Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο εξωτερικό, όπου κι αν έχω ακούσει, έτσι είναι, οι υπέρηχοι είναι το πολύ 2-3 καθ' ολή τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κι εδώ στην Ελλάδα, αυτό το κάθε μήνα, κι ίσως και συχνότερα, είναι άραγε καλό; Θα το ξεπεράσει το μωράκι, Stone μου; Φιλάκια κι από μένα κοριτσούλι μου, θα τον πάρεις όοοολο τον 9ο μου φαίνεται, θα ήθελα να σε δω από κοντά, πού θα έχει φτάσει άραγε η κοιλίτσα σου! Άντε κουράγιο λίγο ακόμα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

στεναχωρεθηκα τωρα με το μωρακι που λεει η πετρουλα,ελπιζω να μπορεχουν να το ξεπερασουν.το ευχομαι

δεν εχει παρθει αποφαση.προσωρινη διαταγη βγηκε οτι θα μεινουν στη δουλεια,τωρα ή μεχρι να βγει αποφαση(που δεν ξερω τι θα λεει) ή μεχρι τα ασφαλιστικα μετρα (που δεν ξερουμε ποτε θα γινουν),ειμαστε ομως ενα βημα μπροστα.αυτο εχει σημασια.ανοιγει ο δρομος και για μας.το μονο που φοβαμαι ειναι οτι σημερα ειχε να κανει με 41 συναδελφους.στις 27/10 θα πρεπει να αποφασισει για 92(και οχι 70 που σας ειχα πει)

νομιζω πως θα ειναι πιο δυσκολο για μας.δεν ξερω,εχω αυτη την εντυπωση.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Να με και εγώ ξανά καλό σαράντισμο σε όλες κούκλες αχ πόσο μου αρέσει ο χειμώνας ζεστασιά

ο μεγάλος κύριος λέμε θηλάσαμε παρέα και τώρα κάθετε και πίνει χυμό και κανει παζλ το παιδάκι μου ο μικρός μαμ κακα και νανι χιιχιχ τι παιδί έκανα πάλι?/

ελπίζω να μην έχει κολικούς και η υπνηλία να μην είναι από τον ίκτερο μια αγωνιά την έχω

Τέλειωσα την παραγγελία από το σαιτ 260 ευρώ ΕΥΤΥΧΩΣ :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελικά πήρα ΘΗΛΑΣΤΡΟ

ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ

ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ

ΚΡΕΜΕΣ ΦΡΕΖΙ ΝΤΕΡΜ Κ ΣΑΜΠΟΥΑΝ για τα παιδία

2 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ

ΜΑΤΙΩΝ ΕΝΑ ΠΙΛΙΝΓΚ ΛΑΔΑΚΙΑ για μας θα πασαλιψω τον αντρα μου θα του κανω μασαζ και μετα θα με κηνηγα λεχωνα χιχιχι :shock::shock::shock::shock:

ΠΕΤΡΟΥΛΑ μου αχ μπήκες τι δυσάρεστα είναι αυτά με το παιδάκι κουκλίτσα μου μην το σκέπτεσαι εσυ αυτό τώρα οκ μην σε παίρνει από κάτω έχουμε γέννα μπροστά φιλία πολλα

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά!

Πετρουλίνι είσαι ακόμα εδώ βλέπω! Να δεις τι άντρακλα θα βγάλεις, αλλά εγώ ποντάρω στα λόγια του γιατρού ότι δε θα το βγάλεις το Σκ! Για το μωράκι...πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, μακάρι να είναι κάτι περαστικό.

Μαελένη μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου!

Ηλιάνα, χμμμ πώς το βλέπεις θα την περάσεις τη Βατραχίνα για το 3ο με τα λαδάκια και τα μασαζάκια που ετοιμάζεις για τον αντρούλη σου?

Σαρδελίνα μου είναι ακόμα αρχή και δεν έχει γίνει γνωστό το μαγαζί γι αυτό δεν έχει πολύ κίνηση πιστεύω.

Βικάκι μακάρι να είναι και η απόφαση που αφορά εσάς αισιόδοξη! Αν όμως που το απεύχομαι με όλη μου την καρδιά,δεν πάει καλά ξέρεις εσύ τι θα κάνεις...πανότουρτες , σπιτάκια με ζαχαρωτά και καθρέφτες της μαμάς σου και να δεις που θα γίνεις διάσημη!

Μαριζάκι δεν είναι πόρωση το γυμναστήριο Εγώ το καταευχαριστιέμαι αλλά δε μπορώ να βάλω φερμουάρ για τα γλυκά οπότε αποτέλεσμα ουδέν!

Για το Μαράκι μας τι διαβάζω γιατί έχει πονάκια? Ελπίζω να ξεκουράζεται και να περάσουν όλα γρήγορα! Εγώ δεν πιστεύω πάντως ότι δε θα επιστρέψουν, θα πάρουν το χρόνο τους και όταν νιώσουν έτοιμες θα ξανάρθουν, έτσι τουλάχιστον θέλω να ελπίζω.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ευχαριστηήσω κι εδώ κούκλες μου για τις ευχές σας!

Πετρούλα μου τι ήταν αυτό που μας είπες τώρα για το παιδάκι! Γμτ πολλά τέτοια άσχημα μαθαίνω τον τελευταίο καιρό. Εύχομαι να πάνε όσο πιο καλά μπορούν τα πράγματα για την ψυχούλα αυτη.

Ηλιάνα μεγειά τις αγορές. Κι εγώ σε βλέπω σύντομα με το τρίτο αγκαλιά. Μουτς!

Κοριτσάκια σας καληνυχτώ. Βάλαμε τον μικρό για ύπνο και θα πιούμε μια μπυρίτσα στην υγειά μας. Εις αύριο τα περισσότερα.......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Ελενίτσα ελπίζω η δική σας μπυρίτσα να μην κατέληξε σαν τη δική μας...4.00 το πρωί κοιμηθήκαμε...:mrgreen::mrgreen::oops::oops:

Πετρούλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλα με το μωράκι..στεναχωρέθηκα πολυ με τα νέα αυτά...:(:(

Μαρίνα ξεκινάω και εγώ γυμναστήριο!!!! Από δευτέρα βέβαια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Νατάσα και Γιοβάννα ο σύζυγος παίζει ντραμς (ευτυχώς όχι στο σπίτι:rolleyes::rolleyes:) και δεν ξέρω αν θυμάσται πέρυσι όταν ήμουν έγκυος είχε βρει ένα συγκρότημα και σας είχα ζητήσει τη γνώμη σας να τον αποθαρύνω ή όχι... ε, και τελικά ανεξάρτητα απο ότι του είπα εγώ αυτός έκανε του κεφαλιού:rolleyes::rolleyes: και τώρα έχει μια φορά την εβδομάδα πρόβα και σχεδόν κάθε Σάββατο όλο και κάπου παίζουν...

Πετρούλα μου που είσαι;;; Λες σήμερα να είναι η μεγάλη μέρα;;;:D:D

Βικάκι ελπίζω όλα να πάνα καλά και με τη δική σας δίκη..:D

Βατραχάκι το αργότερο κατά τις 6.30 θα είμαι απο τα μέρη σας!!!!

Φεύγω γιατί ο μικρός μου τραβάει τα καλώδια....:tongue::tongue::tongue:

αλήθεια καλέ η λαζαρένια που εξαφανίστηκε;

Την καλημέρα μου σε όλες!!!!

Φιλιά!:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Είμαι με το γιο μου και παίζουμε και ο μπαμπάς πήρε τη μικρή για εξωτερικές δουλειές, έτσι γιανα μαθαίνει! Ελπίζω να γυρίσουν νωρίς να ξεκινήσουμε να βολτάρουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα και απο μενα.

ο καιρος εδω φαινεται σαν να παει να ανοιξει αλλα χθες πρεπει να εριξε καλη βροχη γιατι το μπαλκονι μου ειναι ..... τι να σας λεω!!!

πετρουλα αυριο θα γεννησεις πιστευω.μου αρεσει η ημερομηνια.17/10 ειχα παρει την χοριακη και πανηγυριζα!!!

αχ τωρα που το θυμηθηκα...η μαμα μου δεν ηξερε τοτε τιποτα,και τους φωναξα στο σπιτι μια μερα μετα υποτιθεται για την γιορτη του λουκα 18/10 για να τους το πουμε.και καλα δεν το ηξεραν οι αλλοι αλλα μπαμπας αδελφη και γιαγια το ηξεραν.και μολις το εμαθε η μαμα μου με κηνυγουσε απο πισω να μη χτυπησω την κοιλια στις γωνιες χαχαχα.

λοοορααααααααααα( ξερεις εσυ ποια λεω),με γεια τα ψωνια σου και καλοφαγωτα τα υπολοιπα χρηματα.

θα τα πουμε αργοτερα κουκλες μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημέρα κι από μένα φίλες μου...

εδώ πάντως έριξε πολύ βροχή όλη νύχτα και μέχρι πρίν μιά ώρα έβρεχε.

Πετρούλα σήμερα θα γεννήσεις...μου αρέσει εμένα η ημερομηνία γιατι έχει η μανούλα μου γενέθλια 93.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Μπήκα στα γρήγορα γιατί έχω γυναίκα για δουλειές. Να κάνουμ εένα καλό καθάρισμα και μετά να στρώσω.......χείμωνιασε ......δεν πάει άλλο. Το μωράκι μου είναι στη γιαγιά του γιατί αν την είχαμεε στα πόδια μας δεν θα κάναμε τίποτα. Το πρωί την έπιασε βήχας και μου έβγαλε 2 φορές εμετο - φλέμματα. Τη 2η φορά ήταν πράσινα.....χμμμ.....τι να είναι; Μυξούλες που κατέβηκαν; Θα δούμε. Από όρεξη πάντως σούπερ.

Πετρούλα μου η αλήθεια είναι ότι στις εκλογές κουραζόμαστε μεν αλλά περνάμε καλά και το διασκεδάζουμε κιόλας. Παίρνουμε και κάποια χρήματα παραπάνω, μέχρι πέρσι ήταν περίπου 900 ευρώ, αλλά φέτος δεν έχει γίνει ακόμα καμία νύξη για το θέμα και ψιλοανησυχούμε. Είναι και καινούριες εκλογές, δεν ξέρουμε τις διαδικασίες και όλοι λένε ότι θα είναι δύσκολες και θα πάμε για 2ο γύρο. Επίσης η Κέρκυρα, ως πρωτεύοουσα περιφέρειας, θα τραβήξει μεγαλύτερο ζόρι και μετά είμαστε υποχρεωμένοι να φυλάξουμε τα ψηφοδέλτια και το εκλογικό υλικό όλων των Ιονίων Νήσων :twisted::twisted::twisted::twisted: ......που θα τα βάλουμε; Οέο;;;

Στεναψωρήθηκα με αυτό που διάβασα για το ανηψάκι σου. :cry::cry::cry: Μακάρι να είναι κάτι που ξεπερνιέται.

Μαρινάκι ετοιμάζεστε για βόλτα; Καλά να περάσετε.:P:p:p:p

Βικάκι αχ ίδιες είμαστε.....και εγώ θυμάμαι όλες τις ημερομηνίες......δεν χρειάζεται να τα σημειώσω. Φιλάκια.

Σαρδελάκι μην αγχώνεσαι. Θα γίνει γνωστό το μαγαζί και θα στρώσουν οι δουλειές. Να έχεις πίστη.

Μαρίζα ή Πετρουλάκη :tongue::tongue::tongue: πόσα δίνεις για το curves; Σου αρέσει αυτό το είδος άσκησης; Πόσο διαρκεί; Το σκέφτομαι και εγώ. Πάρε ένα τηλέφωνο βρε τη Λαζαρένια......'εχω αρχίσει να ανησυχώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πετρούλα σήμερα θα γεννήσεις...μου αρέσει εμένα η ημερομηνία γιατι έχει η μανούλα μου γενέθλια 93.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ

Νατάσα και Γιοβάννα ο σύζυγος παίζει ντραμς (ευτυχώς όχι στο σπίτι:rolleyes::rolleyes:) και δεν ξέρω αν θυμάσται πέρυσι όταν ήμουν έγκυος είχε βρει ένα συγκρότημα και σας είχα ζητήσει τη γνώμη σας να τον αποθαρύνω ή όχι... ε,

Ναι μωρέ! Το είχα ξεχάσει αυτό. Το κάνει σαν επάγγελμα ή είναι το χόμπι του;

Σαρδελάκι να χαίρεσαι τη μανούλα σου!!!!!

Μου φαίνεται στο τέλος θα βάλουμε και στοίχημα για την ημερομηνία της Πετρούλας!!!:tongue::tongue::D:D:D:D

Γιοβάνα το χόμπι...αν ήταν το επάγγελμα δεν ξέρω αν θα άντεχα...πολύ ξενύχτι...:cool:

Βίκυ μπράβο μνήμη!!!!! εγώ μέχρι πρότινος περηφανευόμουν αλλά μετά τις γέννες... τελείωσε...μυαλό κουκούτσι!!!!:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ήρθα στα πεταχτά στη δουλειά και μπόρεσα να ξαναμπώ... πάω σπίτι στα θηρία μου, φιλιά!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μαρίζα ή Πετρουλάκη :tongue::tongue::tongue: πόσα δίνεις για το curves; Σου αρέσει αυτό το είδος άσκησης; Πόσο διαρκεί; Το σκέφτομαι και εγώ. Πάρε ένα τηλέφωνο βρε τη Λαζαρένια......'εχω αρχίσει να ανησυχώ.
Giovanna, στα Curves έχεις 2 επιλογές, ετήσιο πράγραμμα γύρω στα 420 ευρώ που βγαίνει περίπου 35 ευρώ το μήνα ή πληρωμή ανά μήνα που ειναι 60 ευρώ. Εγώ ξεκίνησα με το 2ο και βλέπουμε. Κρατάει ακριβώς μισή ώρα, λαχανιάζεις κι ιδρώνεις. Εν τω μεταξεί η γυμνάστρια είναι πάντα κοντά σου και σε βοηθάει αλλά και πιάνεις την κουβέντα κι είναι πιο ευχάριστα. Δε μου άρεσε σαν ιδέα αυτή η γυμναστική, είχα συνηθήσει την ένταση της αεροβικής με χορογραφίες κτλ. κι αυτό από την πρώτη φορά που πήγα μου φάνηκε βαρετό.... αλλά τώρα έχω ήδη πολύ καλύτερη γνώμη κυρίως γιατί νιώθω ότι έχω ήδη αποτέλεσμα. Την πρώτη μέρα που ξεκίνησα με μέτρησαν στήθος, κοιλιά κτλ. και σε ένα μήνα θα με ξαναμετρήσουν και θα δούμε τί δουλειά έχει γίνει. Λέω να πάρω κι ένα καλό ποδήλατο, για να δούμε.

Κορίτσια σηκώθηκα στις 6 και πόσταρα αλλά το ποστ μου εξαφανίστηκε... έτρωγα και παγωτό, μάλλον αντί για υποβολή θα έκανε κλείσιμο παραθυρου...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...