Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα δεν σας διαβασα.ξεκιναω δουλειες!!!

οι 41 παραμενουν στις θεσεις τους μεχρι να βγει η αποφαση.εμεις στις 27 του μηνα ελπιζουμε να εχουμε την ιδια τυχη.αυτα ηταν τα νεα μας απο το δικαστηριο.πολυ αισιοδοξα αν και αυτη ηταν μονο η προσωρινη διαταγη.

απο δευτερα θα παρω αδεια γιατι αν τυχον εμεις δεν ειμαστε το ιδιο τυχεροι θα την χασω και σιγα να μη τους την χαρισω.

φιλια σε ολες

Και στα δικά σας Βίκυ!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια μου. Από όσο πρόλαβα να διαβάσω όλες καλά. Εμείς στο γραφείο τρεέεεεεχουμεεεεεε με τις εκλογές. Ξεκινάνε και οι βάρδεις τα Σαββατοκύριακα και μάλλον θα με χάσετε για λίγο.

Deleni ούτε και εγώ ήξερα ότι ο άντρας σου είναι καλλιτέχνης. Πολύ ωραίο ακούγεται. Καλά να περάσετε στο ταξιδάκι σας.

Μαελένη χρόνια σας πολλά. Να γεράσετε μαζί και να αποχτήσετε πολλά εγγονάκια.......για τα οποία όμως χρειάζονται και πολλά παιδάκια :tongue::tongue::tongue:

Βίκυ εύχομαι και για εσένα τα καλύτερα για τη δουλειά σου. Μακάρι να σας μονιμοποιήσουν......αν και έτσι όπως έχει γίνει το δημόσιο δεν ξέρω και αν είναι καλό αυτό. :confused::confused::confused:

Ηλιάνα καλοφάγωτα τα ευρουλάκια. Μην τα κάνεις όλα κρέμες βρε....:):):):)

Πανμαρ ωραίο το νιντζάκι :-P:razz::-P:razz:

Βατραχάκι μου και εγώ βαριέμαι σήμερα. Καφέ θέλω να φτιάξω και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου να πάω στην κουζίνα.

Που είναι η Λαζαρένια μας; Η Πετρούλα; Λέτε να βγήκε ο μπομπιράκος;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρίζα, εγώ λέω να κάνεις πέντε κόρες και μετά να βγεις με την κορμάρα σου στα κανάλια και να την "σβήσεις"!

Ποια Πετρουλάκη? Εδώ υπάρχει η Μαρίζα!!!:P:p:p

Άσε, μέχρι να κάνω τις 5 κόρες, θα είμαστε κι οι 2, Ελένη & Μαρίζα, πουρά, οπότε..... άστα!!!!!!!!!!!!!!! Αχ, πάντα ήταν το είδωλο μου αυτή η κοπέλα και... συνεχίζει!!! Αχ, μόλις έφαγα 2 τρίγωνα Πανοράματος (Νίκαιας, δηλ.), λέω να πάω γυμναστήριο. Μου έχει κάνει απίστευτο καλό, νιώθω ήδη The body, είδες τί σου είναι απλά και μόνο η ψυχολογία;!

Την καλησπέρα μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα η Φωτεινη απο τις 7.10 που μου την εφεραν δεν κοιμηθηκε, φωναζει

"γιαγια Νουαααα που εισαι"

Έτσι όπως το έγραψες κι έτσι όπως το διάβασα νόμισα ότι η μικρή σου ζητάει να της φτιάξεις μοσχαράκι νουά, και λέω μπράβο πρόοδο η Φωτεινή!!! Χαχαχαχα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια, πώς σας φαίνεται το νιντζάκι που έβαλα από κάτω?

Είναι τεράστιο? Χάλια? Να το βγάλω?

Ειλικρινά πείτε μου, δεν θα παρεξηγηθώ!!!

Εμένα μου αρέσει πολύ! Για το μέγεθος δεν ξέρω αλλά... την έχεις δει την υπογραφή της μαμαλευτερακι;;; Χαχαχαχαχα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

λες αν τα βαψω πειραζει;
Όχι καθόλου, ρώτησα πρόσφατα τη σύμβουλο μου, όχι για μένα μιας και δεν βάφω τα μαλλιά μου αλλά για μια φίλη μου που γέννησε κι ήθελε να θηλάσει, κι απάντηση της ήταν ακριβώς αυτή, σου την κάνω copy-paste: "Μπορείς να πεις στη φίλη σου ότι η βαφή των μαλλιών επιτρέπεται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Μπορεί άνετα να βάφει τα μαλλιά της."

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τι να λέμε βρε Ηλιάνα...:D:D:D Τα τηλέφωνα για να βρεθούμε!;)

Μη μιλάς για σοκολάτες...δεν μπορώ να συμμαζευτώ....έχω κάτι κρουασανάκια στο ιατρείο και τα τσακίζω!!!!:rolleyes:

Aχ, θα βρεθείτε κουριτσούδια; Ζηλεύω, θέλω κι εγώ να δω τη συμπεθέρα μου επιτέλους.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

η Πετρούλα δεν εμφανίστηκε σήμερα;

Βικάκι μου ελπίζω να είστε κι εσείς τυχεροί στο δικαστήριο που θα έχετε!

Η λαζαρένια που χάθηκε; Ας την πάρει κάποιος ένα τηλ....

m57Zp2.png

Καλησπερα κοριτσούδια μου!!!

Εδω ειμαι..άλλες 4 και σημερα για να κλείσω τον μηνα μου!!!

Δεν θελω να παραπονιεμαι αλλα ποναω τοσο, νοιωθω σαραβαλο, δεν μπορω να περπατησω, να βολευτω..Σε μια εβδομαδα πάντως θα μου λειπουν -πιστευω - οι κλωτσιες του μπεμπη...

Εμαθα και κτ δυσαρεστα σημερα για το μωρο του ξαδερφου μου που γεννηθηκε με ενα συνδρομο και τελειομηνο μολις 1700 γρμ και στενοχωρεθηκα πολύ...:(:(

Δισταζω να παρω και τηλ...Να ειναι καλά το πιτσιρικι και να το ξεπερασει γρηγορα..

Ελενακι να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι και να χαίρεστε το παιδακι σας!!!

Βικυ ευχομαι συντομα να μαθουμε και για εσας τα ευχαριστα!!!Αυτη η απόφαση για τους συναδελφους ειναι τελεσιδικη???

Μαρια μου αρεσει πολύ το νιντζακι σου!!

Ελένη και Βατραχακι καλή ανταμωση!!!Για το Σαβ/κο αναμενεται η συναντηση??Ελένη καλή επιτυχια στον καλό σου!!!

Νατασα κοιμισου παιδι μου τωρα που μπορεις..Ποιος ξερει σε λίγο καιρό αν θα εχεις την πολυτελεια!!!

Ηλιανα σε καλή μερια τα λεφτουδακια!!Καλοφαγωτα, κρατα και λίγα για ωρα αναγκης βρεεε...

Ιωάννα-συμπεθερα καλή δυναμη!!Θα εχετε φορτο εργασιας για κανενα δίμηνο αλλα εχει και τα καλά του, εεε :-P:razz:

Φωτεινη, Σούλα, Αλεξανδρα, Μαριζα,Μαρινα, Κικη, Λαζαρενια, Κωνκων και Ιωαννα και σε οποια ξεχναω, στελνω τα φιλια μου!!!!

Μαρια, Πικουλίνα, Ριτα τι θα γινει???????????

Εχει μιλησει καμια μαζι τους???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα μου πολύ λυπηρώ αυτό που είπες για το μωράκι του ξαδέρφου σου...ε, ρε γμτ. Φαντάζομαι πως δεν το είδαν σε κάποιο υπέρηχο ε;

Με το Μαράκι στείλαμε μόνο ένα μηνυματάκι στο φβ στο οποίο μου είπε ότι έχει πόνους η καρδούλα μου. Με την Ντινούλα μιλήσαμε πρίν καμιά βδομάδα επίσης στο φβ. Με το ριτάκι δεν μιλήσαμε...μόνο σχολιάζαμε τα χαζά τεστ του φβ που κάναμε χαχαχα. Δεν τις βλέπω να επιστρέφουν πάντως!

m57Zp2.png

Ασε Αλεξανδρα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου..Ηρθαν το καλοκαιρι για διακοπές -μενουν στο εξωτερικο- με το αγορακι τους που ειναι στην ηλικια των δικων μας και στα δευτερα ειχαμε την ιδια ΠΗΤ, συζητουσαμε για την πορεια της εγκυμοσυνης και μου ειπαν οτι εκει δεν ειναι οπως εδω στην Ελλαδα..Οι εξετασεις και οι γεννες γινονται στα νοσοκομεια και οι υπερηχογραφοι δεν ειναι τοσο εξελιγμενοι οσο οι δικοι μας..Θυμαμαι μου ειχε αναφερει χαρακτηριστικα οτι στο πρωτο παιδι σε ολους τους υπερηχους δεν ειχαν καταφερει οι γιατροί να ξεχωρισουν το φυλο του παιδιου...Τι να πω, ίσως να οφειλεται και στους γιατρούς...

Για τα κοριτσια, ευχομαι να επανελθουν και οι 3 τους, πιστευω οτι τους λείπουμε οπως κι εκεινες σε εμας!!!

Για το Μαρακι ευχομαι να συνελθει συντομα και να χαρει την εγκυμοσυνη της χωρις ενοχλήσεις!!!

Κοριτσια φιλακια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...