Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελειωσα με τις δουλειες μου το σπιτακι μας ειναι καθαρο και συμαζεμενο να δουμε για ποσο :rolleyes:

τωρα μου εμεινε το σιδερο που βαριεμαι να το κανω χιχι!

σαρδελινα μου μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα δεν εχω που να αφησω τα μικρα και αυριο ο αντρας μου δουλευει :|

στονε μου ολα θα πανε καλα εφτασε η μεγαλη ωρα και που ξερεις μπορει το βραδυ να σκασει μυτη ο μαγκας!

Ηλιανα μου πολλα κεφια βλεπω μπραβο γλυκια μου φτου σας να μην σας ματιαξουν!

Ιωαννα μου ματιαγμενο ειναι το μικρακι σου μωρε αμαν ποιος το ειδε με τοσο κακο ματι;

συμπεθερα μου να εισαστε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι!!!

να ρωτησω δεν εχετε κανει γαμο;δεν καταλαβα :rolleyes:

κικο που εισαι καλε αντε μπες λιγο να μας πεις κανενα νεο!!!

ντελενι μου τι εκανε σημερα η μικρη;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ να στε καλα κοριτσια ...εγω να σας πω το πιστευω πολυ το ματι ...

Βατραχακι ελα καλε και απο το σπιτι μας τωρα που πηρες φορα!!!!

Σαρδελακι μου να εχετε καλες δουλειες!!!!ολες οι νυφες του θερμαικου να φορανε δικο σου νυφικο!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Συμπεθερούλα μου το βλέπω πολύ δύσκολο να ερθω γιατι ο αντρας μου τρεχει με τα νοσοκομεία και δεν ξερω που να αφησω τη μικρή.

Να την πάρω δεν το σκεφτομαι καν.Πάντως σίγουρα θα ερθω καποια στιγμη για καφεδάκι.

Ευχομαι να εχεις πολλές πολλές πολλές παραγγελίες!!!!

Γεια σας όμορφες! Τι μου κάνετε?

Πολύ χάρηκα με τα δικά σου Αρμάκι! Μπράβο που όλα πάνε καλά!

Σαρδελίνα αύριο είναι η μεγάλη μέρα? Μακάρι να μην προφταίνεις τις παραγγελίες φιλενάδα!

Joa μου τι έπαθε μωρέ ο Χρηστάκος? Εγώ δεν πολυπιστεύω στο μάτι, αλλά για καλό και για κακό άμα δω τα δύσκολα όλο και κάποιον αγγαρεύω να ρίξει ένα ξεμάτιασμα! Υπομονή και θα ηρεμήσει το παιδί από μόνο του. Άσχετο αλλά τραπεζίτες έβγαλε? Ο δικός μας έσκασε για να τους βγάλει και μαζί του κι εμείς! Ηρέμησε αρκετά μετά!

Ρε βατραχάκι να είσαι καλά, γέλλασα που έγραφες για τη Μαρίζα αν έχουν κάνει γάμο! Στο ποστ της έλεγε ότι εχουν 7 χρόνια επέτειο (όχι γάμου φυσικά) και φαντάζομαι το έγραφε έτσι γιατί της φαίνονται πολλά τα 7 για να είναι ήδη τόσο παντρεμένη!

Εμείς καλούτσικα είμαστε, έδωσα στο Γιώργο από χτες βράδυ ένα σιρόπι που μου συνέστησε ο ομοιοπαθητικός για το βήχα γιατί ειδικά χτες έβηχε τόσο πολύ μέχρι που έκανε εμετό. Μου φαίνεται καλύτερα ήδη σήμερα! Βέβαια βήχα έχει και η μικρή αλλά και παιδίατρος και ομοιοπαθητικός είναι κατηγορηματική να την πάμε χωρίς τίποτα, αφού με το aerolin δεν είδα βελτίωση παρά μόνο πολύ εκνευρισμό.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσια μου εδω ειμαι με πονακια και πετρωματα ανα 10-15 λεπτα..

Ειμαι ετσι απο τις 2, νωριτερα ειχα αλλα με μεγαλύτερα διαστηματα..

Λέτε να πλησιαζει η ωρα???Θα περιμενω λίγο ακομη να δω πως θα εξελιχθουν..

Ρε Βικυ τι ηταν να το πεις!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι σε όλες!!!

Άρμα, μπράβο!!! Ωραία τα νέα σου!!!

Βατραχάκι, πάρε τηλέφωνο να έρθει κάποιος να σου κάνει επίδειξη και σε κανένα σύστημα σιδερώματος, πρέσα ή κάτι παρόμοιο, οπότε θα σου κάνει και τα ρούχα!!!

Σαρδελάκι, με το καλό αύριο...

Ηλιάνα μου, πάντα έτσι κεφάτη να είσαι κοπέλα μου!!!

Σήμερα βαριέμαι πάααααρα πολύ!

Δεν θέλω να κάνω τίποτα... Και δεν έχω και καμιά ιδέα τι να κάνω την μικρή το απόγευμα όταν ξυπνήσει...

Χάλασε και η πόρτα του γκαράζ στο σπίτι και μάλλον θα μας πάει κανά 300άρι η επισκευή...

mrdIp3.png

Κοριτσια μου εδω ειμαι με πονακια και πετρωματα ανα 10-15 λεπτα..

Ειμαι ετσι απο τις 2, νωριτερα ειχα αλλα με μεγαλύτερα διαστηματα..

Λέτε να πλησιαζει η ωρα???Θα περιμενω λίγο ακομη να δω πως θα εξελιχθουν..

Ρε Βικυ τι ηταν να το πεις!!!

εεεεεερχεται!!!!

με το καλο γλυκια μου και με κανενα πονο ολα να πανε καλα!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πετρούλα,

λες να κάνεις on line τοκετό στο καφέ μας???

Εγώ πάντως, τις ώρες που περίμενα να γεννήσω είχα και το κινητό μου για να επικοινωνώ με τον έξω κόσμο!!!

mrdIp3.png

Πετρούλαααααααα έρχεται ο μπόμπιρας ;) ;) ;)

Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις κάποια γιατί θα φάμε και τα νύχια των ποδιών μας από την αγωνία χαχαχαχα.

Πανμαρ έχεις πμ!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου. Χάνομαι λίγο αυτές τις μέρες λόγω δουλειάς. Στις 11 το βράδυ έφυγα χτες από το γραφείο.

Πετρούλα μου ήρθε η μεγάλη ώρα. Με το καλό κοριτσάκι μου. Όλα θα πάνε καλά.

Joa εγώ το πιστεύω πάρα πολύ το μάτι. Δυστυχώς δεν ξέρω να ξεματιάζω :(:(:(:( αλλά μόλι δω και εγω τα σκούρα επιστρατεύω τη μαμά μου.

Σαρδελάκι μου υποφέρεις και εσύ από ημικρανίες; Μεγάλο θέμα αυτό. Η αδερφή μου έχει συχνά πονοκέφαλο αλλά δεν φτάνει στο σημείο να κάνει εμετούς. Την έχει σώσει ένα φυτικό χαπάκι.......δεν θυμάμαι όμως πώς το λένε. Αν θέλεις όμως τη ρωτάω. Με το καλό και τα εγκαίνια του μαγαζιού. Και εγώ θα ήθελα πολύ να σε επισκεφτώ :(:(:(:(. Εντωμεταξύ, άκυρο αυτό που λέγαμε το Καλοκαίρι για Θεσσαλονίκη στις 28/10 γιατί μας βρήκαν οι εκλογές.:twisted::twisted:

Πανμαρ ωραίο πρόγραμμα ύπνου έχει το Σοφάκι σου. Η Αλεξάνδρα είναι σαν της Εύα της Μαρίας. Αν δεν της πούμε εμείς για ύπνο δεν νομίζω να το ζητήσει.

Μαρινάκι πιο σιρόπι σας έδωσε ο ομοιπαθητικός για το βήχα; Εμείς έχουμε κάτι κάψουλες BRYONIA. Έλα να ανταλλάξουμε πληροφορίες :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αααα και ξέχασα να σας πω.....ήρθε η δικιά μου σειρά να κρυολογήσω. Ποτάμι τρέχει η μύτη μου και έχω και κάτι κομάρες. Αυτό μου έλειπε.

Μαελενη πώς πάει ο Γρηγόρης με την τσιρίδα; Βελτιώθηκε η κατάσταση καθόλου;

Φιλάκι να ζήσετε. Και εμείς την επέτειο σχέσης γιορτάζουμε. Στις 8/12 θα κλείσουμε και εμείς 8 χρόνια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσάκια στο FB σας έκανα πρόταση φιλίας για την Πανμαρ, όσες σας έχω φίλες βέβαια.

Μην παραξενευτείτε! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία! Ωχ ξέχασα την Πετρούλα γμτ. Μόλις μου κάνει add η Μαρία θα το κάνω!

Giovanna μου περαστικά σου και καλή δύναμη στη δουλειά κοπέλα μου.

Ο Γρηγόρης το ανέφερα και πριν κάθ Τρίτη σεληνιάζεται θαρρείς και έχουμε τα διάφορα δυστυχώς και χτες μας έβγαλε έξω από τα ρούχα μας και τους δυο!!!!! Ευτυχώς σήμερα φαίνεται αλλιώς! Θα φανεί.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Sootha λέγεται το σιροπάκι Γιοβάννα μου. Ο βήχας είναι περισσότερο ξηρός όμως μάλλον γι αυτό έγραψε αυτό!

Σας αφήνω, επλίζω όταν ξαναμπω να έχουμε εξελίξεις με το Πετρουλίνι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα

Από δίκια μου πρωτοβουλία λέω

άλλες μαζί στης 8 ακριβώς να σκεφτούμε

και να προσευχηθούμε για την πετρούλα μας

ένασ άνθρωπος κάνει προσευχή

δυο κάνουν εκκλησία............

εμείς είμαστε περισσότερες

στις 8 όλες μαζί

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...