Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

maeleni μου να ζήσετε γλυκιά μου...να είστε ευτυχισμένοι μια ολόκληρη ζωή κι ακόμη παραπάνω!

ζαλίστηκα με τα τηλέφωνα σήμερα...

σαρδελινα μου τι λεει το εμαθε ο κοσμος το μαγαζι;

ηρθε καμια νυφουλα να δει;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχάκι μου ακόμη είμαι χαλαρά...(δυστυχώς) ....ήρθε μία κοπέλα που το είδε μέσω φβ. Και ήρθε και η κουμπάρα μου (θα τους παντρέψουμε τον Δεκέμβρη) και διάλεξε νυφικό. Ειδάλλως είχα μία ενοικίαση φορέματος και τώρα έχω την 3η παραγγελία για μπομπονιέρες. Όλα όμως μέσω φβ ή γνωστοί!

Τώρα μόλις μίλησα με τον ερωτικό φμ για διαφήμιση...πολλά λεφτά ρε κορίτσια! Στον ΧΟ έχω ήδη μπεί και από τον Μάιο θα βγεί και μιά νέα έκδοση και θα είμαι μέσα με μακέτα (430 ? τον χρόνο...καλή τιμή θεωρώ)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλέεεεεεε τι μυαλοκομένη είμαι????????

Εχουμε επέτειο σήμερα!!!!! Κλείνουμε 5 χρόνια γάμου!!!!!

αντε αντε!!!!! καλε ξεχασες την επετειο γαμου:tongue:

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

657798w8kz7t9wah.gif

αντε αντε!!!!! καλε ξεχασες την επετειο γαμου:tongue:

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

657798w8kz7t9wah.gif

Είδες βρε Φωτεινή μου!!!! Ενώ απο χτες το θυμήθηκα, σήμερα κόλλησε το μυαλό......εμ όσο γερνάει ο άνθρωπος χαχαχα!!!!

Ευχαριστώ πάντως!

Τι έγινε? Εφαγε η Φωτεινούλα μας?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γεια σας κοριτσια!

Τι κανετε? Εμεις καλα! Πολυ ησυχα, πολυ κουραση... Καθε βραδυ τις τελευταιες μερες κοιμαμαι απο τις 11... Παλιογρια εχω γινει!:rolleyes:

Μαελενη μου, να ζησετε βρε! Παντα γεροι κι ευτυχισμενοι να ειστε!

Βικυ τι εγινε με το δικαστηριο τελικα?

Μου εστειλε μνμ και η Κικη αλλα με προλαβε η Μαελενη. Θα μπει μολις μπορεσει να μας τα πει!

Deleni καλο ταξιδι και να περασετε τελεια! Καλε εχεις αντρα καλλιτεχνη? Καλα, ιδεα δεν ειχα!:D

Πετρουλα πως παμε? Για δωσε το παρον!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

πολυ καλα τα νεα απο το δικαστηριο σημερα κοριτσια, το κερδισαν, τωρα μενει να εχουν ..Πρωτα Ο Θεος και το επομενο να ειναι το ιδιο ευχαριστα τα νεα γιατι εκεινο ειναι που αφορα την Βικυ.

Ελενη μου να σου πω τι εφαγε σημερα εως τις τρεις που την πηραν, το πρωι 150 μλ γαλα, μετα 4 μπουκιτσες μικρες τσουρεκι....το υπολοιπο εγω:tongue:.. ενα τυροπιτακι μικρο και μισο κομματι κεφτεδακι...ειναι να σκασεις η οχι:?:.....αλλα απο κεφι αλλο τιποτα, ειχε πολυ ρεντα σημερα ηταν απολαυστικη, σκετη μουρλια:D:D οταν την ρωτοθσα θελεις αλλο να φας ελεγε ""οχι ζεν σελω αλλιο τανι εφαγα""....οχι δεν θελω αλλο φτανει εφαγα:D:D

παω να ξαπλωσω λιγο γιατι νομιζω οτι την ψιλο αρπαξα χτες βραδυ μετα την πισινα, πηρα τα comptrex cold και αρχηζουν και με κανουν κουδουνι

κανενα νεοτερο απο λαζαρενια εχετε?

αντε κικιτσα περιμενουμε νεα σου

ηρθα δεν σας διαβασα.ξεκιναω δουλειες!!!

οι 41 παραμενουν στις θεσεις τους μεχρι να βγει η αποφαση.εμεις στις 27 του μηνα ελπιζουμε να εχουμε την ιδια τυχη.αυτα ηταν τα νεα μας απο το δικαστηριο.πολυ αισιοδοξα αν και αυτη ηταν μονο η προσωρινη διαταγη.

απο δευτερα θα παρω αδεια γιατι αν τυχον εμεις δεν ειμαστε το ιδιο τυχεροι θα την χασω και σιγα να μη τους την χαρισω.

φιλια σε ολες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βατραχάκιιιιιιιιι έρχομαιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Έχεις πμ!

Ελένη μου, σε μένα πάντως, πέρασες λίγη από την χαρά σου που θα πας!!!

Καλά να περάσετε!!!!

Πάω να γράψω και "επισήμως" ευχές για την άλλη Ελένη του καφέ μας...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...