Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχαχαχα, πανμαρ, αρχικά το αναβάλαμε για αύριο που μάθαμε ότι θα είχε guest και το Βαγγέλη Γερμανό. Ύυυυυστερα όμως μάθαμε ότι κάποια άλλη Τρίτη, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, θα έχουν guest το Μητροπάνο, κι είπαμε ΤΟΤΕΕΕΕΕΕΕ θα πάμε!!!

Παπαδόπουλος, Γερμανός και Μητροπάνος μ'αρέσουν με τα χίλια... η Αρλέτα με χαλάει...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Deleni και Μαρίνα, σε σχέση με τον ύπνο των μικρών...

Με βάση την μικρή εμπειρία που έχω από την Σοφία, θα σας έλεγα ότι μάλλον κάποια φάση περνάνε...

Η Σοφία ήταν από μωρό πολύ εύκολη στον ύπνο και σταθερή στα ωράριά της...

Κάποια στιγμή μου άρχισε τα σκέρτσα στον μεσημεριανό, αλλά της πέρασε σχετικά γρήγορα. Από το καλοκαίρι και μετά είχε αρχίσει να με βασανίζει στον βραδινό. Μία σχεδόν μιάμιση ώρα έκανε για να κοιμηθεί... πολύ κουραστικό. Το έκοψε εδώ και μερικές μέρες και κοιμάται πλέον στο εικοσάλεπτο... Απλά το έχει πάει λίγο πιο αργά σε σχέση με παλιότερα, αλλά όχι κάτι τραγικό...

Οπότε μπορεί και τα δικά σας να περνάνε κάποια φάση και μετά να τους φύγει...

mrdIp3.png

φιλακι μου εχεις πλακα με το παγωτο:) ελα χτυπαμε την πορτα εχω εγω να σου δωσω, απο γευσης εχω...cheese pie με βυσσινο, γιαουρτι με κερασι και κρεμα με κανταιφι, ειναι ολα τελεια γιαμ γιαμ....εγω εφαγα λιγο πριν ερθω στο κρεββατι.;)

κοριτσια να σας πω και κατι που ειδα σημερα καθως πηγαινα στην πισινα....λοιπον καθως περπατουσαμε με την ξαδελφη μου εκει που μιλουσαμε, ξαφνικα διαπιστωνω οτι η κοπελα που μολις μας ειχε προσπερασει....μια ψιλη με μια σουπερ μινι φουστα, απο την κορυφη εως τα νυχια ολο ντυμενη στα μαυρο....τα ματια μου καρφωθηκαν στην τσαντα της, η οποια ειχε ενα μεγαλο σταυρο και οταν το καταλαβα καλα, ξερετε τι ηταν:?::?::?: μια τσαντα σε σχημα φερετρο...ναι ναι ναι καλα διαβασατε.

ειχε το σχημα φερετρο με υφασμα στο επανω μερος χρωμα μωβ σκουρο και τον σταυρο που ειπα........μα δεν ειναι αρρωστημενο:?::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

απο εχθες εχουν ανοιξει οι ουρανοι πολυ νερο!

αρμακι μου καλα αποτελεσματα σημερα στην αυχενικη και σου ειπα ολα θα πανε καλα φιλακια πολλα!!!

να σας πω και τα νεα για την σκουπα ειναι πολλη ωραια και δειχνει οτι καθαριζει σε βαθος μεχρι και τα ακαρεα οποια ενδιαφερεται ας μου πει να της στειλω να της κανουν επιδειξη μονο να την δειτε θα σας καθαρισει και το στρωμα απο τα ακαρεα χαχα αλλα η τιμη της αρκετα τσουχτερη 1890 ευρουλακια!

deleni μου καλη αρχη σας σημερα περιμενουμε νεα!

εχθες τελειο το νησι ε;μαλλον το ειδατε ολες!

στονε που εισαι;;;;;;πηγες γιατρο η σημερα θα πας;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα σε όλους σας!

Τι ευχάριστο είδα? Armaki σε έχουμε πάλι μαζί μας? Εφτασε και η ώρα της αυχενικής????? Πωπω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια και παιδάκια? Ολοι καλά ελπίζω.

Delenaki μεγάλη μέρα και για σας η σημερινή ;) Καλή σας αρχή!

Η Πετρούλα δεν μπήκε καθόλου χτες δηλ? Λέτε να μάθουμε ευχάριστα?????

Αντε βρε κορίτσια. Πού έχετε χαθεί όλες σας?

Κάποτε δεν προλάβαινα να σας διαβάσω και τώρα ένα μήνυμα ανά τρίωρο πηγαίνει :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα και από μένα.

Μαράκι μου ευχομαι το καλύτερο στην αυχενική (που θα είναι) και να είσαι και οκ με την αποκόληση .Σε περιμένουμε !!!!!!

Deleni μου καλή αρχή και για τις δυο σας.

Πετρούλα που είσαι????

Καλημερα...

καταρχην αρμα welcome back ..με το καλο η αυχενικη διαφανεια!!!!ολα να πανε τελεια..

Πανμαρ καινουργια στην περιοχη αλλα βλεπω τα εχεις μαθει τα "καλα"σημεια" ...ειναι καλα κρυμμενο μυστικο η λιμνουλα αν και εχω να παω κανα 2 χρονακια...Και που να εβλεπες την παρνηθα προ πυρκαγιων...παραδεισος ...να πινεις καφε στον δρυμο παρεα με το ελαφακι ..περασμενα μεγαλεια...εχω παει εκδρομες πανω στην Αγ.τριαδα και στην μολα...δυστυχως πολλες παιδικες μου αναμνησεις καηκαν πριν 2 χρονια..Ξεκινησαμε να παμε περσι μια βολτα αλλα δεν αντεξα την μαυριλα και γυρισαμε..προτιμω να θυμαμαι την "παλια" παρνηθα..

Εμεις με τον χρηστο περναμε πολυ δυσκολα ...δεν ξερουμε τι εχει παθει το παιδι , πολυ αρνητικος ,βαραει ,δαγκωνει τσιμπαει δεν καταλαβαινει τιποτα ..με το παραμικρο αρχιζει και κλαιει και σε διωχνει ..το μονο που θελει ειναι να παει στην γιαγια του στην λαμια..ειμαστε και οι δυο σε πολυ ασχημη κατασταση ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

joa μου γιατι ετσι ο μικρος;

μαλλον φαση ειναι που θα περασει κι ο τιμος ειχε ενα διαστημα που εκλαιγε με το παραμικρο κι ολη μερα γκρινιαζε κι ολα του εφταιγαν.

παει κανονικα παιδικο;

εσυ σταματησες απο τωρα η απλα εχεις αδεια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Αρμα welcome back και με το καλο η αυχενικη!

Φωτεινη δεν εχει νοημα να σου πουμε για το τελος της σειρας. Και να σου το πουμε δε θα καταλαβεις επειδη το βιβλιο εκτεινεται σε ενα διαστημα 30-40 ετων αν δεν κανω λαθος... Παντως το ψυχοπλακωμα παει κι ερχεται... Γενικα εμενα το βιβλιο μου εβγαλε και μια αισιοδοξια, μια δυναμη για ζωη... Δεν ειναι παντα ετσι μουντο... Να το βλεπεις, αληθεια αξιζει!

Μαριζα, το καταλαβαινω το κολλημα σου! Ειναι απιστευτο βιβλιο, το ειχα παθει κι εγω!

Ιωαννα γιατι ετσι το παιδι? Μηπως συμβαινει κατι στον παιδικο και δεν το ξερετε? Οχι κατι συγκλονιστικο, να ας πουμε να τον στεναχωρησε καποιο παιδακι, να τον χτυπησε, ή γενικα να εγινε κατι που να πληγωθηκε... Στο σχολειο παει ευχαριστα αυτες τις μερες?

Εμεις ολα καλα, παμε κολυμβητηριο κανονικα, αλλα απο βολτες λιγα πραγματα... Πολυ βροχη ρε παιδια!

Φιλια σε ολες!

t7fQp3.png

καλημέρα φίλες μου...δεν σας διάβασα καθόλου. Από την κυριακή είχα κρίση ημικρανίας και μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουνα με τον κουβά αγκαλιά κι έκανα εμμετό. Συνήρθα πια σήμερα το πρωί αλλά είμαι σαν ερείπιο...λες κι έσκαβα χωράφια αισθάνομαι! Έκλεισα ραντεβού να πάω σε γιατρό την άλλη δευτέρα γιατι δεν πάει άλλο

m57Zp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Επιτέλους έχει ήλιο μπας και φτιάξει και η διάθεσή μας! Εγώ επηρεάζομαι πάρα πολύ από τις διαθέσεις του καιρού!

Joa μου το Καλοκαίρι πέρασε και ο δικός μας κάμποσες τέτοιες φάσεις, πέραν της υπομονής δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις και πολλά. Θυμάμαι που έλεγες ότι και το σκ που πήγατε στη Λαμία πάλι ανήσυχος ήταν, άρα δε νομίζω ότι έχει σχέση με το σχολείο, ίσως με την καθημερινή ρουτίνα που τη βαριέται. Για μένα η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι όσο το δυνατόν περισσότερες βόλτες και δραστηριότητες για το παιδί κυρίως εκτός σπιτιού.

Αρμάκι καλή επιτυχία στην αυχενική!

Νατάσα τι λέει ο Σώτος το απολαμβάνει το κολυμβητήριο?

Μαρία η δυσκολία στον ύπνο κρατάει από τις αρχές καλοκαιριού στη δική μας περίπτωση όταν βγάλαμε τα κάγκελα από την κούνια. Στην αρχή οφειλόταν στις πολλές αλλαγές πειβάλλοντος στις διακοπές και φύσικά στην ταλαιπωρία από τη λοιμώδη που δε μας επέτρεπε πολλές δραστηριότητες για το παιδί και έτσι δεν κουραζόταν και δεν ήθελε να κοιμηθεί. Τώρα έχουμε άλλο θέμα. Το πρωί σηκώνεται κατά τις 8 γιατί απ' ότι κατάλαβα θέλει τσίσα και μετά δε μπορεί να ξανακοιμηθεί, αλλά το μεσημέρι μέχρι να γυρίσει από το σχολείο τα 5' της διαδρομής μέχρι το σπίτι τον παίρνει ο ύπνος ο οποίος σπάει με το που κατεβαίνει από το σχολικό και πρέπει να τον ταίσω κλπ και πάει 3.30 να ξαπλώσει. Το βράδυ αν δεν έχει κοιμηθεί καλά το μεσημέρι έχει πάντα τρελή υπερένταση.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...