Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

stone μου κι εγω συμφωνω πολυ λαθος αυτο που εκαναν με την κουκλα καλα θα κανεις που δεν θα τον στελνεις εκεις ας ερχονται στο σπιτι να σε βοηθουν η ας τον πηγαινουν καμια βολτα στις κουνιες

οσο για την συνταξη η μαμα μου ειναι στο ικα και προχθες ακουσα τυχαια στην τηλεοραση για τις γυναικες με ανηλικα τεκνα που μπορουν να βγουν προωρη συνταξη στα 50 και ειπε κι οτι οποιες γυναικες οταν ειχαν ανηλικο τεκνο ειχαν 5500 ενσημα δικαιουνται κι αυτες κι ετσι λογικα και η μανουλα μου εχει το απογευμα ομως θα το σιγουρεψουμε θα παει σ'εναν εργατοκατι που ασχολητε με συνταξεις αχ μακαρι να βγει στειλτε θετικη ενεργεια κοριτσια μου να πανε ολα καλα πραγματι οχι επειδη ειναι μανουλα μου αλλα το αξιζει απο μικρο παιδι δουλευει.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Απαπα καλε ολες με το συγνωμη αν σας ζαλισα...

Βατραχακι μου εχει η μανουλα σου ολη της θετικη μου ενεργεια..

Εμενα παντως κοριτσια και γονεις και πεθερικα ακολουθουν τα παντα κατα γραμμα..οτι πουμε εμεις δεν περεκλινουν ποτε..φτου φτου να μην τους ματιασω..και ειναι και ευελικτοι ,η μαμα μου να φανταστειτε ερχεται καθε πρωι σπιτι μας για να δωσει τον χρηστο στο σχολικο και το απογευμα ξαναπηγαινει για να τον παραλαβει για να μην κουραζεται το παιδι ..να ναι καλα να μας βοηθουν ετσι παντα!!

Με πηραν απο τον παιδικο ..εχει βηχα ο χρηστακος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κούκλες πάω να στρώσω τραπέζι και θα επανέρθω αργότερα να σας πω λεπτομέρειες για τον καινούριο γιατρό

όλα καλά με το πουλάκι μου η άλλη ήταν π@π@ρ@ νιώθε πολύ ανκουφισμενη που την άλλαξα ;);););)

φιλία

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ δεσμεύομαι:oops::oops::oops::oops:

:tongue::tongue:

Ιωαννα μου σ'ευχαριστω κι εσυ δεν τον φοβασαι τον βηχα χαχα!

μολις κοιμηθηκαν τα ζουζουνια μου και παω να αραξω να δω greys τα καινουρια!!

Ηλιανα μου περιεμενω νεα για τον γιατρο σας!

η Βικη και η Φωτεινη που ειναι;

και η κικο χαθηκε

αντε κοριτσια για ελατε!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

Τελειώσαμε κι από την παιδίατρο... Κάναμε και το εμβολιάκι μας και σε έξι μήνες πάλι...

(Σούλα είχες δίκιο ότι έχει και επαναληπτικό. Αν της το είχα κάνει τον Μάιο, σε λίγο θα κάναμε το δεύτερο. Αλλά τώρα πάμε για Απρίλιο).

Το σουτζουκάκι μου ήταν άψογο! Έλεγε, μάλιστα και στην γιατρό να της κάνει το εμβόλιο στο μπράτσο, όχι στον ποπό! Έκλαψε μόνο για 30 δευτερόλεπτα μετά το τσίμπημα

και μετά της ζωγράφισε ένα παιδάκι στο χέρι και σταμάτησε! Όταν βγαίναμε και από το ασανσέρ μου λέει: "Μαμά το ξέχασα το εμβόλιο. Δεν με πονάει!" Την βρήκε μια χαρά.

92 πόντους ύψος και 13.200 βάρος.

Τώρα είμαστε στην μαμά μου και κοιμάται, οπότε μόλις ξυπνήσει θα φύγουμε να πάμε σπίτι μας...

Σαρδελάκι, ναι, της ηπατίτιδας είναι.

Κωνκωνάκι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς με τους γιατρούς δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις... Είναι και η παιδίατρος λίγο χαλαρή, είμαι κι εγώ ακόμη περισσότερο, οπότε...

Ας μην πούμε για εμένα...

Ηλιάνα μου, ευχαριστημένη με την καινούρια παιδίατρο? Μπράβο!

Μαελένη, τα παιδάκια μας είναι καθικάκια! Να το δεις. Θα βρει κάτι άλλο να σε τυραννάει!!!

mrdIp3.png

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΡΙΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ:D:D:D

ειμαι ολη μερα online στο φορουμ αλλα η μικρουλα μου με εχει βγαλει off με την αφαγια της...την στερησα και τον μικυ μαους και ολα...ουτε γαλα ουτε φρουτο ουτε και πολυ φαι...αλλα απο τσακιρ κεφι αλλο τιποτα

η Βικυ μαλλον θα εχει αρκετη δουλεια στο γραφειο μια και αυριο θα απεργησουν με διαματηρια στο κεντρο....κατα τα αλλα ολα καλα...δεν σας διαβασα sorry .....η Πετρουλα κανενα νεοτερο? η Κικιτσα εδωσε παρων? και η Λαζαρενια μας πήρε της εξετασης?

να πω οτι μου λειπουν και τα κοριτσια, αρμα,πικουλινα και ριτα:(

παω να κανω μπανακι μια που εφυγε η μικρουλα και πηγε σπιτακι της...σημερα εχω πισινα και το περιμενω πως και πως, 2 φορες μου εινα αρκετο για τωρα μια και η ωρα που παω δεν ειναι και τοσο βολικη, ερχομαι 21.45 σπιτι....να κανω μπανιο, με μαλλια πιστολακια κτλ παει το μισαωρο λιγο συμαζεμα και λιγο χουζουρι, τσουπ εφτασε η ωρα για νανι:):)

καλο απογευμα σε ολες και φιλακια

Ήρθα να σχολιάσω

κωνκων καλό ταξίδι κούκλα μου

[quote name='SOULA33;618254

Παντως ειναι ενας από τους βασικούς λόγους που θα τη στείλω παιδικό.

Ο αλλος είναι μια ελπίδα που εχω να μαθει να τρωει σαν ανθρωπος . και εγώ τις ίδιας λογικής είμαι

πανμαρ μια χαρά η μετρήσεις σας σουπερ η ζουζούνα και ομιλητικότατη μπράβο να σου ζήσει

Deleni ούτε ο Λευτέρης τρώει μπανάνα και είναι τόσο νόστιμη μιαμιμ μην αγχώνεσαι πολύ καλή ιδέα αυτό με τον παιδότοπο που κρατεί τα παιδάκια το εχω ξανά ακούσει καλό είναι αν σε βολεύει με τις ωρες κτλ αλήθεια ποιο είναι το κόστος με την ημέρα θα πληρώνεις ?

Εγω την θεωρω καλη λυση για μεχρι 3 ετων ..μετα θεωρω καλο τον παιδικο γιατι στην ηλικια των 3 στον παιδικο κανουν πολλες δημιουργικες δραστηριοτητες ενω μεχρι τα 3 παιζουν κυριως με τουβλακια ' date='χορεουν και τραγουδουν..

[/quote'] συμφωνώ μαζί σου

Βατραχακι Σουπερ βατραχάκι να ξεκούραστη η μανούλα σου ο τιμακος ακόμη βηχα? και εμεις παλεύουμε με την λαρυγγίτιδα αλά χωρίς σιρόπια κτλ μονό σε πολύ έκτακτη περίπτωση γενικά κάνει βηχαλακι συχνά αλαλ θεωρο ότι είναι αλλεργικό ειδικά άμα έρθει σε επαφή με γάτες η έντονα αρώματα

maeleni άντε κοπέλα μου να ηρεμίσετε λίγο και μην δίνεις σημασία μωρέ μην σχόλησε

Stone τουρκα με έκανε αυτό που διαβάσω όταν όμως βοηθάμε νομίζουν ότι έχουν και άποψη και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ χαλάρωσε μια χαρά θα τα καταφέρεις μετά με δυο μπουμπούκια θα δεις τίποτα δεν είναι χαλάρωσε θα πω ατάκα της αδερφης μου ΠΑΛΙ ……………….

ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ

ΘΕΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

ο καινούργιος γιατρός :P:p:p:p:p

Τελικά ήρθε από το σπίτι

με δίκια του πρωτοβουλία του τηλ οτι θα καθσιτερησω γιατι είχα σκοπό να βγω με το καρότσι και έβρεχε και θα έπαιρνα ταξί και μου λέει θέλεις να έρθω εγώ σπίτι σου είμαι ακόμη στο αυτοκίνητο και δεν βρίσκω παρκινγ οκ του λέω ελατέ και δεν μου χρέωσε επίσκεψη κατοίκων αλά μονό 30 ευρώ

σκέφτηκε το λεχούδι κ εμένα και αποφάσισε να έρθει σπίτι

( αυτήν του η κίνηση μου άρεσε πολύ )

τον εξέτασε εξονυχιστικά και αφού τέλιωσε μου λέει με ύφος

Ποιοσ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ειναι αυτοσς που ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΕ

ΑΝΧΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΩΜΑΝΑ ………………….??????????

ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ???????

ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ...............!!!!!!!!

Το παιδάκι σου είναι μια χαρά ίκτερο δεν βλέπω μου λέει ουτε καν στα εσωτερικό του ματιού είναι μια χαρά ποιο γέρο δεν γίνετε μου λέει

ΧΑΛΑΡΩΣΕ

ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ

ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ

Έκατσε κ μου μίλησε πάρα πολύ έλισσα όλες τις απορίες μου τελικά νομίζω ότι βρήκα τον παιδίατρο που έψαχνα

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

κρατώ όμως μια επιφυλάξειο

ι

να πω οτι μου λειπουν και τα κοριτσια, αρμα,πικουλινα και ριτα:(

Και εμένα μου έλειψαν

Καλέ ακούτε διαβάζεται μαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ??????????????

ρε κορίτσια ξεπεισμώστε και ελατέ άντε τώρα τι είναι αυτά ?

αυτό έμεινε από τόσα χρόνια παρέα??????????

ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Γεια σας κοριτσάκια μου κι από μένα! Για να δούμε τι θυμάμαι!

Πετρούλα κρίμα μωρέ το αγοράκι σου, προκαταβολικά στενοχωρήθηκε για το τι θα συμβεί με το που έρθει το μπεμπέ σπίτι! Πάντως δε συμφωνώ να μην τον στέλνεις καθόλου, εγώ εκ των πραγμάτων δεν είχα τη δυνατότητα να στέλνω το παιδί σε άλλο χώρο, αλλά όποτε ήταν εδώ η μαμά μου τον κρατούσε σπίτι μας όμως εκείνη την ώρα πάλι δεν είχα αποκλειστικό χρόνο για τη μπουμπού ή για μένα και δεν ξεκουραζόμουνα και εγώ, αλλά και ο Γιώργος δεν άλλαζε παραστάσεις (μέχρι που έφτιαξε ο καιρός και τον βγάζαμε έξω βολτίτσες) και είχε μεγάλο εκνευρισμό. Στη πεθερά μου όταν πηγαίνουμε όλοι μαζί (εντάξει όχι συχνά 1 στις 15) κάθεται με τις ώρες και παίζει με κάτι παιχνίδια που έχουν εκεί χωρίς να ενοχλεί κανέναν, μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικά από αυτά που έχει στο δικό του χώρο. Εξάλλου αφού οι δικοί σας σε ακούνε σε όλα τα άλλα θέματα, θα σε ακούσουν και σε αυτό τελικά! Άσε που αν είναι να το κακομάθουν ή να το στενοχωρήσουν το παιδί, το κάνουν και όταν είναι μέσα στο δικό σας σπίτι και είσαι κι εσύ παρούσα.

Για τη Κίκο μας δεν κατάλαβα, βγήκα κανονικά από τώρα σε άδεια κυήσεως ή είναι με κανονική άδεια?

Αντε κυρία Φωτεινή μας έχετε βάλει τα γυαλυά με τα acqua aerobic σας! Και κάπου εδώ να γράψω ότι αυτά που σχολιάζουμε για τους παππουδογιαγιάδες και τη σχέση τους με τα εγγονάκια ειλικρινά είναι πολύυυυ μακρυά από εσάς, αφού είστε πολύ μοντέρνα και συγκροτημένη γιαγιά από αυτά που διαβάζω!

ΠανΜαρ μη ξαναπείς το Σοφάκι χοντρό σε έφαγα! Μια χαρά είναι καλέ στα κιλά του, είδες?

Βατραχάκι και Joa περαστικά για το βήχα που έχουν τα μικρά σας!

Ηλιάνα περιμένουμε και τα δικά σου από το νέο γιατρό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιάνα πολύ χαίρομαι που βρήκες το γιατρό που σου ταιριάζει! Συμφωνώ με τη Joa που λέει ότι με κανέναν γιατρό δεν έχουμε συμβόλαιο, όταν δε μας καλύπτει τον αλλάζουμε, είναι άσχημο να έχουμε αμφιβολίες!

Κωνκωνάκι καλό σας ταξίδι και να περάσετε υπέροχα!

Deleni ενδιαφέρουσα η πρόταση για τον παιδότοπο-παιδικό, ειδικά αφού γνωρίζεις την υπεύθυνη! Η γυναίκα που είχες σπίτι δε μπορούσε να τα κουμαντάρει και τα δύο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηλιανα ειναι πολύ ευχαριστο που ο κανουριος παιδιατρος σε εβγαλε απο το αγχος και την αμφιβολία..Ολα καλά ευτυχως!!!

Δεν μπορω να μην σχολιασω και την ομορφη φωτο που ανεβασε στο fb η Ελένη..Ειναι πολύ γλυκα τα παιδακια σου..και ο Λευτερακης, αντρακι με τα όλα του!!!Να τα χαίρεαι!!!

Άσε που αν είναι να το κακομάθουν ή να το στενοχωρήσουν το παιδί, το κάνουν και όταν είναι μέσα στο δικό σας σπίτι και είσαι κι εσύ παρούσα.

Μαρινα μου οταν ειμαι εγω ειναι λίγο πιο προσεκτικοί και μαλιστα πεταω κι εγω τα καρφακια μου, τους αρεσει δεν τους αρεσει!!!Ας πουμε προχτες του λέει ο πεθερος μου "δεν αφηνει η μαμα,μαλώνει!!" και ειπα οτι η μαμα δεν μαλώνει απλα καλα ειναι να εξηγουμε τον λόγο που το κανουμε και οχι να καταφευγουμε στην ευκολη απάντηση...:cool:

Επίσης δεν ανησυχω τοσο τι θα ακουσει ή πως θα του συμπεριφερθουν τα πεθερικα μου -αυτοι νομιζω εχουν καταλάβει τη θεωρια μου και την τακτικη μου- αλλα ολο το υπολοιπο σόι (βλ. προπαππουδες, ανιψιες που την εχουν δει "μαμα" με τον μικρό, θείοι κλπ) γιατι όπως ειπα οταν ειναι το παιδι εκει πέφτει συρμα και μαζευονται ολοι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μου λέει με ύφος

Ποιοσ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ειναι αυτοσς που ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΕ

ΑΝΧΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΩΜΑΝΑ ………………….??????????

ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ???????

ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ...............!!!!!!!!

E, μα δίκιο έχει ο άνθρωπος. Άντε ελπίζω να είναι καλός.

Σπέρααααααααα!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρίνα δεν είμαι ευχαριστημένη και για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι κουράστηκε-βαρέθηκε και της έτυχε και κάτι οικογενειακό και νομίζω έχει όλο το νου της εκεί...:?

Πετρούλα και εγώ δεν ήθελα όταν γέννησα να φεύγει η Αναστασία από το σπίτι και η απάντηση ήταν σε όλους η ίδια..."αν θέλετε ελάτε να τα δείτε στο σπίτι, δεν θέλω να πιστεύει ότι ήρθε το μωρό στο σπίτι και εγώ τη διώχνω" οπότε το βούλωναν όλοι...:tongue: Το μόνο που επέτρεπα ήταν να την πάρουν βόλτα και να τη γυρίσουν στο σπίτι (γιατί ήθελαν να την πάρουν σπίτι,να την ταίσουν/ κοιμήσουν εκεί και να τη φέρουν όποτε θέλουν εκείνοι!:cool:) και όταν μπορούσα εγώ να μου κρατήσουν τον μικρό για της αφιερώσω λίγη ώρα!

Ηλιάνα χαίρομαι που βρήκες τελικά παιδίατρο...

Βατραχάκι ψήνω την πεθερά να μου κρατήσει τα μικρά και νομίζω τα καταφέρνω:D:D:D:D,...θέλω πολύ να έρθω!!!!

Ααααα καλησπέρα καλέεεε!!!!!:D:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κορίτσια εγώ, τα ίδια, δηλ. διαβάζω το νησί. Α, και γυμναστήριο, σήμερα, 4η μέρα σερί.

Πάω να ξυπνήσω τη μικρή μου, τώρα που κάνει παρέα με τον πατέρα της έχει στρώσει πρόγραμμα ξενύχτισας.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...