Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι βρε στην Ύδρα, στην Μύκονο είναι! :lol: :lol: :lol: Τι να μας πουν μωρέ αυτά τα παλιονησιά?

όχι ρε 'συ και παλιονησί η Υδρα..Η Μύκονος, ναι!

Το εξοχικό μας είναι στην ένδοξη Τραγάνα Λοκρίδος! χαχαχαχα!

Τραγανα Λοκρίδας;;Πάω να σκίσω τα πτυχία μου...Πρωτη φορα το ακούω...Να'ναι καλά ο Γούγλης, χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα μου είχατε κανα νεότερο από τον πεθερό σου? Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Σαρδελάκι για την dioni σου είχα γράψει πως πριν λίγες μέρες έκανε και ο Αχιλλέας σπασμούς, περάσαν τα ίδια τα δικά σας..:-(.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Τραγανα Λοκρίδας;;Πάω να σκίσω τα πτυχία μου...Πρωτη φορα το ακούω...Να'ναι καλά ο Γούγλης, χαχαχα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Δεν είσαι προχωρημένη εσύ...ακούς εκεί πρώτη φορά! Μιάμε για τροπικό μέρος..αλλά το ξέρουν λίγοι, ειμαστε όλοι οι διάσημοι εκεί μαζεμένοι..χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Δεν είσαι προχωρημένη εσύ...ακούς εκεί πρώτη φορά! Μιάμε για τροπικό μέρος..αλλά το ξέρουν λίγοι, ειμαστε όλοι οι διάσημοι εκεί μαζεμένοι..χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

αrma είναι παραθαλάσσιο;;Δίπλα στην Αταλάντη είναι;;

Διαφημίσεις

Ναι, ο Θεός βεβαια να την κάνει παραλία αυτή..τεσπα, είδες όμως? Το ξέρεις! :-)

Το ξερω γιατι στο κατεβασμα μας για Αθηνα περνάμε απο αυτα τα μερη....

Και στα Καταβραχα να ήταν, φτανει που μπαινετε στο αυτοκινητο και πάτε κπ να πάρετε τον αερα σας!!!

Το ξερω γιατι στο κατεβασμα μας για Αθηνα περνάμε απο αυτα τα μερη....

Και στα Καταβραχα να ήταν, φτανει που μπαινετε στο αυτοκινητο και πάτε κπ να πάρετε τον αερα σας!!!

Αχ stone μου πραγματικά! Με το που περνάμε τα πρώτα διόδια της Αθήνας αλλαζει τελείως η ψυχολογία μας! Μεγάλη υπόθεση το εξοχικό, τραβάμε τα ζόρια μας βέβαια με το δάνειο, αλλά όταν πηγαίνουμε λέμε πόσο τελικά αξίζει τον κόπο..

Τέλος χρόνου! Η κόρη μου δεν μ'αφήνει άλλο!!!!

Αχ stone μου πραγματικά! Με το που περνάμε τα πρώτα διόδια της Αθήνας αλλαζει τελείως η ψυχολογία μας! Μεγάλη υπόθεση το εξοχικό, τραβάμε τα ζόρια μας βέβαια με το δάνειο, αλλά όταν πηγαίνουμε λέμε πόσο τελικά αξίζει τον κόπο..

Τέλος χρόνου! Η κόρη μου δεν μ'αφήνει άλλο!!!!

Ααααα δεν είναι κπ πατρικό...Τότε το χαίρεστε ακομη περισσότερο...

Καλη Ευκολία στην αποπληρωμή λοιπόν!

τζα να 'μαι κι εγω!!!

arma μου τι κανεις τετοια ωρα εδω;

κι εδω σημερα απο το πρωι βρεχει κοριτσια!!

ριτα μου ευχομαι να πανε ολα καλα με τον πεθερο σου!

Που είσαιο ρε Βατραχινα μου..Τωρα που πάω να φυγω..

Διαφημίσεις

Ε, είμαι απο τις 4 εδώ..

Μολις ξύπνησα το γιο μου και λέω να πάω να του κν το απογευματικο του..Να μαγειρεψω και για αυριο φασολακια..

Να βγω εξω δε λέει, ρίχνει βροχή με το τουλούμι...

Πως είναι ο Τίμος;;

Τη στολή του Αη Βασίλη απο που την αγορασες;;Δεν θυμαμαι αν αναφερθηκες

εεεεεεεεεεεε δεν παιζωωωωωωωωωωωω.Αμεσως με βρηκατε. Η Νικη ειμαι...πφφφφ ουτε λιγο αγωνια ..τπτ δεν καταφερα....χαχαχαχαχα

Καλεεε ποσα γραφετε καθε μερα? Αποκλειεται να καταφερω να σας παρακολουθω.. τουλαχιστον να σας διαβαζω οποτε εχω χρονο και να λεω ενα γεια.. Φιλια σε ολες και ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...