Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σε όλα τα φαγητά που μαγειρεύω βάζω και κροκο Κοζανης

Αααα Φωτεινή τους κακομαθαίνεις!!!

Μη της βαζεις ζαχαρίτσα καλύτερα..Γιατι όχι μέλι..Ακομη σας το απαγορεύει η παιδίατρος;;Το πρωί και λίγο τραχανα με γαλατακι (να το πιει μεσα απο το φαγακι);;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!

Όλο λέω θα σας μιλήσω από το σπίτι και δεν μπορώ, μια η Ραφαέλα μια να φτιάξω τα φαγητά γιατην επόμενη μέρα, να την ταίσω το απογευματινό της να την κάνω μπάνιο ....ρε παιδιά περνάει πολύ γρηγορα η ώρα.

Και εκεί που έλεγα χθες μολις κοιμηθεί Η μικρή να σας διαβάσω....της ετιμάζω το γάλα πίνει μια δυο γουλιές και κάνει έναν εμετό κορίτσια πανικός!!!!Όλα χαλια και εγώ και η Ραφαέλα μες τους εμετούς το σαλόνι χάλια αφήστε κακός χαμός.

Η καημενούλα μου τρόμαξε άρχισε να κλαιει και σταμάτησε μόλις μπηκαμε μαζί στο μπάνιο.Αφού πληθηκαμε λεω στον άντρα μου να την πάρε με τον μπουρνούζι και η σκατού τον κατούρησε....κορίτσια δεν σας λέω τίποτα , από την μια γελούσαμε και από την άλλη κλαίγαμε.

Μετά είχα να καθαρίσω το σαλόνι, να ξεπλύνω τα ρούχα μας για να βάλω πλυντήριο....μετά που να προλάβω να σας διαβάσω!!!!

Ρε Κορίτσια τι χαμός ητάν αυτός χθες με βροχή και αερα.Το σπίτι μου γυρω γυρω είναι ανοιχτό και γινόταν πανικός, τι γλάστρες έπεσαν , χώματα σκόρπισαν , ο αερας μας χάλασε μια τεντούλα που έχουμε στα δεξιά του μπαλκονιού μας , και σήμερα το πρωί καθάριζα το μπαλκόνι!!!!!!

Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα!!!!

Ριτάκι μου περιμένουμε νέα σας!!!!

Σαρδελάκι περιμένω απάντηση γλυκειά μου!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Πήγαμε χθες στο γιατρό, το νινάκι μου είναι μια χαρά, είναι τσιλιβίθρας όμως... μόλις 1700 γρ... Τι να φάω η έρμη για αν πάρει κανένα γραμμάριο;;;;:roll::roll: Αν και το έχω παρατηρήσει.. κάθε φορά που το ρίχνω στα γλυκά το μωρό δεν παίρνει ιδιαίτερο βάρος....:roll:

Μπραβο στον μπόμπιρα, μη στενοχωριεσαι βρε, θα τα παρει τα γραμμαριακια του εκείνο..Εχει καιρό ακόμη!!

Εσυ να τρεφεσαι σωστα..Ποσα κιλά έβαλες Ελένη;;Δεν εχεις ορεξη ή δεν μπορείς να φας...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Αχ βρε κορίτσια η μικρή χθες ήταν απύρετη και με παρα πολύ καλή διάθεση.

Εφαγε , επαιξε και σήμερα ξύπνησε και ηταν ακεφη τελείως ηπιε το γαλα της και ξανακοιμήθηκε.Εγώ είμαι στη δουλειά και εχω σκάσει.

Γιατί πάλι ρε γμτ??

Αφού χθες ηταν καλα και νόμιζα ότι συνήρθε.

Δεν ξερω τι να κανω.

Ευα, μηπως δεν ήθελε γαλά η Ραφαέλα και μπούκωσε;;Τρομαξατε, ε;;

Πως είναι σήμερα το παιδί;;Εκατσες σπίτι ή είσαι στη δουλειά εσύ;;

Μάλλον κάτι την ανακάτεψε γιατί κάτι είχε τσιμπήσει κάτι με τον μπαμπά της κατά της 9,00 αλλά φαινόταν να το πίνει ευχάριστα.

Δεν μπορώ να πώ οτι τρόμαξα γιατί έχω πάρει την κρυάδα του εμετού από τα ανήψια μου, απλά μου ήρθε λίγο απότομο.Μετά όμως ήταν μια χαρά και κατά τις 11,30 έκλαιγε να πιει γάλα,Στην αρχή είπα να μην της δώσω αλλά έκλαιγε πολύ και αναγκαστικά της έδωσα αλλα μην φανταστείς δεν ήπιε πολύ.

Σήμερα είναι πολύ καλά λες και χθες δεν έγινε τίποτα.Εγώ και βέβαια ήρθα στην δουλειά.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Σουλίτσα μπορεί να μην κάνει πυρετό απλά να νιώθει λίγο αδιάθετη.Στο φαγητό της πως είναι τρώει.

Αν συνεχίσει έτσι είμαι της γνώμης να πάρεις την παιδίατρό σου να την ρωτήσεις.

Πολλά φιλάκια στην Ανδριάννα μας!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Αλεξάνδρα μου δεν την πήγα στον γιατρό .

Μου είπε να την παρακολουθήσουμε τρεις μέρες και μετα βλέπουμε.

Αλλα η μικρή τις 2 μερες ειχε πολύ πυρετό την τρίτη μονο λίγο το πρωι και μετα ήταν τελειως απύρετη και χωρίς κανενα αλλο συμπτωμα, οπότε θεώρησα ότι εγινε καλά.

σήμερα δεν εκανε πυρετό απλά ηταν "πεσμένη" .

ΘΑ δω ισως την παω να τη δει .Εχω αγχωθει παρα πολύ και ειμαι και στη δουλειά και κλαιω σαν τη χαζη.

Σουλίτσα μπορεί να μην κάνει πυρετό απλά να νιώθει λίγο αδιάθετη.Στο φαγητό της πως είναι τρώει.

Αν συνεχίσει έτσι είμαι της γνώμης να πάρεις την παιδίατρό σου να την ρωτήσεις.

Πολλά φιλάκια στην Ανδριάννα μας!!!!!

Ευα μου χθες εφαγε τα παντα.

Σήμερα το πρωι ηπιε το γαλα της.

εύα μου μου έστειλες κάτι σε πμ;;; δεν πηρα κάτι...

Γλυκειά μου σου ζήτησα να με στείλεις σε πμ την διέυθυνση σου , για να περάσω αλλά μάλλον την Δευτέρα τώρα θα μπορέσω αφού διάβασα φευγεις και συ σήμερα για το χωριό.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευα μου χθες εφαγε τα παντα.

Σήμερα το πρωι ηπιε το γαλα της.

Γλυκειά μου μην στεναχωριέσαι καμιά αδιαθεσία θα είναι από την ίωση.Δεν χρειάζεται να κλαις βρε!!!!!Αντε μη στεναχωρείς και μένα.Δεν έχει τίποτα η Ανδριανούλα μας!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...