Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπουααα! Έχασα το στοίχημα, η Πετρούλα θα ποστάρει φώτο με την κοιλιά την οποία ακόμα κουβαλάει, άρα no baby ακόμα! Όσο για τον κόκκινο μανδύα ψάξε καλά και κάπου στις σκέψεις σου θα τον βρεις!:shock::shock::shock: Όσο για 3ο μπεμπέ θεωρητικά θέλω-να μη σου πω πόσο σε ζηλεύω που πολύ άμεσα θα βιώσεις αυτή την εμπειρία ξαν'α γιατί σας έχω πει εγώ ένας λόγος που θα πήγαινα για 3ο είναι και αυτά τα μοναδικά συναισθήματα- αλλά υπάρχουν κάποια σημαντικά θεματάκια που αν δεν τακτοποιηθούν δεν παίζει καν σαν σκέψη!

Μαελένη σήμερα πήγες προετοιμασμένη για την παράσταση! Εσύ την απόλαυσες ?

Ηλιάνα κι εγώ αυτό ήθελα να σου γράψω μέσα σε όλα έχεις κουράγιο και για επισκέψεις? Σούπερ ξαναλέμε!

Φεύγω πάω για νάνι, παρεπιμπτόντως είδαμε τον κυνόδοντα και ή δεν το έπιασα καθόλου ή είναι φόλα!:-(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και χωρίς αρρωστούλικα...

Πετρούλα!!! Ακόμα??? Άντε βρε κορίτσι μου... λες να γεννήσει η Κίκο πριν από εσένα ή περιμένεις να γεννήσετε παρέα?

Λαζαρένια "καλώς ήρθες"!

Sunsun, κι εγώ δεν είδα φωτογραφίες... να δω μαλλάκι να ζηλέψω... Για θεατράκι που λέτε με την Μαρίζα είμαι κι εγώ μέσα, αν και δεν ξέρω πόσο θ'αντέξει το διαολάκι μου και τι θα καταλάβει... (θα κάνω το κόλπο της Μαελένης: μπισκοτάκια!!!)

Ηλιάνα και Πετρούλα, ο κόκκορας τσάκιζε! Ήταν σπιτικός, από τους θείους του άντρα μου (έξω από την Πάτρα). Τον έκανα σούπα γιατί και οι τρεις μας τρελενόμαστε για σούπες (κάθε λογής)!

Μαρίζα, αν η κλεψύδρα είναι τόσο παλιό μαγαζί, λογικά θα το ξέρω... Σήμερα έχεις τον Σταυρό του Νότου? Όσο για το παρκάρισμα, επειδή εδώ που μένουμε τώρα, έχω καλομάθει, το σκέφτομαι πάρα πολύ το να πρέπει να πάω κάπου και να ταλαιπωρηθώ με το παρκάρισμα...

Ντελένη!!! Πού είσαι να μας πεις νέα?

Μαελένη, πώς τον βλέπεις τον Γρηγόρη, θα γίνει θεατρόφιλος?

Εμείς εχτές, περάσαμε πολύ ωραία...

Ήρθαν σπίτι οι κουμπάροι μας που έχουν διδυμάκια λίγο πιο μεγάλα από την Σοφία, παίξαν τα μικρά, είχε και καλό καιρό οπότε μπαινοβγαίναν στον κήπο, ποδηλατάκι, αυτοκινητάκι, μπάλα, Έκτορα..., μετά φάγαμε, κοιμηθήκαν τα μικρά για μεσημέρι (!!!πραγματικά απορήσαμε πώς συνέβει αυτό!!!) και το απόγευμα τα πήγαμε στην λίμνη Μπελέτσι, πάνω στην Ιπποκράτειο πολιτεία, όπου ξετρελάθηκαν!!! Ταϊσαν και τα παπάκια, τα ελαφάκια, κούνιες παιχνίδι κ.λ.π. Ολοκληρώθηκε η μέρα!!!

Σούλα, Βατραχάκι, Γειτόνισσα, ελάτε εσείς οι πρωινές!!!

Καλημέρα και φιλάκια σε όλες

mrdIp3.png

Όσο για τις ημερομηνίες "συλλήψεως" που λέγατε, εγώ για την Σοφία, το μόνο που ξέρω είναι ότι έγινε στην Σέριφο και ότι είναι παιδί του ρακόμελου και του κρασιού! Αλλά για ακριβή ημερομηνία... δυσκολεύομαι... Το άλλο όμως που θυμάμαι, είναι ότι έμαθα ότι είμαι έγκυος της Αγ.Σοφίας!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα!!!

Εδώ είμαι Μαρία προσπαθώ να προλάβω να γράψω!!!!!

Συναντηθήκαμε με το Βατραχάκι και ήταν τέλεια!!!!! Ήταν λες και την ήξερα χρόνια πραγματικά!!! Μιλούσαμε, μιλούσαμε και τελειωμό δεν είχαμε :lol::lol::lol: Την έμπλεξα και την κοπέλα να με πάει εκεί που ήταν και οι υπόλοιποι...:oops::oops::oops::oops: (Βατραχάκι μου για άλλη μια φορά σε υπερευχαριστώ και χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία) Ένα έχω να πω ότι είναι μια κούκλα και πάρα πολύ πρόσχαρη...Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε!!!!;););)

Στο δια ταύτα του live...Βρε τελικά ήταν πολύ καλοί (εγώ δεν το περίμενα πάντως :oops::rolleyes:) και πέρασα πολύ καλά! Έχουμε ταλαιπωρηθεί με τον ύπνο, γυρίσαμε στις 5 σηκωθήκαμε στις 8, αλλά το παλέψαμε!!!:lol::lol::lol:

Μαρί Πετρούλα τι σκοπό έχει ο μικρός;;;;:lol::lol::lol:

Επανέρχομαι....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα και καλή εβδομάδα.

Πάλι Δευτέρα :evil: μου τη δίνουν οι δευτερες!!!

Πετρούλα μου πολύ δεν βολευτηκε ο μικρός εκεί μεσα καλε??χι χι.

sunsun ουτε εγω πρόλαβα να δω φωτό αν και εμεις δεν εχουμε προβλημα με τα μαλλακι για να ζηλεψω αλλα θελω πολύ να δω το ζουζουνι σου

Ντελένι μου τι εγινε βρεθήκατε με το vatraxaki??Που ειστε καλε να μας πείτε.

Ελένη μου αντε εκανε μια καλη αρχη ο Γρηγορης που θα παει θα σηνηθίσει;)

Μαρακι μου εγώ τον κόκκορα ουτε ζωγραφιστό δεν θελω να τον δω.

Γενικά με τα "πουλιά" δεν τα παω καλά αλλα ο κοκκορας με τιποταααα

Να πω και εγώ ότι ξέρω την ημερομονία σύληψης της μικρής (ειχα πιει και κατι ωραια τσιπουρακια).

Για γυμναστήριο μμμμ πριν κατι αιωνες ειχα παει και δεν μπορω να πω οτι ειμια πολυ φαν .Τωρα πως θα καταφερω να ξαναφτιαξω το σωμα μου που παρατησα και τη διαιτα τι να πω:rolleyes:

Βικάκυ χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον αντρούλη σου.

Εμείς περάσαμε ενα ηρεμο σ/κο .Την κυριακή μετα από πολύ καιρό βγηκαμε και στην αυλη μας μια και ειχε ηλιο και η μικρη δεν ηξερε που να κυλιστει .Εσκασε μεσα η καημενη και ο χειμωνας εινια μακρυςςςςς

Καλημέρα σας! Ένα θα σας πω κατά τις 3.30 το πρωί σηκώθηκα και τσάκισα άλλη μισή πάστα που την είχα αφήσει από βραδύς για να μην το παρακάνω και καλά! Άμα είναι λιχούδης ο άνθρωπος...

Delenaki έτσι όπως το περιγράφεις το Βατραχάκι το φαντάζομαι! ΠΟλύ χαίρομαι που περάσατε καλά!

Γιορτάζει ο αντρούλης της Βίκης σήμερα? Να το χαίρεστε σύζυγος και πεθερά!

Σας αφήνω πάω να χτυπηθώ στο γυμναστήριο τα λέμε σε καμιά ωρίτσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Deleni, έβαλα τον Hendrix να παίζει και τώρα γράφω με μουσική υπόκρουση!!! (πολύ ωραίοι! αν κατέβουν Αθήνα να μας ενημερώσεις!!!) Εύχομαι να περνάτε πάντα έτσι καλά!

Σούλα, δεν φαντάζομαι τα τσιπουράκια που είχες πιει να ήταν τα δικά σας (που ήθελες να κεράσεις και τον άντρα μου με την φασολάδα...)!!! :-)

Σήμερα είναι του Οσίου Λουκά? Ένας φίλος μου που είναι Λουκάς, γιατί γιορτάζει 9 Φεβρουαρίου? Όπως και να'χει (ευχές δίνουμε), Βίκυ μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Και κα Φωτεινή τον γαμπρούλη σας!

Με τέτοιες κορμάρες που θα αποκτήσετε όλες με τα γυμναστήρια και τις δίαιτες, θα διοργανώσουμε καλλιστεία "parents" και θα σας στείλουμε να σαρώσετε τα βραβεία!!!

mrdIp3.png

καλημερα!!!!

εδω παλι βρεχει γκρρρρ!!!!!

τι κανετε;

σας εχασα το σ/κ το οποιο ηταν υπεροχο!!!!

συνταντηθηκαμε με την deleni μας και περασα υπεροχα!!!!

ηταν σαν να βγηκα με την κολλητη μου σαν να γνωριζομασταν χρονια η ωρα περασε πολυ γρηγορα και σιγουρα οτι κι ολο το βραδυ να μιλουσαμε παλι δεν θα μας εφτανε χαχαχα

ειναι μια κουκλα καμια σχεση με τις φωτο και κορμαρα απορεις που εκανε δυο παιδια τι να σας πω ηταν τελεια Ελενη μου περιμενω τον Δεκεμβριο να ξαναερθεις και να παμε για ποτακι ;)

στονε μου ακομη ε;ο μικρος βολευτηκε εκει και δεν λεει να βγει αλλα θελει δεν θελει ο καιρος εφτασε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Την έμπλεξα και την κοπέλα να με πάει εκεί που ήταν και οι υπόλοιποι...:oops::oops::oops::oops: (Βατραχάκι μου για άλλη μια φορά σε υπερευχαριστώ και χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία)

καλε σιγα μην ακουω χαζα σου εκανα και μια μινι ξεναγηση στη πολη :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα σας κοριτσάκια!

Καλή εβδομάδα να έχουμε και να σταματήσει και λίγο αυτή η βρωμοβροχή!!!!

Αααα και να μην έχουμε άρρωστα εννοείται ;)

Delenaki μου περάσατε όμορφα διαβάζω! Τέλεια!!!! Και το Vatraxaki μας καταπληκτικό!!!!!! Ελπίζουμε να το γνωρίσουμε κι εμείς από κοντά ;)

Σουλίτσα και Πανμαρ κι εσείς έτσι?

Αρα όοολοι είχαμε την τέλεια Κυριακή να υποθέσω!!!

Μαρία μου ναι πολύ καλό το κόλπο με τα μπισκοτάκια να σου πω και θα το ξανακάνω. Πήρα αυτά με τα ζωάκια που μας αρέσουν πολύ, γνωστής μάρκας. Μικρά και μπόλικα χαχαχα.

Πλάκα πλάκα η παράσταση ήταν μεικτή. Ηθοποιοί και κούκλες. Κρατούσε το ενδιαφέρον γιατί κάθε τόσο έπρεπε να συμμετέχουν και τα παιδάκια, είτε τραγουδώντας, είτε απαντώντας σε κάποια ερώτηση! Να σου πω ξαναπάω άνετα. Τώρα για το αν ο Γρηγόρης γίνει θεατρόφιλος δεν μπορώ να απαντήσω. Πάντως μάλλον του άρεσε γιατί μου λέει συνέχεια "πάμε κουκοθέατο", οπότε κάποια εντύπωση καλή του έκανε έτσι δεν είναι?

Στο τέλος βγήκαν και φωτο με τα ζωάκια. Αν τα καταφέρω θα σας βάλω!

Φιλιάααααα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σουλίτσα και Πανμαρ κι εσείς έτσι?

Αρα όοολοι είχαμε την τέλεια Κυριακή να υποθέσω!!!

Μαρία μου ναι πολύ καλό το κόλπο με τα μπισκοτάκια να σου πω και θα το ξανακάνω. Πήρα αυτά με τα ζωάκια που μας αρέσουν πολύ, γνωστής μάρκας. Μικρά και μπόλικα χαχαχα.

Ελένη μου "έτσι" συλλάβαμε τα παιδάκια μας!!!:rolleyes:

'Οχι εχθές!!!

Όσο για τα μπισκοτάκια, ευτυχώς η κόρη μου είναι εύκολη και οικονομική... με μια φρατζολίτσα ψωμί καθάρισα! (αρκεί να έχει τραγανή κόρα!)

Καλημέρα!!!

mrdIp3.png

μαελενη μου κι εγω ελπιζω καποια στιγμη να σας γνωρισω ολες απο κοντα!!!

οσο για τον Γρηγορη τον κοβω τελικα θεατροφιλο χαχαχα!

Τα είπαμε βατραχάκι...

Η Ελένη αποφάσισε ότι του Γρηγόρη θα του αρέσει το θέατρο!!!:P:p:p

Βάλε στο πρόγραμμα να κατέβεις και Αθήνα να σε γνωρίσουμε κι εμείς...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...