Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Αρμάκι μπράβο που ξανάρθες, μας έλειψες πολύ! Κοριτσάκι μου, είσαι μαθημένη στα δύσκολα εσύ και από την 1η σου εγκυμοσύνη, αλλά τώρα έχεις δίκιο είναι πολύ πιο επώδυνο ψυχολογικά γιατί δε μπορείς να ασχοληθείς με την κουκλίτσα σου, θα περάσει όμως κι αυτό!

Φιλάκι και Σταυρός του Νότου και Μητροπάνος μαζί? Για ενημέρωσε όταν μάθεις!

Ο Γιώργος δεν κοιμήθηκε για 2η συνεχόμενη μέρα και τελικά γίναμε όλοι άνω κάτω, για τιμωρία του πήρα κάποια παιχνίδιαδεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό, αλλά είπα να το δοκιμάσω, ωστόσο έριξε πολύ κλάμα ο καυμενούλης μου! Του είπα ότι κάθε μεσημέρι που θα κοιμάται χωρίς να σηκώνεται από το κρεβάτι όταν τον βάζουμε (αυτό το βιολί ξεκίνησε εδώ και 5 μήνες που ξεκίνησε να κοιμάται σε κρεβάτι και μας έχει εξοντώσει) θα του δίνω ένα από τα παιχνίδια του, όταν όμως κάποια μέρα σηκώνεται θα του παίρνω ένα. Για να δούμε θα βγάλουμε τίποτα? Σας αφήνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κουκλες ευχαριστω για τις ευχες σας

και εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας και πανω απο ολα να υπαρχη υγεια και αγαπη

1145496cj0v1cafee.jpg

Λαζαρενια μου εισαι γλύκα εισαι τρέλλα, εισαι σκετη καραμελα:D:D φιλακια907471zvq5r9nd85.gif

μπραβο ρε μανα που τα κερασες τα κοριτσια γιατι εγω..............

κουκλες σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας!!!

αρμακι εμενα δεν μου ελλειψες χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

φανταζομαι ειδατε Το νησι.....πολυ κλαμα καλε...απαπαπα ψυχοπλακωθηκα.....πολυ καλη σειρα δεν εχω λογια, η Λεχου ειναι η αγαπημενη μου και ο Μαινας, top quality και η δυο...οποια κοπελια διαβασε το βιβλιο ας μου πει με πμ ποιο ειναι το τελος γιατι θα σκασω αν δεν το μαθω. δεν ξερω αν θα το βλεπω γιατι ψυχοπλακωθηκα και δεν ειμαι εγω για τετοια:):) περναω μια κρισιμη ηλικια:rolleyes::D:D

Τι έγινε βρε κορίτσια;;;; Περονόσπορος έπεσε;;;:tongue::tongue::D:D

Εγώ μόλις κάθισα... μαγείρεψα για τον μικρό, έβαλα και τραχανά για μας αύριο και περιμένω να γίνουν...:rolleyes::rolleyes:

Αύριο ξέχασα να σας πω ότι έχω πρεμιέρα!!! Εγώ γυμναστηριο και η μικρή στο "σχολείο"!!! Θα την πάμε να δει το περιβάλλον και να έχουμε θέμα για συζήτηση!!!!:D

Μαρινάκι εμείς παιδευόμαστε με τον βραδυνό ύπνο... Η ρουτίνα μας ξεκινάει στις 9.45 και η Αναστασία κοιμάται στις 11:rolleyes::rolleyes:

Ηλιάνα ακόμα δεν σαράντησες καλέ και ξεκίνησες τις βόλτες;;; Μπράβο, έτσι πρέπει!!!:D:D

Ααα Βίκυ έγώ θέλω και άλλο κέρασμα...ξεροσφύρι με της Φωτεινής θα τη βγάλουμε;;;;:tongue::tongue::tongue:

Αφού δεν είναι καμιά εδώ την κοπανώ και εγώ...

Καλό βράδυ!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Εμένα μου αρέσει η ηθοποιός που παίζει τη Φωτεινή, ηθοποιάρααααααααααααααα, αλλά και Mάινα-Λέχου έχω εκτιμήσει ακόμα πιο πολύ. Κλάμααααααααααααα, με έχει συγκλονίσει κι έχω πάθει ότι και με το Λένινγκραντ, ana, είμαι όλη την ώρα στο δίκτυο και ψάχνω για λέπρα/Σπιναλόγκα. Τους λεπτρούς πολύ κυριλέ τους παρουσιάζει η σειρά, εμφανισιακά εννοώ, γιατί η πραγματικότητα είναι.... άστα καλύτερα... παραμόρφωση...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ναι φιλακι μου συμφωνω μαζι σου ... η σειρα διχνει την αλλη οψη του πονου, την ποιο ελαφρια γιατι η πραγματικοτητα ειναι αλλη.

Πριν απο λιγα χρονια πηγαμε στην Κρητη και πιναμε καφε στην Ελουντα, η συνυφαδα μου ηθελε να παμε απεναντι στο νησι για να το δουμε αλλα εγω δεν ηθελα.

καλη αρχη deleni μου για αυριο και στης δυό σας:)

παω να ξεκουρασω αυτο το κορμι θανατιφορο:tongue: γιατι η πισινα με ξετιναξε:tongue::)

αν κανω καμια εξορμηση στα αγρια χαραματα θα δωσω το παρων:)

ονειρα γλυκα και Πετρουλα μου ελπιζω αυριο με το καλο να αγκαλιασης τον καινουργιο αντρακι της ζωη σου

Διαφημίσεις

αν κανω καμια εξορμηση στα αγρια χαραματα θα δωσω το παρων:)
Άσε Φωτεινή μου... δεν έχω παγωτό στην κατάψυξη κι αισθάνομαι ήδη στέρηση.... τί θα φάω εγώ άμα ξυπνήσω...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

[quote name='GiovannaXA;626578

Να σας πω και ένα παράδειγμα χάσματος γενεών

Χτες σκάλιζε η Αλεξάνδρα κάτι ράφια στο σπίτι της μαμάς μου και ξαφνικά την ακούμε να φωνάζει ''Γιαγιά έλα να δεις. Βήκα ένα τιμόνι''. Κοιταχτήκαμε με την μαμά μου με απορία και πήγαμε να δούμε τι είχε βρει. Και τι ήτανε; Κάτι παλιοί δίσκοι βινυλίου :tongue::tongue::tongue: Χάσμα γενεών σας λέω. Όταν δε της είπα ''Αλεξάνδρα μου δεν είναι τιμόνι' date=' από εδώ βγαίνει μουσική'',[/i'] με κοίταξε εκείνη με απορία και μου είπε: ''Τι λες μωρέ μαμά;;'' :lol::lol::lol::lol:

Γιοβάννα μου, δυστυχώς αυτό το χάσμα δεν είναι μόνο με τα παιδάκια μας που είναι δύο... και η ανηψούλα μου (που είναι 15) δεν ξέρει τι είναι το βινύλιο!

mrdIp3.png

Kαλέ, πού είναι αυτό;;;

Kαλησπέραααα!

Στην Ιπποκράτειο πολιτεία! Πάρνηθα... Από Βαρυμπόμπη, περνάς τις εισόδους για τα βασιλικά και συνεχίζεις προς Κατσιμίδι και Αγ.Μερκούριο. Κάποια στιγμή έχει δύο ταβέρνες (όχι τις πρώτες που θα δεις) και μια πινακίδα που δείχνει δεξιά για Ιπποκράτειο. Μετά... ή αν είσαι τυχερή θα βρεις κάποιον να ρωτήσεις (όσες φορές έχω πάει δεν έχω συναντήσει ποτέ πεζό!) ή κανονίζουμε μια μέρα και πάμε μαζί!!!!:-P:razz::-P

Πάντως, άλλες πινακίδες δεν υπάρχουν...

Το μόνο που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω περισσότερο, είναι την επόμενη φορά που θα πάμε, να γράψω τα ονόματα των δρόμων! Εμείς κατά τύχη το βρήκαμε μια μέρα που κάναμε βόλτα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...