Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμας το προγραμμα μας του υπνου ειναι ξυπναει 9-9,30 το μεσημερι κοιματε στης 4 ξυπναει στης 6 και το βραδυ παει για υπνο στης 11 αλλα κανει κανα μισαωρο να κοιμηθει μεχρι να τα αναλυσει ολο μονος του :D

στονε μου αντε με το καλο αυριο δηλαδη θα μπεις με προκληση;

αρμακι μου καλα αποτελεσματα!

σαρδελακι μου περαστικα!

εγω αυτην την εβδομαδα εχασα μονο μισο κιλο γιατι την κυριακη στην βαπτιση εφαγα καλα χιχιχι αλλα μου ειπε η διαιτολογος οτι μαλλον εχασα παραπανω αλλα δεν το δειχνει η ζυγαρια γιατι εκανε ο οργανισμος μου κατακρατηση υγρων και ειναι κοντα οι μερες που ζυγηστηκα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην Ιπποκράτειο πολιτεία! Πάρνηθα... Από Βαρυμπόμπη, περνάς τις εισόδους για τα βασιλικά και συνεχίζεις προς Κατσιμίδι και Αγ.Μερκούριο. Κάποια στιγμή έχει δύο ταβέρνες (όχι τις πρώτες που θα δεις) και μια πινακίδα που δείχνει δεξιά για Ιπποκράτειο. Μετά... ή αν είσαι τυχερή θα βρεις κάποιον να ρωτήσεις (όσες φορές έχω πάει δεν έχω συναντήσει ποτέ πεζό!) ή κανονίζουμε μια μέρα και πάμε μαζί!!!!:-P:razz::-P

Πάντως, άλλες πινακίδες δεν υπάρχουν...

Το μόνο που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω περισσότερο, είναι την επόμενη φορά που θα πάμε, να γράψω τα ονόματα των δρόμων! Εμείς κατά τύχη το βρήκαμε μια μέρα που κάναμε βόλτα!

Ευχαριστώ πανμαρ μου, ακούγεται ωραία βόλτα, για σας θα είναι σχεδόν δίπλα. Μμμμμμμ, και μετά ένα Κατσιμίδι για φαΐ, κι έδεσε!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα!!!!

Παπαδόπουλος, Γερμανός και Μητροπάνος μ'αρέσουν με τα χίλια... η Αρλέτα με χαλάει...
Μα γιατί το λες αυτό; Να ορίστε πάρε ένα τραγουδάκι τέλειοοοοο
που θέλω να ακουσω live. To καλύτερο σου διάλεξα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

φιλακι μου εχεις πλακα με το παγωτο:) ελα χτυπαμε την πορτα εχω εγω να σου δωσω, απο γευσης εχω...cheese pie με βυσσινο, γιαουρτι με κερασι και κρεμα με κανταιφι, ειναι ολα τελεια γιαμ γιαμ....εγω εφαγα λιγο πριν ερθω στο κρεββατι.;)
Φωτεινή ευτυχώς αυτά δεν μπήκα χτες το βράδυ να τα διαβάσω, ευτυχώωωωως γιατί θα είχα αϋπνίες.
μια τσαντα σε σχημα φερετρο...ναι ναι ναι καλα διαβασατε.

ειχε το σχημα φερετρο με υφασμα στο επανω μερος χρωμα μωβ σκουρο και τον σταυρο που ειπα........μα δεν ειναι αρρωστημενο:?::confused::confused::confused:

Καλέ θα ήταν emo η κοπέλα πιστεύω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

να σας πω και τα νεα για την σκουπα ειναι πολλη ωραια και δειχνει οτι καθαριζει σε βαθος μεχρι και τα ακαρεα οποια ενδιαφερεται ας μου πει να της στειλω να της κανουν επιδειξη μονο να την δειτε θα σας καθαρισει και το στρωμα απο τα ακαρεα χαχα αλλα η τιμη της αρκετα τσουχτερη 1890 ευρουλακια!
Συμπεθέρα, άσε, προτιμώ να πάρω μηχανάκι, αυτό που έχω μου κάνει νερά. Από σκούπα, καλή κι η hoover, την κάνει τη δουλειά της. Άκου 1.890!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Που ειστε όλες???

Τζιφος και σημερα..Αυτη τη φορα ειναι ψηλα μου είπε:confused:

Τι εγινε του λέω, την τελευταια φορα αλλα μου ειπες..

Μαλλον μου λέει θα ειχες συσπαση και το μωρο ηταν χαμηλά...

Την Πέμπτη μπαινω προγραμματισμενα αν δεν αποφασισει ο κυριουλης να ερθει μονος του...

Μαρια που εισαι να μας πεις τα νεα απο την αυχενικη???

Ηλιανακι μου σε ευχαριστω πολύ για το τραγουδι, ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα μου για σένα μπήκα να δω αν ήρθες δεν θέλω ν τηλ κ να ενοχλώ

την Πέμπτη .?????

μια χαρα είναι μια χαρά

πολύ όμορφα;);););)

προγραμμάτισε όλες στις δουλείες ;);)

χαλάρωσε και μια χαρά θα τα καταφέρεις χαίρομαι που σου άρεσε το τραγούδι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Άντε Πετρούλα μου μη σκας ότι και να γίνει την Πέμπτη θα έχεις το μπεμπέ σου! Κι εμένα αν θυμάσαι στα καλά-καθούμενα με πήρε τηλ γιατί μια εξέταση ήταν χάλια και μπήκαμε άρων-άρων για πρόκληση είχα πάθει πανικό, αλλά τελικά όπως μου είχε πει κι εκείνος για μια γυναίκα που έχει ξαναγεννήσει η πρόκληση ειδικά κοντά στην ΠΗΤ είναι συνήθως πολύ εύκολη υπόθεση! Άσε που έχεις ακόμα 2 μερούλες, μάλλον ο μικρός θα το αποφασίσει μόνος του!

Φιλάκι να τα εκατοστήσετε και να περάσετε όμορφα! Τι μικρή την κρατήσανε οι γονείς σου φαντάζομαι ε? Δεν πιστεύω μαρή τρελή να την πήρες μαζί, ικανή σε έχω εσένα! :) !

mGKop3.png60Jvp3.png

Stone, αύριο είναι η μέρα σου, μη σκας! Η φύση προστάζει, άντε με το καλό!

Κορίτσια, βγαίνω, έχω επέτειο, θα σας τα πω μετά. 8 χρόνια. Όχι γάμου φυσικά.

Χμ και εγώ αυτήν την επέτειο γιορτάζω αλά τυχαία είναι και η ιδία με του γάμου μας χιχιχι να περάσετε καλά καλή διασκέδαση και να έχουμε και νέα για το δεύτερο άμεσα έχουμε έτοιμο αυγό ?

:tongue::tongue:

Φιλακι καλά να περασετε και ..φρόνιμα!!!

Μαρινα αυτο μου ελεγε κι εκεινος, οτι τωρα θα ειναι πολύ πιο ευκολα τα πραγματα μιας και εχουμε εξαντλήσει ολα τα περιθωρια, το μωρο εχει καλή θεση, το σωμα ειναι προετοιμασμενο και δεν θα ηθελε να περιμενουμε αλλο..Η επόμενη ημερομηνια ηταν η Τριτη 26/10 αλλα δεν το προτεινε καν..ξεφευγουμε μου ειπε

Ηλιανα εσεις οπως πατε???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...