Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σήμερα μια ζεστή φασολάδα και μια ρέγκα ψητή είναι ότι πρέπει για μεσημέρι εεε τι λέτε.:?::?:

Άντε αν δεν υπάρχουν μουλιασμένα φασολια από βραδύς ας είναι μια φακή, τώρα να ρωτήσω τα παιδάκια σας τα δίνετε όσπρια έτσι δεν είναι:?::?: ….γιατί εμείς ακόμα δεν το ξεκινήσαμε η παιδίατρος έχει άλλη γνώμη, τι να κάνω να την δώσω λίγο να δοκιμάσει εεε….Βίκυ τι λες….που να με διαβάσεις εσύ αφού σε έχουν και τρέχεις όλη μέρα:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Νίκη μου καλώς ήρθες!

ana08 να ζήσετε, να είστε ευτυχισμένοι!

109269nvlu2ubc0l.gif

Ρίτα μου ευχομαι γρήγορη ανάρωση στον πεθερό σου.

Φωτεινή μου τέλειο το σπιτάκι σου! Να είστε καλά να το χαίρεστε!

armaki μου ολα θα πάνε καλά με το δάνειο. Ευχομαι να βρεθεί δουλίτσα και σένα τότε θα είστε πιο χαλαροί. Και εμείς για 40 χρόνια θα πληρώνουμε το δάνειο....Εχει ο Θεός, κάτι θα γίνει...

Ο μικρός είναι σχολείο. Τα διπλανά σχολεία είναι όλα κλειστά, ο βρεφονηπιακός όχι ακόμα, αλλά μάλλον θα κλείσει νωρίτερα για τις γιορτές. Χθες μου είπαν οτι στη τάξη του Κωνσταντίνου είχαν κρούσμα οστρακιάς:shock:, ελπίζω να τη γλιτώσουμε. Χθες το βράδυ τον ξαναβάλαμε τον μικρό στο μεγάλο κρεβάτι με προστατευτικά και κοιμήθηκε μια χαρά. Μόνο κατά τις 2 σηκώθηκε και μας έψαχνε στο σαλόνι. Το κρεβατάκι του πλέον είναι επικίνδυνο, αφού βάζει το πόδι του πάνω απο το κάγκελο και προσπαθεί να βγεί.

Σήμερα μια ζεστή φασολάδα και μια ρέγκα ψητή είναι ότι πρέπει για μεσημέρι εεε τι λέτε.:?::?:

Άντε αν δεν υπάρχουν μουλιασμένα φασολια από βραδύς ας είναι μια φακή, τώρα να ρωτήσω τα παιδάκια σας τα δίνετε όσπρια έτσι δεν είναι:?::?: ….γιατί εμείς ακόμα δεν το ξεκινήσαμε η παιδίατρος έχει άλλη γνώμη, τι να κάνω να την δώσω λίγο να δοκιμάσει εεε….Βίκυ τι λες….που να με διαβάσεις εσύ αφού σε έχουν και τρέχεις όλη μέρα:tongue::tongue:

Φωτεινή μου η φασολάδα με την ρέγκα τέλεια! Εγώ έχω δώσει στον μικρό αλλά δεν του αρέσουν, θα φάει μια κουταλιά και μετά το σφραγίζει...

Φωτεινή χτες εμεις φαγαμε γεμιστα απο τη Δευτερα και στον Ανασταση έδωσα για πρώτη φορα ρεβύθια που εκανε η γιαγια του καλού μου..Τα περασα μια στροφή στο multi και τα έφαγε σε 5 λεπτά, μάλιστα ανοιγε πολύ ευκολα το στομα και περιμενε το κουτάλι..Δεν παρατήρησα καμια ανησυχία κατα τη διαρκεια της ημερας..

Φακή τρώει πολύ συχνα και επίσης του αρεσει..Για φασολάδα δεν δοκιμασα, αλλά καλύτερα να εχουν μουλιασει πρωτα

Αααα αν κανονισουμε για συναντηση εμεις οι Θεσσαλονικιες, δεν μας είπατε, θα 'ρθειτε με τη Βικυ και την Φωτεινούλα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κι από μένα! Κι εδώ κ. Φωτεινή με την απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας και τη βροχή τρέχουν τα σκουπίδια ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα! Μια ομορφιά, σε λίγο θα βγουν και τα ποντίκια!

Εμάς ο μικρός ξεκίνησε να τρώει φασολάδα και φακές εναλλάξ κάθε Παρασκευή στο σταθμό! Στο σπίτι κάνει νάζια! Πάντως από το σταθμό με ενημέρωσαν ότι εκεί τα τρώει όλα κανονικά (όχι αλεσμένα) και με όρεξη! Στο σπίτι χτες μόνο λίγες κουταλιές έφαγε σπανακόρυζο, αλλά είπα ότι μόνο αν έχουμε κάτι τηγανιτό ή χαζομαρούλα για μας θα του φτιάχνω χωριστό φαγάκι αλλιώς πρέπει να μάθει να τρώει από όλα! Ας τρώει και λιγότερο, παρόλο που ήδη δεν είναι πολύ φαγανός και μας αφήνει και γάλα σιγά-σιγά!

Αρμάκι πώς και το φοβηθήκατε το προκάτ κοριτσάκι?Άντε σύντομα να βρεις τη δουλειά που θέλεις και θα το ευχαριστιέστε ακόμα περισσότερο το σπιτάκι σας!

Fast τώρα τον μικρό ποιός τον κρατάει που δουλεύεις?

Λαζαρένια το έχεις ρίξει στις βόλτες ε?καλά κάνετε κοριτσάκι, έτσι πρέπει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αρμα πολυ καλά κανατε και να μην το μετανοιώνετε ούτε λεπτό..

Τώρα ίσως να ζοριζεστε λίγο οικονομικά, αλλά μεθαυριο θα δειτε πόσο καλά κάνατε..

Επίσης πολύ καλή κινηση ήταν που αποφασίσατε να φτιάξετε κτ δικο σας, να είστε ιδιοκτητες και να εχετε το κεφαλι σας ήσυχο

stone μου πραγματικά όταν έχεις τον δικό σου χώρο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, αλλά όπως και να το κάνεις είναι τελείως διαφορετικό από το να σε φιλοξενούν...

armaki μου ολα θα πάνε καλά με το δάνειο. Ευχομαι να βρεθεί δουλίτσα και σένα τότε θα είστε πιο χαλαροί. Και εμείς για 40 χρόνια θα πληρώνουμε το δάνειο....Εχει ο Θεός, κάτι θα γίνει...

Ο μικρός είναι σχολείο. Τα διπλανά σχολεία είναι όλα κλειστά, ο βρεφονηπιακός όχι ακόμα, αλλά μάλλον θα κλείσει νωρίτερα για τις γιορτές. Χθες μου είπαν οτι στη τάξη του Κωνσταντίνου είχαν κρούσμα οστρακιάς:shock:, ελπίζω να τη γλιτώσουμε. Χθες το βράδυ τον ξαναβάλαμε τον μικρό στο μεγάλο κρεβάτι με προστατευτικά και κοιμήθηκε μια χαρά. Μόνο κατά τις 2 σηκώθηκε και μας έψαχνε στο σαλόνι. Το κρεβατάκι του πλέον είναι επικίνδυνο, αφού βάζει το πόδι του πάνω απο το κάγκελο και προσπαθεί να βγεί.

Κωνκωνακι μου κι εμείς για 40 χρόνια το έχουμε πάρει..και ναι! Έχει ο Θεός..εμείς δεν έχουμε!χαχαχαχαχα!!!!!

Οστρακια ε??? Πω πω! Πέρυσι είχαν κολλήσει κατι δυδιμάκια που έμεναν δίπλα στη μαμά μου κι αυτά από τον σταθμό. Ελπίζω να την γλιτώσετε! Εγώ νόμιζα ότι δεν υπάρχει πλέον αυτή η ασθένεια και όταν το είχα ακούσει μου έκανε τρομερή εντύπωση..

Φωτεινή μου εγώ έχω δώσει στην Εύα κανα δυο φορές ρεβύθια και φακές σε πολύ μικρή ποσότητα όμως. Οι φακές τις άρεσαν τα ρεβύθια όχι τόσο..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Stone δεν θα πω τι κάνουν η άρχοντες μας γιατί θα με διαγράψουν από το φόρουμ,,,:):):) και για να μην παρεξηγηθώ αυτά που λέω ισχύουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Κανένας δεν αγαπήσει την Ελλαδιτσα μας,, όλοι για την πάρτη τους είναι, οσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πιο πολλά

τεσπα εβαλα την φακη και μολις τωρα ξύπνησε και η μινιατούρα μου:D:D:D

Κωνκωνακι μου κι εμείς για 40 χρόνια το έχουμε πάρει..και ναι! Έχει ο Θεός..εμείς δεν έχουμε!χαχαχαχαχα!!!!!

Οστρακια ε??? Πω πω! Πέρυσι είχαν κολλήσει κατι δυδιμάκια που έμεναν δίπλα στη μαμά μου κι αυτά από τον σταθμό. Ελπίζω να την γλιτώσετε! Εγώ νόμιζα ότι δεν υπάρχει πλέον αυτή η ασθένεια και όταν το είχα ακούσει μου έκανε τρομερή εντύπωση..

Ελα ρε θα δώσει και σε μας ο Θεούλης:D.

Κ εγώ όταν μου είπαν για οστρακιά ρώτησα "τί είναι αυτό???"

Αρμάκι πώς και το φοβηθήκατε το προκάτ κοριτσάκι?Άντε σύντομα να βρεις τη δουλειά που θέλεις και θα το ευχαριστιέστε ακόμα περισσότερο το σπιτάκι σας!

Μαρίνα μου είχαμε πάει σε πάρα πολλές εταιρείες και είχαμε πειστεί ότι είναι ασφαλή. Στην τελευταία όμως που πήγαμε μας είπε ότι είναι η μοναδική που δίνει 5 χρόνια εγγύηση και άρχισε να μας λέει ότι αν δεν γίνουν σωστά υπάρχει κύνδινος να παρουν πχ φωτιά από το τζάκι! γιατί είναι φτιαγμένα από ξύλο:shock:

Αυτά που φτιάχνονται από μπετό είναι ασφαλή αλλά επειδή είναι έτοιμα κουτιά στα τετραγωνικά που θέλαμε έβγαινε πολύ μικρό και στα ίδια λεφτά με το χτιστό( εννοώ στα λεφτά που μας είχε πει αρχικά ο μηχανικός). Οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε χτιστό να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Το νιώθω το νινάκι Stone μου αλλά κάπως διαφορετικά από πριν! Όχι τόσο έντοντες κινήσεις, αλλά όταν κινείται όοοολη μου η κοιλιά κουνιέται! Απλά προβληματίζομαι γιατί προσπαθώ να καταλάβω πού είναι τι και δε μπορώ να βγάλω άκρη και έτσι δεν ξέρω αν γύρισε!

Αρμάκι σε ρωτάω για το προκάτ γιατί έχει πάρει μία θεία μου στο χωριό το έχουν καμιά 7ετία αν δεν κάνω λάθος μπορεί και παραπάνω και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι!

mGKop3.png60Jvp3.png

ζουζούνες μου καλημέρα...

πολύ βροχή εδώ...εχθές έφαγα μπόλικη βροχή πάντως το βράδυ που πήγα και ήρθα από το ιδιαίτερο.

Σήμερα έχω τον αντρούλη μου στο σπίτι μιάς και δεν μπορεί να δουλέψει λόγω βροχής. Έτσι θα κάνω λίγες δουλείτσες, θα βγώ να δω για κινητό αν κοπάσει λίγο η βροχή και το απόγευμα φεύγουμε για το χωριό!

2563846e3v53lv20b.gif

m57Zp2.png

Το νιώθω το νινάκι Stone μου αλλά κάπως διαφορετικά από πριν! Όχι τόσο έντοντες κινήσεις, αλλά όταν κινείται όοοολη μου η κοιλιά κουνιέται! Απλά προβληματίζομαι γιατί προσπαθώ να καταλάβω πού είναι τι και δε μπορώ να βγάλω άκρη και έτσι δεν ξέρω αν γύρισε!

Ναι πράγματι έτσι είναι..όσο πλησιαζει ο καιρός θα βαραίνουν οι κινησεις του..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λογια για το σπιτάκι μου και επίσης για τα όσπρια, θα την δοκιμάσω λίγο για να δω πως θα αντίδραση.

Διάβασα ότι το advance της δέλτα οτι είναι μεταλλαγμένο και αναρωτιέμαι τι να την δίνω να τρώει το πρωί αφού το γάλα ούτε από μακριά δεν το θέλει. Λέω να δώσω Όλυμπος γιαουρτάκι με λίγο ζάχαρη μια και μέλι ακόμα δεν τρώμε, τώρα την έκανα μια ομελέτα με λίγο Φιλαδέλφεια τυράκι ,λαδι και με φρέσκο βούτυρο μια και πρέπει να παίρνει θερμίδες, εφαγε λιγότερο από το μισό, ένταξη της βιταμίνες της πηρε... αλλά λίγες, κορίτσια έγινε μια ομελέτα τέλεια νόστιμη….εγώ παντος έφαγα το υπόλοιπο και μετά θέλω να αδυνατίσω ..τρομάρα μου.

Κορίτσια να είστε γερές να πληρώνετε το δάνειο, να σας πάνε ολα καλά.

Σαρδελακι γιατι πας στο χωριο καθε βδομαδα? ξεχασα

Καλημέρα!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές με συγκινήσατε....:oops::oops::oops: Είναι και οι ορμόνες μου...δεν θέλω και πολύ...;)

Πήγαμε χθες στο γιατρό, το νινάκι μου είναι μια χαρά, είναι τσιλιβίθρας όμως... μόλις 1700 γρ... Τι να φάω η έρμη για αν πάρει κανένα γραμμάριο;;;;:roll::roll: Αν και το έχω παρατηρήσει.. κάθε φορά που το ρίχνω στα γλυκά το μωρό δεν παίρνει ιδιαίτερο βάρος....:roll:

Νατάσα να τα χιλιάσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

Ρίτα εύχομαι όλα να πανε καλά...

:tongue:

Φωτεινή...με σκοτώνεις μιλάμε...!!!!!:tongue::tongue::tongue: Αγαπημένος συνδιασμός ρέγγα-φασολάδα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...