Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι μου την πρώτη δόση την καναμε πριν εξι μήνες περίπου.Μήπως την εχετε κανει και εσείς?Α και με το ποδήλατο είπα και εγώ δεν θα μας ελεγες τιποτα??

Ελενίτσα μου κανενα πρόβλημα καλέ.Εκτός και αν θύμωσε η Ιωαννα μας.:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α πολύ μου κολάει σήμερα.Ωσπου να γραψω κάτι εχετε πει ενα σωρο.Ουφ.

Ντινάκι καλό ταξίδι και δες πως θα βολεψει να πιουμε κανενα καφεδάκι ε?Το τηλεφωνο μου το εχεις ε?

Ελένη μου εχει συμπληρώσει από παιδάκια αλλα απο οτι κατάλαβα "κρατανε " κατα κάποιο τρόπο χωρο για παιδακια που πανε αργότερα και η μαμα τους δουλευει.

Στον αντρα μου στην αρχή του είπαν να την γράψουμε και θα δουμε αλλα μολις τους ειπε οτι δουλευω ειπαν οτι θα την παρουν οποσδήποτε.

Μακάρι να μας έλεγαν και εμάς έτσι...Στον Αλέκο που πήγε του έλεγε η υπεύθυνη θα δούμε, αν προλάβετε τη θέση, αν αδειάσει κάτι στη μέση της χρονιάς και όταν τη ρώτησε και τι θα κάνουμε εμείς με το παιδί αφού και οι δύο δουλεύουμε δεν του απάντησε καν! Τι να πεις...:evil:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

σημερα ειμαι πολλη χαρουμενη η μανουλα μου μαλλον θα μπορεσει να βγει στη συνταξη τωρα στα 50 και θα ξεκουραστει επιτελους!

Ιωαννα μου ευχαριστω για τις συμβουλες τελικα εδωσα 2,5μλ αεριους πριν κοιμηθει εβηχε βεβαια στον υπνο του αλλα οχι πολυ ποσες μερες μπορω να σου δινω;

deleni μου το ιδιο κι ο τιμος βαριεται αφορητα στο σπιτι γι'αυτο θα πηγαινει λιγες ωρες παιδικο να ξεδινει!

κωνκων μου καλο ταξιδι!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα σας κόρες!!!!

Κατ' αρχήν να σας πω τα νέα της Κικο.

Εχει πάρει άδεια, γιατί δεν μπορούν οι παππούδες να κρατήσουν τον μικρό και είναι στο σπίτι. Είναι καλά και σας στέλνει χαιρετίσματα.

Εμείς ξυπνήσαμε καλά, ευδιάθετοι και ΧΩΡΙΣ τσιρίδα!!!! Αντε να δούμε πώς θα εξελιχτεί η μέρα σήμερα. Τηλ όμως στην παιδίατρο και δεν μπορώ να τη βρω γμτ. Εχω 2 μέρες τώρα που την ψάχνω!

Πανμαρ λες μόλις αρχίσω εγώ να το ψάχνω αυτός να περάσει σε άλλη φάση και να σταματήσει???? ή να αρχίσει κάτι άλλο????

Delenaki μου ξέρω πόσο δυσεύρετες είναι οι γυναίκες στο μέρος σας. Η νονά μας έψαχνε πάρα πολύ καιρό και όσες βρήκε ήταν για τα πανηγύρια, εκτός από μια. Μακάρι να είναι καλά στον παιδότοπο, αλλά χωρίς δαγκωματιές.

Οσο για τη χτεσινή σελιδα κι εμένα τεράστια μου την έβγαζε και δεν μπορούσα ούτε να γράψω ούτε και να διαβάσω.

Vatraxaki περαστικά σας και πάλι και καλή σύνταξη στη μανούλα.

Ηλιάνα καλή επιτυχία με τον νέο παιδίατρο.

Giovanna όσο ήταν καλός ο καιρός και βόλτες πήγαιναν και με άλλα παιδάκια εδώ στη γειτονιά έπαιζε. Τώρα όμως που μας έχει σαπίσει στη βροχή πώς να τον βγάλω έξω?

Και δεν αντιλέγω. Πολλά παιδάκια μέχρι να επεξεργαστούν και να προσαρμοστούν σε ενα χώρο με πολλά άτομα και πράγματα καθυστερούν. Το θέμα είναι ότι ο χρόνος παραμονής μας εκεί μέσα είναι περιορισμένος. Δεν μπορεί ο Γρηγόρης ή το κάθε παιδάκι να θέλει να καθήσει παραπάνω μιας και αμέσως ακολουθεί το επόμενο μάθημα. Γι' αυτό λέω ίσως ο συγκεκριμένος χώρος να μην είναι για μας και θα ψάξω κάτι άλλο. Να σου πω ότι δεν μου πολυάρεσε κιόλας που προχτές ήμασταν 12 άτομα σε ένα δωμάτιο και δεν είχαμε που να κινηθούμε. Την προηγούμενη φορά ήμασταν μόνο 7 και είχε χώρο αρκετό, αλλά τώρα....

Κωνκων με το καλό να μας έρθετε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μακάρι να μας έλεγαν και εμάς έτσι...Στον Αλέκο που πήγε του έλεγε η υπεύθυνη θα δούμε, αν προλάβετε τη θέση, αν αδειάσει κάτι στη μέση της χρονιάς και όταν τη ρώτησε και τι θα κάνουμε εμείς με το παιδί αφού και οι δύο δουλεύουμε δεν του απάντησε καν! Τι να πεις...:evil:

deleni μου τωρα με τις εκλογες σιγουρα θα βρειτε θεση!!!!

δεν εχετε κανενα γνωστο;

εμεις ευτυχως θα παμε σε παιδικο εξω απο την πολη κι εχει λιγα παιδακια κι ετσι τα παιρνουν ολα.

Βατραχάκι και εγώ αυτό έλεγα αλλά και γνωστό δεν έχω (άσε που αυτού του είδους τις "υποχρεώσεις" δεν τις μπορώ) και εδώ όλα τα υπόσχονται για μετά...και αν... Τέλος πάντων, τώρα έχωσα τον άντρα μου να βρει κανέναν, για να δούμε...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βατραχακι μου αεριους μπορεις να δινεις μεχρι και 2 εβδομαδες !!!!υπαρχουν γιατροι που δινουν αεριους προληπτικα για ολοκληρο διμηνο ...

εγω κανω το εξης ..το δινω μεχρι να δω οτι δεν εχει βηχα ,οταν αρχιζει και βηχει αραια δεν του δινω και αν ξυπνησει το βραδυ με βηχα το δινω τοτε..

αταραξ σε βηχα ακαταπυστο μεχρι 3 βραδια μπορεις να δωσεις ..

βατραχακι μου καλη συνταξη στην μανουλα!!!να ξεκουραστει..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φίλες μου....δεν τα διάβασα όλα...θα σχολιάσω όσα διάβασα και τα υπόλοιπα αργότερα. Επιτέλους δεν βρέχει σήμερα, δεν την αντέχω την βροχή με τίποτε.

Συμπεθερούλα μου ποιό είναι το εμβόλιο Havrix? Όλα απ΄έξω τα ξέρετε βρε κορίτσια; χαχαχα...εγώ δεν θυμάμαι τις ονομασίες...απλά αν μου πείς είναι της Ηπατίτιδας Α πχ τότε ΟΚ!

κωνκωνάκι μου σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα στο χωριό και φυσικά στον γάμο. Κι όπως είπες κι εσύ αν τα καταφέρετε σας περιμένω στα εγκαίνια. Καλό ταξίδια γλυκιά μου...πότε φεύγετε;

βατραχουλίνα μου περαστικούλια σας...Πήγατε παιδίατρο για τον βήχα;

m57Zp2.png

Βατραχακι μου αεριους μπορεις να δινεις μεχρι και 2 εβδομαδες !!!!υπαρχουν γιατροι που δινουν αεριους προληπτικα για ολοκληρο διμηνο ...

εγω κανω το εξης ..το δινω μεχρι να δω οτι δεν εχει βηχα ,οταν αρχιζει και βηχει αραια δεν του δινω και αν ξυπνησει το βραδυ με βηχα το δινω τοτε..

αταραξ σε βηχα ακαταπυστο μεχρι 3 βραδια μπορεις να δωσεις ..

βατραχακι μου καλη συνταξη στην μανουλα!!!να ξεκουραστει..

σ'ευχαριστω γλυκια μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...