Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καμια δεν ειναι μαμα.ολες εξω βγηκαν

και εμεις θα βγαιναμε αλλα αρρωστη και εσυ και η συμπεθερα σου και εμειναμε εδω

πιο καλα,βαριεμαι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Δινω το παρόν και πάω να ξεκουραστω...

Μολις ειδα το πρωτο επειδοσιο της σειρας Το νησί - το εχασα οταν προβλήθηκε- και δεν μπορω να ηρεμησω..

Εμεις ειμαστε και οι τρεις αρρωστοι απο χτες - μυξες και πονολαιμος- αλλα σημερα εχουμε βελτίωση..Ο Αναστασης εχει την καλύτερη αναρρωση, παιρνει ενα φυτικό σιροπακι prospan και εγω ειμαι με χαμομηλακια και depon

Καλο βραδυ να εχουμε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εμενα αυτο το προσπαν δουλεια δεν μου ειχε κανει!!!

πετρουλιτσα μου ακομη εδω,ε?

περαστικα και στους 3 σας.

ολες κοιμαστε και εγω πηρα την θεση της μαριζας!!!εγινα βρυκολακας χαχαχα.

η λαζαρενιεα τι κανει καμια δεν ξερει τιποτα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γεια σου Βίκη! Μόλις άκουσα ότι απειλείται η θέση μου κι ήρθα. Αχ, μου αρέσει πολύ η κωπηλασία, βέβαια ποτέ δεν έκανα... Εγώ έκανα στίβο. Ατελείωτα χιλιόμετρα έχω τρέξει. Κι όλα αυτά στο Καραϊσκάκη. Αλλά η κωπηλασία μου αρέσει πολύ, το ίδιο κι η ιστιοπλοΐα, ε, κι όπως κάθε κλασική Ελληνίδα μάνα θέλω να ξεσπάσω τα απωθημένα μου στο παιδί μου. Ψάχνω ήδη πληροφορίες για τα 2 αυτά αθλήματα, ειδικά ιστιοπλοΐα, μμμμ, περιμένω να τη γράψω στην ομάδα του Ολυμπιακού, χαχαχαχα! Ψώνιοοοοοοο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πάλι υπέροχη βραδιά είχε. Αλλά, από αύριο, εδώ στην Αθήνα χαλάει πάλι.... βροχές κτλ. πάνε οι βόλτες μας...

Σχετικά με το νησί που διαβάζω, καμιά σχέση με τη σειρά, δηλ. η σειρά είναι καλύτερη, κι όμως! Φεύγω, πάω, μπας και το τελειώσω. Καληνύχτα σε όλες.

Stone μου, 3 μερούλες μείνανε. Τί παίδαρο θα βγάλεις, πωπωωωωω!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Α, κορίτσια, τελευταίο κι έφυγα, μάζεψα τα ρούχα εν τω μεταξύ, ήδη ριχνει βροχούλα. Έκλεισα τραπέζι για το Σταυρό του Νότου τη Δευτέρα, Αρλέττα-Λάκης Παπαδόπουλος. Θα έρθετε; "Kαπνίζουμε;" ρώτησα όταν πήρα να κάνω κράτηση, "κανονικά", μου απάντησαν (!!!!!!).

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

λυπαμαι πολυ μαριζακι αλλα η θεση του βρικολακα του καφε μας μου ανηκει.

κ ομως ειμαι ακομα εδω!!!

παλι παριστανα τον γυναικολογο σε ενα φιλικο μου ζευγαρι που το παλευουν για παιδι κ η κοπελα εχει προβλημα.τωρα κλεισαμε το skype και αυτο γιατι επεφτε συνεχεια η συνδεση αλλιως το εβλεπα να το ξημερωνα.

αυριο θα ειναι ο λουκας αθηνα αλλα εγω δεν θα κατεβω μαζι του :(,εχω βαφτιση που θελω να παω.

πανμαρρρρρρρρρρρρρρ μη με ξεχασεις.περιμενω απαντηση για να το πω και στον λουκα.

παω να δω παρα 5 και μετα νανι.

καληνυχτα

Καλημέρα!

Εσείς είστε οι βραδινές κι εγώ η πρωινή... 6.20 ξύπνησε η κορούλα μου σήμερα, με κλάματα και να με φωνάζει... πάω να δω τι θέλει και μου λέει "μαμά, γύρισες από τη δουλειά? μου έλειψες!" ποιος ξέρει τι έβλεπε στον ύπνο της... Το θέμα όμως είναι ότι από εκείνη την ώρα στην ουσία, δεν ξανακοιμήθηκε! Με το ζόρι την κράτησα μέχρι τις 7.10, αλλά μετά σηκώθηκε!

Ο καιρός, για την ώρα είναι πολύ ωραίος... Μακάρι να συνεχίσει έτσι, μπας και πάμε καμιά βόλτα...

Πετρούλα! Μια μέρα ακόμη πέρασε...

Μαρίζα, την συζήτηση για τον Μπαϊρακτάρη μάλλον την είχα χάσει... Πάντως, από τότε που ήμουν "νέα και ελεύθερη" και κυκλοφορούσαμε Πλάκα-Μοναστηράκι-Ψυρρή, εκεί και να με πληρώνανε, δεν έτρωγα ποτέ! Την "Κλεψύδρα", μάλλον δεν την ξέρω (εκτός κι αν έχω πάει αλλά δεν το θυμάμαι - δεν τα πάω και καλά και με τα ονόματα...) Ωραία ήταν? Πάντως, θαυμάζω το κουράγιο σας, Παρασκευή βράδυ, να παίρνετε το αυτοκίνητό σας, για να πάτε στην Πλάκα!

Ντελένη, πώς ήταν το live του καλού σου? Άξιζε τον κόπο? Το βατραχάκι το είδες?

Για τα γυμναστήρια... δεν σχολιάζω!

Πάω να πλύνω κανά πιάτο και να μαγειρέψω...

Κόκκορα σούπα θα φτιάξω σήμερα.

mrdIp3.png

Καλημέρα σας! Δεν κοιμήθηκα που δεν κοιμήθηκα χτες, δεν έμπαινα κι εγώ να πούμε καμιά κουβέντα μιας και βρυκολακιάσατε πολλές χτες? Λοιπόν είδα το "λευκή κορδέλα" πολύ δυνατό (όχι για σένα Σαρδελάκι), αλλά αφού το αναλύσαμε μέχρι τις 2 συνειδητοποιήσαμε ότι η τοσοδούλα κάθε μισή ώρα ξυπνούσε έκλαιγε, ήθελε πιπίλα μετά από λίγο πάλι, Ε, τελικά αυτό έγινε μέχρι το πρωί 12 φορές, έχω ένα κεφάλι καζάνι γιατί πάλι έκανα τη βλακεία και κατά τις 2 και κάτι αντί να της δώσω 3,5μλ ντεπόν της έδωσα 0,35 μάταιος κόπος!Στις 6 της έδωσε ο άντρας μου σωστά και ηρέμησε λίγο αλλά στις 8 εγερτήριο λόγω Γιώργου! Πώς θα τη βγάλουμε τη μέρα σημερα που οι υπόλοιποι θέλουν κιόλας να ετοιμαστουμε για βολτίτσα, δεν ξέρω!

Φιλάκι μου αρέσει πολύ το σχήμα που θα πας να ακούσεις! Θέεεελω! Τι γίνεται τελικά με τα μέτρα για το κάπνισμα δεν έχω καταλάβει, πάντως για να είμαι ειλικρινής στα νυχτερινά κέντρα κάτι πάει κι έρχεται αλλά στα εστιατόρια με ενοχλεί στους εσωτερικούς χώρους να καπνίζουν ακριβώς εκεί που τρως και κυρίως είναι και χώροι που πας και με παιδιά, τι χρωστάνε?

Τελικά δεν επικοινώνησε καμιά ξανά με Λαζαρένια και Κϊκο?

Εσύ βρε Πετρούλα μου παραμονές της γέννας σου πού την τσιμπήσατε οικογενειακώς? Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι θα κάνεις έναν ολόκληρο άντρα και δε θα ταλαιπωρηθείς κιόλας! Σήμερα νόμιζα ότι θα ήταν η μεγάλη σου μέρα, έχουμε λίγες ώρες για να δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια μου. Εγώ είμαι στη δουλειά από τις 08.00 π.μ. Ευτυχώς είμαστε ακόμα χαλαρά και έχω μπει από το internet από του προϊσταμένου :tongue::tongue:

Πετρούλα μου ακόμα να μας κάνει την τιμή ο μπέμπης να εμφανιστεί; Κουράγιο και τελειώνεις. Περαστικά σας και εύχομαι να αναρρώσετε όλοι γρήγορα.

Μαρίζα άνοιξε και στην Κέρκυρα curves και γι' αυτό σε ρώταγα. Το σκέφτομαι αν και εγώ είμαι περισσότερο της κίνησης, αερόμπικ, διάδρομος κλπ. Θα δούμε.....κάτι πρέπει να κάνω όμως γιατί παραξεχείλωσα. Αααα και εγώ διαβάζω το ΝΗΣΙ.

Μαρινάκι μου κουκλιά τα μικρά σου. Να τα χαίρεσαι. Είναι πανέμορφα και πολύ ου άρεσε να τα βλέπω να παίζουν μαζί. :P:p:p

Βικάκι μου κάνεις τον βρυκόλακα και εσύ; Εγώ χτες έκανα δουλειές στο σπίτι μου και το έστρωσα με χαλιά και το βράδυ έπεσα ξερή από την κούραση. Τι συμβουλές έδωσες στο άτεκνο ζευγάρι.......:confused::confused: χι, χι, χι.

Πανμάρ έβλεπε όνειρα η αγαπούλα σου μάλλον και ξύπνησε από τα χαράματα. Και η δικιά μου βλέπει συχνά τελευταία. Πριν μερικές μέρες ξύπνησε και φώναζε "Όχι πάλι μαμά'' .....μετά γύρισε πλευρό και ξανακοιμήθηκε.:tongue::tongue:

Κα Φωτεινή μπράβο για την απώλεια των δύο κιλών. Και εγώ παλεύω......μια ζωή παλεύω με τη ζυγαριά. :(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Τελικά δεν επικοινώνησε καμιά ξανά με Λαζαρένια και Κϊκο?

Για την Κίκο ξέρουμε. Προσέχει τον μικρό της και μάλλον δεν προλαβαίνει να μπει. Για τη Λαζαρένια όμως; Θα έπαιρνε και τις εξετάσεις της μικρή της......έχω αρχίσει να ανησυχώ πραγματικά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλά Γιοβαννάκι και δουλειά σήμερα από τις 8 Κυριακάτικα και ένα σωρό δουλειές και στρώσιμο χτες? Μπράβο σου!

Περί κιλών, ευτυχώς τα πάω καλά με τη γυμναστική γιατί αν περίμενα από τη δίαιτα ...είμαι τσακωμένη, οπότε αν και δεν χάνω παραμένω σταθερή γιατί με αυτά που τρώω αν δεν χτυπιόμουν και λίγο στο γυμναστήριο θα ήμουνα τελείως γουρουνίτσα! Χτες μπήκα στα δύο αγαπημένα μου τζινάκια προ εγκυμοσύνης αλλά μετά από κανένα δύωρο πλατσ ξεκούμπωσα το κουμπί (ευτυχώς η μπλούζα ήταν ριχτή) γιατί κόντευα να σκάσω! Καλά να πάθω αυτά τα στενά θα φοράω για να συνειδητοποιήσω ότι δεν πάει άλλο, με τις φόρμες όλη μέρα δεν καταλαβαίνω τη διαφορά.

mGKop3.png60Jvp3.png

ειμαστε καλα.σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

οι εξετασεις βγηκανε πολυ καλες ,απλα την παρακολουθουμε.

απο μεθαυριο με το καλο ξεκιναμε και παιδικο.ευχομαι ολα να πανε καλα.

χαθηκα για λιγο το ξερω.ηθελα λιγακι να απομονωθω βασικα.

εσεις τι κανετε?

σας ψιλοδιαβασα βασικα.ειδα οτι η ηλιανα γυρισε και τα παει μια χαρα με το βρεφος και με τον θηλασμο.

η πετρουλα μας τι κανει?γεννησε?

η κικο ειναι καλα?οι υπολοιπες εγγυουλες?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...