Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ χάρηκα πάρα πολύ γιατί ήθελα βόλτα!!!!!:D:D:D:D

Ελένη εγώ νομίζω ότι ο μικρός μια χαρά θα καθίσει στο κουκλοθέατρο!!! Το πολύ πολύ να φύγετε λίγο νωρίτερα ;) Νομίζω πάντως ότι όση ώρα και να αντέξει για πρώτη φορά καλά θα είναι!!!

Ηλιάνα εγώ την παίρνω και κοστίζει γύρω στα 14 ευρώ...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

δεν σασδιαβαζω συγνωμη αλαλ πηρα το βοηθημα απο το ικα σημερα 1020 ευρω και λεω να κανω καποιεσ αγορεσ χιχιχι φιλιααααααααα θα παρω και κατι κρεμουλεσ απο το σαιτ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

δεν σασδιαβαζω συγνωμη αλαλ πηρα το βοηθημα απο το ικα σημερα 1020 ευρω και λεω να κανω καποιεσ αγορεσ χιχιχι φιλιααααααααα θα παρω και κατι κρεμουλεσ απο το σαιτ

αντε καλοφαγωτα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αντε καλοφαγωτα!

καλα εχω εντιπωσιαστη απο τισ τιμεσ σχεδον ολλα ειναι - 4 ευρω απο το φαρμακειο παν τα 1020 ευρουλακια θα τα φαω σε ενα σαιτ

Διαφημίσεις

Βατραχάκιιιιιιιιι έρχομαιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Έχεις πμ!

αχχχχχχχχ πασ στην φιλεναδα μου φιλια μουτσ στα μουτρα να την φιλησεισ μολισ τσακισα μια λακτα :oops::oops::oops::oops::oops:

Ααααα πολλά θέλεις εσύ!!!! Ευχαριστώωωωωωω

τι γιορταζεισ εσυ σουσου ? γενεθλιααααααααααααα..?????????

τα ποσα τα ποσα ..........???????

χρονια πολλα

Τι να λέμε βρε Ηλιάνα...:D:D:D Τα τηλέφωνα για να βρεθούμε!;)

Μη μιλάς για σοκολάτες...δεν μπορώ να συμμαζευτώ....έχω κάτι κρουασανάκια στο ιατρείο και τα τσακίζω!!!!:rolleyes:

αααααααααα τηλ ανταλασετε μονο ........??????? οκ σμουτζσσσσσσσσσσσσσσσ ξηπνησε ο ζιζακιασ παω για ζιζολατρια θαα μπω μεσημερη ακομη δνε τελιωσα παραγκελια :confused::confused::confused::confused: ολλα τα θελω ολα :D:D:D:D

τι γιορταζεισ εσυ σουσου ? γενεθλιααααααααααααα..?????????

τα ποσα τα ποσα ..........???????

χρονια πολλα

Επέτειο έχουμε καλέ! 5 χρόνια!!!!! Τα γενέθλια αργούν ακόμα και σιγά μη σου πω τα χρόνια μου :tongue::tongue::tongue:

Να ευχαριστήσω και τα υπόλοιπα κορίτσια για τις ευχές.

Deleni 2η φορά πάμε κουκλοθέατρο. Την προηγούμενη Κυριακή ήταν η πρώτη. Ευελπιστώ ότι θα βελτιωθεί ο χρόνος παρακολούθησης!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...