Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μέχρι να γράψω ένα μήνυμα, εμφανίζεστε κι άλλες!!!

Καλημέρα γειτονοπούλα μου και Deleni!!!

Τι είναι αυτός ο παιδότοπος που λες? Δεν το έχω ξανακούσει... Πας δηλαδή, αφήνεις το

παιδί και το παίρνεις όταν τελειώσεις την δουλειά σου? Και τι διαφορά έχει από τον παιδικό?

Η Κίκο που είναι?

mrdIp3.png

καλημερα ελενη μου ...

μα να μην τρωει μπανανα ο μικρος??τις λατρευω...

με τον βηχα παντως πρεπει πρωτα να ελεγχετε τι ειδους βηχας ειναι. γιατι αλλα πραγματα κανεις με βηχα με φλεμματα και αλλα με ξηρο ..

απο οσο καταλαβαινω ο παιδοτοπος παρεχει σουσιαστικα μονο φυλαξη δλδ δεν μαθαινουν πραγματα απλα τα αφηνεις εκει και παιζουν και ειναι καποιος υπευθυνος ..

Εγω την θεωρω καλη λυση για μεχρι 3 ετων ..μετα θεωρω καλο τον παιδικο γιατι στην ηλικια των 3 στον παιδικο κανουν πολλες δημιουργικες δραστηριοτητες ενω μεχρι τα 3 παιζουν κυριως με τουβλακια ,χορεουν και τραγουδουν..

γειτονισσα εχετε εμβολιακι ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Στον παιδότοπο που λειτουργεί εδώ έχουν έναν άλλο χώρο πιο δίπλα όπου λειτουργεί φύλαξη... Έχουν κανονικά νηπιαγωγό αλλά δεν έχουν άδεια για παιδικό σταθμό (δεν ξέρω για πιο λόγο), έχω δει τις εγκαταστάσεις τους και δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχημες...άσε που την κοπέλα που είναι υπεύθυνη εκεί την ξέρω προσωπικά και είναι εξαιρετικός άνθρωπος... Απλά και εγώ φοβόμουν τις ιώσεις αλλά τώρα δεν μπορώ να ακούω το Αναστασάκι μου κάθε μέρα να λέει "εγώ κλείσω τα δυόμιση και θα πάω σχολείο, θα κάνω φίλες, θα τρώω..." δεν μπορώ, το βλέπω ότι θέλει άλλα παιδάκια... άσε που πλέον στο σπίτι βαριέται αφόρητα..:|

Κωνκων και εγώ με την μπανάνα απόρησα αλλά είναι γεγονός!!!1

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς όπως τα λες Κωνκων...:D και εγώ νομίζω ότι δεν θα περνάει άσχημα και ελπίζω ότι μέχρι να έρθει το καλοκαίρι όλο και κάποια θέση θα ανοίξει στον παιδικό...

Πανμαρ και εμείς πρέπει να το κάνουμε..

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Στον παιδότοπο που λειτουργεί εδώ έχουν έναν άλλο χώρο πιο δίπλα όπου λειτουργεί φύλαξη... Έχουν κανονικά νηπιαγωγό αλλά δεν έχουν άδεια για παιδικό σταθμό (δεν ξέρω για πιο λόγο), έχω δει τις εγκαταστάσεις τους και δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχημες...άσε που την κοπέλα που είναι υπεύθυνη εκεί την ξέρω προσωπικά και είναι εξαιρετικός άνθρωπος... Απλά και εγώ φοβόμουν τις ιώσεις αλλά τώρα δεν μπορώ να ακούω το Αναστασάκι μου κάθε μέρα να λέει "εγώ κλείσω τα δυόμιση και θα πάω σχολείο, θα κάνω φίλες, θα τρώω..." δεν μπορώ, το βλέπω ότι θέλει άλλα παιδάκια... άσε που πλέον στο σπίτι βαριέται αφόρητα..:|

Κωνκων και εγώ με την μπανάνα απόρησα αλλά είναι γεγονός!!!1

Και έχει και φαγητό και κάνουν και διάφορες δραστηριότητες όπως και σ'έναν

παιδικό?

Άμα εσένα σου αρέσει και σου φαίνεται προσεγμένος και περιποιημένος... ας το

λένε και παιδότοπο!!!! Μια χαρά!

mrdIp3.png

Ελένη μου αφού υπάρχει αυτή η λύση με τον παιδότοπο και ξερεις και τι γίνεται εκεί καλά θα κανεις που θα την πας.

Μαρία και εμείς αυτό το εμβόλιο εχουμε τη δευτερη δόση και θα παμε 25 του μηνός να το κάνουμε.Βεβαια τι σας το λεω θα μας ακούσετε:(

Α ξέχασα να σου πω εβλεπα τις προαλες στην τηλεόραση που ηταν η μερα ποδηλάτου ή κατι τέτοιο στην Αθήνα και ηταν ενας μπαμπάς που ειχε κανει και μια περίεργη κατασκευή στο ποδήλατο και είχε πίσω ενα κοριτσάκι που το έλεγαν Σοφία και αναρωτήθηκα μήπως είναι η δικιά σου:rolleyes:

Φαγητό πας εσύ (αυτό με βολεύει αργότερα για τον μικρό), εκεί ταΐζουν όποιο παιδάκι χρειάζεται βοήθεια, αν κοιμάται το πρωί υπάρχουν κρεβατάκια έχουν και κάποιες δραστηριότητες, για παιχνίδι τα πηγαίνουν μια ώρα στον παιδότοπο και παίζουν και όταν είναι καλός καιρός τα βγάζουν στην αυλή... Δεν μπορώ να πω ότι ο χώρος είναι καταπληκτικός αλλά είναι αρκετά φροντισμένος...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία και εμείς αυτό το εμβόλιο εχουμε τη δευτερη δόση και θα παμε 25 του μηνός να το κάνουμε.Βεβαια τι σας το λεω θα μας ακούσετε:(

Α ξέχασα να σου πω εβλεπα τις προαλες στην τηλεόραση που ηταν η μερα ποδηλάτου ή κατι τέτοιο στην Αθήνα και ηταν ενας μπαμπάς που ειχε κανει και μια περίεργη κατασκευή στο ποδήλατο και είχε πίσω ενα κοριτσάκι που το έλεγαν Σοφία και αναρωτήθηκα μήπως είναι η δικιά σου:rolleyes:

Τι? Έχει και δεύτερη δόση? Δεν μου έχει γράψει κάτι τέτοιο...

Ο δικός μας μπαμπάς είναι των μηχανοκίνητων!!!

Αν δεις τίποτα τζιπάκια, μηχανάκια, λάσπες, βουνά κ.λ.π., μπορεί και να μας πετύχεις! Αλλά με ποδήλατο και σε άσφαλτο... δύσκολα!!!! :P:p:p

mrdIp3.png

χαχαχαχαχα λέω κ' εγώ "πότε είπα κάτι για την μπανάνα???":shock::lol:

Εναν καφέ σκετο τριπλό για την deleni!:mrgreen:

Σούλα μου σήμερα θα ανέβουμε.

deleni μου μια χαρα θα είναι στον παιδότοπο αφου δεν υπάρχει καποιο σχολειο εκεί κοντα. Οσο για το σκηνικό με τα δαγκωματα εμείς το έχουμε που και που απο το σχολειο.

πανμαρ απο τον Μαίο το εμβόλιο και το κανετε τωρα? Μια χαρα σε βρίσκω, χαλαρή!:D

Ιωάννα μου βλέπω έχεις master για τον βήχα. Εχω κάνω τα ίδια οτι βηχας και να είναι:oops:.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...