Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε παιδιατρο για εναν απλο βηχα???χαχαχα εμεις δεν παμε ποτε για τετοιο λογο ..

κι εγω λεω να δω πως θα παει δεν ειναι και παραγωγικος κι αν δω οτι ειναι επιμονος θα την παρω τηλ να δω τι θα μου πει.

παω να κανω σπανακοριζο τα λεμε μετα σημερα ειμαι μοναχουλα με τα πιτσιρικια ολη μερα ο μπαμπας θα ερθει αργα το βραδυ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εσύ Ιωάννα μου έχεις πάρει και μάστερ και τα έμαθες...εμείς οι άμαθες που να ξέρουμε! Ο Αστέρης μου πχ δεν είχε ποτέ βήχα...οπότε με το παραμικρό θα πήγαινα σίγουρα! Φτου φτου φτου μακρυά από μας...μην το ματιάξω το μικράκι μου και μας βρει κανένας βήχας.

Βατραχουλίνα μου δεν ψάχτηκα ακόμη...τώρα θα ρωτήσω έναν οικογενειακό μας φίλο που είναι ΩΡΛ αν έχει να μου προτείνει κάποιον .

Επίσης μάλλον θα του κάνω την ιδιωτική ασφάλεια που έχει η Ιωάννα...

m57Zp2.png

σαρδελινα μου ρωτα και στο φορουμ να παρεις γνωμες για παιδιατρους θα σου πουν τα κοριτσια!

κοριτσια σε ιδιωτικες ασφαλειες οταν πατε σε εξωτερικο γιατρο ιδιωτη πληρωνετε η οχι;

Σαρδελακι το ειχαμε ψαξει πολυ και ηταν οτι καλυτερο σε σχεση ποιοτητας -τιμης ...

εμας βατραχακι η ασφαλεια ειναι μονο σε περιπτωση ατυχηματος ή εισαγωγης σε νοσοκομεια ,δεν ειναι πληρη καλυψη και για μηνιαιες επισκεψεις ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα μου το πέτυχες.Της Ηπατίτιδας Α είναι!!! χα χα

vatraxaki μου μπράβο στη μανούλα σου.Με το καλό να παρει τη συνταξή της και να ξεκουραστεί

είμαι αστέρι τελικά 9.gif

m57Zp2.png

vatraxaki μου μπράβο στη μανούλα σου.Με το καλό να παρει τη συνταξή της και να ξεκουραστεί

αχ μακαρι μακαρι να πανε ολα καλα και να βγει να ξεκουραστει απο 16 χρονων δουλευει κουραστηκε πολυ!

Ιωάννα μου κι από τιμή νομίζω πως είναι οι πιο οικονομική ασφάλεια. Δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω όλη την κάλυψη και για εξωτερικούς γιατρούς, θα δω. Πάντως την νοσοκομειακή σίγουρα και αν δεν είναι εξωφρενικό το ποσό θα επιλέξω για μονόκλινο!

Βατραχουλίνα μου θα ρωτήσω και στο φόρουμ...έχεις δίκαιο. Εδώ ή στο άλλο καλύτερα;

m57Zp2.png

...

εμας βατραχακι η ασφαλεια ειναι μονο σε περιπτωση ατυχηματος ή εισαγωγης σε νοσοκομεια ,δεν ειναι πληρη καλυψη και για μηνιαιες επισκεψεις ..

α οκ εμεις εδω δεν εχουμε ιδιωτικα νοσοκομεια μονο ενα το δημοσιο οποτε δεν υπαρχει λογος να το κανω κατι τετοιο

Διαφημίσεις

το μονοκλινο ειναι 30 ευρω παραπανω,τωρα στην ανανεωση θο το αλλαξουμε και εμεις ...

οπότε αυτό θα χτυπήσω...δεν υπάρχει περίπτωση. Για 30 ?;;; θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο που λέει!

m57Zp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Εχουμε αρρωστουλικα ε??Περαστικα σε ολα τα παιδακια μας..Κι η δικη μας μυξουλα καλα κρατεί, εχουμε και ενα μικρο βηχαλακι αλλα η διαθεση και η τρελα ειναι στον ουρανό!!!

Κωνκων καλό ταξίδι και καλα να περασετε!!

Τι καλα να μπορουσαμε να συναντηθούμε...

Βατραχακι με το καλό να βγει η μαμα σου στη συνταξη και καλοφαγωτη!!

Αληθεια με τι καθεστως εργαζεται??Θα βγει με μειωμενη στα 50?

Ρωταω γιατι και η δικη μου ειναι 25 χρονια στο δημοσιο αλλα της ειπα στα 58..

Ηλιανα κανατε μετρηση στον μικρο???

Ελένη χαίρομαι που χτες η μερα σας ηταν πιο ηρεμη και συνεργαστηκε και ο Γρηγορακης..

Για τους παπουδες μας εχω να πώ οτι οι γονεις μου ακολουθουν σχεδον κατα γραμμα οτι τους πω, αν και οταν ειναι εκει το παιδι ειμαι και εγω μαζι του..

Απο την αλλη η πεθερα μου που τον ειχε για ενα χρόνο ακριβως, απο τις 9.30 (που τον πήγαινε ο μπαμπας του) ως τις 12.30 που σχολουσα, δεν του χαλουσε κανενα χατηρι και μεγαλωσε με πολλά ατομα γυρω του...Με ακουγε και εκεινη σε οτι της ελεγα, πχ για τα τσισα του, το φαγητο του, τον υπνο του κλπ και δεν ειχαμε κανενα απολύτως πρόβλημα

Τωρα τελευταια με το μωρο μου τα χαλασανε γιατι ενω τους ειπα οτι για το μωρο θα του μιλαω εγω οταν βρισκω πρόσφορο εδαφος, οι ανιψιες της πήγανε μια κουκλα στο σπίτι, τη βαφτισαν και Δημητρακη και δως του ολη μερα το ταΪζουν και το καθαριζουν και το πηγαινουν βολτα..οπως δλδ και το νινι μας, ετσι του ειπαν!!!:evil::evil:

Μαραζωσε το αγορι μου..τις τελευταιες μερες οσες φορες ερχοταν απο τη βόλτα του στο σπίτι τους ολο και κτ καινουριο μου ελεγε με παραπονο..

Αποφασισα λοιπόν, μετα το τελευταιο σκηνικό και με τα τσισα μας, να μην τον ξαναστείλω εκει και οποιος θελει να ερχεται απο εδω να τον βλέπει..Επίσης οσο κουραστικό κι αν ειναι για μενα δεν εχω σκοπό ουτε οταν γεννησω να τον στελνω εκει..Αν δεν μπορουν να με βοηθησουν εδω στο σπίτι, προτιμω να κουραζομαι περισσότερο παρα να στελνω ενα παιδι και να γυρναει ενα θηριο μες την αντιδραση και την αρνηση...

Συγγνωμη αν σας ζαλισα αλλα ηθελα να πω κι εγω τον πόνο μου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλέ τί πάθατε όλες και νομίζετε ότι μας ζαλίζετε;;;;;;;;;;;; (Πετρούλα - Μαελένη - Ηλιάνα) εδώ είμαστε για να τα λέμε...και Πετρούλα; Συμφωνώ απόλυτα σ΄αυτό που λες...

m57Zp2.png

Καταρχήν προτείνω να απαγορευτεί δια ροπάλου η έκφραση "συγνώμη αν σας ζάλισα" :tongue:

Πετρούλα μου το βρίσκω και εγώ πολύ λάθος αυτο με την κούκλα.Εσύ θα βρεις τον τρόπο να του το περάσεις οταν με το καλό ερθει ο μικρός αλλα και τώρα που τον περιμενετε.Αυτος ειναι ασχημος τρόπος.Θα νιώθει παραγκωνισμένο ετσι το πουλακι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...