Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω ειμαι κουκλες.

εχω ψιλοκολλησει με φβ τελευταια!!!

σας διαβαζω ομως.

ειμαι ανχωμενη με την δικη που εχουμε αυριο.ισως μας δειξει και η τβ.ειναι πολυ σημαντικο δικαστηριο και αφορα τους 41 συναδελφους που ειναι πανω απο 5 χρονια.το δικο μας ειναι στις 27 και αφορα περιπου 70 ατομα απο 2 εως 5 χρονια(εγω ειμαι 4,5)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλησπέρα κι από μένα.

Να απαντήσω για την Κικο ότι δεν ξέρω τι ακριβώς άδεια έχει, αλλά πρέπει να κρατήσει τον μικρό οπότε μένει στο σπίτι.

Ηλιάνα μπράβο στο νέο γιατρό. Ελπίζω καλά να συνεχίσετε.

Πετρούλα μου τι να πω για τις ανηψιές :( :( αλλά κι εμένα αυτό το η μαμά μαλώνει......στα νεύρα μου τη δίνει!

Εμείς ξυπνήσαμε πολύ καλά και τώρα ψάχνει να βρει τα νούμερα στην εφημερίδα με τον μπαμπά του. Ούτε μια τσιρίδα για την ώρα κορίτσια! Λέτε να γλιτώσαμε?????

Σας φιλώ για την ώρα. Πάω για παιχνίδι και για γιαουρτάκι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Άντε Ελενάκι έτσι κάνουν μας φέρνουν στο αμήν και μετά ηρεμούν από μόνα τους! ελπίζω να μην πήρε από τώρα την άδεια κυήσεως η Κίκο μας για να μπορεί να μπαίνει για λίγο ακόμα να μας λέει τα νέα της.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρααααα!

Τελικά η κόρη μου έχει καταφέρει να με "προσαρμόσει" στο ωράριό της...

Κοιμάμαι από τις 10 και ξυπνάω στις 7 το πρωί!!! Τι κακό κι αυτό... Εγώ που στα νιάτα μου ήμουν παιδί της νύχτας, στα γεράματα να κοιμάμαι με τις κότες... Κάτι πρέπει να κάνω...

Πώς είναι σήμερα τα αρρωστούλικά μας?

Πετρούλα, άλλη μια μέρα πέρασε... Λες να σου την κάνει ο γιος σου όπως η Σοφία? Έτσι περίμενα κι εγώ κάθε μέρα να γεννήσω και τελικά την γέννησα 40+3!!!

Κορίτσια, έχετε καμμιά ιδέα τι να μαγειρέψω σήμερα? Δεν έχω καθόλου έμπνευση...

Πολλά φιλιά σε όλες

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Τρέμε Πετρουλάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Μαρίζα, εγώ λέω να κάνεις πέντε κόρες και μετά να βγεις με την κορμάρα σου στα κανάλια και να την "σβήσεις"!

Ποια Πετρουλάκη? Εδώ υπάρχει η Μαρίζα!!!:P:p:p

mrdIp3.png

αλλά κι εμένα αυτό το η μαμά μαλώνει......στα νεύρα μου τη δίνει!

Εμείς ξυπνήσαμε πολύ καλά και τώρα ψάχνει να βρει τα νούμερα στην εφημερίδα με τον μπαμπά του. Ούτε μια τσιρίδα για την ώρα κορίτσια! Λέτε να γλιτώσαμε?????

Λοιπόν, εμένα το "η μαμά μαλώνει", "η μαμά φωνάζει", "η μαμά δεν μας αφήνει" δεν με ενοχλεί καθόλου! Ούτως ή άλλως εγώ είμαι αυτή που "μαλώνει" και που βάζει τα όρια στο τι επιτρέπεται και τι όχι. Αντιθέτως, με ενοχλεί πολύ περισσότερο να μαλώνουν άλλοι το παιδί μου...

Να δεις Ελένη μου, που τώρα, μόνο και μόνο επειδή άλλαξε η δική σου ψυχολογία και αποφάσισες να το ψάξεις και να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά, θα σταματήσει από μόνος του!!!

mrdIp3.png

καλημερα!!!

αντε καλε ξυπνηστε!!!!

εμενα με σηκωσε νωρις ο θοδωρης και τωρα αυτος κοιμαται κι εγω καθομαι!

ο τιμος δεν εβηξε καθολου εχθες το βραδυ :D

delenaki μου περιμενω να μου πεις εαν θα ερθεις να πιουμε καφεδακι!

θα μεινετε το βραδυ εδω;

πανμαρ μου ε οχι και γεραματα απο τωρα!

εγω σημερα σπανακοριζο!

να σου πω ιδεες γεμιστα,φακη,μακαρονια με κιμα,γιουβαρλακια,κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες,μπεφτεκακια στο φουρνο,πατατες γιαχνι,αρακα,φασολακια θες κι αλλα;:rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα και από μένα.

Καλημέρα Μαράκι , εδώ είμια βρε δεν είσαι μόνη σου.

Επιτέλους Παρασκευή.Αμάν αυτη η εβδομάδα μου φανηκε πολυυυ μεγάλη.

Ηλιάνα μου ευχομαι να σε βολέψει αυτός ο παιδίατρος.

Βικάκι καλά αποτελέσματα στη δικη.

Ελένη μου ευχομαι να μην ξανατσιρίξει ο μικρός σου!!!!

Διαφημίσεις

Αντε κυρία Φωτεινή μας έχετε βάλει τα γυαλυά με τα acqua aerobic σας! Και κάπου εδώ να γράψω ότι αυτά που σχολιάζουμε για τους παππουδογιαγιάδες και τη σχέση τους με τα εγγονάκια ειλικρινά είναι πολύυυυ μακρυά από εσάς, αφού είστε πολύ μοντέρνα και συγκροτημένη γιαγιά από αυτά που διαβάζω!

μια γλυκια καλημερα σε ολες τις κουκλες:)

επιτελους λιγος ηλιος αλλα με πολλα συννεφα:| κατι ειναι και αυτο...

Μαρινα μου..τι λες τωρα καλε....παρεξηγηθηκα ξερεις:tongue::tongue::rolleyes::D:D..... κανενας δεν ειναι τελειος κουκλα μου...ολοι ομως προσπαθουμε για το τελειο, αλλες φορες μας βγαινει αλλα αλλες οχι, κοινος στοχος ειναι η ψυχικη και σωματικη υγεια τον παιδιων μας...αυτα τα μικρα πλασματακια που ΜΟΝΟ ευτυχια και χαρα μας φερνουν και το μονο που ζητανε ειναι ΑΓΑΠΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και σωστη καθοδηγηση.

Δεν θα ελεγα οτι ειμαι απο τις κλασικες γιαγιες που κανουν ολα τα χατιρια στα εγγονακια, προσπαθω να κανω αυτο που κανει και η Βικυ στο σπιτι και πολλες φορες ειμαι λιγο..οσο παταει η γατα:) πιο αυστηρη.

Η γονεις ειναι πανω απο ολα και ολους, δεν θα κανω εγω την καλη στην εγγονη μου και να φαινετε η μανουλα της πιο κακια απο μενα, ειναι ενα μεγαλο ΟΧΙ για μενα.

Τωρα η Φωτεινη απο τις 7.10 που μου την εφεραν δεν κοιμηθηκε, φωναζει

"γιαγια Νουαααα που εισαι" εγω παω την λεω που πρεπει να κοιμηθει και φευγω, και παλι αυτη φωναζει "γιαγια......" εχει πολυ πλακα. αν την αφησω να τρυγιρναει απο τωρα, στις 12.00 θα νυσταξει και μετα ποιος ακουει την μανα της

Αχ μωρε Βικυ πολυ το εχω στο μυαλο μου αυτο με την δουλεια σου....σου ειπα ετσι και μεινεις, ταμα εκανα...

Καλημέρα βατραχάκι, Σούλα, κα Φωτεινή!

πανμαρ μου ε οχι και γεραματα απο τωρα!

εγω σημερα σπανακοριζο!

να σου πω ιδεες γεμιστα,φακη,μακαρονια με κιμα,γιουβαρλακια,κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες,μπεφτεκακια στο φουρνο,πατατες γιαχνι,αρακα,φασολακια θες κι αλλα;:rolleyes:

Όχι ευχαριστώ! Τα γιουβαρλάκια μ' αρέσουν σαν ιδέα!!!

Κορίτσια, πώς σας φαίνεται το νιντζάκι που έβαλα από κάτω?

Είναι τεράστιο? Χάλια? Να το βγάλω?

Ειλικρινά πείτε μου, δεν θα παρεξηγηθώ!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...