Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αρμακι μου τελεια τα νεα σου!

ειχα μεγαλη αγωνια θα σ'επαιρνα τηλ αλλα μπηκες και μας τα ειπες πολυ χαρηκα!!!

παω να συνεχισω τις δουλειες μου κι εχω και σιδερο βουνο τα ρουχα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!! Όλα πήγαν καλά! Το σποράκι είναι πια μωράκι με χεράκια και ποδαράκια!!!! Είναι μια χαρά, και η αποκόλληση είναι πλέον μηδαμινή, μου είπε ο γιατρός ότι μέχρι το τέλος του μήνα φίνεται πως θα έχει κλείσει τελείως. Μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά ακόμα θέλει προσοχή(όχι βάρη, ορθοστασία κλπ). Το πόσο χάρηκα δεν λέγεται! όσο για τα κορδελάκι μου προς το παρόν τα αφήνω γιατί δεν εί8δε τίποτα μιας και το νινί κοιμόταν και δεν ξύπναγε, κούνησε ελάχιστα τα ποδαράκια όταν το σκούντηξε αλλά δεν πρόλαβε να δει κάτι..

Ηλιάνα μου περίμενε λίγο ακόμα να δούμε αν θα συμπεθεριάσουμε! :lol:

!:wink::wink::wink:

Υπέροχα τα νέα σου ΤΟ ΚΟΡΙΤΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ

ΕΧΩ ΕΛΠΙΖΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑ ΙΧΙΧΙ

συμπεθέρα χιιχι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ πολύ χαίρομαι που μαζευόμαστε σιγά σιγά

:tongue::tongue:

joa μου ελπίζω να πιάσει το ξεμάτιασμα και να ηρεμήσει έστω και λίγο ο Χρηστάκος..

όσο για το φύλο ήμουν τοσο αγχωμένη να δω ότι είναι καλά το νινί που πραγματικά είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου. Το μόνο που μας είπε από μόνος του είναι αυτό που μας είπε και την άλλη φορά ότι από τους χτύπους της καρδιάς ''κοριτσοφέρνει'' αλλά φυσικά να μην δέσουμε τίποτα..

Ηλιάνα έχεις ακόμα ελπίδες! :lol: :lol: :lol: Ελπίζω μόνο αν έχει ντουντούνα να μην είναι μικρή μιας και δεν φάνηκε ακόμα..:mrgreen::mrgreen:

Βατραχάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια στις δουλίτσες σου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

joa μου ελπίζω να πιάσει το ξεμάτιασμα και να ηρεμήσει έστω και λίγο ο Χρηστάκος..

όσο για το φύλο ήμουν τοσο αγχωμένη να δω ότι είναι καλά το νινί που πραγματικά είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου. Το μόνο που μας είπε από μόνος του είναι αυτό που μας είπε και την άλλη φορά ότι από τους χτύπους της καρδιάς ''κοριτσοφέρνει'' αλλά φυσικά να μην δέσουμε τίποτα..

Ηλιάνα έχεις ακόμα ελπίδες! :lol: :lol: :lol: Ελπίζω μόνο αν έχει ντουντούνα να μην είναι μικρή μιας και δεν φάνηκε ακόμα..:mrgreen::mrgreen:

Βατραχάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια στις δουλίτσες σου!

ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΕΓΩ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ

[ΠΑΡΕ Κ ΕΝΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΦΗ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΘΑ ΧΟΡΕΥΩ

κανεμε κηρα γαμπρο τικαλο παιδι ειμαι εγω ( χριστακισ προσ εσενα ) χιχιχιιχ

αρμακι μου τελεια τα νεα σου!

ειχα μεγαλη αγωνια θα σ'επαιρνα τηλ αλλα μπηκες και μας τα ειπες πολυ χαρηκα!!!

παω να συνεχισω τις δουλειες μου κι εχω και σιδερο βουνο τα ρουχα!!!

καλημερα σουσου

Χορέψετε χορέψετε τα νιάτα να χαρείτε για το σε τούτου τον ντουνιά δεν θα τα ξαναβρείτε δώστε του χορού δωστου εεεεεεεεε ραραραρα ντα ρα άντε πάμε να απει χιχιι ο μικρός χοροπηδαει χιχιχι

http://www.youtube.com/watch?v=2xmllIwYBn4&p=E0F7B22C32963676&playnext=1&index=4

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάρες μου...τρέχω πανικόβλητη για να είμαι έτοιμη για αύριο.

Μαελένη μου στον γιατρό θα πάω την δευτέρα...άντε να δούμε. Ελπίζω να με βοηθήσει η θεραπεία γιατι δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ήμουνα την Δευτέρα...η μαμά μου είχε ξεχάσει τις κρίσεις ημικρανίας μου και όταν τις ξαναθυμήθηκε έπαθε σοκ προχθές. Έτρεμα σαν το ψάρι...2 φορές κόντεψα να λυποθυμήσω και ένα δωδεκάωρο ήμουν αγκαλιά με τον κουβά...μου βγήκε η χολή...μπλιάχ! Σόρρυ για την περιγραφή!

Μαράκι μου τι καλά που μεγάλωσε το νινάκι μας και που σιγά σιγά κλείνει η αποκόλληση...πολύ χάρηκα. Ναι αυριο είναι τα εγκαίνια και θα το ήθελα πολύ να ήσουν κι εσύ εδώ! :cry:

Ποιές θα έρθετε τελικά στα εγκαίνια;;;;;;;;;;;;;;;

Πετρούλα μου άντε με το καλό κούκλα μου...

Όσο για το ξεμάτιασμα όποια θέλει να μου λέει...ξέρω κι εγώ να ξεματιάζω καλέ!

m57Zp2.png

Να 'μαι και πάλι!

Armaki πολύ ευχάριστα τα νέα σας!!!! Κι ας μην ξέρουμε ακόμα το φύλο! Γερό να είναι μόνο.

Sardelaki εγώ μάλλον θα έρθω αύριο, αλλά πιθανόν να είναι και ο μικρός μαζί μου. Αν υπάρχει πρόβλημα μ' αυτό πες μου για να δω πως θα μπορέσω να το βολέψω. Οκ? Και φυσικά αναμένω τα της Δευτέρας με το νέο γιατρό να δούμε αν θα τον επισκεφτούμε κι εμείς ;)

Ηλιάνα μέσα στην καλή χαρά είσαι καλή μου!!!!! Αχ τι καλά να μας ανεβάσεις κι εμάς λιγάκι τη διάθεση!!!!!

Ιωαννίτσα μακάρι να ξεματιάστηκε λιγάκι το παιδάκι και να ηρεμήσει λιγάκι. Ηθελα να ήξερα ποιός κακολογάει τα παιδάκια μας και τα ματιάζει!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημέρα κοριτσάρες μου...τρέχω πανικόβλητη για να είμαι έτοιμη για αύριο.

Ποιές θα έρθετε τελικά στα εγκαίνια;;;;;;;;;;;;;;;

!

εγω θα ηθελα να ερθω πολυ μου αρεσουν οι μπουφεδεσ χιχιχ αλαλ δνε γινετε :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

Ηλιάνα μέσα στην καλή χαρά είσαι καλή μου!!!!! Αχ τι καλά να μας ανεβάσεις κι εμάς λιγάκι τη διάθεση!!!!!

QUOTE]

δεν πα να γινει πολεμοσ εμενατι μ νοιαζη :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου το έριξα κι εγώ το ξεμάτιασμα...έχει ακόμη μάτι...το λάδι εξαφανίστηκε. Ελπίζω να συνέρθει σιγά σιγά!

Μαελένη μου εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθει και το παιδί. Εγώ τον Αστέρη δεν θα τον φέρω γιατι ακόμη τον έχουμε σε καραντίνα!

m57Zp2.png

τελείωσα και με το ραντεβού με τον εκπρόσωπο του γάμος οργάνωση. Τώρα θα καθίσω να μελετήσω το υλικό που μου έδωσε και θα αποφασίσω τελικά που θα διαφημιστώ. Αν και η καλύτερη επιλογή φυσικά είναι να μπω και στο περιοδικό αλλά και στο ίντερνετ. Να διαφημιστώ με σταντ στην έκθεση θα το κάνω αργότερα...είναι νωρίς ακόμη !

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...