. Σήμερα το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, βέβαια ζορίστικα λίγο κάποιες στιγμές αλλά υποφερτά..

Ο Αστεράκος τι κάνει? Είναι στο χωριό?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μα κι αυτές οι κιλινικές να μην έχουν ένα λαπτοπάκι στην αίθουσα οδυνών!!!

Στη μικρή στις οδύνες έβλεπα mega που είχε το Look who is talking now, σε κάποια φάση δείχνει αυτή να της σπάνε τα νερά στο δρόμο και όλες τις οδύνες και την έξοδο του μωρού στον κόσμο! Και τα έβλεπα και τα ζούσα ταυτόχρονα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πετρουλααααααααααααααααααααα

με το καλο κοριτσι μου! Με εναν πονο!!! Σε σκεφτομαστε ολες!!!

Γεια σας κοριτσια! Εχω χαζεψει απο την πολυ δουλεια τις τελευταιες μερες! Δε σας προλαβαινω! Θα τα πουμε αυριο! Πολλα φιλια!

t7fQp3.png

Μαράκι μου σιγά να μην σας ξεχάσω...γίνεται; Δεν γίνεται! Πολύ χάρηκα που πέρασες τόσο καλά με το κοριτσάκι σου σήμερα. Ο Αστέρης μιά χαρούλα...Θεσ/νίκη τον έχω...από την μέρα που βγήκαμε απο το νοσοκομείο δεν τον έστειλα στο χωριό. Άλλωστε είναι η μαμά μου εδώ και τον κρατάει. Δυστυχώς την άλλη Πέμπτη ξαναφεύγει :cry:

Πετρούλαααααααααααααααααααααα συγκινήθηκα μάτια μου. Άντε με το καλό κοριτσάρα μου....οι σκέψεις μου κοντά σου και οι προσευχές μου μαζί σου!

m57Zp2.png

Μαρίνα δεν παίζεσαι!!!!!:P:D

Πετρούλα μου ελπίζω να γρήγορα να κρατήσεις τον μπεμπούλη αγκαλίτσα!!!! είναι αυτό που λένε και ο άγιος φοβέρα θέλει!!!!:D:D:D:D

κορίτσια όποια μιλήσει πρώτη με την Πετρούλα περιμένουμε νέα!!!!!

Εμείς με την αναστασία πήγαμε πάρα πολύ καλά!!!! Την πήγε ο Αλέκος, δεν έκλαψε καθόλου όταν έφυγε και όταν πήγε να την πάρει του είπαν ότι για πρώτη μέρα τα πήγε πάρα πολυ καλά, έπαιξε, τραγούδησε και αύριο θα πάμε για δύο ώρες!!!!!:D:D:D

Αύριο θα παώ και γυμναστήριο και το λέω γιατί τόσα χρόνια που έχω να γυμναστώ αν δεν γράψω να ξέρετε ότι θα πονάν μέχρι και τα ακροδάχτυλά μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Άρμα χάρηκα πολύ με τα νέα σας!!!!! Για τους πόνους τι σου είπε;;

Σαρδελάκι μου μακάρι να μπορούσα αλλά δουλεύω την Πέμπτη..:(:(:( Θα πάνε όλα τέλεια όμως είμαι σίγουρη!!!!!:D:D:D

Θα ξαναμπω να δω τα νέα!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

απο οτι βλεπω ολες ειστε παρουσες:D:D

φιλακι μου δεν εχω παγωτο γιατι το χλαπακιασα χτες βραδυ....αλλα εχω μαρμελαδα συκο:D:D εεεεεε κατι ειναι και αυτο

αρμακι μου πολυ χαιρομαι πολυ διαβαζω τα καλα σου νεα

on-line τοκετος πραγματικα:)

κοριτσια εγω οταν γενησα την Καλλη πηρα μαζι μου ενα μικρο ραδιο για να ακουω τον αγαπημενο μου σταθμο, και ειχα κανει διαπραγματευση με τον γυναικολογο μου ...φιλος ηταν... οτι αν δεν μου αφησει να ακουω ραδιο θα γινοταν χαμος:D:D

αλλα ετσι ξαφνικα που με επιασαν η πονοι και τοσο γρηγορα που γεννησα, απο την ωρα που πηγα στην κλινικη μεσα σε 1/2 ωρα τσουπ η κορακλα μου number 2 βγηκε, δεν προλαβαν να με ετοιμασουν και ουτε καν προλαβε και ο γιατρος μου να ερθει....

αντε Πετρουλα μου ολες σε σκεφτομαστε και εχεις την θετικη μας ενεργεια για ενα ευκολο τοκετο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...