Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Πως ειστε???Εγω η εγκυος ελεφαντινα αν και με πονακια ειμαι καλά και πάντα βρισκω λίγο χρονο να σας διαβασω..Το ελεφαντακι σημερα θα πάμε να το δουμε :tongue:

Χτες με πήρε τηλ και ο γιατρός αν ηθελα να μπω σημερα με πρόκληση γιατι θα ηταν μεχρι το μεσημερι στην κλινικη...Αγχωθηκα και του ειπα οχι αλλα ξερω οτι σημερα που θα πάω θα μου κανει αποκολληση τραχηλου:(:(

Μαρια μου καλως ηρθες και καλα αποτελέσματα στην αυχενικη σου!!!!

Ολα θα πάνε περιφημα και ειμαι σιγουρη οτι ολες οι ενοχλήσεις θα ξεπεραστουν πολύ γρηγορα!!

Βικυ και Φωτεινη να χαίρεστε τον αγαπημενο σας αντρούλη και γαμπρούλη αντίστοιχα!!

Ελένη καλή αρχη σε γυμναστηριο και σχολείο!!

Καλα Μαρινα εγω απο τη ζαλαδα μου καταλαβα οτι την κορδελα στην πραγματικοτητα θα την περνουσα γυρω απο την κοιλια μου!!!Ααααχ, πάει το 'χασα!!!

Ξεχασα να σου πω, εσυ που εισαι fun, οτι ταινια ή βιβλίο πέσει στα χερια σου που να βγαζει συγκινηση και κλάμα να μας το λές!!

Ιωαννα μου θα περασει η φαση του Χρηστακου..Μηπως εχει αντιληφθει την αφιξη του μωρου???Του εχετε μιλήσει καθολου??Εγω χτες εβγαλα το ριλαξ και την καλαθουνα και ολη την ωρα που τον εχανες που τον εβρισκες εκει μεσα ηταν..Πήρε και την κουβερτουλα του και ελεγε "εγω μαμα μοιμαμαι..Το ειναι Ναταση, μπέμπης μοιμηθει βαβατι μου!!!

Η δικη μας η φαση με τα τσισα ευτυχως πάει περασε!!!Να δουμε τι αλλο θα δουμε...:confused:

Βατραχακι και η κουμπαρα μου πριν 2 χρονια "εσταξε" 2.500,00 ευρω για αυτη τη σκουπα..Πλέον τη χρησιμοποιει ελάχιστα, ειναι όμως καλή για τα στρωματα αλλα υπαρχει και η δυνατοτητα να τη νοικιασεις..Δλδ ερχονται στο χωρο σου και σου κανουν οτι θες, χαλια, καναπέδες, στρωματα κλπ

Μπήκα κι εγω στον πειρασμό αλλα τα στρωματα μας ειναι αντι-ακαρεα, οποτε δεν υπηρχε λόγος γιατι μονο για αυτο θα την επαιρνα..

Αλεξανδρα περαστικα σου!!Υποφερεις κι εσυ με αυτες τις ημικρανιες...

Στο θεμα του ανησυχου μεσημεριανου υπνου βαλτε κι εμας!!Πιο πολλή ωρα κανουμε για να κοιμηθουμε απ'ότι τελικα κοιμομαστε....

Πάω να μαγειρεψω κοριτσακια μου, περκα με πουρεδακι για σήμερα...

Θα τα πουμε αργοτερα, φιλια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα μου άντε κούκλα μου να γεννήσεις με το καλό να ησυχάσεις και να πάρεις και τον 2ο παίδαρό σου αγκαλίτσα.

Όσο για τον ύπνο κορίτσια ευτυχώς κοιμόμαστε καλά. Αλλά εδώ θα συμπληρώσω φυσικά ότι σερί κοιμήθηκα ολόκληρο βράδυ όταν ο Αστέρης έγινε 14 μηνών. Οπότε αφού 14 μήνες με ταλαιπώρησε με αποζημιώνει τώρα χεχε. Το πρωί ξυπνάει γύρω στις 7.30 με 8. Το μεσημέρι κοιμάται στις 15 μέχρι 17 ή 17.30 και το βράδυ στις 23. Αυτό είναι πάνω κάτω το δικό μας πρόγραμμα!

Μαρινάκι μου πραγματικά με πιάνουν συχνά και δεν μπορείται να φανταστείτε τι τραβάω. Εχθές 2 φορές κόντεψα να λυποθημήσω..καλά που ήταν η μανούλα μου! Δύσκολα...πάω στην γιατρό για μιά θεραπεία που μου σύστησε κάποια φίλη. Άντε να δούμε!

m57Zp2.png

Καλημέρα! Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ όλες για το καλοσώρισμα και τις ευχές!Λίγες ωρίτσες μένουν για την αυχενική..άντε να δούμε!

Λοιπόν πρέπει να βρω μια πατέντα να αποθηκεύω ύπνο. Ρε κορίτισα μιλάμε ότι κοιμάμαι ατελείωτα..Αν μπορούσα να τον αποθηκεύσω μόλις θα γεννούσα δεν θα μου χρειαζόταν καθόλου..:lol:

joa μου τι έπαθε ο Χρηστάκος μας μωρέ? Δεν το πιστεύω ότι ο γλύκας αυτός αντιδρά έτσι..Πέρα από τον σταθμό, μήπως του λέτε για το νέο μωρό, ή μήπως το συζητάτε γενικά στο σπίτι και έχει αναστατωθεί? Ελπίζω να περάσει γρήγορα και αυτή η φάση και να ηρεμήσετε..

Πετρούλα τι κάνεις ακόμα εδώ οεο???? Άντε καλέ, πότε θα γεννήσεις? Την έχει καταβρει ο μικρός ε? :lol: Σε τι φάση είστε τώρε? Σου έχει πει τίποτα για πρόκληση ο γιατρός?

Deleni μου καλή αρχή στο γυμναστήριο και στο σχολείο. Θα πάει σταθμό η Αναστασία? Δεν το ήξερα..

Βλέπω πάντως έχει πέσει πολύ άσκηση ε??? Βαλθήκατε όλες να γίνμεται κορμάρες τώρα που εγώ θα γίνω μπαλονάκι??? Καλά...:lol:

Σαρδελάκι μου περαστικά σου..άντε βρε κορίτσι μου, πήγαινε στον γιατρό, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ..

Βατραχάκι τέλεια ακούγεται η σκούπα αλλά και τα ευρώπουλα..απαπαπαπα!!!! Μην τα λες απότομα αυτά! Πάντως καλά σου ήρθε εσένα αφου΄σου καθάρισαν και το στρωματάκι ;)

Λοιπόν με τον ύπνο και η Εύα αργεί πολύ το βράδυ να κοιμηθεί αλλά δεν σηκώνεται καθόλου από το κρεβάτι της. Ξεκινάμε 9.30 με μπάνιο και μετά γάλα, μετά κλασσικά κακά και μετά πάλι γάλα και τελικά κοιμάται 11.00-11.30. Η αντίδραση που έχει εδώ και καμιά δεκαριά μερες είναι με το μπάνιο. Σκοτωμός μιλάμε, κλάματα, νεύρα για να μπει..τι να σου κάνει βέβαια κι αυτή? Είναι η μοναδική αντίδραση που έχει βγάλει μέχρι τώρα με όλη αυτή την κατάσταση εδώ μέσα..και πάλι καλά να λέω..

Πάω για ξάπλες πάλι γιατί με ξανάπιασε η μέση. Σας φιλώ όλες και θα σας πω νέα μου όσο πιο σύντομα μπορώ!

Φιλιά σε όλες!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ναι Sardelaki μου. Περαστικά σου. Εχεις και τα εγκαίνια......

Αν πας και δεις ότι είναι καλή η θεραπεία πες μας και μας. Πήγα κι εγώ σε κάποιον ο οποίος ήθελε να μου δώσει ψυχοφάρμακα για τον πονοκέφαλο κι έφυγα με τα χίλια!!!!! Ελπίζω εκεί που θα πας να είναι πιο νορμάλ τα πράγματα.

Μια και το θίξατε έχω να κοιμηθώ βράδυ από τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης. Ναι καλά διαβάσατε! Από τόοοοοσο παλιά κι ακόμα ένα βραδάκι ολόκληρο δεν καταφέραμε να βγάλουμε. Αφού αν και τυχόν αργήσει να κάνει το πρώτο ξύπνημα λέμε ότι είναι άρρωστος!

Οσο για το δικό μας πρόγραμμα Αλεξάνδρα μου περίπου στα ίδια είμαστε μόνο που το μεσημέρι θα κοιμηθεί, αν κοιμηθεί βέβαια, στις 4 και το βράδυ κατά τις 10:30 με 11:00.

Αλλά περιμένω κι εγώ να δω πότε θα έρθει αυτή η καλή η νύχτα που θα τη βγάλουμε μονοκόμματα.

Βρε Πετρούλα μου, ακόμα εδώ????? Τόσο πολύ βολεύτηκε αυτό το μωράκι που δεν θέλει να βγει? Σου λέει άρχισαν και τα κρύα τώρα, μου πήρε και την καλαθούνα ο Νατάσης....οπότε ας καθήσω στη ζεστασιά μου!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πετρούλα όντως αύριο απογειώνεται ο πελαργός σου!!! Μου φαίνεται ο 2ος γιος θέλει να πάρει και το διάστημα που ο Αναστάσης γεννήθηκε νωρίτερα! Να σου πω, καλού κακού πάρε και τα πραγματάκια σου μαζί σήμερα μιας και μετά την αποκόλληση που λες έχεις ραγδαίες εξελίξεις!

Χμμμ τώρα που σας διάβασα σκέφτομαι μήπως είναι αρκετές οι ώρες που κοιμάται ο Γώγος και γι αυτό αντιδράει? Εμείς προσπαθούμε 9,30 να είναι στο κρεβάτι του άντε μέχρι 10 να έχει κοιμηθεί και ξυπνάει λίγο πριν τις 8. Το μεσημέρι όταν αποφασίσει να κοιμηθεί κοιμάται ένα δύωρο και μετά τον ξυπνάω!

Αρμάκι σήμερα μπορεί να δείτε αν είχες δίκιο και για τα κορδελάκια στο 2ο τικεράκι σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι μου καλως μας ήρθες ψυχούλα μου...αφού δεν διάβασα τα τελευταία νεά δεν πήρα και χαμπάρι ότι επέστρεψες. Εδώ να μείνεις τώρα λοιπόν και να τα ξαναλέμε! Εύχομαι όλα καλά να είναι με την αυχενική αν και φυσικά είμαι σίγουρη γιαυτό!

Μαελένη μου θα σου πω για την θεραπεία. Η φιλη μου που μου σύστησε την γιατρό πήγαν εκεί με τον άντρα της ο οποίος υποφέρει όπως κι εγώ. Λοιπόν μου είπε πως του έδωσε μιά θεραπεία για 6 μήνες και το παλικάρι είδε καλυτέρευσει από την 2η εβδομάδα κιόλας. Μακάρι Παναγιά μου γιατι δεν αντέχω άλλο! Θα σας πω όταν πάω τα νεότερα!

Μόλις τελείωσα με το σφουγγάρισμα του μαγαζιού. Αύριο το πρωί θα πάω για ψώνια για τα εγκαίνια κι έπειτα έχω ραντεβού με κάποιον από το γάμος οργάνωση για να διαφημιστώ!

m57Zp2.png

Καλησπέρα κούκλες βλέπω όλες είδατε το νησί μονό εγώ δεν το είδα δεν μπορώ την τηλεόραση καθόλου έχει καμία το βιβλίο αν ναι θα μπορούσε να μου το δανείσει να το διαβάσω ?

Και να καλωσορίσω την συμπεθέρα ΑΡΜΑ ΜΟΥ κάλος ήρθες καλά αποτελέσματα στην αυχενική θέλω νύφη οκ άντε κοπελιά μου φιλία

:tongue::tongue:

Ηρθα και εγώ.

Επεσε δουλειά και είνια και πολύ άσχημα τα πράγματα γιατι λόγω καιρου παμε πολύ πίσω και μετα θα τρεχουμε και δεν φτανουμε.:mad:

Συμπεθέρα μου περαστικά σου γλυκειά μου.Ευχομαι να σου κανει κατι ο νεος γιατρός.

Πετρούλα μου με το καλό να πας στο γιατρό.Περιμενουμε νεα.

Δεν προλαβα να διαβασω και πολλά αλλα κατι λέτε για τον ύπνο.

Νομίζω ότι εμας δεν μας φτάνετε :tongue:

Μπορεί να κοιμαται ολη νύχτα (με ελαχιστες εξαιρεσεις ) αλλα για να κοιμηθούμε πιανουμε στανταρ τις 12 και μισή.

Είμαι περίεργη παντως αν καποιο βράδυ δεν της πω καθόλου για ύπνο θα το ζητήσει από μόνη της???? ή μπαααααααα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγώ.

Επεσε δουλειά και είνια και πολύ άσχημα τα πράγματα γιατι λόγω καιρου παμε πολύ πίσω και μετα θα τρεχουμε και δεν φτανουμε.:mad:

Συμπεθέρα μου περαστικά σου γλυκειά μου.Ευχομαι να σου κανει κατι ο νεος γιατρός.

Πετρούλα μου με το καλό να πας στο γιατρό.Περιμενουμε νεα.

Δεν προλαβα να διαβασω και πολλά αλλα κατι λέτε για τον ύπνο.

Νομίζω ότι εμας δεν μας φτάνετε :tongue:

Μπορεί να κοιμαται ολη νύχτα (με ελαχιστες εξαιρεσεις ) αλλα για να κοιμηθούμε πιανουμε στανταρ τις 12 και μισή.

Είμαι περίεργη παντως αν καποιο βράδυ δεν της πω καθόλου για ύπνο θα το ζητήσει από μόνη της???? ή μπαααααααα:rolleyes:

καλησπέρα σουλα μου εμείς κοιμάται μετά τις 1 πάντα ιχιχιχ σοκ η πεθερά μου προσκυνούσε και μεσημέρι όχι παντα θα κουτρουβαλήσει από δω και από κει και στο τέλος θα ξεραθεί στο χαλί χιχι ο δικός μου εστί κάνει των παίρνει όμως και 3 αν τον αφήσω

Πανμαρ καινουργια στην περιοχη αλλα βλεπω τα εχεις μαθει τα "καλα"σημεια" ...ειναι καλα κρυμμενο μυστικο η λιμνουλα αν και εχω να παω κανα 2 χρονακια...Και που να εβλεπες την παρνηθα προ πυρκαγιων...παραδεισος ...να πινεις καφε στον δρυμο παρεα με το ελαφακι ..περασμενα μεγαλεια...εχω παει εκδρομες πανω στην Αγ.τριαδα και στην μολα...δυστυχως πολλες παιδικες μου αναμνησεις καηκαν πριν 2 χρονια..Ξεκινησαμε να παμε περσι μια βολτα αλλα δεν αντεξα την μαυριλα και γυρισαμε..προτιμω να θυμαμαι την "παλια" παρνηθα..

..

Ιωάννα μου, εγώ εξακολουθώ να είμαι "τουρίστρια" στην περιοχή...

Ο άντρας μου από την άλλη, ως εντουράς, έχει γυρίσει σχεδόν κάθε μονοπάτι με το μηχανάκι, οπότε μιλάει για τις βρύσες, τους αγωγούς, τα μονοπάτια και τα χαντάκια λες και είναι η πλ.Συντάγματος και τα γύρω στενά!

Η λίμνη, δυστυχώς, δεν είναι πια μυστικό... Να σκεφτείς ότι έχω διαβάσει γι αυτήν και στην Καθημερινή και στην Ελευθεροτυπία...

Τώρα σε σχέση με τα καμμένα... ευτυχώς αυτή η πλευρά δεν είναι καμμένη, οπότε δεν είσαι σε επαφή με την μαυρίλα που έχει από την άλλη πλευρά!!!

Τώρα σε σχέση με τον Χρηστάκο... τι να σου πω... το "υπομονή" και το "κουράγιο" είναι λίγο κοινότυπα!!!! Θα περάσει, πού θα πάει!

mrdIp3.png

Πετρούλα με το καλό φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα σε

Σκέπτομαι

http://www.youtube.com/watch?v=ESDlYvAyocA

να προσέχεις καλό μου και να θυμάσαι την στιγμή τον δυνατών πόνων

ΚΑΘΕ ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΟΛΟ Κ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ…………………

Ααα... εμείς με τον ύπνο είμαστε εξαιρετικές!

Θα ξεκινήσουμε διαδικασία γύρω στις 8.30-9.00 και μέχρι τις 9.30-9.45 θα έχει κοιμηθεί (πλην εξαιρέσεων, βέβαια)...

Το πρωί ξυπνάει γύρω στις 7.00-7.30...

Το μεσημέρι κοιμάται ένα τριωράκι πάνω κάτω, 2.30-3.00 μέχρι 5.30-6.00.

Και άμα την αφήσω και δεν της πω τίποτα... μαύρο φίδι που με έφαγε!!!

Μαμά νυστάζω! Γάλα θέλω! Έχει πέσει σκοτεινιά έξω, πρέπει να κοιμηθώ!!!

mrdIp3.png

Να μαι και εγώ!!!!

Λοιπόν η επισημη πρώτη επισκεψη στο σταθμό ήταν μια χαρά!!! Βέβαια είμασταν και εμείς εκεί αύριο θα πάει για μια ώρα μόνη της και βλέπουμε...

Εγώ γυμναστήριο δεν πηγα...:(:( Αύριο ο συξυξ έχει πρόβα:mad: και η δική μου επίσκεψη αναβάλεται για την Πέμπτη....:rolleyes:

joa τι να πω...μάλλον φάση περνάει....υπομονή και βλέπετε...:|

Πανμαρ πολύ active ο σύζυγος!!!!:D:D

Βρε Σούλα μου αν την αφήσεις μπορεί να κάνει ότι και η δικιά μου...φωνάζει στις 9.30-9.45 "ύπο μαμά, θέλω να κάνω νάνι" πάμε στο κρεβάτι κλπ και φυσικά κοιμάται στις 11!!!:tongue::tongue::tongue:

Πετρούλα καλή επιτυχία κούκλα μου!!!!! Περιμένουμε ενημέρωση!!!!

Τα λέμε μετά, πάω να κάνω ντουζάκι και βουρ για δουλειά!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...