Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρούλαααααααααααααααααα εεεεεεεεεερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο μάγκας! Άντε κουκλίτσα μου με το καλό!

Γιοβαννούλα μου υποφέρω δε λες τίποτε...δεν μπορείς να φανταστείς τι περνάω. Παλιότερα είχα κάνει μιά θεραπεία διότι κάθε βδομάδα με τρέχανε στο νοσοκομείο για ενδοφλέβιο παυσίπονο. Με είχε βοηθήσει αρκετά...αλλά τώρα άρχισαν πάλι τα ίδια. Θα πάω την δευτέρα στον γιατρό!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΕΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

Αχ πολύ συγκινήθηκα τώρα! Όποια επικοινωνεί μαζί της ας μας ενημερώνει οκ?

Μαελένη εμένα δεν μου έκανες πρόταση!

Ηλιάνα έγραψες με τα τραγούδια του γάμου σήμερα! Να σαι καλα! :lol:

Η Πετρούλα θα μπει στις 8?

Σαρδελάκι μου κι εγώ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί...:-(

Εύχομαι ολόψυχα να πάει τέλεια το μαγαζί και να γίνεις και το πρώτο όνομα!

giovanna περαστικά σου! Η Αλεξάνδρα είναι καλά?

Μαρινάκι πως πάει με την ομοιοπαθητική? Είδες αποτέλεσμα ή είναι νωρίς ακόμα?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Μαράκι...και πρώτο όνομα ε;;;;;;;;;;;;;; 280.gif

Το ευάκι μας τί κάνει; Εσύ πώς είσαι;

Ρε συ Ηλιάννα διαβάζω κι εγώ στις 8 και λέω μάλλον θα μπαίνει η Πετρούλα . Ψαρώσαμε όλες όπως βλέπεις!

Βίκυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ που είσαι ρε φιλενάδα;

m57Zp2.png

Όλες στις 8 να προσευχηθούμε????????

άντε φιλία πάω να ξεκουραστώ

Ρε συ Ηλιάννα διαβάζω κι εγώ στις 8 και λέω μάλλον θα μπαίνει η Πετρούλα . Ψαρώσαμε όλες όπως βλέπεις!

Βίκυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ που είσαι ρε φιλενάδα;

η βικη παει σε γαμο τεταρτιατικα χιχιχχι

καλε να προσευχηθουμε ολλεσ μαζι να κανουμε εκλησια δεν διαβασατε τι λεω ??????????????????

:tongue::tongue:

Ρε βατραχάκι να είσαι καλά, γέλλασα που έγραφες για τη Μαρίζα αν έχουν κάνει γάμο! Στο ποστ της έλεγε ότι εχουν 7 χρόνια επέτειο (όχι γάμου φυσικά) και φαντάζομαι το έγραφε έτσι γιατί της φαίνονται πολλά τα 7 για να είναι ήδη τόσο παντρεμένη!
Α γεια σου. Με κάλυψες. 8 χρόνια όμως.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοριτσια μου εδω ειμαι με πονακια και πετρωματα ανα 10-15 λεπτα..

Ειμαι ετσι απο τις 2, νωριτερα ειχα αλλα με μεγαλύτερα διαστηματα..

Λέτε να πλησιαζει η ωρα???Θα περιμενω λίγο ακομη να δω πως θα εξελιχθουν..

Ρε Βικυ τι ηταν να το πεις!!!

Άντε αγαπούλα μπράβο, με το καλό! Στην ώρα του ο παίδαρος! Η σκέψη μου μαζί σου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

χαχα είστε τρελες!!!!!

Εχω τον πόνο μου και σας διαβαζω και γελάω...

Ηλιανα σαν παρακληση μου ακουγεται...:D:D

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες , με συγκινησατε!!!!Κι εσεις που γραψατε εδω και εσεις που μου στειλατε μνμτακια!!Σας εχω ολες στην καρδια μου και σας ευχομαι τα καλύτερα!!

Λοιπόν ειμαι ακριβως στο 10λεπτο και πήγα λίγο στην μαμα μου γιατι κοντεψα να φρικαρω βλέποντας συνεχως την ωρα..

Πήρα και τον γιατρό και μου ειπε να ξεκινησω για την κλινικη οταν οι συσπασεις ερχονται ανα πέντε λεπτα..Δεν προχωραω πολύ μου φαίνεται όμως

Κατα τα αλλα εχω και σουβλιες στη μεση και μια πίεση απο κτ..

Απο τη μια χαιρομαι και απο την αλλη φουσκωνω-ξεφουσκωνω..

Μακαρι στις 8 να εχω εξελιξη, πάντως να ειστε σιγουρες η θετικη ενεργεια όλων σας ηρθε απο εδω..

Πάω να κλείσω βαλιτσα και ισως ξαναερθω...

Φιλακια σε ολες σας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε σκατούλα ακόμα εδώ είσαι και μας κάνεις και πλακίτσα; Στα 5', ωραία τα λέει ο γιατρός, να μη σε ματιάσω ωραία σου εξελίσονται όλα και φυσιολογικά. Τό 'χεις! Μήπως έχεις κανένα laptop, netbook ή συνδεση μέσω κινητού, τέλος πάντων, να μας γράφεις κι από τις οδύνες; Όλα τέλεια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...