Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα είπαμε βατραχάκι...

Η Ελένη αποφάσισε ότι του Γρηγόρη θα του αρέσει το θέατρο!!!:P:p:p

Βάλε στο πρόγραμμα να κατέβεις και Αθήνα να σε γνωρίσουμε κι εμείς...

το εβαλα μαλλον Ιανουαριο θα κατεβουμε ομαδικος χαχαχα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Vatraxaki το ιδανικό θα ήταν μια υπερσυνάντηση με όοοοοολα τα κορίτσια και τα παιδάκια.

Οσο για το θεατρόφιλος δεν ξέρω. Μουσικόφιλος όμως είναι σίγουρα χαχαχα.

Και βέβαια πάλι έχω ενδοιασμό για το αν πρέπει αύριο να πάμε στα μουσικά. Ελεγα δεν θα ξαναπάμε, αλλά τα λέει βρε παιδιά και τα λέει τόσο σωστά τονικά που νομίζω ότι θα είναι λάθος μου να τον σταματήσω. Απλά ίσως πάλι πάρω μπισκότα μαζί μας για να μπορέσουμε να φύγουμε από εκεί.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Θα ξανακάνω μια προσπάθεια με φωτο ! μάλλον τις κρατάει 2 ώρες και μετά σβήνονται..

PUSHef7682292c37.jpg

PUSH1f13936a4140.jpg

filaki πάμε το Σάββατο στα μήλα-κανέλα , κάπως έτσι, κανονίστηκε... marina28 σου στέλνω το κινητό μου με πμ για να οργανωθούμε..

κάνω μαφιν και μυρίζει όλο το σπίτι!!

εμείς την πιάσαμε στις εκλογές 17 Σεπτ. γιατί και εγώ είχα πάει γυναικολόγο και μου 'χε πει σήμερα, μετά μια μέρα κενό και μετά πάλι. Ήταν πρωινό..... χιχι. Εντωμεταξύ μετά συναντηθήκαμε 15 άτομα παρέα και όλοι τώρα ξέρουν τί κάναμε το πρωί χιχιι..

Αλλά πρέπει και την επόμενη μέρα μετά το κενό να ξαναπιάσαμε γιατί είχαμε δύο "σακουλάκια", το ένα μικρότερο από το άλλο. Αυτό μετά από λίγες βδομάδες εξαφανίστηκε, δεν προλάβαμε να ακούσουμε καρδούλα. Μας είχε προετοιμάσει όμως η γυναικολόγος γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό από το άλλο.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Ο Γρηγοράκης με το υπέροχο μαλλάκι και αυτή την καζακούλα είναι σαν να βγήκε από διαφήμιση! Πανέμορφος! Να δεις που με τη μαμά με καλλιτεχνικές ανησυχίες δε θα ξεκολλάει κι εκείνος από τα μουσικά μαθήματα και τα θέατρα στο τέλος. Εγώ Μαελένη μου πιστεύω ότι ακόμα και στην τσιρίδα θα του κάνει πολύ καλό που τον πηγαίνεις σε τέτοιες δραστηριότητες!

Η Κάτια θηλάζει στη μία φώτο? Έχω πάθει πλάκα! Φτού,φτου και σε αυτό το κουκλάκι!

Σου στέλνω και το δικό μου τηλ κοριτσάκι! Ψήνομαιιιιι!

Βατραχάκι διάβασα καλά θα μας έρθετε το Γενάρη? Τέλεια! Θέλω πολύ κι εγώ να σε γνωρίσω πολύ, μήπως να παρασύρεις και άλλη καμιά Σαλονικιά μαζί?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω Μαρινακι μου θελω πολυ να σε γνωρισω κι ολες θελω να σας γνωρισω απο κοντα!

μαλλον θα ερθουμε για την εκθεση ο αντρας μυ δηλωσε συμετοχη ηδη σε καποια σεμιναρια οποτε θα ερθουμε χιχιχι!!!

σανσαν μου τελεια η Κατια σου κοπελαρα!

Βατραχάκι, όταν λες "ομαδικώς" εννοείς αυτό που φαντάζομαι...?

ο ναι ναι!!!

χαχα μαλλον θα ερθουμε τετραημερο οποτε δεν μπορω να αφησω τον μικρο τοσες μερες χωρις θηλασμο

καλημερα μανουλες.

πως ειστε σημερα?εδω βροχη πολυ βροχη.

ξεκιναμε παιδικο 1η νοεμβρη τελικα και να πω την αληθεια εχω σπαστει παρα πολυ με αυτην την αναμονη!

με παει πισω σε πολλα πραγματα αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

ευχομαι να μην αρρωστησει μονο και τελικα τζιφος ολα!

να ευχηθω στην μαελενι τα καλυτερα για την επετειο της.

μαελενη μου να ζησετε και να ευτυχησετε.να εχετε παντα αγαπη και σεβασμο μεταξυ σας.

περαστικα στα αρρωστουλικα αν και εχω χασει επεισοδια τωρα δεν ξερω τι εχει γινει.

η πετρουλα μας γεννησε?

σανσαν τι υπεροχες φωτο ειναι αυτες?ανατριχιασα με την κουκλα που θηλαζει!

αψογη!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

marina αν δεν βλέπεις τις φωτό, η Κάτια κάνει οτι θηλάζει την κούκλα της, που ήταν κάποτε δική μου !! και εγώ έπαθα πλάκα... ξαφνικά σηκώνει τη μπλούζα της και βάζει το μωρό στο στήθος!!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Λοιπόν ας τα πάρω λίγο με τη σειρά, γιατί......δεν έχω και μυαλό πια χαχαχα!!!

(Ναι Πανμαρ πες το! Η ηλικία φταίει για όλα χαχαχαχα)

Λοιπόν Μαρίνα μου πράγματι οι καλλιτεχνικές ανησυχίες της μαμάς είναι γεγονός, οπότε, όποτε βρίσκω κάτι που υποθέτω ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει ή να του ανοίξει τους ορίζοντες θα το κάνω. Βέβαια αυτό δεν θα περιοριστεί μόνο στα καλλιτεχνικά! Μη με περάσετε και για κανένα ψώνιο. Και αθλητισμό θα δοκιμάσουμε κάποια στιγμή, μιας κι εκεί η μαμά είχε χρόνια έντονη δράση και προσωπικά με βοήθησε πολύ.

ΤΕΣΠΑ. Ας μην προτρέχουμε.......

Αλήθεια τι θα μπορούσε να διαφημίζει ο μικρός σκατούλης μου??? Τα μπισκότα ίσως χαχαχα!!!!

Sunsun πωπω τι μαλλί είναι αυτό!!!!! Τέλεια η κορούλα σου κι από μικρή στα βάσανα της φροντίδας μωρού βλέπω ;)

Τώρα να σας πω τι έμαθα και ίσως μου λύνει την απορία. Λοιπόν μ' έπιασε μια γειτόνισσα και μου είπε ότι τις προάλλες εκεί που δίνουν τις συντάξεις ήταν ο παππούς με τον μικρό. Κάτι έγινε και δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ του παππού και κάποιου-ων άλλου-ων. Ο μικρός άρχισε να τσιρίζει για κανένα 10λεπτο και αφού είδε ότι όλοι ηρέμησαν ηρέμησε κι αυτός. Να υποθέσω ότι ο παππούς τον έχει σαν "μπράβο" μαζί του οεο? Τι να κάνω βρε παιδιά???? Προφανώς αυτό θα γίνεται από καμιά φορά και μετά αυτός φορτώνει κι έρχεται σπίτι και ξεσπαθώνει!!!!!!

Αν θυμηθώ κα κάτι άλλο θα το πω μετά!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημεραααα

ειχα γραψει ενα σωρο και τελικα με πεταξε εξω γκρ...τα λεω αναφορικα να μην γραφω ολοκληρο κατεβατο...

Πετρουλα μου ευχομαι σήμερα να κανει ο μπεμπουλης το μεγαλο βημα!!

Ελενη μου τελικα το παιδι ειναι θεατροφιλο..ποιοτικος απο κουνια ..

Βικακι να χαιρεσαι τον καλο σου και καλη επιτυχια στο δικαστηριο σας !!!

Εγω εκανα καμπυλη σήμερα και την Πεμπτη περιμενω αποτελεσματα , στην Λαμια περασαμε ετσι ετσι και ετσι μιας και ο Χρηστος μας το εβγαλε ξυνο...Με το που φτασαμε σπιτι ειχαμε ενα; κρεσεντο κλαμματος ,χτυπηματος ,κλωτσιων και νευρων επι ενα 40λεπτο ..μας εβγαλε εκτος ευατου ....

Μακιαααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λοιπόν ας τα πάρω λίγο με τη σειρά, γιατί......δεν έχω και μυαλό πια χαχαχα!!!

(Ναι Πανμαρ πες το! Η ηλικία φταίει για όλα χαχαχαχα)

Συ είπας!!!! :P:p:p

Γειτονοπούλα μου, καλά αποτελέσματα με την καμπύλη σου!

Σας την χάλασε ο Χρηστάκος ε? Παιδιά! Τι να πεις? Από βηχαλάκι καλά είναι?

Εμείς φάγαμε και κοιμηθήκαμε (ελπίζω...).

Πάω να πλύνω τα πιάτα...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...