Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

στηλτων Κ από τον ποπό θα τον δώσω αν χρειαστεί ;);););)

άμα σου πω πως τρώει το απόγευμα στην μπανιέρα με τα παπάκια άσε με τώρα στόμα δεν ανοίγει με παρακαλετά προχθές για να φαι του τάξαμε σοκοφρετα όσο για το γάλα από περά ανοίγει στόμα μόλις τελείωση ο μπέμπης

:lol::lol::lol:

ειδες που φοβοσουν μην το ξεχασει;

καλε ξεχνιεται αυτο;

χαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol:

ειδες που φοβοσουν μην το ξεχασει;

καλε ξεχνιεται αυτο;

χαχαχα!

Του λέω ότι είναι πολύ τυχερός που ήρθε το μπεμπέ γιατί του έφερε το γάλα

και αυτό τον κάνει να αγαπήσει ποιο πολύ τον μικρό μερικές φόρες τον ξυπναει για αν φαι πρώτα μικρός και μετά εκείνος δεν μπορείς να φανιστείς πως περιμένει στην σειρά να φαί ρέβω τον μικρό και άλλος ψάχνει ζιζιζ από κάτω τι να σου λεω τωρα πολύ γέλιο

:tongue::tongue:

τι διπλο καλε;

βαλε δυο μινι τικερ

είναι πολλά μαζί με την υπογραφή άστο καλύτερα θα μείνω με την υπογραφή αν αργότερα μου αρέσει θα σου ζητήσω οκ φιλιαααααααααα ευχαριστώ πολύ

Του λέω ότι είναι πολύ τυχερός που ήρθε το μπεμπέ γιατί του έφερε το γάλα

και αυτό τον κάνει να αγαπήσει ποιο πολύ τον μικρό μερικές φόρες τον ξυπναει για αν φαι πρώτα μικρός και μετά εκείνος δεν μπορείς να φανιστείς πως περιμένει στην σειρά να φαί ρέβω τον μικρό και άλλος ψάχνει ζιζιζ από κάτω τι να σου λεω τωρα πολύ γέλιο

χαχα θα ηθελα να τους δω μια μερα πολυ γελιο θα εχει!

Διαφημίσεις

αληθεια σε ποναει ο ομωσ με το σλινγ >?:P:p:p:p

δεν το χρησιμοποιω τωρα τελικα δεν με βολεψε και πολυ μονο οταν ηταν πολυ μικρος τωρα καθολου και το μαζεψα παντου παμε με το καροτσι!

Βατραχάκι κι εμένα ακριβώς το ίδιο! Ωστόσο δεν το μετάνιωσα έβγαλε τα λεφτά του μέχρι που το Μαριαλενάκι έγινε 5-6 μηνών, μετά το είχα μόνο για κάλυμα στο θηλασμό.

Πόπο τα νεύρα μου τσατάλια 2η μέρα πουο ΓΙώργος δε θέλει να κοιμηθεί για μεσημέρι.

mGKop3.png60Jvp3.png

δεν το χρησιμοποιω τωρα τελικα δεν με βολεψε και πολυ μονο οταν ηταν πολυ μικρος τωρα καθολου και το μαζεψα παντου παμε με το καροτσι!

Ο τιμοσ που κάθετε ??

εγώ σήμερα έβαλα τον μικρό στο καρότσι και τον Λευτέρη απο το χέρι παιδίατρο σουπερ λαϊκή κ πήγα να αλλάξω κάτι ρούχα και είδα και το σκαλοπάτι για τοι καρότσι αλά μου βγάνει λίγο ακριβό και έβαλα αγγελία στο αλο φόρουμ παντός ο Λευτέρης το καταχάρηκε με τα πόδια 4 ώρες περιπατούσαμε κιχ δεν έβγαλε αλά ανέβαινε μπροστά στο μακ λαρν στην θέση και καθόταν

Διαφημίσεις

Βατραχάκι κι εμένα ακριβώς το ίδιο! Ωστόσο δεν το μετάνιωσα έβγαλε τα λεφτά του μέχρι που το Μαριαλενάκι έγινε 5-6 μηνών, μετά το είχα μόνο για κάλυμα στο θηλασμό.

Πόπο τα νεύρα μου τσατάλια 2η μέρα πουο ΓΙώργος δε θέλει να κοιμηθεί για μεσημέρι.

αχ εγω τον μαλωσα και του εδωσα και μια στο μαγουλο και μετα τον θηλασα βλακια το ξερω αλαλ το εκανα σημερα

καλα ουτε κι εγω το μετανιωσα απλα τελικα το καροτσι με βολευει καλυτερα κι ο μικρος ειναι ανετος κι αν νυσταξει ριχνει και τους υπνους του ;)

καλα ουτε κι εγω το μετανιωσα απλα τελικα το καροτσι με βολευει καλυτερα κι ο μικρος ειναι ανετος κι αν νυσταξει ριχνει και τους υπνους του ;)

Καλέ ούτε εγώ το μετάνιωσα ;);););)

απλά με ποναει ο όμως μου

κάνω και υπέρ ατλαντικά ταξίδια εγώ αν βγω από το σπίτι βγαίνω για ώρες :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

με το σλινγ πάει ο όμως μου

σήμερα πήρα δυο αστικά να φτάσω εκεί που ήθελα ιχιχιχι

Εγώ πάντα μόνη θα κυκλοφορώ με τον Νίκο ποτέ δεν πάμε σουπερ αγορά κτλ οποτε σκεφτομαι σοβαρά το σκαλοπάτι

Αλά βολεύεται και μπροστά δες πως είναι το καρότσι μας

Ηλιανα οταν ειμαι μονη κραταω τον τιμο απο το χερι και μια χαρα του αρεσει να περπαταει και δεν τρεχει μου κραταει το χερι.

http://www.ntosas.gr/maclaren-mx3.html καταλβεσ που καθετε μπροστα ;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...