Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάνα, αν με την παιδίατρό σου, όσο καιρό παρακολουθούσε τον Λευτέρη, είσαι ευχαριστημένη, μην την αλλάξεις. Νομίζω πως όλοι οι γιατροί, λίγο πολύ, έχουν τα θετικά τους και τ'αρνητικά τους. Αν το μόνο που σ' ενοχλεί είναι η ευκολία με την οποία σου είπε να κόψεις τον θηλασμό, απλά προσπέρνα το. Η ουσία είναι η υγεία του παιδιού. Αν είσαι ευχαριστημένη στον τρόπο αντίδρασης και αντιμετώπισης μιας "δύσκολης" στιγμής του Λευτέρη, μην κολλάς εκεί. Είσαι πλέον μια "έμπειρη" μάνα. Αν το παιδάκι σου τρέφεται καλά με τον θηλασμό, μπορείς να το δεις και να το καταλάβεις και μόνη σου, άσχετα με το τι σου λέει εκείνη. Αν, όμως, ήδη είχες κάποιες αμφιβολίες και ήρθε και αυτό σαν "κερασάκι στην τούρτα", τότε... ας πάει στο καλό! Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...!
μαμαλευτερακι κι ο παιδίατρος της Ναταλίας όλο άκυρες οδηγίες μου έδινε για τον θηλασμό, μου ερχόταν να τον στραγγαλίσω, πρέπει να είχα πολύ δύναμη κι αυτοπεποίθηση για να τον γράψω στα παλιά μου τα παπούτσια, α, ήμουν και πολύ διαβασμένη κι αποφασισμένη, που ήρθε την πρώτη-πρώτη επίσκεψη και χωρίς λόγο μου είπε να της δώσω ξένο. Από τότε, μου έχει πει ότι και τα 2 τους παιδιά τα έχει θηλάσει μέχρι πολύυυυυυυ μεγάλα η γυναίκα του.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα ζουζούνες μου...δεν σας διάβασα...όλο το πρωί έτρεχα...είχα να πάω στην εφορία και τον οαεδ...τώρα κάθισα στον υπολογιστή.

Μου την έχει δώσει στα νεύρα η βροχή!

m57Zp2.png

Α και ξέχασα να συμπληρώσω για τον παιδίατρο μαμαλευτερακι μου ότι, κατά τα άλλα είναι πολύ καλός γιατρός. Για αυτό ζύγιασε τα κι αξίζει κράτα τη και κάνε κουμάντο μόνη σου με τον θηλασμό αν δεν αξίζει άλλαξε την. Τα ίδια είχες τραβήξει μαζί της και στο Λευτέριη;

Κορίτσια σας αφήνω πάω να συνεχίσω την ανάγνωση.

Ο άντρας μου πέρασε επιτροπή ΙΚΑ σήμερα. Το χέρι του είναι χαλια του έδωσαν αναρρωτική ως 26/10... Ευτυχώς θέλει να κρατάει και τη μικρή μαζί του να μην πηγαίνει σχολείο. Τον λατρεύω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλησπέρα ζουζούνες μου...δεν σας διάβασα...όλο το πρωί έτρεχα...είχα να πάω στην εφορία και τον οαεδ...τώρα κάθισα στον υπολογιστή.

Μου την έχει δώσει στα νεύρα η βροχή!

Αχ κοριτσούλι εδώ δεν βρέχει έχει σχεδόν καλοκαίρι. Με μπόλικη υγρασία όμως, 2 μέρες απλωμένα τα ρούχα και δεν στεγνώνουν, γκρρρρρρρρρρ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου :-P:razz::-P:razz:

Κορίτσια τι απίστευτη υγρασία είναι αυτή σήμερα; Το πρωί άναψα τον αφυγραντή και είχε 90 % υγρασία. Η δε μαμά μου έκανε το λάθος να αφήσει τα παράθυρα ανοιχτά και όταν γύρισε σπίτι βρήκε τζάμια, καθρέφτες και έπιπλα να τρέχουν νερά :|:|:|:| Τώρα φοβάται μήπως της έχουν χαλάσει κάτι έπιπλα αντίκες που έχει :?:?:?:?

Μαελένη νομίζω ότι τραβάς λούκι με το Γρηγόρη σου. Θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια και θα σου έλεγα να το συζητήσεις λίγο εκτενέστερα με τον παιδίατρό σας. Να σε ρωτήσω κάτι; Όλη μέρα με τους παππουδογιαγιάδες και το απόγευμα με εσένα είναι το παιδί; Να ξέρεις ότι το παιδί θέλει παιδιά. Κάπως πρέπει να παίξει, να εκτονωθεί.....τι να κάνει με του ενήλικες όλη μέρα;

Πετρούλα άντε και έρχεται ο μπόμπιρας. Χμμμμμ από ότι κατάλαβα η χθεσινή εξέταση πόνεσε λιγάκι.

Ηλιάνα με τις ηλεκτρονικές ζυγιαριές συμβαίνει πάντα αυτό, μην αγχώνεσαι. Να ξέρεις ότι οι παιδίατροι προωθούν και διάφορες εταιρείες και πολλές φορές τους συμφέρει να μην θηλάζουν τα μωρά. Αν σε πείραξε μόνο αυτό, άστο να πάει και μην δίνεις συνέχεια στο θέμα.

Σούλα κάπως έτσι ήταν και τα σπυθουράκια στο πόδι της Αλεξάνδρας αλλά ήταν και κόκκινα. Μας έδωσε για αφρόλουτρο το AVEENO ACTIVE NATURALS BABY και το γαλάκτωμα ADVANTAN για να το βάζουμε μία φορά την ημέρα. Ήδη από σήμερα είναι καλύτερα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

filaki μου είδα στο δελτίο καιρού ότι στην Αθήνα έχετε καλοκαιράκι....στείλε και σε μας λίγο καλέ. Βρέχει ασταμάτητα εδώ και μέρες, αγανάκτησα.

μαελενάκη μου δεν διάβασα κάτι απλά από το ποστ της γιοβαννας κατάλαβα ότι οι τσιρίδες του γρηγόρη συνεχίζονται. χμμμμμμμμμμ....δεν πιστεύω φυσικά τόσο σ΄αυτό που λέει η γιοβάννα...σίγουρα τα παιδιά θέλουν παιδιά...αλλά κι εμένα ο Αστέρης είναι σπιτι όλη μερά με μεγάλους και από τσιρίδες δεν είχαμε ποτέ. Έχει πολύ ταμπεραμέντο το παιδάκι σου καλέ! Πάω να διαβάσω αυτά που γράφεις για να έχω μιά σαφέστερη εικόνα!

m57Zp2.png

Καλέ σήμερα που είχα εγώ οδοντίατρο βρήκατε να τα πείτε όλα?

Λοιπόν Ελενάκι νομίζω ότι το είπες μόνη σου ποιό είναι το θέμα, επειδή το έχω δει το έργο και με τα πεθερικά που κρατάνε τα άλλα εγγόνια τους και κάνουν όπως ακριβώς λες κι εσύ όλα τα χατήρια τους, ο μεγάλος έχει πολύ συχνά έντονες αντιδράσεις για το παραμικρό. Δυστυχώς τελευταία έφτασε στο σημείο να χτυπάει με κλοτσιές κλπ τους παππούδες (και όχι μόνο αλλά κυρίως αυτούς) και να βρίζει απίστευτα. Από μωρό που τον κρατούσαν πάρα πολλές ώρες, δεν ήθελαν ποτέ να γκρινιάζει ή να κλαίει, οπότε έκαναν ό,τι ζητούσε για να αποφύγουν την αντίδρασή του, τώρα όμως που οι απαιτήσεις του μεγάλωσαν και οι δικές τους αντοχές εξασθένησαν άρχισαν τα όργανα. Ξεκίνησε σταθμό φέτος (όταν αποφασίζει να πηγαίνει), έχει φτιάξει κάπως η συμπεριφορά του αλλά όχι με τον παππού που πλέον δε θέλει να τον δει στα μάτια του κι εκείνος τα έχει βάψει μαύρα γιατί έκανε τα πάντα για να κερδίσει την αγάπη του. Νομίζω ότι όντως ο σταθμός θα κάνει καλό στο παιδί και σε εσάς.

Φιλάκι για σένα το έλεγα ότι δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω για το γιογιό :tongue:! Χι,χι,χι μου τα είπες και στη συνάντηση από κοντά!

Προσωπικά Ηλιάνα μου θα το σκεφτομουν πολύ καλά να την άλλαζα την παιδίατρο γιατί οι περισσότεροι που δεν εχουν γνώσεις για το θηλασμό, δε δίνουν σωστές συμβουλές και για τη διατροφή του βρέφους που θηλάζει μετά τους έξι μήνες, εκτός του ότι θα πηγαίνεις κάθε φορά αγχωμένη με όσα θα ακούς για το βάρος του κλπ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σαρδελάκι μου ο Αστέρης είναι σπίτι όμως μέχρι πρόσφατα ήσουν κι εσύ μαζί και διαπαιδαγωγούσες το παιδί σωστά, δεν είναι το ίδιο να είναι με παππούδες και γιαγιάδες μόνο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Σαρδελάκι μου ο Αστέρης είναι σπίτι όμως μέχρι πρόσφατα ήσουν κι εσύ μαζί και διαπαιδαγωγούσες το παιδί σωστά, δεν είναι το ίδιο να είναι με παππούδες και γιαγιάδες μόνο.

λες ε; αλλιώς είναι να είναι με την μαμά κι αλλιώς με τους παππούδες ε; μάλλον θα έχεις δίκαιο. Κοίτα κι ο Αστέρης στις αρχές που ετοίμαζα το μαγαζί και ήταν περισσότερο καιρό με τους παππούδες είχε κάποιες αντιδράσεις παράξενες, αλλά δεν του άφησα περιθώρια. Του εξηγούσα συνεχώς κάποια πράγματα , έκανα πολύ υπομονή και τελικά ήρθε πάλι στα ίσια του. Απλά εγώ άμα πω όχι είναι όχι...δεν αλλάζω γνώμη, καταλαβαίνεις τί θέλω να πω; Δηλ. το να λες όχι και άμα βάλει τα κλάμματα να του κάνεις το χατίρι για να μην κλαίει φυσικά πιστεύω πως χαλάει το παιδί. Εγώ σ΄αυτό είμαι πολύ σκληρή και αν πω όχι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω γνώμη και να ενδώσω...θα τον αφήσω να κλάψει κι επίσης του λέω χαρακτηριστικά (η κακούργα η μάνα) "μπορείς να κλάψεις όσο θέλεις τώρα, αλλά νομίζω πως άδικα στενοχωριέσαι γιατι ούτε και με τα κλάμματα δεν θα αλλάξω γνώμη" το έκανα μία , το έκανα δυο , το έκανα τρείς ...ε, τώρα πια έχει καταλάβει και το παίρνει αλλιώς ! ;)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

μαμαλευτεράκι δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22468&highlight=%E2%E9%F3%F6%E1%E9%ED%FC%EB%E7&page=3

εδώ είναι και τα συγκεκριμένα μπιμπερό που δεν περιέχουν την τοξική αυτή ουσία. http://safemama.com/2007/11/22/bpa-free-bottle-and-sippy-cup-cheat-sheet/

Το πρόβλημα να ξέρεις είναι όταν θερμαίνονται τα πλαστικά.. και μέχρι 6 μηνών πολλοί προτιμούν γυάλινα. Δες λίγο στη συσκευασία αυτών που αγόρασες. Λέει BPA Free?

Sardelaki έχω της Εθνικής γιατί μέσω συζύγου υπήρχε και ένα ομαδικό από την εταιρεία του οπότε το συμπληρώσαμε.

Όσο για τη συμπεριφορά διαβάζω ένα καταπληκτικό βιβλίο στα αγγλικά, δεν ξέρω αν υπάρχει και στα ελληνικά "How to Behave so your children will too" Dr Sal Severe, που έχει πουλήσει πάνω από 250,000 αντίτυπα. Εχω φτάσει στο σημείο που λεει πόσο σημαντικό είναι να είσαι συνεπής σε αυτά που έχεις πει για να σε ακούει με την πρώτη (συνήθως), και πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις φωνές και τα κλάματα ώστε να μη χειροτερεύουν. Δηλαδή, οτι δεν πρέπει ποτέ να ανταμείβουμε τη συμπεριφορά αυτή με το να τους κάνουμε το χατήρι γιατί την επόμενη φορά θα είναι χειρότερα.. Μαθαίνει δηλαδή το παιδί οτι αν επιμείνει, κάνει σκηνή, φωνάζει κτλ. θα καταφέρει αυτό που θέλει.. Με το να μην τα ανταμείβουμε, τελικά εξαλείφεται η συμπεριφορά. Αυτό που περιγράφεις sardelaki δηλαδή..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

sun sun συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, αφού βλέπεις πως άλλωστε είναι κι αυτό που περιγράφω πάνω κάτω. Είμαι πολύ αυτής της τακτικής και δεν μου αρέσει καθόλου να του κάνω κάθε χατίρι για να είναι αυτός ευτυχισμένος κι εγώ να ζω με το άγχος ότι αν δεν του κάνω το χατίρι θα φρικάρει και θα γίνουμε ρεζίλι.

Στην εθνική πήγα ρώτησα αλλά μαζί με την ασφάλεια υγείας θέλανε να μου πασάρουνε και ασφάλεια ζωής (γιατι λέει πάει πακέτο) κι εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο! Το οποίο πήγαινε 80 ? τον μήνα.

μαελένη μου γενικότερα πώς αντιμετωπίζεις μιά τέτοια κατάσταση; έχεις άγχος ότι αν πας κάπου μπορεί π.χ. να βάλει τις τσιρίδες και να σε κοιτάνε όλοι κτλ.; Πώς αντιμετωπίζεις μιά τέτοια κατάσταση; Πιστεύω πως είναι δύσκολο και γενικότερα σε φέρνει σε δύσκολη θέση κάτι τέτοιο!

m57Zp2.png

Κοριτσάκια να απαντήσω στα γρήγορα ότι όταν αρχλισει τέτοια συμπεριφορά, προτιμώ να τον πάρω και να φύγουμε αν αυτό είναι εφικτό.

Giovanna όλο το πρωί είναι με του παππούδες και το απόγευμα μαζί, εκτός από τις φορές που πάλι έρχεται και τον παίρνει ο παππούς γιατί δεν μπορεί μακριά του.

Και ναι του κάνει όλα τα χατήρια και σας τα έχω ξαναπεί κι έχω μαλώσει πολλές φορές μαζί του.

Πάω να τον βάλω να κοιμηθεί τώρα κι αν σας προλάβω θα επανέλθω.

Sunsun έχω πάρει ένα παρόμοιο βιβλίο στα ελληνικά και το έχω διαβάσει, αλλά δεν εφαρμόζονται πάντα όλα δυστυχώς. Ο δικός μου απ' ότι φαίνεται είναι και πολύ ισχυρογνώμων και το κακό είναι πως δεν δέχεται και βοήθεια σε ότι προσπαθεί να κάνει. Ισως εκεί κάπου το χάνει και τσατίζεται.

Τα υπόλοιπα αργοτερα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Sun-sun και Σαρδελάκι συμφωνώ απόλυτα, οι γονείς πρέπει να είναι σταθεροί σε αυτό που λένε, διαφορετικά δε γίνεται! Ωστόσο σπάνια οι παππούδες έχουν το σθένος να το κάνουν αυτό, γιατί ...πώς να το κάνουμε όπως έλεγε και μια άλλη κοπέλα οι παππουδογιαγιάδες είναι για να κακομαθαίνουν τα παιδιά και οι γονείς για να τα φτιάχνουν τι γίνεται όμως όταν οι πρώτοι κρατάνε τα παιδιά εκ των πραγμάτων πολλές ώρες? Οι γονείς στο λίγο χρόνο που τους μένει προσπαθούν να χορτάσουν τα ζουζούνια τους, δεν προλαβαίνουν να κάνουν και πολλά!

Άσχετο αλλά σήμερα πετύχαμε τυχαία ζωντανά την ομάδα που τραγουδάει τη "Λιλιπούπολη", ήταν πολύ καλοί Εμείς, μικροί μεγάλοι, όποτε ακούμε cd στο αυτοκίνητο πάντα είναι αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΑΛ ΜΕ ΕΦΑΓΕ Η ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

της τηλ ξανα στην παιδίατρο κ τη ρώτησα αν το παιδί έχασε 240 γραμμάρια μήπως να πάω νοσοκομείο σήμερα ?

έλα μου λέει 3480 είναι μην σκας καπιο λάθος στην ζυγαριά φερτον την παρασκευή να τον ξανά ζυγίσουμε:shock::shock::shock::shock:

μα τις λέω εσύ μου είπες να κόψουμε το γάλα να πάρω χάπια κτλ

από ικτερο είναι οκ ναι μου λέει είναι μια χαρά με ανησυχήσεις

μίλησα με σύμβουλο θηλασμού και μου είπε ότι πολύ επιπόλαια σκέφτηκε να κόψω το γάλα και να δώσω σκόνη στο παιδί μου ενώ η ζυγαριά της έχει πρόβλημα αν το παιδί μου εχασε240 γρμ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ θα έπρεπε να με στείλει νοσοκομείο λόγο του ιστορικού μας

κ όχι ναχαζολογαει και καλά για το νερόμένω γάλα αβάσιμα όλα όσα είπε δεν την εμπιστεύομαι ποια

αύριο έκλεισα ραντεβού να πάω σε άλλο παιδίατρο δεν θέλω να ξανά πάω δεν θέλω να πάω σε μια γιατρό που δεν πιστεύει

ότι πιστεύω δεν υπάρχει λόγος έχασε την εμπιστοσύνη μου

με κατά άγχωσε και φοβήθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί λόγο του ίκτερου μεχρι στο νοσοκομείο τηλ στουσ νεογνολογους μου είπαν να πάρω και δεύτερη γνώμη κ αν είναι να πάω να κάνω μια μέτρηση αύριο χολεριθρινεις

Βρε ουστ, μαμαλευτερακι, τί μλκ είναι αυτές;;; Από λεφτά πώς είστε; Το λέω για να νοίκιαζες εσύ μια ζυγαριά.

!

40 ευρώ έχουμε φτάνουν? ταπι είμαστε δεν πήρα και από το ικα ακόμη φράγκο λεφτά μπορώ να βρω δεν είναι εκεί το θέμα

Α κ

Ο άντρας μου πέρασε επιτροπή ΙΚΑ σήμερα. Το χέρι του είναι χαλια του έδωσαν αναρρωτική ως 26/10... Ευτυχώς θέλει να κρατάει και τη μικρή μαζί του να μην πηγαίνει σχολείο. Τον λατρεύω.

Περαστικά σας τι γλυκός έχει τον πόνο του θα προσέχει κ την μικρή

Γεια σας κοριτσάκια μου

Κορίτσια τι απίστευτη υγρασία είναι αυτή σήμερα; Το πρωί άναψα τον αφυγραντή και είχε 90 % υγρασία. Η δε μαμά μου έκανε το λάθος να αφήσει τα παράθυρα ανοιχτά και όταν γύρισε σπίτι βρήκε τζάμια, καθρέφτες και έπιπλα να τρέχουν νερά ?

.

Χιχιχι δεν χαλανε τόσο εύκολα καλέ τα έπιπλα

Πως είναι η μικρή ?

καλύτερα διαβάζω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...