Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάνα ακριβώς το ίδιο θα έκανα κι εγώ στο είπα και πριν! Πώς να την εμπιστευτείς για οτιδήποτε άλλο όταν αντιμετώπισε τόσο επιπόλαια το να έχασε το παιδί τόσο βάρος, ενώ έχει και κάποιο ιστορικό? Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι εμπιστεύεσαι το γιατρό και ότι έχετε κοινές απόψεις στα θέματα που αφορούν το παιδί.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιάνα ακριβώς το ίδιο θα έκανα κι εγώ στο είπα και πριν! Πώς να την εμπιστευτείς για οτιδήποτε άλλο όταν αντιμετώπισε τόσο επιπόλαια το να έχασε το παιδί τόσο βάρος, ενώ έχει και κάποιο ιστορικό? Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι εμπιστεύεσαι το γιατρό και ότι έχετε κοινές απόψεις στα θέματα που αφορούν το παιδί.

Έτσι είναι όπως τα λες

με έφαγε η αγωνιά από το πρωίσας λέω

μέχρι και στις κουζίνας τον ζύγισα

το μούρλανα να θηλάζει όλοι την ώρα το μπούκωσα γάλα το καημένο

αύριο θα πάω στον άλλο να το πάρει σειρά

στο Λευτέρη είχα ΑλΑξη 5 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ και σε αυτήν κατέληξα όταν ήταν 8 μηνών με εδραιωμένη γαλουχία αλά ο Λευτέρης γκαριζε, και ήταν κολλημένος στο ζιζι ετουτος δεν κλαίει καθόλου και γιαυτο αντηχήσω σας ζάλισα και πάλι πως είναι τα μικρά σου ?

:tongue::tongue:

Άντε κι εσύ και η Ελένη σήμερα ότι μας ζαλίσατε! Μα αν δε λέμε αυτά τι άλλο θα συζητάμε? Τα μικρά μου καλά είναι προς το παρόν βέβαια!

ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ να λέμε χιιχιχ αύριο θα σας πω τα νεοτέρα α δεν μπορώ να απαντήσω στο κομμάτι διαπαιδαγώγηση σήμερα είμαι αγχωμένη

ελενη εξκιουσμι

:tongue::tongue:

Καλέ τι έγινε και το παράθυρο έχει γίνει ντεράστιο και δεν μπορώ να σας διαβάσω?????

Κοιμάται τώρα ο "μικρός σκατούλης. Κορίτσια σήμερα ήταν τύπος και υπογραμμώς. Περάσαμε πολύ όμορφα και μόνο μια φορά τσιρίδα!!!! Αχχχχ τουλάχιστον ηρέμησε το κεφάλι μου για την ώρα!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ηλιανα μου καλα εκανες σου το ειπα εξαρχης να αλλαξεις παιδιατρο!

τα νεα μας ειναι οτι ο τιμος εχει βηχα αρκετο ειναι σαν ξεροβηχας τι δινουμε σε τετοιες καταστασεις;

αν το βραδυ δεν τον αφηνει να ηρεμησει τι να του δωσω;

δεν ξερω καθολου απο βηχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Giovanna όλο το πρωί είναι με του παππούδες και το απόγευμα μαζί, εκτός από τις φορές που πάλι έρχεται και τον παίρνει ο παππούς γιατί δεν μπορεί μακριά του.

Χμμμ πολλές ώρες δηλαδή....Κούνιες, παιδότοπους πηγαίνει; Πρέπει να παίζει και να έχει επαφές με παιδάκια σε αυτή την ηλικία βρε Ελένη μου. Όσο για το περιστατικό που έγραψες στη δραστηριότητα που πάτε, ότι δηλαδή στην αρχή δεν ήθελε να κάτσει και μετά δεν ήθελε να φύγει, να ξέρεις ότι υπάρχουν παιδιά που μόλις πάνε κάπου έχουν αμέσως περιέργεια να τα ανακαλύψουν όλα και παιδιά που χρειάζονται το χρόνο τους για να συνηθίσουν σε έναν καινούριο χώρο. Η Αλεξάνδρα μου είναι ένα από αυτά και το είχαμε συζητήσει με την ψυχολόγο του Σταθμού πέρσι. Μπορεί και ο Γρηγόρης σου να νιώθει το ίδιο.

Ηλιάνα θα αλλάξεις τελικά παιδίατρο; Καλά θα κάνεις αφού δεν σου πάει. Το θέμα είναι να νιώθουμε άνετα και να μην φοβόμαστε να εκφραστούμε και να ρωτήσουμε ότι θέλουμε.

Βατραχάκι και εγώ δεν έχω εμπειρία από βήχα για να σου πω τι να κάνεις. Νομίζω όμως ότι στον ξε΄ροβηχα βοηθάει να αφήσεις λίγο το παράθυρο ανοιχτό. Περαστικά σας πάντως.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημεραααααααααααααα

Βροχερη αθηνα σημερα και με μια υγρασια αλλο πραγμα....

Ηλιαννα καλα εκανες και αλλαξες γιατρο , εγω οταν με χαλαει κατι τσουπ στον επομενο ..δεν εχεις υπογραψει με κανενα συμβαση ..

Βατραχακι ..ξηροβηχας...welcome to the club..θελει πολυ καθαρο αερα , αν ειναι δυνατον να ειστε και με το παραθυρο τεντα ανοικτο ..αμα βηχει πολυ στον υπνο σηκωσε τον και βγαλτον στο μπαλκονι ,αμα επιμεινει βαλε το ζεστο νερο να τρεχει να γινει χαμαμ και βαλε τον μικρο να κανει μπανιο για κανα εικοσαλεπτο ...λογικα ο βηχας θα ηρεμησει ...Εμεις πια αναλογα με τον βηχα πριν κοιμηθει του δινουμε αν εχει λιγο βηχα του δινουμε 2,5 μλ αεριους και αν εχει πολυ 2 μλ αταραξ ..Σου λεω παντα τι κανω στο δικο μου παιδι που ειχαμε ξηροβηχα και λαρυγγιτιδα περσι καθε μηνα ...Με αυτο το συστημα εχουμε γλυτωσει πολλες φορες την κορτιζονη ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Φευγωωωωωωωωωωωωωω! Κ αφηνω πίσω μου συντρίμια! Όντως στο σπιτι επικρατεί χάος!

Επιτέλους μετα απο 1 χρόνο και 2 μηνες θα πάω στο χωριό μου! Θα δω τις γιαγιαδες μου και τον παππού μου! Όλον αυτον τον καιρό φοβόμουν μη πάθουν κάτι και δεν προλάβω να τους δω! Απ ότι βλέπω με χάλια καιρό θα ταξιδεψουμε...Για να δουμε πώς θα είναι 7-8 ώρες ταξίδι με 2 παιδιά.:rolleyes:

giovanna μου για τα έπιπλα με την υγρασια δε νομίζω να πάθαν τίποτα, αλλα ενα κλιματιστικό ή καλοριφερ θα τα στεγνωνε.

maeleni μου εχουμε κ εμείς τσιρίδες αλλά όχι σε τετοιο βαθμό. Πιο πολύ τσιρίζει όταν είναι χαρουμενος. Εχουμε όμως το άλλο που οταν είμαστε έξω καθετε κατω και κλαιει για να μη φυγουμε.

Ηλιάννα μου κ εγω θα ελεγα να νοικιάσεις μια ζυγαρια για να το παρακολουθεις καλυτερα. Οι παιδίατροι απ όσα ακουμε κατα καιρους δεν ξερουν και πολλα για τον θηλασμό, οπότε μου αρκεί να είναι μόνο καλός γιατρος για την υγεία του παιδιού.

vatraxaki μου όταν μου ξεκιναει βηχα ο μικρός δίνω aerious το βράδυ και πρωί-βραδυ prospan που είναι και αντιβηχικό και βλεννολυτικο. Σε πιο έντονες καταστασεις έχω δώσει και aerolin μασκουλες. Περαστικά σας.

Μαρίνα μου οδοντιατρο ακουω... Να δω εγω πότε θα αποφασίσω να πάω.

filaki μου περαστικά στον συζυγο.

Πετρούλα μου περιμένουμε νέα! Αντε με το καλό! Ζυγάκι θα βγεί!;)

sardelaki πώς πάνε οι ετοιμασίες?

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Ντινάκι πότε ερχεστε?

Πετρούλα ξαναλέω ενημέρωση οποσδήποτε ε?

vatraxaki μου και εγώ από βήχα δεν ξέρω αλλά εχουμε την Ιωάννα οπότε φαντάζομαι θα σε καλύψει.;)

Κορίτσια το θέμα με τη διαπαιδαγώγηση και τις γιαγιαδες και τους παπούδες ξέρετε καλά ότι εγώ το εχω φαει στη μ...πα περισσότερο ίσως από ολες σας.:evil:

Η μικρή έχει μονίμως τις δυο γιαγιάδες στο σπίτι τον παππού να βγάζει και το βρακί του αν το ζητήσει η μικρή και τον μπαμπα μπαλαντέρ ειδικα τωρα το χειμώνα που δεν εχει δουλειές.

Απλά προσπαθώ εκτός από τις ώρες που δουλεύω τις υπόλοιπες να ειμαι συνέχεια μαζί της και να συμαζετυω τα ασυμαζευτα.

Ευτυχώς παρόλο που κανενας δεν της χαλάει χατίρι δεν ειναι παρα πολύ κακομαθημένη.

Και το οχι το ξερει και μετα από πολύ συζήτηση καταλαβαίνει.

Αλλα οτι ειναι παραπονιρα και πεισματαρα ειναι.

Ειδικα στην αρχή είχε καταμπερδευτεί.Ακουγε οχι απο εμενα και τον μπαμπα της και τη μαλώναμε για πράγματα που οι υπόλοιποι δεν της ελεγαν κουβεντα.

Ξερω και εγώ από θαυμα ξεμπερδέυτηκε:rolleyes:

Παντως ειναι ενας από τους βασικούς λόγους που θα τη στείλω παιδικό.

Ο αλλος είναι μια ελπίδα που εχω να μαθει να τρωει σαν ανθρωπος :(.

Καλημέρα!!!

Τι κάνουν οι μανούλες και τα παιδάκια μας?

Κωνκωνάκι, καλό ταξίδι να έχετε και καλά να περάσετε στο χωριό σου και στον γάμο του

αδερφού σου!

Ηλιάνα μου, είσαι πιο ήρεμη σήμερα για να δεις τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα και να

αποφασίσεις το καλύτερο σε σχέση με τα παιδάκια σου και τον γιατρό σου?

Βατραχάκι μου, πώς πέρασε το βράδυ σας? Συνεχίζει το βηχαλάκι?

Μαελένη, να δεις που τώρα που πήρες απόφαση να το ψάξεις λίγο παραπάνω σε σχέση με

την τσιρίδα, θα την κόψει από μόνος του, για να σου την σπάσει!!!! :-)

Πετρούλα!!!! Ζυγός θα βγει!!!

Εμείς ξυπνήσαμε πρωί πρωί (ως συνήθως), έχω βάλει και φακές να γίνονται και μετά

φεύγουμε. Έχουμε παιδίατρο σήμερα! (επιτέλους αποφάσισα να το πάω το παιδάκι μου!)

Για να δούμε πώς θα μας βρει...

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες σας!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα τσούπρες!!!!

Ιωάννα μου φαίνεται ότι απ δω και πέρα θα ζητάμε πολύ συχνά τη συμβουλή σου!!!!:D:D:D

Εμείς είμαστε καλύτερα..δεν βήχει τόσο πολύ ο μικρός αλλά τις μασκούλες τις κάνουμε... Ξέχασα να σας πω ότι του δοκίμασα μπανάνα και δεν είχαμε αντιδράσεις αλλά κορίτσια δεν του αρέσει!!!! Δεν τη τρώει με τίποτα μιλάμε :D:D:D

Ελένη εγώ νομίζω ότι πρέπει να αποφασίσεις πια θα είναι η αντίδρασή σου και να την εφαρμόσεις για αρκετό καιρό σταθερά μέχρι που να το καταλάβει....

Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω γιατί η Αναστασία με περιμένει στη γωνία και μόλις χαλαρώσω λίγο ξαναδοκιμάζει τα παλιά της κόλπα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επίσης νομίζω ότι το να τον στείλεις σταθμό μόνο καλό θα του κάνει...έτσι τουλάχιστον ακούω από άλλες μαμάδες...

Εμείς για το θέμα σταθμός αποφασίσαμε τα ακόλουθα... Θα σταματήσω τη γυναίκα, θα στείλω την Αναστασία στον παιδότοπο όπου λειτουργεί φύλαξη και υπάρχουν αρκετά παιδάκια...και τον μικρό θα τον κρατήσει μέχρι τον Μάιο η μαμά μου (αν και δεν ήθελα να την επιβαρύνω λόγω της υγείας της προσφέρθηκε μόνη της) και μετά θα πάει και αυτός στον παιδότοπο... Δεν είμαι ευχαριστημένη από τη γυναίκα έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση με τα δύο παιδιά και δεν μπορώ να βρω και άλλη...:(:(:(:(:( Οπότε ελπίζω ότι μέχρι να πάνε σταθμό ίσως είναι το καλύτερο... Τουλάχιστον μίλησα με άλλες μανούλες που έχουν τα παιδάκια του εκεί και είναι όλες πολύ ευχαριστημένες...

Εντωμεταξύ χθες ζήσαμε και μια επίθεση...πήγαμε στον παιδότοπο με άλλες δύο φίλες και εκεί που έπαιζε η δικιά μου την πλησιάζει ένα συνομήλικο κοριτσάκι και την δαγκώνει!!!! Και το σκηνικό επαναλήφθηκε τρεις φορές!!!!:shock::shock::shock: Εντάξει ο πατέρας της μικρής ζήτησε συγνώμη και προσπαθούσε να βάλει και τη μικρή να κάνει το ίδιο αλλά η μικρή ούτε κατά διάνοια... έκλαιγε η Αναστασία μου με μαύρο δάκρυ... Τι να πεις...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα Σούλα!

Εγώ σε σχέση με τους παππουδο-γιαγιάδες, δεν μπορώ να πω κάτι...

Ο χρόνος που περνάει μαζί τους είναι πολύ λίγος και όχι σε καθημερινή φάση, οπότε δεν

με πειράζει να την "κακομαθαίνουν" και να της κάνουν τα χατήρια...

Άσχετο, ξέρετε γιατί μου βγάζει το παράθυρο τεράστιο και όλα τα κείμενα σε μια σειρά?

Έχω πατήσει κάτι ή έχετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...