Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα καλε κανε κανενα μπεφτεκι χαχα τι εγραψα ωρε!

Τα μπιφτέκια τα έχω έτοιμα στην κατάψυξη, αλλά τα κρατάω "καβάτζα" για όταν δεν θα έχω χρόνο ή κέφι για μαγείρεμα!!!

Τώρα έχω χρόνο, ιδέες ήθελα!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ η ψυχουλα μου ειναι στο κρεβατι ξαπλωμενη και παιζει με κοκαλακια για τα μαλλια, και με μια κουκλα και λεει..."να σε τενισω να γινειθ ωμοφη"...να σε χτενισω να γινεις ωμορφη.....τωρα να παω να την δαγκωσω και να την ζουπηξω η οχι:):)

σημερα κεφτεδακια στο φουρνο ψημενα και μπροκολα με πατατες ογκραντεν....παλι εγω θα τα φαω το ξερω αλλα εχω μια ελπιδα οτι μηπως...λεω μηπως δοκιμασει:tongue::)

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα

Πωπω αισθανομαι τοσο κουρασμενη λες και εχω σκαψει...

Και εμεις κοιμηθηκαμε καλα ..του ξεκινησα και αερολιν ετσι για 2-3 μερες γιατι βλεπω οτι ο βηχας μας εχει φλεμμα ..το βραδυ κοιμηθηκε καλα ,εβηξε μονο μια φορα στις 3..

γειτονισσα σουπερ το σοφακι ..ιδεα για φαγητο ...φασολαδα..πωπω μερες την μελεταω...παραδοσιακο ελληνικο φαγητο..εμεις σημερα δεν μαγειρευουμε τρωμε στο γραφειο ...Παρασκευη ειναι καθιερωμενη deliver day..

Βικακι καλη επιτυχια με την δικη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ η ψυχουλα μου ειναι στο κρεβατι ξαπλωμενη και παιζει με κοκαλακια για τα μαλλια, και με μια κουκλα και λεει..."να σε τενισω να γινειθ ωμοφη"...να σε χτενισω να γινεις ωμορφη.....τωρα να παω να την δαγκωσω και να την ζουπηξω η οχι:):)

σημερα κεφτεδακια στο φουρνο ψημενα και μπροκολα με πατατες ογκραντεν....παλι εγω θα τα φαω το ξερω αλλα εχω μια ελπιδα οτι μηπως...λεω μηπως δοκιμασει:tongue::)

Και να την ζουπήξετε, και να την ζυμώσετε, και να την γαργαλίσετε και να την φιλάτε και να μην την αφήσετε σε ησυχία!!!!!:-P:-P:-P

Ούτε κρέας τρώει η Φωτεινή? Μια απλή μπριζολίτσα, ας πούμε, δεν την τρώει?

mrdIp3.png

Να φτιάξεις κι εσύ ένα για τον Θοδωρή και... τον αδερφό του!!!

(πως τον είπαμε...? Τίμο ε? Χα!Χα!Χα!)

χαχαχα α ρε ειπαμε θα σου τον κανω γαμπρο αντε βαλε μπρος για κορη γρηγορα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κυρια φωτεινη να την ζουμπηξετε και για μενα την φωτεινουλα ..οταν τα βλεπω τα πιτσιρικια να καθονται και να μιλανε στα παιχνιδια δεν τα χορταινω..εμας μιλαει με τον mc queen ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα

Πωπω αισθανομαι τοσο κουρασμενη λες και εχω σκαψει...

Και εμεις κοιμηθηκαμε καλα ..του ξεκινησα και αερολιν ετσι για 2-3 μερες γιατι βλεπω οτι ο βηχας μας εχει φλεμμα ..το βραδυ κοιμηθηκε καλα ,εβηξε μονο μια φορα στις 3..

γειτονισσα σουπερ το σοφακι ..ιδεα για φαγητο ...φασολαδα..πωπω μερες την μελεταω...παραδοσιακο ελληνικο φαγητο..εμεις σημερα δεν μαγειρευουμε τρωμε στο γραφειο ...Παρασκευη ειναι καθιερωμενη deliver day..

Βικακι καλη επιτυχια με την δικη..

Μήπως έσκαβες στον ύπνο σου και δεν το θυμάσαι?

Μπράβο ο Χρηστάκος... αντε να μην ταλαιπωρείται ο καημενούλης...

Φασολάδα???? Εγώ δεν την ακουμπάω, η κόρη μου το ίδιο, ο μπαμπάς μας τρελένεται, οπότε ας κανονίσει με την μαμά του ή την πεθερά του να του φτιάξουν!!!:-P

mrdIp3.png

Α ρε γειτονισσα ποτε θα τα πουμε ??απο εβδομαδα να εχει φυγει και τελειως ο βηχας του χρηστου πρεπει...

ταλαιπωρουμαι μωρε για να ερθω στο γραφειο , λεωφορειο , ηλεκτρικος , προαστιακος , λεωφορειο και περπατημα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φωτεινή να την ζουλήξεις και να της δώσεις και ενα τεραστιο φιλι από μένα.

Ιωάννα μου ελα να σου κάνω το τραπέζι φασολάδα εχω σήμερα.

Μαρακι στείλε καλέ και τον αντρα σου!

χαχαχα α ρε ειπαμε θα σου τον κανω γαμπρο αντε βαλε μπρος για κορη γρηγορα!!!

Κάποιος άλλος τρόπος δεν υπάρχει???

Πάντως, όταν και όποτε κατεβείτε Αθήνα, θα μου τον φέρεις σπίτι!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...