Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασε Σουλα πικρα...μενω Μενιδι και το γραφειο ειναι Βριλησσια...εκδρομη κανω καθε μερα..

Σήμερα παντως ο καιρος σου φτιαχνει την διαθεση ..ενας ηλιος νααααα με το συμπαθειο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κι εγώ Ιωάννα μου κουράστηκα!!! Κι είσαι και έγκυος γυναίκα...

Από εβδομάδα πάντως, να κανονίσουμε!

Σούλα, θα στον στείλω! γύρω στις 4.30-5.00 σχολάει, οπότε υπολόγισε πόση ώρα θέλει!

Αν μπορείς, να του έχεις και καμμιά καυτερή πιπεριά ή λίγο μπούκοβο!!!:-)

mrdIp3.png

Κι εγώ Ιωάννα μου κουράστηκα!!! Κι είσαι και έγκυος γυναίκα...

Από εβδομάδα πάντως, να κανονίσουμε!

Σούλα, θα στον στείλω! γύρω στις 4.30-5.00 σχολάει, οπότε υπολόγισε πόση ώρα θέλει!

Αν μπορείς, να του έχεις και καμμιά καυτερή πιπεριά ή λίγο μπούκοβο!!!:-)

Θα τον περιμένω .Και πιπεριά θα του έχω και μπούκοβο και τσιπουρο παραγωγής μας.;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Παρασκευή επιτέλους και με λίγο ήλιο επιτέλους!!!!

Σούλα σε σας δεν εχει ήλιο???? Να σου στείλω λίγο από τον λίγο?

Ιωαννίτσα μου κουράγιο κοπέλα μου. Δύσκολο οι μακρινές αποστάσεις για εγκυούλα και όλα αυτά τα μέσα μεταφοράς! Πωπω πολύ μακρινές αποστάσεις. Κουράγιο κοπέλα μου.

Πανμαρ το τρέλλλλλλα γράφεται με όσα λλλλλλ θέλεις, αναλόγως με το πόση τρέλα έχι ο καθένας ;) Super το νιντζάκι χαχαχα!

Φωτεινή μου!!!!! Είναι να μην την ζουπίξεις έτσι που τα λέει????? Δοκίμασες να ταϊσεις την κούκλα, μήπως και φάει από ζηλίτσα και η Φωτεινούλα?????

Αχ κορίτσια την Κυριακή θα ξανατολμήσω να τον πάω κουκλοθέατρο. Ελπίζω στο τέλος να το συνηθίσει και να κάθεται. Θέλω να μάθει να βλέπει τέτοια πράγματα. Αντε να δούμε!

Φιλάκιααααααα!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Θα τον περιμένω .Και πιπεριά θα του έχω και μπούκοβο και τσιπουρο παραγωγής μας.;)

Υπέροχα!!!! Βρες του όμως και μια γωνίτσα για να κοιμηθεί, γιατί μετά δεν τον βλέπω να γυρνάει σπίτι!!!! Θα έχει φάει την φασολάδα του, θα πιει και τα τσιπουράκια του.... σιγά μην οδηγήσει για Αθήνα μετά!!!:-P

mrdIp3.png

Αχ κορίτσια την Κυριακή θα ξανατολμήσω να τον πάω κουκλοθέατρο. Ελπίζω στο τέλος να το συνηθίσει και να κάθεται.

Θέλω να μάθει να βλέπει τέτοια πράγματα.

Δημοκρατικότατο μου ακούγετε!!!!

Κάτσε Γρηγόρη μου! Σου αρέσει το θέατρο. Απλά δεν το ξέρεις ακόμη!!!:-P:razz:

Καλημέρα Ελένη!

mrdIp3.png

Υπέροχα!!!! Βρες του όμως και μια γωνίτσα για να κοιμηθεί, γιατί μετά δεν τον βλέπω να γυρνάει σπίτι!!!! Θα έχει φάει την φασολάδα του, θα πιει και τα τσιπουράκια του.... σιγά μην οδηγήσει για Αθήνα μετά!!!:-P

Ε αυτο εννοειτε.Ετσι θα τον αφησω να φυγει τον ανθρωπο????:tongue:

Ελενίτσα στείλε βρε εστω και λίγο.Ευχομαι να συνηθίσει ο μικρός αφού το θέλεις και εσυ τοσο πολύ.

Διαφημίσεις

Και να την ζουπήξετε, και να την ζυμώσετε, και να την γαργαλίσετε και να την φιλάτε και να μην την αφήσετε σε ησυχία!!!!!:-P:-P:-PΟύτε κρέας τρώει η Φωτεινή? Μια απλή μπριζολίτσα, ας πούμε, δεν την τρώει?

Μπριζολα σουβλας, γυρο και κουσκους ειναι τα αγαπημενα της απο το μαγαζι του παπουκα:D αλλα για να κανω μπριζολα στο σπιτι ουτε με σφαιρες αφου την παιρνω ετοιμη ψημενη:D

κρεας στην κατσαρολα με κριθαρακι, μακαρονακι κτλ το τρωει και γενικα θελει οτι ειναι πολυ νοστιμο με το αλατακι του, αλλα δεν το κανω γιατι δεν ειναι και πολυ υγειινο

Μπριζολα σουβλας, γυρο και κουσκους ειναι τα αγαπημενα της απο το μαγαζι του παπουκα:D αλλα για να κανω μπριζολα στο σπιτι ουτε με σφαιρες αφου την παιρνω ετοιμη ψημενη:D

κρεας στην κατσαρολα με κριθαρακι, μακαρονακι κτλ το τρωει και γενικα θελει οτι ειναι πολυ νοστιμο με το αλατακι του, αλλα δεν το κανω γιατι δεν ειναι και πολυ υγειινο

Ορίστε! Μια χαρά τρώει το παιδί! Και τρώει και το τυράκι του, και τα καροτάκια του... ντοματούλα τρώει? Τι θέλετε να φάει μπρόκολο? Εγώ μέχρι να τελειώσω το λύκειο, ούτε να το μυρίζω δεν ήθελα!!!!

Ε, τώρα για το αλατάκι... να της το ελαττώνετε σταδιακά για να μην της φανεί!

mrdIp3.png

Καλημερα Ελενη !!!

ετσι σε θελω!!!ο επιμενων νικα!!!!!θα γινει ο γρηγορης θεατροφιλος!!!

Δημοκρατικότατο μου ακούγετε!!!!

Κάτσε Γρηγόρη μου! Σου αρέσει το θέατρο. Απλά δεν το ξέρεις ακόμη!!!:-P:razz:

Καλημέρα Ελένη!

Παιδιά δεν το εννοούσα ακριβώς έτσι!

Απλά θα ήθελα να μπορεί να κάθεται να παρακολουθεί τέτοια πράγματα.

Μα αργότερα θα πηγαίνουν και με το σχολείο και μαζί........δεν χρειάζεται να μάθει ότι υπάρχει κι αυτό???

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο κινηματογράφος κι έχω να πάω από την εγκυμοσύνη που είδα Asterix. Μου έχει λείψει ομολογώ και έστω κι έτσι κάτι παρακολουθώ κι εγώ! Ναι ναι για μένα το κάνω χιχιχιχ!

Αχ Σούλα ξέχασα τον ήλιο! Σου τον έστειλα κι εξαφανίστηκε από εδώ :P

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Φωτεινή μου!!!!! Είναι να μην την ζουπίξεις έτσι που τα λέει????? Δοκίμασες να ταϊσεις την κούκλα, μήπως και φάει από ζηλίτσα και η Φωτεινούλα?????

Eλενη μου χαζη ειμαι καλε να ταισω την κουκλα:):)αφου εχει εμενα...ποιο καθαρο παραδειγμα γεματο ορεξη και με τις σχετικες γκριματσες τα"" μμμμμμ τι νοστιμο ""κτλ δεν υπαρχη:D:D:D γιατι νομιζεις εβαλα κιλα απο τοτε που αρχησε να τρωει η Φωτεινη...οτι δεν καταπινει το καταβροχτιζω εγω...τι τοσο κοπο εκανα:D:D

τωρα το μπροκολο ογκρατεν..ειπα να δοκιμασω γιατι δεν το τρωει πλεων ετσι πως το ετρωγε τον περασμενο χειμωνα δλδ με λαβας τυρι.

εγω τωρα μου αρεσει τρελλα με ψωμι, λαβας τυρι η φιλαδελφια και απο πανω μπροκολο πατημενο με μπολικο αλατι....αηδια θα μου πειτε εσεις αλλα εγω το τρωω με ΜΕΓΑΛΗ ορεξη:D:D:D:D

καλα σας λεω εγω """αυτο το κορμι δεν θελει κοπο ΑΛΛΑ τροπο""

αντε πολλα ειπα, η Φωτεινη θελει παιχνιδι..με τραβαει απο το ποδι και λεει " ελα παιτσουμε ολοι μαζι"" δεν κοιμηθηκε, την εχω και παιζει με τον παπου:D και εγω μαγειρευω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...