Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όλα αυτά τα ξέρω κούκλες μου

Αλαλ δεν είναι στάνταρ τουλάχιστον εστί μου είπε η γιατρός μου γιατί μπορεί να γίνει συλλήψει και μια μέρα μετά την περίοδο η μια μέρα πριν

Γιατί υπάρχουν και γυναίκες που κατεβάζουν και δυο ωάρια την ίδια μέρα ιξού και τα διζυγωτικά δίδυμα.

Τι να πω εγώ δεν ξέρω πότε τα έπιασα τα παιδία μου

Ακριβώς, οπότε εσύ που κάθε μέρα, ξέρεις στο περίπου, όντως.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιάνα, χμμμ πώς το βλέπεις θα την περάσεις τη Βατραχίνα για το 3ο με τα λαδάκια και τα μασαζάκια που ετοιμάζεις για τον αντρούλη σου?

Για το Μαράκι μας τι διαβάζω γιατί έχει πονάκια? Ελπίζω να ξεκουράζεται και να περάσουν όλα γρήγορα! Εγώ δεν πιστεύω πάντως ότι δε θα επιστρέψουν, θα πάρουν το χρόνο τους και όταν νιώσουν έτοιμες θα ξανάρθουν, έτσι τουλάχιστον θέλω να ελπίζω.

Είμαι λεχώνα καλέ ακόμη γιαυτο θα τον πασαλείψω χαζή είμαι εγώ να τον πασαλείψω μετά χιιχιχι θα έρθει και το 3 με την μια

Ελπίζω να έρθουν μαρινακι μου τα κορίτσια μας

Η μικρούλα από τα δόντια γκρίνιαζε ?

maeleni τι έγινε μετά την μπύρα τσουπρα μου όλα καλά ?

Deleni καλή αρχή στο γυμναστήριο αν κ είσαι κορμάρα τι το θες κ εσύ ?

Και περιμένουμε νέα από την συνάντηση με τιν σουπερ βατραχίνα

Βικη οχοχοχοχοχοχοχοοχ ξέρεις εσύ

μουτσσσσσσσσσσσσσς τελικά δεν κατάλαβα τι έγινε με το δικαστήριο ξανθιά στο βάθος …………..

sardelaki να τα εκατόστιση η μανούλα σου

ο μικρός καλά με την περιπέτεια του νοσοκομείου ?

Κορίτσια σηκώθηκα στις 6 και πόσταρα αλλά το ποστ μου εξαφανίστηκε... έτρωγα και παγωτό, μάλλον αντί για υποβολή θα έκανε κλείσιμο παραθυρου...

μιαμ παγωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο θέλω κ εγώ αχ θα πω στον καλό μου να φέρει δυο μπάλες μανγο μόλις γυρίσει από το ποδόσφαιρο

πανμαρ παιδικό μουσείο?

πολλές όμορφες δραστηριότητες κανονίζεις για την μικρή μπράβο σου και εγω κανω κόκορα σούπα αλά ο κόκορας γίνετε κρασάτος ποιο κΑλος

ΡΗΤΑ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ……………/////////??????????????

ΚΑΛΕ ΤΙ ΚΟΥΛ ΛΕΧΩΝΑ ΛΕΤΕ σιγά τη κάνω όλοι μέρα μέσα στο σπίτι μια χαρά βόλτα το βλέπω το σουπερ μάρκετ αφήστε που εκτ τον πραγμάτων δεν γίνετε να πάει και κάποιος άλλος ο σύζυγος δουλεύει πολλές ώρες

fotinipap τι κρίση αυτοκριτικής είναι αυτήν μια τόσο όμορφη ηλιόλουστη μέρα ?θα το πω όλοι παθαίνουμε που και που μια κούκλα είστε καλε κ όλο χάνετε κιλακια

Stone ζουζου μου γριπουλα ελπίζω να περάσει και να σε βρει δυνατή να ανταπεξελθεις στον τοκετό και μην φοβάσαι ακόμη και πρόκληση να κάνεις τώρα το σώμα είναι ώριμο έτοιμο μην αγχώνεσαι θα δεις όλα καλά θα πάνε βοήθεια σας κιόλας που εκκλησιαστήκατε και κοινωνήσατε κούκλα μου

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ καλή αρχή στον παιδικό

sunsun εγω φωτογραφίες δεν ειδα κούκλα δεν ξέρω γιατί.........???????? καλησπέρα :P:p:p

ΚΙΚΟ ΔΕΣ ΣΕΝΤΟΝΙ ΟΧΙ ΔΕΣ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ ΧΧΟΟΧΟΧΟΧΟ

:tongue::tongue:

Όταν λέω εγώ ότι η Ηλιάνα πάει βουρ για το 3ο εσείς με δουλεύετε! Το κολπάκι δεν είναι για να βοηθήσεις να έχεις συσπάσεις, έχει κι άλλα παρόμοια αλλά πρέπει πρώτον να το πιστέψεις και δεύτερον ίσως να έχεις κάνει σχετικά μαθήματα! Εγώ κορίτσια που τις 2 πρώτες φορές που πήγα γιόγκα εγκυμοσύνης αισθανόμουν σαν ούφο, στο τέλος το πίστεψα τόσο πολύ που όσο έκανα αυτές τις ασκήσεις φαινόταν καθαρά στον καρδιοτοκογράφο ότι οι συσπάσεις μεγάλωναν. Όλα βέβαια είναι και στο μυαλό μας! Όσο για την ημερομηνία σύλληψης, ειδικά στο Γιώργο ξέρω με απόλυτη βεβαιότητα, όχι δεν έκανα εξωσωματική αλλά τότε ζούσαμε καμιά 500αριά μίλια μακρυά με το σύζυξ και είχαμε βρεθεί ένα Σκ όλο το μήνα! Στη μικρή η σύλληψη έγινε στα Γιάννενα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα μου έχω κάνει ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης και χαλάρωσης στην εγκυμοσύνη του Λευτέρη

αλά α αυτό με το μαντίλι όχι δεν το εχω ξανά ακούσει πολλές τώρα έκανα μονό 3 μαθήματα περισσότερο κουβέντα έκανα παρά χαλάρωση με την μαία αυτή την φορά

Και ομόλογο πως βοηθήθηκα πολύ την ώρα του τοκετού και στα δυο παιδία αν δεν είχα κάνει όλα αυτά τα μαθήματα δεν νομίζω να άντεχα 31 ώρες στον μεγάλο και 25 στον μικρό μεςα στο άσπρο δωμάτια με το ρολόι αγκαλιά με μοναδικό επισκέπτη την Χριστίνα και τις μαίες χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο σκοπος μουηταν να γεννήσω

και να έχω καλά οξυγονωμένο το παιδί τίποτα Άλο

κάθε πόνος με πήγαινε ποιο κοντά τουσ γιαυτο και άντεξα πολυ

σημαντικο η καλη ψηχολογια

όσο για το 3 όχι καλέ όχι μην λέμε χαζά ακόμη λεχώνα είμαι

τι να κάνω ονειρευόμαστε χιχι εχω και τον σύζυγο που περιμένει πως και πώς να παω γιατρό μετά τον σαράντισμα να παρω το οκ και να ……….. χιχιιχ

Διαφημίσεις

που να ξέρω καλέ δεν έχω ιδέα αχ καλές εποχές ιχιχιχ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
Ε, είπαμε, μόνο στο περίπου κοριτσάκι μου, λες δηλ., το Λευτεράκι τον έπιασα τότε, ή τοτε, ή τότε. Εγώ ξέρω πότε έπιασα τη Ναταλία γιατί λίγο πριν και λίγο μετά δεν είχα κάνει κάτι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ε, είπαμε, μόνο στο περίπου κοριτσάκι μου, λες δηλ., το Λευτεράκι τον έπιασα τότε, ή τοτε, ή τότε. Εγώ ξέρω πότε έπιασα τη Ναταλία γιατί λίγο πριν και λίγο μετά δεν είχα κάνει κάτι.

Καλά κάνω εγώ κ δεν λέω καθόλου…………

τι να λεω στο περιπου ? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αν και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ

ποτέ τους έπιασα

τι σημασία έχει ποτέ τους έπιασα τους γιους μου ?

σας αφήνω καλό βραδύ πάω να κάνω μπανακι τα παιδία

και πριν να τηλ στον σύζυγο για παγωτό :tongue::tongue::tongue::tongue:

αν προλάβει το ζαχαροπλαστείο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σήμερα φαίνομαι πράσινη ιχιχι καλό είναι το φόρουμ

μιαμ παγωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο θέλω κ εγώ αχ θα πω στον καλό μου να φέρει δυο μπάλες μανγο μόλις γυρίσει από το ποδόσφαιρο
Ε, δεν μπορώ να μη σχολιάσω, κι ο δικός μου έχει πάει για ποδοσφαιρό και μόλις τον πήρα να μου ξαναφέρει παγωτό, χαχαχαχα! Και η βρέχα έπεφτε right through που λέει κι ο Ζαμπέτας! Τί ρίχνει ρε παιδιά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εγω θυμαμαι την ημερομηνια του Ανασταση γιατι ηταν η πρωτη φορα που "απελευθερωθηκαμε" μετα το γαμο, οποτε δεν υπαρχει αμφιβολία..

Σε αυτο το μωρο να σας πω την αληθεια δεν συγκρατησα ημερομηνια, θυμαμαι τη βραδια γιατι ημουν μεταξυ υπνου και ξυπνιου και ενω το συζητουσαμε σαν ενδεχομενο ο συζυγος το εκανε το θαυμα του και τον επόμενο μηνα που περιμενα να αδιαθετησω εμεινα με την αναμονη...

Μαρινα και σε εμενα ολοι ελεγαν οτι το επόμενο θα ειναι κοριτσι γιατι ο Αναστασης εφερνε σε κοριτσι..Βεβαια ξεχασαν να υπολογισουν τις διαθεσεις του συζυγου!!!

Επίσης, θα το επιχειρησω αυτο που λές με την κορδελα..Που να βρω ομως κοκκινη, οεο???

Για τριτο παιδακι, εσυ δεν εχεις πει οτι θελεις???

Ηλιανα ξεκινησαν οι επισκεψεις???Δεχεσαι απο τωρα ε???

Sunsun εγω δεν βλέπω φωτο..Πολύ μαλλι φανταζομαι!!!

Μολις γυρισαμε απο καφεδακι με τους φιλους που πηγαμε διακοπές και εμαθα οτι ειναι εγκυος η φιλη μου στο 2ο της..

Μαριζα επειδη ρωτησες για την κοιλια μου που εφτασε, θα βαλω σε λίγο μια φωτο στο fb αλλα θα την βγαλω αμεσα...

Σημερα ειχαμε πολλές απουσιες, που ειστε???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιανα ξεκινησαν οι επισκεψεις???Δεχεσαι απο τωρα ε???

Μόνο αυτούς δέχτηκα ήρθαν από μακριά μονο για εμάς κανέναν άλλων δεν θα δεχτώ

θελω φωτογραφια να βαλω κ εγω μια με το ζυμαρι που απεμηνε μπιαχ ειναι η κοιλια μου :arrow::arrow::arrow::shock::shock::shock:

Εδω ειμαι Ηλιανα, εγραψα και στο αλλο καφε γιατι με αυτα που διαβαζω θα μου πέσουν τα μαλλια...

Για τις επισκεψεις καλα εκανες αν οι ανθρωποι ηρθαν απο μακρια για εσας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εδω ειμαι Ηλιανα, εγραψα και στο αλλο καφε γιατι με αυτα που διαβαζω θα μου πέσουν τα μαλλια...

Για τις επισκεψεις καλα εκανες αν οι ανθρωποι ηρθαν απο μακρια για εσας..

Διάβασα κ εγώ και απλά δεν απαντώ πλέων πετρούλα μου δεν μπορώ να καταναλώνω ενεργεία σε κάποιους που ούτε θέλουν να μάθουν ούτε μπορούν να ακούσουν τιν άλλη πλευρά οπότε τους αφήνω στην άγνοια τους

πωσ εισαι σε σκεφτομαι πολυ να ξερεισ καιολοι η θετικη ενεργεια πανω σου

Τσουπππππ ήρθα!

Βρε Πετρούλα ακόμα εδώ?????

Κάτι διάβασα. Περαστικά σας.

Ηλιάνα μου όλα καλά? Τα καταφέρνεις μια χαρά με τα δυο και θα βολέψεις και το σύζυγο χιχιχι.

Μπα πάντως μετά τη μπύρα προχτές πέσαμε ξεροί.....Next time.

Εμείς σήμερα πήγαμε κουκλοθέατρο και καθήσαμε σε όοοοολη την παράσταση. Με λίγη δυσανασχέτηση βέβαια, αλλά μέχρι να βγάλω στη φόρα τα μπισκοτάκια. Μετά ξεχάστηκαν όλα!!!!

Στο τέλος βγήκαμε και φωτο με τις κούκλες!

Τι καιρός βρε κορίτσια! Το πρωί χαρά Θεού και απο το απόγευμα άνοιξαν πάλι οι ουρανοί. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...