Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδιά έψαξα.

Βρήκα αρκετά που τα είχα διαβάσει ήδη. Κατά βάση τα περισσότερα λένε υπομονή και σε καμιά περίπτωση να μην ενδίδεις σε ότι σου ζητάει εκείνη τη στιγμή γιατί θα το θεωρήσει αδυναμία και θα το ξανακάνει.

Είναι λέει η περίοδος εγωκεντρισμού σ' αυτην την ηλικία και απογοητεύονται ακόμα και με το πιο μικρό πράγμα και αντιδρούν έτσι, αλλά περισσότερο κι άλλα λιγότερο, ειδικά αυτά που δεν έχουν κατακτήσει το λόγο!

Αλλοι προτείνουν αγκαλιά και άλλοι αδιαφορία μέχρι να σταματήσει. Διάβασα αρκετά τόση ώρα. Την αδιαφορία τη δοκίμασα. Την αγκαλιά επίσης και με σπρώχνει. Κάπου διάβασα και κάτι που χωρίς να το ξέρω το έκανα σήμερα το πρωί, αλλά λίγο λάθος.

Ξεκίνα λέει σιγανά ένα τραγούδι που να ξέρει. Μετά πάλι πιο δυνατά και πάλι πιο δυνατά μέχρι στο τέλος να το λές με την ένταση που μιλάς, σαν δίσκος που να έχει κολλήσει, αδιαφορώντας για τη δική του τσιρίδα. Στο τέλος θα συμμετέχει στο δικό σου ρυθμό. Λέω την επόμενη φορά να το δοκιμάσω με το φεγγαράκι μου λαμπρό.

Ελπίζω κάτι να καταφέρω μ' αυτόν τον τρόπο.

Και Ιωάννα μου έτσι σκέφτηκα κι εγώ. Ισως την άνοιξη να πάει πια παιδικό.

Και φυσικά θα το συζητήσω πρώτα με την παιδίατρο και μετά με άλλον ειδικό, αν χρειαστεί.

Να μου υποδείξει κι αυτή τον καλύτερο.

Ετσι θα το αφήσω το παιδί, αν υπάρχει υπόνοια για κάτι?????

Και μην το λέτε η παιδίατρος μας μας κάνει 1 ώρα εξέταση τη φορά . Τον ξεψαχνίζει σε όλα.

Κοριτσάκια μου σας αφήνω. Ευχαριστώ όλες για τις απόψεις και τις ιδέες. Ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα έχουμε ήρεμο απόγευμα.......

Παρεπιτπόντως η ΚΙΚΟ που είναι??????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Παντως ο παιδικος κανει θαυματα σε αυτον τον τομεα..εμας ο χρηστος ηρεμησε πααααρα πολυ εγινε πολυ πιο συνεργασιμος ...Μπορεις Ελενη να δοκιμασεις να τον γραψεις απο Μαρτιο και μετα που οι ιωσεις ειναι σε υφεση σιγα σιγα...

Και μπορεις για αρχη να το συζητησεις για τις κρισεις θυμου που λεει η Νατασσα με τον παιδιατρο ..

αυτο το θαυμα περιμενω κι εγω για να δουμε θα παω να ρωτησω ποτε μπορω να τον γραψω 11/12 κλεινει τα 2 μιση.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ελένη μου, θα συμφωνήσω κι εγώ με την Νατάσα, μήπως να πας μια επίσκεψη να συζητήσεις μ' ένα παιδοψυχολόγο... Παρ'όλο που στην θεωρία είμαι κατά των ψυχολόγων, ψυχοθεραπευτών κ.λ.π., στην πράξη, επειδή είναι η γυναίκα του θείου μου ψυχοθεραπεύτρια, από την αρχή που γέννησα, μ'έχουν βοηθήσει πάρα πολύ οι συμβουλές της και οι συζητήσεις που έχουμε κάνει σε σχέση με την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της μικρής και αντίστοιχα και τις δικές μας... Όχι ότι τα ακολουθώ όλα κατά γράμμα... Αλλά βοηθάει, να τα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου! Αφού η κατάσταση σε έχει κουράσει τόσο πολύ, νομίζω πως όσο το αφήνεις θα γίνεται χειρότερη, γιατί πλέον εξαντλείται και η δικιά σου υπομονή και ηρεμία...

Ηλιάνα, αν με την παιδίατρό σου, όσο καιρό παρακολουθούσε τον Λευτέρη, είσαι ευχαριστημένη, μην την αλλάξεις. Νομίζω πως όλοι οι γιατροί, λίγο πολύ, έχουν τα θετικά τους και τ'αρνητικά τους. Αν το μόνο που σ' ενοχλεί είναι η ευκολία με την οποία σου είπε να κόψεις τον θηλασμό, απλά προσπέρνα το. Η ουσία είναι η υγεία του παιδιού. Αν είσαι ευχαριστημένη στον τρόπο αντίδρασης και αντιμετώπισης μιας "δύσκολης" στιγμής του Λευτέρη, μην κολλάς εκεί. Είσαι πλέον μια "έμπειρη" μάνα. Αν το παιδάκι σου τρέφεται καλά με τον θηλασμό, μπορείς να το δεις και να το καταλάβεις και μόνη σου, άσχετα με το τι σου λέει εκείνη. Αν, όμως, ήδη είχες κάποιες αμφιβολίες και ήρθε και αυτό σαν "κερασάκι στην τούρτα", τότε... ας πάει στο καλό! Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα! Αποφάσισε ο παίδαρος να κουνηθεί και να αποχωριστεί (επιτέλους) την κοιλιά της μανούλας? Αντε! Με το καλό!

Βατραχάκι μου, τι εννοείς? Ότι ο αδερφός του Θοδωράκου (χα!χα!χα!) είναι λίγο ζωηρός???

mrdIp3.png

Ηλιάνα, αν με την παιδίατρό σου, όσο καιρό παρακολουθούσε τον Λευτέρη, είσαι ευχαριστημένη, μην την αλλάξεις. Νομίζω πως όλοι οι γιατροί, λίγο πολύ, έχουν τα θετικά τους και τ'αρνητικά τους. Αν το μόνο που σ' ενοχλεί είναι η ευκολία με την οποία σου είπε να κόψεις τον θηλασμό, απλά προσπέρνα το. Η ουσία είναι η υγεία του παιδιού. Αν είσαι ευχαριστημένη στον τρόπο αντίδρασης και αντιμετώπισης μιας "δύσκολης" στιγμής του Λευτέρη, μην κολλάς εκεί. Είσαι πλέον μια "έμπειρη" μάνα. Αν το παιδάκι σου τρέφεται καλά με τον θηλασμό, μπορείς να το δεις και να το καταλάβεις και μόνη σου, άσχετα με το τι σου λέει εκείνη. Αν, όμως, ήδη είχες κάποιες αμφιβολίες και ήρθε και αυτό σαν "κερασάκι στην τούρτα", τότε... ας πάει στο καλό! Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...!

καλησπερα κουκλα

Είμαι ευχαριστημένη το ήξερα ότι είναι αρνητική στον θηλασμό απλά ανησυχώ

τον πήγα δευτέρα κ ξανά σήμερα

να τον δει αν είναι κίτρινος

εστί με συμβούλεψαν από το νοσοκομείο πωσ αν δει κάτι αντισηχιτικό η γιατρός να ξαναπάω να κάνω μέτρηση

η γιατρός μου είπε οτι είναι λευκός

αλλά άρχισα να αμφιβάλω και γιαυτο τώρα

μήπως ο μικρός έχει ίκτερο και δεν το πρόσεξε ?

στην μανία της να αποθηλάσω ?

:tongue::tongue:

Μολις κοιμηθηκε ο δικος μου..Εχουμε και μυξουλες σημερα, ελπίζω να μην εξελιχθει σε τπτ πιο σοβαρό:(

Ελένη οπως σε καθε καιριο θεμα -και τωρα με το πισωγυρισμα στα τσισα- εγω συμβουλευομαι και το babycenter..Περιεχει συμβουλες και οδηγιες επιστημονων αλλα και γονιων με παρομοιες εμπειριες..

Βρκα αυτο αλλα κανε και εσυ μια περιηγηση μηπως δεις και κτ αλλο..http://www.babycenter.com/0_screaming_1200985.bc

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιανα συμφωνω και εγω με τα κοριτσια, να καλέσεις στο σπίτι και μια αλλη/αλλο παιδιατρο για μια δευτερη γνωμη αν σε εχει προβληματισει τοσο η σταση της τωρινης..Αν πάλι εισαι σιγουρη οτι εκανε ενα λαθος και σε γενικες γραμμες εισαι ικανοποιημενη δες και την συμπεριφορα της σε επομενη επισκεψη γιατι μπορει να καταλαβε οτι εκανε πατατα και να μην το επαναλάβει...

Διαφημίσεις

Ελένη ισως αν του μιλουσε καποιος αλλος για αυτο το θεμα??Καποια θεια ή θειος που του εχει αδυναμία καιπροσπαθουσε εκεινος με επιχειρηματα και ηρεμια να του δωσει να καταλάβει οτι αυτο που κανει εχει επιπτωσεις και στον ιδιο αλλα και στους αλλους???Φυσικα εσυ να μην εισαι παρουσα...Λέω εγω τωρα, ξερω εγω :confused:

Ο δικος μου πάντως επηρεαζεται πολύ απο την αδερφη μου μιας και τον τελευταιο καιρό την βλέπει καθε πρωί που ερχεται να μας επισκεφτει και βλέπω οτι την αναζηταει και οταν του μιλάει την ακουει..τωρα τι κανει απο αυτα που του λέει αλλο θεμα αλλα τουλάχιστον φαινεται οτι την προσεχει..

Πετρούλα μου σε σκεφτομαι συνέχεια

με αγχώνει μήπως ανεβήκαν τα επίπεδα χολεριθρινεις και με το μάτι δεν το είδε :(:(:(

ο σύζυγος μου λέει να ησυχάσω και να συνεχίζω να θηλάζω

του ειπα ναπαμε να αγορασουμε ζυγαριά και νευρίασε

σιγα μου λεει 3480 είναι το παιδί απλά το 3100 ήταν λάθος

κ αν δεν ήταν του λέω

ήταν λάθος μου απαντά ηρέμισε και θήλασε ξέρεις εσύ τι κάνεις είσαι αστέρι :?:?:?:?

:tongue::tongue:

Ηλιανα για τον ικτερο δεν ειναι η παιδιατρος αρμοδια..δεν το πηγαινεις αυριο μια βολτα στο νοσοκομειο για μια μετρηση αν εχεις αμφιβολία??

Αλλα αν πραγματι ηταν λάθος η μετρηση στη ζυγαρια- οπως λές- γιατι ανησυχεις τοσο βρε παιδι μου???Δεν εχει κανεις γνωστος η συγγενης να σου δανεισει μια ζυγαρια ακριβειας???

Εγω πάντως οσο αστειο κι αν ακουγεται τις πρωτες μερες τον ζυγιζα και στην ζυγαρια κουζινας :rolleyes::rolleyes: :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...