Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινάκι μου θέλω να ξεκινήσω και εγώ γυμναστήριο, πήγαινα και πέρσι και πρόπερσι κλπ αλλά ειδικά πέρσι πιεζόμουν πολύ με την ώρα.

Λαζαρένια μου ευτυχώς που μπήκες να μας πεις τα νέα σου. Ανησύχησα πολύ και δεν ήξερα και πώς να σε βρω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κα Φωτεινή μπράβο για την απώλεια των δύο κιλών. Και εγώ παλεύω......μια ζωή παλεύω με τη ζυγαριά. :(:(:(:(

αχ γιοβανα μου ...ειναι μια πονεμενη ιστορια;) παντος εχω τοσο στενη σχεση που πιο στενη δεν γινετε...ουτε εραστης να ηταν...που με χανεις που με βρησκεις..τσουπ στην ζυγαρια ειμαι...αλλα ματαια:rolleyes::rolleyes: εγω δεν μασαω ομως:tongue::tongue:

τον τιτλο του βρυκολακα θα στον φαω φιλακι και Βικυ γιατι αν εδινα παρων καθε φορα που νυχτοπερπατω και εδινα παρων θα γεμιζα ολοι την σελιδα:tongue::tongue: αλλα παω πασο:D:D:D

Πετρουλα μου σας επιασε γριπουλα:( αντε κανε τα δυνατα να το ξεπερασεις αφου αυριο αργα το βαρδυ θα σε πιασουν η πονοι:!::):)

καλημερα δεν ειπα:oops:

1543101gqvkntbxny.gif

Καλημέραααααααααααααααα! Εμφανίστηκε κι η lazarenia, κοριτσούλι μου μας έλειψες.

πανμαρ, το έχουμε αυτό, ναι, δεν κολλάμε ποτέ στο parking για να πάμε κάπου. Πάντα κάπου βρίσκουμε να το βάλουμε, δεν έχουμε και καμιά αμαξάρα, ένα μικρό-μέτριο αυτοκίνητο έχουμε! Ε μα πέστα για τον Μπαϊρακτάρη, είχε αναφερθεί όταν έλειπες διακοπές, κι είχαμε συναντηθεί Μοναστηράκι. Την Κλεψύδρα θα την ξέρεις πιστεύω, φαντάσου έχου και φωτο από σχολική εκδρομή με τις συμμαθήτριες μου να καθόμαστε στην Κλεψύδρα, το 1991...

Σήμερα, τουλάχιστον ως τώρα είναι καιρός για Πλάκα και για το Μουσείο, πότε θα πάμε;

marinaκι άκουσα ότι και στα εστιατόρια επιστρέφουν σιγά-σιγά τα τασάκια. Πάντως για να κλείσω τραπέζι ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανα, αν καπνίζουν αλλιώς δεν πήγαινα με τίποτα. Δε με τιμά αυτό που λέω αλλά... δεν μπορώ...

Επίσης, marina μου, τουλάχιστον με τη γυμναστική διατηρήσαι σε ένα επίπεδο ενώ απολαμβάνεις γλυκά, δεν το θεωρώ και λίγο.

Το σκέφτομαι αν και εγώ είμαι περισσότερο της κίνησης, αερόμπικ, διάδρομος κλπ.
Κι εγώ ΑΚΡΙΒΩΣ, αλλά με αυτό το πρόσχημα τόσα χρόνια κάθομαι και δεν κάνω τίποτα. Ενώ, τώρα, πάω τουλάχιστον στα curves κι ήδη έχω τονωθεί. Δοκίμασε λίγο να μου πεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!!

Κοριτσια όσο ηθελα να αποφυγω την προκληση , νομιζω πως ετσι θα γεννησω..

Μαρινα δεν σχολιασα χτες τα ζουζουνια, ειναι υπεροχα!!!Η μικρη χωρις κορδελα μοιαζει παααρα πολύ με τον Γιωργο..λες το 3ο να ειναι αγορι???

Η Μαρινα πιστευει θα γεννησω σημερα και η Φωτεινη αυριο βραδυ και η Βικυ το ιδιο..Για να δουμε!!!Η Ιωαννα (joa) ειχε βαλει στοιχημα -πριν κανενα 3μηνο- για τις 10/10, το μεντιουμ επεσε εξω!!!χαχα

Αν ειναι πάντως αυριο ειναι και για μας σημαδιακη ημερομηνια μιας και σαν αυριο εγινε η συλληψη του Ανασταση :tongue:

Φιλακι απ'όσο ξερω στα καταστηματα υγειονομικου ενδιαφεροντος ανω των 350 τμ επιτρεπεται το καπνισμα μεχρι και την Ανοιξη, εχουν δωσει παραταση..Στα εστιατορια και τις ταβερνες θα επρεπε να εφαρμοζεται η απαγορευση αλλα είπαμε...

Φωτεινη περαστικα σου!!Τα κιλακια που εχασες τα βρηκα εγω και οχι η Μαρινα που κλαιγεται συνεχως και απορω γιατι...?????Μπήκε και στα τζινακια της λέει...

Μαρία πρωτη φορα ακουω κοκοροσουπα!!Αν ειναι και σπιτικος ο κοκορας θα ειναι πολύ θρεπτικη..

Λαζαρενια ολα ειναι καλά και αυτο εχει σημασια!!Καλη αρχη και με τον παιδικο

Ιωαννα καλό κουραγιο στη δουλεια!!!Σου εστειλα πμ

Εμεις πηγαμε εκκλησια, κοινωνησαμε και τωρα ο μπαμπας με το γιο πήγαν σε βαφτιση..Επικρατει τοση ηρεμια σε σημειο που σκεφτομαι να φυγω, να πάω στα ανιψια μου για λίγη κοκορομαχία...χαχαχα

Σημερα είμαστε καλά και εμειναν πολύ λιγες μυξουλες στον Ανασταση..Την πηδηξαμε και ελπίζω να μην υποτροπιασουμε τωρα.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone, με μπέρδεψες λίγο με τη σύλληψη του Αναστάση, εγώ την έπιασα 20/10, με Τ.Ε.Ρ., είπαμε, 07/10, μάλλον γέννησες στην αρχή του μήνα σου; Γιατί η δική μου βγήκε τελευταία μέρα. Πάντως για σήμερα δε σε κόβω να γεννάς εκτός κι αν από το προηγούμενο σου post έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις πόνους! Και γιατί να γίνει με πρόκληση, άλλες 3 μέρες έχεις, don't worry.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ναι φιλακι, 36 εβδ. & 5 ημερων γεννηθηκε ο Αναστασης, με ΤΕΡ 5/10

Οσο για την πρόκληση θα ξαναπάω την Τρίτη να με δει και μου ειπε οτι μπορει να μου δωσει παραταση μεχρι Παρασκευη..

Δλδ ειναι η τελευταια μου Κυριακη ως εγκυος..Την αλλη με το καλό, θα εχω αδεια κοιλια και γεματη αγκαλια!!!:D

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν Πετρούλα επειδή έχω βάλει όλα τα λεφτά στη σημερινή μέρα θα σου πω ένα κολπάκι να σε βοηθήσει, αλλά πρέπει να το πιστέψεις κι εσύ, το κάναμε στη γιόγκα και τουλάχιστον σε εμένα προκαλούσε ψιλοσυσπάσεις, αλλά και άλλες κοπέλες μου είπαν ότι έπιανε. Θα ξαπλώσεις σε ένα δωμάτιο χωρίς πολύ φως και φασαρία και θα επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Θα εισπνεεις βαθιά από τη μύτη και θα εκπνέεις αργά από το στόμα, αφού το επαναλάβεις αρκετές φορές, συνειδητά θα προσπαθήσεις να χαλαρώσεις κάθε μέλος του σώματός σου, από τα μάγουλα, το στόμα, τα χέρια μέχρι τα δάχτυλα και στη συνέχεια θα φανταστείς γύρω από την κοιλιά σου να δένεται ένας κόκκινος μανδύας. Σταδιακά θα φαντάζεσαι το μανδύα να σφίγγει γύρω από την κοιλιά σου και όταν νιώθεις ότι είναι αρκετά σφιχτά θα χαλαρώνεις και θα το επαναλάβεις κάποιες φορές. Για να δούμε, θα σε βοηθήσει? Κατά τα άλλα τι να σου πω ακόμα δεν έχω αποφασίσει Αν θα κάνω τρίτο, οπότε το φύλο δε με απασχολεί! Εντομεταξύ, όλοι αυτό μου λένε ότι το επόμενο αν αποφασίσω θα είναι αγόρι, αλλά και μετά το Γιώργο το ίδιο λέγανε και έσκασε το Μαριαλενάκι!

κ. Φωτεινή περαστικά σας!

Λαζαρένια μου καλή αρχή στο στθμό!

Τώρα εγώ γιατί δεν κοιμάμαι? γκρρρρ με έπιασε εκνευρισμός και χάνω την ευκαιρία τώρα που όλοι κοιμούνται! Το μεσημέρι που βγήκαμε βολτίτσα φάγαμε κινέζικο και μετά κυρίες μου τσάκισα 5 τρουφάκια έτσι να μην ξεχνιόμαστε!

mGKop3.png60Jvp3.png

http://www.4freeimagehost.com/push.php?si=www.shrinkpictures.com/processed/&fi=phpBSDqt1AM.jpgshow.php?i=PUSH4ad27fae7f21.jpg

ζητήσατε μαλλί;

κι εμείς marina κινέζικο σήμερα.. είχε ανοιχτό μπουφέ σε ένα παραδοσιακό κινέζικο στην Κηφισιά όπως κάθε Κυριακή. Μια χαρά! Γιορτάσαμε τη 37η επέτειο γάμου των γονιών μου.

filaki το άλλο Σάββατο αν ψήνεσαι και Κάτιας-Ναταλίας επιτρέποντως πάμε θέατρο; Τσέκαρε και αυτά:

http://parents.org.gr/events/a264 .

Σελίδα 888. Τυχαίο; Δεν νομίζω... Και όλες του 2008 χιχι

εδώ η Κάτια κάνει πως θηλάζει!! http://www.4freeimagehost.com/push.php?si=www.shrinkpictures.com/processed/&fi=phpyRbJWKAM.jpg

τις βλέπετε;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

http://www.4freeimagehost.com/push.php?si=www.shrinkpictures.com/processed/&fi=phpBSDqt1AM.jpgshow.php?i=PUSH4ad27fae7f21.jpg

ζητήσατε μαλλί;

κι εμείς marina κινέζικο σήμερα.. είχε ανοιχτό μπουφέ σε ένα παραδοσιακό κινέζικο στην Κηφισιά όπως κάθε Κυριακή. Μια χαρά! Γιορτάσαμε τη 37η επέτειο γάμου των γονιών μου.

filaki το άλλο Σάββατο αν ψήνεσαι και Κάτιας-Ναταλίας επιτρέποντως πάμε θέατρο; Τσέκαρε και αυτά:

http://parents.org.gr/events/a264 .

Σελίδα 888. Τυχαίο; Δεν νομίζω... Και όλες του 2008 χιχι

εδώ η Κάτια κάνει πως θηλάζει!! http://www.4freeimagehost.com/push.php?si=www.shrinkpictures.com/processed/&fi=phpyRbJWKAM.jpg

τις βλέπετε;

sunsun, γλυκιά μου θα το σχολιάσω όοολο το post σου! Τί μαλλί είναι αυτό καλέεεε; Απίστευτο!

Να ζήσουν οι γονείς σου, να είναι καλά κι έτσι να το γιορτάζουν κάθε χρόνο!

Για θέατρο ψήνομαι οπωσδήποτε. Και με την ευκαιρία αυτή να σε ξαναδώ κιόλας. Κι ευκαιρία όλες μας να συναντηθούμε πάλι αν θέλετε. sunsun, σχετικά με την επιλογή της παράστασης, θα ήθελα να είναι κάτι που να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας ως προς το να τους κινήσει το ενδιαφέρον δηλ. να μείνουν να το δουν, ίσως μιλώ κυρίως για το δικό μου το παιδί, που μια δυσκολία την έχει να σταθεί σε ένα σημείο συνέχεια και δύσκολα κάτι της κερδίζει το ενδιαφέρον. Θέλω όμως να το δοκιμάσω. Γνωρίζεις κάποια παράσταση που να αφορά στις ηλικίες τους; Πάντως είμαι μέσα για Σάββατο. Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να μελετήσω τις εμπνευσμένες θεατρικές παραστάσεις.

Επίσης, πολύ καλή η φωτο με τη Κάτια να θηλάζει!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...