Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στολίσαμε και το εξω σπίτι..Αναψαμε και το τζακι μας..Ωραια γιορτινη & ζεστη ατμόσφαιρα

Ρίτα κανενα νεότερο;;

Νίκη γιατι χαθηκες;;

Η Φατνη μαντεψτε..Την ξαναπήρε ο καλος μου για να μείνει για 2 μερες ΄"βιτρινα" γιατί 2 πελάτες ενδιαφερθηκαν και παρήγγειλαν και εκείνοι..Ετσι είπαμε να την αφησουμε λίγο μιας και βρήκαμε την κοτα που κάνει τα χρυσα αυγά!!χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone καλες πωλησεις σας ευχομαι...:lol::lol: Αρχισα να δουλευω για αυτο χαθηκα. Και τωρα θα ειναι πολυ περιορισμενος ο χρονος μου εδω μεσα αλλα γραφτηκα να διαβαζω τουλαχιστον κανενα νεο σας και να σας μιλαω οποτε ευκαιρω. Δυσκολα με 2 παιδια - δουλεια και σπιτι απο ελευθερο χρονο....

Βατραχακι μου μολις βρω χρονο να ασχοληθω με τα τικερακια θα το κανω!!!!!

γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα!

χρονια πολλα στην deleni μας.πολυχρονη να εισαι!

νατασα χρονια πολλα να τα χιλιασετε και παντα ερωτευμενοι.

κα φωτεινη κ βικακυ να χαιροσαστε την αννα-φωτεινη σας!

η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ να την προστατευει παντα!

ριτα καλη αναρρωση στον πεθερο σου και να ειναι το τελευταιο!

φαστ που εισαι κοριτσι μου?εχασα το κουιζ!!!

εμεις τρεχουμε απο επισκεψη σε επισκεψη και ολο βολτες ειμαστε!σορυ στις υπολοιπες κοπελες!να ειστε ολες καλα!!!

πηρα και γλυκακια παντως...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Ρίτα μου είχατε κανα νεότερο από τον πεθερό σου? Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Σαρδελάκι για την dioni σου είχα γράψει πως πριν λίγες μέρες έκανε και ο Αχιλλέας σπασμούς, περάσαν τα ίδια τα δικά σας..:-(.

σοβαρά ρε φιλενάδα...πολύ στενοχωρήθηκα τώρα πραγματικά...που έχει χαθεί αυτή η ψυχή; Θέλω πολύ να της μιλήσω...στείλε μου με πμ το μαιλ της γιατι έχω χάσει όλα τα μαιλ!

m57Zp2.png

απονη με τον πονο μου παιζεις;;;;:D:D:D:D:D

Ελαααα σε ξερω εγώ εσενα!!

Μαζί με το στεγνωτηριο θα το κλείσεις και το τζακακι σου!!

Νίκη απο Θεσ/νικη δεν είσαι και εσύ;;Για τη συναντηση αν κανονισουμε εμεις οι Θεσσαλονικιές, είσαι μεσα;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα stone εβρεξε πολύ σε εσάς?

Εμείς εδω χαμός. έχουμε και μια βρώμικη πόλη ,,,τι να πω για τα πρόσωπα που ευθύνονται ,,,,και τώρα με την βροχή έγινε πιο σ@@@α, τουλάχιστον ξεπλύθηκαν λίγο η δρόμοι

Καλημέρα σε όλες! Κι εδώ έβρεξε το βράδυ αρκετά, τώρα δεν βρεχει αλλά ετοιμάζεται..Κοιμηθήκαμε και σήμερα! :-)

Ααααα δεν είναι κπ πατρικό...Τότε το χαίρεστε ακομη περισσότερο...

Καλη Ευκολία στην αποπληρωμή λοιπόν!

Λοιπόν(τα κορίτσια τα ξέρουν αλλά θα τα ξαναπω!). Εκεί εχουν εξοχικό οι γονείς του καλού μου. Είναι από εκεί ο πεθερός μου.Μαζευόμασταν λοιπόν πολλά άτομα( έχει δύο αδερφές με 1 παιδι η καθεμιά). Όπως καταλαβαίνεις η συγκατοίκηση ήταν κομματάκι δύσκολη. Απέναντι ακριβώς υπήρχε ένα οικόπεδο του πεθερού μου. Πριν μείνω έγκυος είπαμε με τον καλό μου να του το ζητήσουμε και να βάλουμε μέσα ένα προκάτ. Θέλαμε να έχουμε πολύ τον δικό μας χώρο γιατί πραγματικά περνούσαμε πολύ καλά στο χωριό και επίσης το είχα και άχτι από μικρή που εμείς δεν είχαμε χωριό. Σκεφτόμασταν πως αν αποκτήσουμε κι εμείς παιδί θα είναι ακόμα πιο δύσκολα να μενουμε όλοι μαζί οπότε πήραμε την απόφαση μιας και έχουμε δικό μας σπίτι στην Αθήνα. Τελικά φοβηθήκαμε το προκάτ και είπαμε να κάνουμε χτιστό. Πέσαμε σε βλάκα μηχανικό και μας πήγε τελικά κάτι παραπάνω από το διπλάσιο από αυτά που μας είχε πει. και πήραμε και δεύτερο δάνειο:? Συνέπεσε και το ότι δεν πληρώνουν οι πελάτες γι'αυτό και τώρα έχουμε ζοριστεί τόσο πολύ. Όμως δεν παύει να είναι κάτι που θα ευχαριστηθούμε πάρα πολύ και τώρα και για πολλά χρόνια και εμείς και το Ευάκι μας. Ήδη οι πρώτες διακοπές το καλοκαίρι ήταν τέλειες! Αν βρω και μια δουλειά να ξεμπλοκάρουμε λίγο θα μπορούμε πια να το χαιρόμαστε 100% γιατί στα μεγάλα ζόρια μας περνάει που και που από το μυαλό μήπως κάναμε βλακεία..:roll: Αυτά περί εξοχικού!

Καλές πωλήσεις για την φάντη!!!

arma μου τι κανεις τετοια ωρα εδω;

Βατραχάκι μου δεν είχα πολλές δουλειές εχτές και όσο καθόταν η Εύα μόνη της είπα να κάτσω κι εγώ εδώ! :-)

Σαρδελάκι μου σου στέλνω πμ.

110370wvzh18jjfe.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Φωτεινή μου η βροχή δεν εχει πολύ ένταση αλλά όπως ξεκίνησε χτες το πρωί δεν σταματησε λεπτό..

Ευτυχώς εδω ακομη οι δρομοι είναι καθαροί..

Σε ακούω συχνα που παραπονιεσαι για την κατασταση της καθαριοτητας και των δρόμων..Ο Δήμαρχος τι κάνει;;Προεκλογικο αγώνα να φανταστώ;;

Αρμα πολυ καλά κανατε και να μην το μετανοιώνετε ούτε λεπτό..

Τώρα ίσως να ζοριζεστε λίγο οικονομικά, αλλά μεθαυριο θα δειτε πόσο καλά κάνατε..

Επίσης πολύ καλή κινηση ήταν που αποφασίσατε να φτιάξετε κτ δικο σας, να είστε ιδιοκτητες και να εχετε το κεφαλι σας ήσυχο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...