Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι!!!

Τώρα μαζευτήκαμε από το πρωί. Είχαμε κανονίσει με άλλα δύο πιτσιρικάκια και τις μαμάδες τους και πήγαμε Παιδικό Μουσείο. Και μετά για καφέ, χυμό, τοστάκι στην πλατεία... Ο καιρός είναι τέλειος! Με φανελάκι την είχα! Ξεσάλωσε το κοριτσάκι μου!!!

Αθηναίες! Πρέπει να το κανονίσουμε οπωσδήποτε να πάμε!

Τώρα προσπαθώ να την κοιμήσω, αλλά έχει υπερένταση και γκρινιάζει...

Θα μπω αργότερα (αν κοιμηθεί) να σας διαβάσω!

Φιλιά

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τσουπ ήρθα μια καλησπέρα πως είμαστε ?????????

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΟΚ ?????????????

Εμείς πήγαμε σουπερ τα τρία μας σήμερα μια χαρά λίγο με πόνεσε ο όμως από το σλινγ αλά αποστολή εξετελέσθη χιχι

γέμισε το ψυγείο ήταν άδειο τόσες μέρες

ξεκινάςα διατροφή άντε να δούμε θα χάσουμε τίποτα………..???

μουτς πάω να ξεκουραστώ περάσαμε και από την παιδική χαρά έπαιξε ο μεγάλος με τηνν ψυχή του μαμά φιακι μου λέει όταν φεύγαμε από την παιδική χαρά ήθελε να με ευχαρίστηση και με φιλούσε η ψυχούλα μου το απόγευμα θα τον πει ο σύζυγος σε ένα πάρτι γενεθλίων

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ηλιάνα μου άρχισαν από πολύ μικρά να παίζουν μαζί και μεγαλώνοντας να δεις που θα σε ξετρελαίνουν και τα δικά σου όταν θα το κάνουν αυτό! Ειδικά η μπουμπού νομίζω επειδή παρακολουθεί το Γιώργο να παίζει συνήθισε και εκείνη πολύ μικρή και θέλει παιχνιδάκια σε αντίθεση με τον αδερφό της που τα μόνα παιχνίδια στην ηλικία της που τον ενδιέφεραν ήταν τα κατσαρολικά και γενικά ό,τι δεν προβλέπεται για παιδάκια!

Καλέ μπράβο σου πάντως που πήγες και σούπερ και με τα δύο, φρεσκολεχώνα! Είσαι σούπερ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστώ πολύ Μαράκι! Όντως μια σταλιά η τοσοδούλα τα μισά κιλά σχεδόν είναι από το Γιώργο! Μινιατούρα! Πάντως δεν παίζουν πάντα ήρεμα, μην έχουμε και ψευδαισθήσεις, όλο και κάποιο μαλλί τραβιέται! :) !

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

marina πολύ τρελοπαρέα έχουν γίνει τα παιδάκια σου, μπράβο, χαρά Θεού!!!!!!!!!!!!!!

μαμαλευτερακι, γουστάρω, είσαι πολύ cool λεχώνα! Απορώ πώς πήγε να σε ψαρρώσει αυτή η παιδίατρος, αλλά έτσι είναι όταν μας πετυχαίνουν στο αδύνατο μας σημείο, την υγεία του παιδιού μας.

marina πάλι, τα curves, είναι γυμναστήρια που το πρόγραμμα τους διαρκεί μισή ώρα. Ουσιαστικά, είναι ένας κύκλος από όργανα που πρέπει να κάνεις δυναμικά και κατά τη διάρκεια του προγράμματος, 3 φορές, μετράς τους σφυγμούς σου για να σε ελέγξουν οι γυμναστές αν κάνεις δουλειά ή κοροϊδεύεις. Πρέπει να πιάνεις ένα συγκεκριμένο αριθμό σφιγμών αν θες να γυμνάζεσαι αποτελεσματικά, τσέκαρε το κάπου κοντά σου θα υπάρχει, είναι franchise.

πανμαρ, αυτά έγραφα το πρωί στις 6, αλλά μάλλον τελικά κοιμόμουν όρθια........ έτρωγα και παγωτό, Φωτεινή σε φώναζα να σε κεράσω, δε δημοσιευσα τελικά τίποτα.... μάλλον απλά έκλεισα το παράθυρο, χιχιχιχι, τέλος πάντων, χτες το βράδυ είμασταν βόλτα Ερμού-Μοναστηράκι-Πλάκα, είδα και τον Μπαϊρακτάρη που λέγαμε τις προάλλες, σιγά το μαγαζί, όλα ένα είναι εκεί Θανάσης-Σάββας-Μπαϊρακτάρης. Η Πλάκα ήταν κουκλίστικη, βόηθαγε κι η βραδιά, το ηπιαμε το κρασάκι μας στην Κλεψύδρα, την ξέρετε; Kαλή ήταν η Ναταλία, όταν παραπήρε θάρρος και χανόταν στα σοκάκια για μια γάτα που κυνήγαγε, απλά πληρώσαμε και φύγαμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Απαπά από τις 6 δεν έχει γράψει κανείς? Το διαλύσαμε το μαγαζί μου φαίνεται! Η Ναταλίτσα από τώρα μαθαίνει να καλοπερνάει! Τέλεια!

Όσο για τα curves πολύ ενδιαφέρον, απλά εγώ έχω βολευτεί γιατί το γυμναστήριο που πηγαίνω πέραν του ότι στοιχίζει 170 ευρώ το χρόνο το σημαντικότερο είναι ότι είναι κυριολεκτικά δίπλα στο σπίτι μου οπότε με τα τωρινά δεδομένα δεν παίζει να ψαχτώ παραπέρα! Καλά έκανες Φιλάκι όμως και γράφτηκες, σε ακούω ήδη ανεβασμένη!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?

βλεπω λετε για γυμναστηρια...δεν μου παει καθολου αυτο το πραγμα,προτιμουσα τον αθλητισμο αλλα τελικα ουτε εκει συνεχισα.τεννις ειχα παει για πολυ λιγο και μετα κωπηλασια αλλα το προγραμμα ηταν παρα πολυ δυσκολο και πηγαινα θυμαμαι με παγωνια περπατωντας ως τον ομιλο 20 λεπτα με γρηγορο βαδισμα και μπαιναμε στην θαλασσα μετα απο δυσκολη προπονηση (στο θερμαικο) στις 6 το πρωι.μετα σχολειο.κατι μηνες αντεξα!!!

πανμαρ εχει μηνυμα!

μαρινακι μου ειναι κουκλακιααααααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλησπερα κουκλες:):)

ελπιζω να περνατε καλα,..Σαββατο βραδυ διασκεδαση κτλ...

Φιλακι μου εσυ ησουν καλε στις 6 το πρωι:tongue: καλα ακουσα :D:D

τερμα η νυχτερινες εξορμησης, φλερταροντας με το ψυγειο:)...εχασα 2 κιλα....παλι...μηπως το βρηκε καμιά σας??...

γυμναστικη δεν ειναι για μενα, ποτε δεν μπορεσα να κανω ετσι εντατικα....

ευτυχως που ανακαλυψα την πισινα που ειναι πιο απολαυστικο για μενα....

αλλα μπραβο σας που προσεχετε το σωμα σας.

Αν μου ελεγε καποιος οτι στα 50+ θα ημουν σαν γουρουνα δεν θα το πιστευα με τιποτα....εγω νομιζα οτι 55 κιλα θα ημουν μια ζωη...γιατι ποτε δεν ημουν τοτε, του φαγητου, μια ζωη προσεχα τι ετρωγα.

Ολα με μετρο λοιπον...γιατι η απολαυση πρεπει ειναι σε μικρες δοσης αλλιως δεν ειναι απολαυση αλλα κρεπαλη.

παλι βρεχει....αναψα καλοριφερ για να στεγνωσω ρουχα....μας εχει σαπιση σχεδον 2 βδομαδες

Η Πετρουλα τι γινετε? Η λαζαρενια ..κανενα νεο?...Η κικιτσα που βρησκετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...