Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτος που θα το διαπιστωσει οταν παρει αιμα απο το παιδι..

Ισως να μην το εθεσα σωστα..

ε ο παιδιατρος δεν θα ειναι αυτος;

εμενα η παιδιατρος τον μετρουσε στην κλινικη καθε μερα που ερχονταν να τον δει.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι αλλα τωρα η Ηλιανα δεν ειναι στην κλινικη..

Σε ποια παιδιατρο πήγε σε ιδιωτη ή σε νοσοκομειο??Εκαναν μετρηση του παιδιου???Οι δικοι μας παιδιατροι πάντως δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα..

Κι ο δικος μου για 3-4 μερες που ειχε λίγο ικτερο, του επαιρνε αιμα απο την φτερνα η αδερφη της πεθερας μου -μαια- και το πήγαινε εκεινη για μετρηση στο νοσοκομειο αντι να τρεχουμε εμεις με το παιδι

στονε μου ποτε εχεις πητ;
Σε μια εβδομαδα κλεινω το μηνα μου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

κοριστια αυριο θα τον παω νοσοκομεςιο να λεισουμε το θεμα ικτεροσ παντοστωρα τραβιξα θυλαστρο και του εδωσα να πιεει αντι να θηλασω και ειπιεσ 70 γραμαρια και μετα κ στηθοσ

:tongue::tongue:

Μακαρι, αν και τον βλέπω να βγαίνει σκορπιος κι οχι ζυγος!!Τετοιο βόλεμα αυτο το παιδι...

Εννοειται βρε οτι θα σας ειδοποιησω!!

Καλο απόγευμα, πάω να κανω ενα καφεδακι..

Ηλιανα εφαγε πολύ καλά!!!Φτου-φτου!!Και μπουκαλι 70 ml και στηθος...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μακαρι, αν και τον βλέπω να βγαίνει σκορπιος κι οχι ζυγος!!Τετοιο βόλεμα αυτο το παιδι...

Εννοειται βρε οτι θα σας ειδοποιησω!!

Καλο απόγευμα, πάω να κανω ενα καφεδακι..

αντε να ξεκουραστησ να εχεισ διναμεισ για γεννα φιλια μουτσσσσσσσσσσ

Ηλιανα μου σου ειπα πανε παρε μια ζυγαρια η νοικιασε για ενα μηνα εχει εταιριες που νοικιαζουν!

στονε μου ποιος ειναι αρμοδιος για τον ικτερο;

εδω λαρισα δνε βρηκα κατι και στα τζαμπο δνε μπορω να παω

Καλημέρα γύρισα από παιδίατρο και είμαι να σκάσω να νευριάσω μαζί της δεν ξέρω την δευτέρα ο μικρός ήταν 3340 σήμερα μου λέει 3100

έχασε το παιδί το γάλα μου νέρωσε κτλ να ξεκινήσουμε σκόνη κτλ

εγώ θηρίο μα πως τι λέω δεν γίνετε να τον ξανά ζυγίσουμε τον ξανά βάζω στην ζυγαριά και τον δείχνει 3480

τις λέω έχεις χαλασμένη ζυγαριά δεν το παραδεχόταν τώρα εγώ τι να πιστέψω το 3100 η 3480

Με κατά άγχωσε

Δώσε βιζι μου λεει και το παιδί να μην παίρνει βάρος κτλ έφυγα τούρκα από εκει

Βρε ουστ, μαμαλευτερακι, τί μλκ είναι αυτές;;; Από λεφτά πώς είστε; Το λέω για να νοίκιαζες εσύ μια ζυγαριά.

Κορίτσια δε σας προλαβαίνω. Άρχισα εντατικά να διαβάζω το νησί, θέλω πρώτα να το διαβάσω κι ύστερα να το δω. Επίσης, έχω ξεκινήσει γυμναστήριο, γράφτηκα στα Curves, πιστεύω ότι τόσα χρόνια γυμναστήριο, το σώμα μου έχει μνήμη.... και γρήγορα θα γίνω κι εγώ κορμάρα, εκτός κι αν κάτι άλλο προκύψει, δεν ξέρεις ποτέ.

Stone περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία. Αχ, κοριτσούλι μου έρχεται το μικρούλι σου.

Μαρίνα, εσύ με αυτα που λες για το γιογιό, κοίτα μην πυροδοτήσεις νέες εντάσεις, χιχιχι, άντε μην τα πάρω κρανίο (πλάκα κάνω, γελάστε, χαχαχαχαχα), είστε περίπτωση παιδί μου, δεν υπάρχετε, no way!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ας μη σας κουράζω όμως άλλο, απλά αισθάνομαι χάλια χάλια χάλια!
Μη σε παίρνει από κάτω, κι εμένα τέτοια σκατούλα είναι, προσπαθώ να μην της δίνω σημασία κι όταν την παρακάνει την τιμωρώ. Το θέμα με την τιμωρία είναι ότι έχει μόνο προσωρινά αποτελέσματα, στην κόρη μου τουλάχιστον.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δεν μου είπε ψεματάρα είδα και το 3100 και 3480 αλά είναι ηλεκτρονική η ζυγαριά και μετά ήθελε να ζυγίσουμε κ τον Λευτέρη να σιγουρευτώ εγώ πιστεύω είναι χασμένη η ζυγαριά της απλά μόλις είδε το 3100 άρχισε το παραμύθι να κόψω το γέλα και ότι νερούλιασε
Το έχει πάθει κι ο δικός μου που έχει με ζύγι. Το πιτσιρίκι της προηγούμενης από εμάς επίσκεψης είχε πειράξει το ζύγι και την έδειξε τη Ναταλία.... ήταν που ήταν...... είχα τρομάξει θυμάμαι, λέω δεν είναι δυνατόν δεν μπορεί παραλίγο να λιποθυμήσω κι ευτυχώς που αντέδρασα έτσι και σκέφτηκε κι εκείνος ότι κάτι δεν πάει καλά κι έλεγξε το ζύγι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ισως 1ον η επαφή με τα αλλα παιδακια και 2ον οι κανόνες που υπάρχουν τον βοηθήσουν.
Καλέ, ναι, πήγαινε τον παιδικό. Δε σου λέω να τον παρκάρεις κανονικά, πήγαινε τον λίγες ώρες, ίσα-ίσα για δημιουργική απασχόλησει και παιχνίδι. Επίσης, κοινωνικοποίηση κι επαφή με συνομίλικα, άσε που οι νηπιαγωγοί έχουν τον τρόπο τους και τα μαθαίνουν σωστές συμπεριφορές. Βέβαια, η δικιά μου, τη σωστή συμπεριφορά νομίζω την αφήνει στο σχολείο για να την ξαναβρεί πάλι το επόμενο πρωί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μωρέ τον παιδικό τον σκέφτηκα, πήγα και πήρα και πληροφορίες και όλα, αλλά μετά είπαμε άντε ένα χρόνο να γλιτώσουμε τις ιώσεις.
Καλά, ναι, αυτό θα είναι πάντα, δεν το γλυτώνεις, σ' εμένα και σε όλες τις μαμάδες που τα πάμε παιδικό είναι πλέον αστείο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Νατάσα μου γι' αυτό και το αναφέρω, μήπως και πάρω καμιά παραπάνω γνώμη, οπότε μη στεναχωριέσαι. Πάω αμέσως να ψάξω στο google αρχικά, μήπως και βρω τίποτα. THX.
Nα σου πω και για αρχή ρώτα και τη γνώμη του παιδίατρου, τον έχεις ρωτήσει;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...