Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι μικρή την κρατήσανε οι γονείς σου φαντάζομαι ε? Δεν πιστεύω μαρή τρελή να την πήρες μαζί, ικανή σε έχω εσένα! :) !
Άι μαρήηηη, χαχαχαχαχαχαχα. Επιστρατεύτηκε η αδερφή μου. Αυτά μου τη δίνουν, πρέπει όλα να τα προγραματίσεις... εμ, παν οι εποχές που ανοίγαμε την πόρτα και φεύγαμε. Περιμένω το γαμπρό να ετοιμαστεί για αυτό σας γράφω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι καλά να περασετε και ..φρόνιμα!!!

Μαρινα αυτο μου ελεγε κι εκεινος, οτι τωρα θα ειναι πολύ πιο ευκολα τα πραγματα μιας και εχουμε εξαντλήσει ολα τα περιθωρια, το μωρο εχει καλή θεση, το σωμα ειναι προετοιμασμενο και δεν θα ηθελε να περιμενουμε αλλο..Η επόμενη ημερομηνια ηταν η Τριτη 26/10 αλλα δεν το προτεινε καν..ξεφευγουμε μου ειπε

Ηλιανα εσεις οπως πατε???

Ακριβώς όπως σου τα είπε θα είναι θα δεις όλα περίφημα θα πάνε καλό μου θα δεις:D:D:D:D:D

εγω εδώ διπλά μου έχω το μικρό πρίγκιπα αγκαλίτσας μα φιλάκια βυζάκιασ σήμερα όλοι μέρα θηλάζω μια τον έναν μια τον άλλο και που και που κ τους δυο μαζί

:tongue::tongue:

Καλημεεεραααα!!!!

Τι ηταν κι αυτο το αποψινό...Ουτε τρίωρο υπνου συμπλήρωσα, απο τις 5 στο πόδι είμαι!!Αγχος-αγχος-αγχος!!!

Πάω να τελειωσω το καφεδακι μου και θα τα πουμε αργότερα..

Ωραια ησυχίααααα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!

Άντε Πετρούλα μου, αύριο, το πολύ Παρασκευή, θα τον έχεις αγκαλιά τον παίδαρο!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα το τι περνάς, γιατί και η Σοφία δεν ήθελε να βγει με τίποτα!!!

Μαρίζα, πώς πήγε η έξοδος? Το "τσουγκρίσατε" το αυγό (που λέει και η Πετρούλα)?

Όσο για την Αρλέτα, συμφωνώ ότι έχει πει πολύ ωραία τραγούδια, αλλά μου είναι λίγο μονότονη για να πάω να την ακούσω σε μαγαζί...

Σαρδελάκι, πώς είσαι σήμερα? Με το καλό και τα εγκαίνια!

Γειτόνισσα, ηρέμησε καθόλου ο Χρηστάκος?

Μαελένη, πήγατε χτες μουσική?

Deleni, δραστήριος ο σύζυγος, αλλά εκτός σπιτιού!!! Φαντάσου να έπαιζε και ντραμς!!!!

Άρμα, πώς πήγε μα την αυχενική?

Από την Κίκο είχε καμιά σας κανένα νέο?

Σήμερα σέρνεται το δίκτυο... Δύο φορές με έχει πετάξει έξω... Ελπίζω τώρα να τα καταφέρω...

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Πετρούλα μου αντε με το καλό εφτασε η ώρα.Μην αγχώνεσαι βρε το εχεις ξανακανει;)

Μαράκι τι εγινε με την αυχενικη?

Μαριζα χρονια σας πολλά.Πως περασατε?

Εμείς χθες περάσαμε ολο το απόγευμα μονες με την κόρη μου .Ο καλος μου ηταν στο νοσοκομείο με τον παππου του που εμφανισε καποιο πρόβλημα υγείας (είναι και 90 χρονών).

Περάσαμε πολύ ωραία και τελικά το κοριτσάκι μου όταν ειμαστε οι δυο μας είναι πολύ ήρεμο , αλλο παιδακι:rolleyes:

Το πρωί μου τα χάλασε λίγο που από τις 6 ξύπνησε και φώναζε και γενικά ηταν ανήσυχη.Σήμερα θα είναι και μονο με τις γιαγιαδες γιατι θα λείπει ο αντρας μου παλι (κανει μια επεμβαση ο αδερφός του) και την βλέπω να είναι μεσα στη γκρίνια.Μαλλον τις βαρεθηκε η καημενη.Αφού την Κυριακή που την κατέβασα κατω οταν ξύπνησε γυρναει και μου λεει "α δεν είναι εδω οι γιαγιαδες" με ενα τεραστιο χαμόγελο.:(

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ:D:D

τι κανετε κουκλες:?::)......Πετρουλα αντε κουκλα μου, μετρας αντιστιστροφα ..... με το καλο κουκλα μου να αγκαλιασεις το μωρακι σου.

σαν να καταλαβα οτι το φιλακι θελει αδελφακι για την Ναταλιτσα:?::D:D

εγω εχω "ρεπο" ολοι την εβδομαδα και το εχω ριξει στο σεργιανι και σουλατσα:)

πηγα ειδα την μικρη αγαπουλα μου χτες και ηρθε στην αγκαλια μου και μου ειπε "σ' αγαπω πολυ πολυ' εγω κατουρηθηκα απο χαρά.

αγορασα μια ωραια πολυθρονα απο το ΙΚΕΑ για την Φωτεινη και ανυπομονο να ερθει να την δοκιμασει

Καλημέραααα!!!!!

Πετρούλα μου μην αγχώνεσαι...σε καταλαβαίνω απόλυτα... επικεντρώσου μόνο στο ότι σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου!!!!! Μόνο αυτό...τοκετούς κλπ άστα...:D:D:D:D:D

Σούλα νομίζω ότι η μικρή είναι έτοιμη για σχολείο!!!!

Πανμαρ εννοείται ότι δεν παίζει ντραμς στο σπίτι... θα μας είχαν διώξει!!!!!:P:p:p

Φωτεινή καλή ξεκούραση και καλές βόλτες!!!!!

Άρμα τι έγινε στην αυχενική;

Η Κίκο τι κάνει; Μιλάει καμία μαζί της;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα...

Ο Χρηστος συνεχιζει και ειναι μεσα στα νευρα...το πρωι την μανα μου την τρελανε ..δεν εβγαζε ουτε πανα ουτε πυτζαμα και ηθελε τον μπαμπα του..Φυσικα ηρθε το σχολικο και ο χρηστος δεν ηταν ετοιμος ..αναγκαστηκε και ηρθε ο γιωργος απο το εργοστασιο και τον ηρεμησε καπως τον εντυσε και πηγε σχολειο με τον μπαμπα του ..οταν εφτασαν στο σχολειο ουτε κοιταξε πισω του να πει γεια στον μπαμπα ,εφυγε για παιχνιδι ..

Καλε ξερει καμια να ξεματιαζει να του ριξει του παιδιου μου ενα ξεματιασμα ???

Πετρουλα ο μπεμπαρος καταφτανει !!!!ανοιξτε καλα την πορτα να χωρεσει ο πελαργος!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου.

Ασχημα μου ξεκίνησε η δική μου. Κάποια στιγμή κατά τις 4 ξύπνησε ο μικρός κι από την τρομάρα μου έχω φοβερό πονοκέφαλο και δεν περνάει......Αγκαλιά με τα αναλγητικά είμαι!

Sardelaki πήγες στο γιατρό να μου πεις για τη θεραπεία?????? Βαρέθηκα να πονάει το κεφάλι μου!

Πανμαρ μου χτες δεν πήγαμε μουσική, γιατί δεν ξύπνησε στην ώρα του, δυστυχώς. Τηλεφώνησα σε ένα άλλο ωδείο όμως, μου είπαν ότι ενώ έχουν την υπεύθυνη για τα παιδάκια, που έρχεται κάθε Δευτέρα, δεν κατάφεραν να μαζέψουν 6 παιδάκια για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα. Περίμενα να μου τηλ χτες για περισσότερες λεπτομέρειες, μήπως καταφέρω εγώ να μαζέψω ενδιαφερόμενους και ξεκινήσουμε εκεί, αλλά.......

Ιωάννα μου ο σύγυξ ξέρει να ξεματιάζει, αλλά θα αργήσω να του το πω! Πωπω φαντάζομαι τι περνάτε κι εσείς.

Παιδιά ο δικός μου σεληνιάζεται κάθε Τρίτη φαίνεται, δεν εξηγείται αλλιώς. Το τί έκανε χτες δε λέγεται. Πωπωπω. Πως θα τον βγάλουμε το χειμώνα δεν ξέρω.

Πρέπει κάτι να κάνουμε τις Τρίτες να ξεχνιέται!

Φιλάκι καλά περάσατε? Είχε καλή συνέχεια η βραδιά σας?????

Πετρούλα μου, άντε αύριο ή μεθαύριο η μεγάλη μέρα λοιπόν!!!!! Ολα να πάνε καλά κοριτσάκι και με το καλό να έρθει ο "τεμπελάκος" μας! Και βάζεις στοίχημα? Αυτός θα παραείναι μαμάκιας όπως φαίνεται χιχιχι.

Σούλα μου έρχεται η ώρα που θα πάτε παιδικό, οπότε ας τη "χαρούν" οι γιαγιάδες. Αντε και μετά μήπως αλλάξει και το παιδί, θα κουράζεται ίσως παραπάνω, θα κοιμάται κανονικά (λέω εγώ τώρα), θα μάθει πολλά νέα πράγματα, θα έρθει σε επαφή και με τα άλλα παιδάκια της ηλικίας της......

Περαστικά σε παππού και κουνιάδο.

Armaki τα νέα σας? Οι κορδελίτσες ροζ ή γαλάζιες? Μάθαμε κάτι????

Κικο θα μπεις καθόλου να μας πεις τα δικά σου?????? Πωπω χάσαμε και την ανασκόπηση της ημέρας! Τι καλά που διαβάζαμε τα σεντονάκια σου? Πότε θα μας ξαναέρθεις?

Ηλιάνα εσύ μια χαρά τα καταφέρνεις μικρή σουσού χαχαχα. Ξεκινάει και ο δικός σας παιδικός? Θα πάτε τελικά?

Φιλιά σε όλες κοριτσάκια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα!!!!! Όλα πήγαν καλά! Το σποράκι είναι πια μωράκι με χεράκια και ποδαράκια!!!! Είναι μια χαρά, και η αποκόλληση είναι πλέον μηδαμινή, μου είπε ο γιατρός ότι μέχρι το τέλος του μήνα φίνεται πως θα έχει κλείσει τελείως. Μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά ακόμα θέλει προσοχή(όχι βάρη, ορθοστασία κλπ). Το πόσο χάρηκα δεν λέγεται! όσο για τα κορδελάκι μου προς το παρόν τα αφήνω γιατί δεν εί8δε τίποτα μιας και το νινί κοιμόταν και δεν ξύπναγε, κούνησε ελάχιστα τα ποδαράκια όταν το σκούντηξε αλλά δεν πρόλαβε να δει κάτι..

Ηλιάνα μου περίμενε λίγο ακόμα να δούμε αν θα συμπεθεριάσουμε! :lol:

Πετρούλα μου με το καλό!!!!! Τέλος τα ψέματα! Λοιπόν εγώ είχα κανονίσει πρόκληση 22/5 και 21/5 στις 11 το βράδυ εκεί που ετοιμαζόμαουν να ξαπλώσω με έπιασαν οι πόνοι κανονικότατα και έτσι στις 5 το πρωί είχα γεννήσει χωρίς πρόκληση. Εύχομαι να συμβεί το ίδιο και σε σένα! :D

αρμακι εμενα δεν μου ελλειψες χαχαχα

Αν και καθυστερημένα να σου πω πως εννοείτε ότι ούτε κι εμένα μου έλλειψες! Ούτε λίγο παιδί μου!:tongue::tongue::tongue: Τι να μου λείψεις άλλωστε? Και εδώ να ήσουν πιο λίγο θα τα λέγαμε :lol:

Μπορεί να κοιμαται ολη νύχτα (με ελαχιστες εξαιρεσεις ) αλλα για να κοιμηθούμε πιανουμε στανταρ τις 12 και μισή.

Είμαι περίεργη παντως αν καποιο βράδυ δεν της πω καθόλου για ύπνο θα το ζητήσει από μόνη της???? ή μπαααααααα:rolleyes:

Το έχουμε πει ρε Σουλίτσα η κόρη σου είναι για μεγάλη ζωή! Υπομονή να μεγαλώσει λ΄γιο ακόμα να πηγαίνεται μαζί στα μπουζούκια!:mrgreen:

Ααα... εμείς με τον ύπνο είμαστε εξαιρετικές!

Θα ξεκινήσουμε διαδικασία γύρω στις 8.30-9.00 και μέχρι τις 9.30-9.45 θα έχει κοιμηθεί (πλην εξαιρέσεων, βέβαια)...

Το πρωί ξυπνάει γύρω στις 7.00-7.30...

Το μεσημέρι κοιμάται ένα τριωράκι πάνω κάτω, 2.30-3.00 μέχρι 5.30-6.00.

Και άμα την αφήσω και δεν της πω τίποτα... μαύρο φίδι που με έφαγε!!!

Μαμά νυστάζω! Γάλα θέλω! Έχει πέσει σκοτεινιά έξω, πρέπει να κοιμηθώ!!!

Μια χαρά το πρόγραμμά σας! Αλλά αυτό το ''νυστάζω'' φοβερό! Η Εύα νομίζω πως όσο και να την αφήσω ποτέ δεν θα μου το πει! :lol:

Καλε ξερει καμια να ξεματιαζει να του ριξει του παιδιου μου ενα ξεματιασμα ???

Έγινε! Το είπα στη μαμά μου ήδη!

Σαρδελάκι μου αύριο έχεις τα εγκαίνια? Αχ τι καλά! Με το καλό!

Μαελένη περαστικά! Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα, πάντα κι εμένα με έπιανε αν ξυπνούσα απότομα..Τώρα με την εγκυμοσύνη έχω λίγο σωθεί από τους κ@λοπονοκεφάλους..

Deleni μου πως πήγε σήμερα το σχολείο? Εχεις κανένα νέο? Κι εγώ ήθελα να ρωτήσω για την Κίκο. Είναι καλά?

Φωτεινή μου μεγειά την πολυθρονίτσα!

Φιλάκι πως περάσατε εχτές? Να τα εκατοστήσετε! Ελπίζω να το εκμεταλλεύτηκες το αυγουλάκι!!:wink::wink::wink:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

joa μου ο Χρηστάκος έχει πολύ μάτι. Η μαμά μου τα έχει παίξει στο χασμουρητό και έχει και την Εύα να την κοροιδεύει..:lol:

Αν έχεις λίγο αγιασμό ή λαδάκι από καντήλι βάλτου λίγο.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ναι ε ??εχω αγιασμο μου ειχε στειλει η λαζαρενια απο το νησι !!!!θα του δωσω να πιει το απογευμα..

Να ειναι καλα η μανουλα σου ....ευχαριστω αρμακι ..

Τελεια τα νεα με την αυχενικη...Και να σου πω καλυτερα που δεν ειδες φυλο και εμεις που ειδαμε τελικα αλλαξε στην πορεια!!!ξεκουρασου λιγο ακομη ομως ..αμα περασει και ο τριτος μηνας τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ευκολα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα τι μερα σημερα ηλιοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ εχω τερμα και κανω δουλειεσ φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααα:D:D:D:D:D:D

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...