Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ορθιος ειναι εκει μπροστα;

οταν ηταν ο Θοδωρης πολυ μικρος ο τιμος χωρουσε να κατσει μπροστα στο καροτσι τωρα ομως οχι

καθιστοσ καλε

:tongue::tongue:

Βατραχάκι θέλω κι εγώ δύο σκούπες!!!

Μαρίνα, κι εγώ ψήνομαι για θεατράκι. (αρκεί να είναι καλύτερος ο καιρός...)

Ηλιάνα, σούπερ τα αγοράκια σου!

Το ίδιο καρότσι είχα κι εγώ, αλλά δεν με βόλευε... Οπότε από 7 μηνών, την έβαλα σ'ένα μικρό, "μπαστούνι" και το τρίροδο το είχα μόνο αν πηγαίναμε κάπου βόλτα με τα πόδια. Μετά το έδωσα στον αδερφό μου, μόλις γέννησαν. Είναι φοβερό καρότσι, αλλά για μένα ήταν τρελή ταλαιπωρία, το άνοιξε-κλείσε συνέχεια στο αυτοκίνητο... Άσε που έπιανε και όλο το πορτ μπαγκάζ! Μόνο όταν ήμουν με το μεγάλο ήταν άνετα, γιατί εκεί έμπαινε χωρίς καν να το κλείσω!

mrdIp3.png

Βατραχάκι θέλω κι εγώ δύο σκούπες!!!

Μαρίνα, κι εγώ ψήνομαι για θεατράκι. (αρκεί να είναι καλύτερος ο καιρός...)

Ηλιάνα, σούπερ τα αγοράκια σου!

Το ίδιο καρότσι είχα κι εγώ, αλλά δεν με βόλευε... Οπότε από 7 μηνών, την έβαλα σ'ένα μικρό, "μπαστούνι" και το τρίροδο το είχα μόνο αν πηγαίναμε κάπου βόλτα με τα πόδια. Μετά το έδωσα στον αδερφό μου, μόλις γέννησαν. Είναι φοβερό καρότσι, αλλά για μένα ήταν τρελή ταλαιπωρία, το άνοιξε-κλείσε συνέχεια στο αυτοκίνητο... Άσε που έπιανε και όλο το πορτ μπαγκάζ! Μόνο όταν ήμουν με το μεγάλο ήταν άνετα, γιατί εκεί έμπαινε χωρίς καν να το κλείσω!

καλησπέρα κούκλα δεν το έχω κλήση ποτέ στο αυτοκίνητο έχουμε ένα από τα τζάμπο φιλιω έβγαλε κ δεύτερη χρόνια το σαραβαλάκι μασ το θυμάσαι? έτρεμαν οι ροδές του χαααχαχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλησπέρα κούκλα δεν το έχω κλήση ποτέ στο αυτοκίνητο έχουμε ένα από τα τζάμπο φιλιω έβγαλε κ δεύτερη χρόνια το σαραβαλάκι μασ το θυμάσαι? έτρεμαν οι ροδές του χαααχαχ

Για τέτοια χρήση είναι τέλειο! Κι ο αδερφός μου το έχουν καταευχαριστηθεί, γιατί εκείνοι μένουν στο κέντρο, οπότε το αυτοκίνητό τους το κινούν σπάνια και δεν τους κουράζει...

Στο συνεχές, όμως, άνοιξε - κλείσε και πορτ μπαγκάζ, είναι δράμα!

mrdIp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Είστε όλες καλά;

Βικάκι να χαίρεσαι τον καλό σου και σύντομα να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.

Κα Φωτεινή χρόνια πολλά για τον γαμπρό σας.

Βατραχάκι 1800 ευρώ για μία σκούπα;;; Τι λες τώρα; Αυτή θα είναι καλή για επαγγελματικούς χώρους, αλλά για ένα καθημερινό νοικοκυριό δεν νομιζω ότι συμφέρει.

Μαελένη είχες δεν είχες θα τον κάνεις να του αρέσει το Θέατρο :tongue::tongue::tongue: Καλά κάνεις. Τέτοια μανία έιχα εγώ με τα βιβλία και της διαβάζω παραμύθια από 5 μηνών. Τώρα πια τα λέει και αυτή μόνη της.

Να σας πω και ένα παράδειγμα χάσματος γενεών

Χτες σκάλιζε η Αλεξάνδρα κάτι ράφια στο σπίτι της μαμάς μου και ξαφνικά την ακούμε να φωνάζει ''Γιαγιά έλα να δεις. Βήκα ένα τιμόνι''. Κοιταχτήκαμε με την μαμά μου με απορία και πήγαμε να δούμε τι είχε βρει. Και τι ήτανε; Κάτι παλιοί δίσκοι βινυλίου :tongue::tongue::tongue: Χάσμα γενεών σας λέω. Όταν δε της είπα ''Αλεξάνδρα μου δεν είναι τιμόνι, από εδώ βγαίνει μουσική'', με κοίταξε εκείνη με απορία και μου είπε: ''Τι λες μωρέ μαμά;;'' :lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

2422253d2lt7yjjmx.gif

Τσα! Γεια σας κοριτσάκια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Αποτοξίνωση τέλος! Επεστρεψα!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ κι από εδώ σε όλα τα κορίτσια που όλες αυτές τις μέρες ήταν δίπλα μου, και πιστέψτε με ήταν και είναι πολύ δύσκολες..

Για όσες δεν γνωρίζουν, είμαι εδώ και 10 μέρες τελείως στο κρεβάτι, γιατί ξαναείδα καφέ, και είχα πολύ έντονους πόνους. Τρόμαξα πολύ και συνεχίζω να είμαι τρομαγμένη και έχω μια ψυχολογία που έχει πιάσει πάτο...:-(. Είναι τρομερά δύσκολο να είσαι στο κρεβάτι και να έχεις και ένα παιδί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι εντάξει το νινί τουλάχιστον..αύριο θα ξέρω, θα πάω για αυχενική.

Δεν έχω γυρίσει καθόλου πίσω στις σελίδες, ελπίζω να μην έχω χάσει κάτι σπουδαίο! Σας παρακαλώ να με ενημερώσετυε οκ? Η Πετρούλα απ'ότι ξέρω δεν γέννησε έτσι?

Ηλιάνα να σου ζήσει και πάλι ο παίδαρος! Πως είναι η ζωή με τα δύο?

Ελπίζω να έχει κλείσει η αποκόλληση και να αρχίζω να σηκώνομαι λίγο πιο πολύ, οπότε θα σας γράφω κιόλας.

Πολλά φιλιά σε όλες και περιμένω τα νέα σας!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαράκιιιιιι τι καλά που ξαναγύρισες. Εύχομαι να πάνε και όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου.

Άντε να επιστρέψουν τώρα και οι άλλες φιλενάδες μας......νερό και αλάτι κορίτσια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

το απόγευμα τα πήγαμε στην λίμνη Μπελέτσι, πάνω στην Ιπποκράτειο πολιτεία, όπου ξετρελάθηκαν!!! Ταϊσαν και τα παπάκια, τα ελαφάκια, κούνιες παιχνίδι κ.λ.π.
Kαλέ, πού είναι αυτό;;;

Kαλησπέραααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες

πολλα φιλακια στην φιλη μας την αρμα 1647853ac0as9bay2.gif καλως ηρθες και παλι στην παρεα μας σε αγαπαμε και μας ελειψες.

με το καλο η αυριανη εξεταση και σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα

Σήμερα έχεις τον Σταυρό του Νότου?
Χαχαχαχα, πανμαρ, αρχικά το αναβάλαμε για αύριο που μάθαμε ότι θα είχε guest και το Βαγγέλη Γερμανό. Ύυυυυστερα όμως μάθαμε ότι κάποια άλλη Τρίτη, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, θα έχουν guest το Μητροπάνο, κι είπαμε ΤΟΤΕΕΕΕΕΕΕ θα πάμε!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Άντε μπράβο βρε Μαράκι!!!!! Χάρηκα πολύ που σε άκουσα, ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο που θα δείτε το μπεμπέ!!!!!;)

Βίκυ και Φωτεινή να χαίρεστε τον σύζυγο και τον γαμπρό αντίστοιχα!!!!! Πολύχρονος:D:D:D:D

Γιοβάνα να δω τι άλλο θα ακούσουμε!!!!:-P:razz::-P

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...