Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε Πετρούλα μου εφτασε η μεγάλη ώρα.Κανόνισε να μας ενημερώσεις ετσι???

Να εχεις και το κινητό μαζί σου και ας το κρατει ο καλός σου;)

Ηλιάνα μου αν δεν σε καλύπτει να αλλάξεις.Τώρα το θέμα με το ζύγισμα μήπως ήταν κατι τυχαίο αλλά κατευθείαν να βγάλει συμπερασμα για το γάλα σου μου κανει "κάπως".

Ελένη μου δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσες να κάνεις γιατι από ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα χειροτερευει αντί να βελτιώνεται.

Τώρα το να είναι ζωηρός είναι στο παιδί.Γι' αυτό δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις και πολλά.Πολύ συζήτηση και πολύ υπμονή.

Αλλά για την τσιρίδα τι να πω ρε κορίτσι μου.

Γιατι να το κάνει αυτό.

Μήπως βρε Ελενακι θυμώνει που δεν μπορεί να εκφραστεί ακόμα καλά με τα λόγια και αντιδράει έτσι?

Στο λέω γιατι και η δικιά μου οταν λεει κατι που δεν μπορώ να το καταλάβω νευριάζει.Καποιες φορές βρίσκει αλλο τρόπο να μου δώσει να καταλάβω αλλα καποιες φορές "φορτώνει" πολύ ασχημα.

Βέβαια κρίνωντας πάντα από την Ανδρεάνα περνάν φασεις και φάσεις .

Τη μια ειναι συνεργάσιμη , ήρεμη και με ακούει και την αλλη γκρινιάζει κανει παλαβομάρες και κουφαινεται τελείως(αυτο με εκνευρίζει περισσότερο εμενα, οσο και να μιλαω στον τοιχο τα λεω).

Πολλές φορές ειρωνευεται ή κοροιδευει και αλλες γίνεται χαλί να την πατήσεις.

Ξέρω και εγώ τι να πω?Μάλλον το "υπομονή" αρχίζει και γίνεται γραφικό

Πάω να θηλάσω με το νερωμένο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κ θα ξανά μπω;););)

Ηλιάνα μου αν δεν σε καλύπτει να αλλάξεις.Τώρα το θέμα με το ζύγισμα μήπως ήταν κατι τυχαίο αλλά κατευθείαν να βγάλει συμπερασμα για το γάλα σου μου κανει "κάπως".

αυτο αυτο λεω κ εγω κατι μου βρομαει

:tongue::tongue:

Ελενίτσα άκου εκεί μας κουράζεις, εδώ γι αυτό είμαστε να συζητάμε κυρίως θέματα που αφορούν τα παιδάκια μας, πάντως ακούω κι άλλες μανούλες που περνάνε το ίδιο με εσένα λούκι, της μίας το κοριτσάκι είναι σχεδόν 3,5, έχει δοκιμάσει κι αυτή τα πάντα νόμιζε ότι έφταιγε ότι απέκτησε και 2ο παιδάκι πριν ένα χρόνο αλλά τελικά μάλλον είναι κάτι που έχει να κάνει με το παιδί. Σκέψου μόνο ότι δεν είσαι η μόνη!

Ηλιάνα για πήγαινε της γιατρού λίγο "νερωμένο" για τον καφέ της! Χελόοοοουυυυυ, δεν είναι ούτε 10 μέρες που γέννησες, σε όλες τις λεχώνες το γάλα στην αρχή είναι σα νερό αφού έτσι έχει προβλέψει η φύση ότι πρέπει να είναι για το στομαχάκι τους. Ακόμα και αν-αν λέω- ο μικρός δεν πήρε ή έχασε λίγο βάρος, δε φταίει που το γάλα είναι νερωμένο, παίζει να φταίει που είχε ίκτερο και είναι λίγο ληθαργικός, αλλά για να μη σε βασανίζουν οι σκέψεις στη θέση σου θα έπαιρνα το μωρό και θα πήγαινα άμεσα σε άλλο παιδίατρο να πάρω 2η γνώμη, μήπως χρειάζεται όχι βέβαια να κόψεις το θηλασμό αλλά κάτι σαν γλυκόζη που δίνουν (αν δεν κάνω λάθος) για να ξυπνήσει το παιδί και να αρχίσει να θηλάζει με περισσότερη δύναμη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σούλα μου δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τις λέξεις. Προσπαθεί να μου δώσει να καταλάβω αρκετά καλά. Απλά είναι το χούι μας τέτοιο μάλλον, αλλά ξέρεις τι είναι να τσιρίζει για το κάθετί. Αντίδραση ναι, αλλά συνέχεια? Ε κάπου όση υπομονή και να κάνεις κλατάρεις και δεν αντέχεις άλλο! Παράδειγμα προχτές που βγήκαμε του πήρα και πατάτες να φάει. Ε έπιασε μια που ήταν κομμένη στα δυο! Η τσιρίδα μέσα στο μαγαζί σύννεφο γιατί να είναι κομμένη η πατάτα και η κατάληξη? Απο τα νεύρα του μου την πέταξε στα μαλλιά! Αφού τον κοιτούσε ο ιδιοκτήτης και απορούσε ο άνθρωπος.

Τι να λέμε τώρα. Και το έχουμε αυτό για το κάθε τι, από το γιατί είναι κρύο το γιαούρτι και δεν μπορεί να το φάει μέχρι και γιατί τελείωσε το χαρτί κουζίνας!

Δερβέναγα στο κεφάλι μου έχω που τσιροκοπάει κιόλας!

Μήπως λέω να τον πάω να μου το διαβάσει κανένας παπάς?

Ηλιάνα κάνε αυτό που λέει η Μαρίνα χαχαχα. Δώσε της λίγο νερωμένο για τον καφέ της. Πλάκα πλάκα πήγαινε και σε άλλον για 2η γνώμη.

Μαρίνα μου το ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εμάς, αλλά δεν μου δίνει κουράγιο αυτό......δυστυχώς. Και το κακό είναι πως αν πάει άσχημα η μέρα από το πρωί καλώς ή κακώς έτσι συνεχίζει. Πρέπει να βρω μια άλλη δραστηριότητα να πηγαίνουμε να εκτονώνεται. Κάτι που να μην έχει βιασύνη μετά......

Αχ κορίτσια θα συνεχίσω στο ίδιο μήνυμα.

Για να μη με λέτε μόνο γκρινιάρα......και για να ευθυμήσουμε.

Εβλεπε καμιά σας τον Παραμυθά???? Μου έστειλαν τo 1ο επισόδειο επανεμφάνισής του μετά από 30 χρόνια!

Οποια θέλει να το δει ορίστε ;)

http://www.paramithas.tv/video/167

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελενίτσα μου δύσκολα τα πράγματα.

Υπάρχει κατι οποιαδήποτε δραστηριότητα-παιχνίδι-ασχολία που να του αρέσει να το κανει και να ειναι ηρεμος.

Αν υπάρχει θα σου πρότεινα αυτό να ενισχύσεις.

Δλδ αν του αρσει σε παιδοτοπο να τον πηγαίνεις συχνότερα.Αν του αρέσει πχ να παιζει μπάλα να τον πηγαινεις σε καποιο χωρο που μπορεί να το κάνει.

Να δίνει εκει την ενεργειά του και ίσως ηρεμήσει.

Να σου πω και κάτι αλλο?

Μήπως να σκεφτείς για παιδικό?

Ισως 1ον η επαφή με τα αλλα παιδακια και 2ον οι κανόνες που υπάρχουν τον βοηθήσουν.

Αχ βρε Ελενίτσα μου δύσκολα τα πράγματα.

Υπάρχει κατι οποιαδήποτε δραστηριότητα-παιχνίδι-ασχολία που να του αρέσει να το κανει και να ειναι ηρεμος.

Αν υπάρχει θα σου πρότεινα αυτό να ενισχύσεις.

Δλδ αν του αρσει σε παιδοτοπο να τον πηγαίνεις συχνότερα.Αν του αρέσει πχ να παιζει μπάλα να τον πηγαινεις σε καποιο χωρο που μπορεί να το κάνει.

Να δίνει εκει την ενεργειά του και ίσως ηρεμήσει.

Να σου πω και κάτι αλλο?

Μήπως να σκεφτείς για παιδικό?

Ισως 1ον η επαφή με τα αλλα παιδακια και 2ον οι κανόνες που υπάρχουν τον βοηθήσουν.

Πάντως Σούλα μου ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Για παιδότοπο ναι τρελαίνεται, αλλά μια στις δυο κολλάμε ίωση.

Μωρέ τον παιδικό τον σκέφτηκα, πήγα και πήρα και πληροφορίες και όλα, αλλά μετά είπαμε άντε ένα χρόνο να γλιτώσουμε τις ιώσεις.

Μα δεν είναι. Θα ασχοληθεί με τα αυτοκινητάκια πχ. Αν κάποιο πέσει θα τσιρίξει, αν θα σπάσει έχουμε πάλι τσιρίδα. Αν θελήσει να το αλλάξει θέση, πάλι.....με λέτε υπερβολική τώρα εσείς, αλλά αν δεν ήταν η τσιρίδα στη μέση και ήταν απλή δυσανασχέτιση ή κλάμα δεν θα το σχολίαζα.

Μιλάμε για τσιρίδα παιδιά!

Αν κάποια στιγμή καταφέρω να βάλω την ηχογράφηση από το κινητό μου στον Η/Υ θα σας βάλω να το ακούσετε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πωπω ρε Ελενη μου τραβας ζορι ..και εμας γκρινιαζει αλλα συνηθως κλαιει και χτυπιεται ..ευτυχως δεν τσιριζει ..ελπιζω σιγα σιγα παντως να το κοψει να ηρεμησουν και τα νευρα της μαμας..

Τον παραμυθα τον ειδα τυχαια στο ψηφιακο της ερτ..καλε συγκινιθηκα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πωπω ρε Ελενη μου τραβας ζορι ..και εμας γκρινιαζει αλλα συνηθως κλαιει και χτυπιεται ..ευτυχως δεν τσιριζει ..ελπιζω σιγα σιγα παντως να το κοψει να ηρεμησουν και τα νευρα της μαμας..

Τον παραμυθα τον ειδα τυχαια στο ψηφιακο της ερτ..καλε συγκινιθηκα..

Αχ κι εγώ συγκινήθηκα. Πωπω μετά από τόοοοσα χρόνια ξανά στην TV.

Αντε να μπει κι ένα πρόγραμμα χωρίς βια επιτέλους!

24 επισόδεια διαβάζω θα έχει, αλλά μόνο στην ψηφιακή?????

Οσο για το άλλο....αστο καλύτερα. Πάμε για άλλα! Τουλάχιστον την ώρα που σχολάω κοιμάται κι έτσι ηρεμώ κι εγώ λίγο!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Τι κανετε? Εμεις χθες συνηλθαμε καπως... Ο μικρος σχεδον τελεια, εμενα με ταλαιπωρει ακομα ο βηχας. Κατα τα αλλα ησυχια, και παρα πολυ δουλεια! αυτα...

Μαελενη βρε κοριτσι μου, χωρις να θελω να σε φοβισω δεν το ψαχνεις λιγακι? Εμενα αυτο μου κανει σαν κρισεις θυμου... Δε θα με ενοχλουσε το θεμα της τσιριδας, οσο το γιατι θυμωνει τοσο συχνα και με το παραμικρο. Τι μπορει να του φταιει? Μιλαει καλα? Γιατι δεν προσπαθεις να του εξηγησεις οτι οταν κατι δε μας αρεσει δεν τσιριζουμε, αλλα εξηγουμε στη μαμα γιατι δε μας αρεσει κι ετσι η μαμα μπορει να μας βοηθησει... Χωρις νευρα... Εγω θα συμβουλευομουν κι εναν ψυχολογο... Εχει οργη το παιδι... Δε λεω, ολα τα διχρονα εχουν (ο Σωτηρης εχει καποιες κρισεις, αλλα οχι ολη μερα... επισης ο Σωτηρης δε μιλαει ακομα...). Για γκουγλαρε το λιγο (το κρισεις θυμου - οχι την τσιριδα). Ρωτα και κανενα ψυχολογο, οχι οτι εχει κατι το παιδι αλλα για το πως θα πρεπει να το χειριστεις. Και παλι συγνωμη αν πολυμπλεκομαι, αλλα διαβαζοντας τα εγω αυτο θα εκανα και κρινω οτι εισαι ανθρωπος που ακους αλλες γνωμες... Τι λες?

t7fQp3.png

Φιλιώ μου με τον παιδικό οκ.

Θα την γράψουμε γύρω στις 10 Δεκεμβρίου και αρχές του χρόνου ξεκινάει.

Ελένη μου και εγώ σκέφτομαι τις ιώσεις αλλα εμενα μπορέι να μην τσιρίζει (συνεχεια) αλλα εχω το "γιαγιάδες σηριαλ ":rolleyes: οπότε και καμμιά ιωσούλα παραπάνω δεν πειράζει.;)

Παντως ο παιδικος κανει θαυματα σε αυτον τον τομεα..εμας ο χρηστος ηρεμησε πααααρα πολυ εγινε πολυ πιο συνεργασιμος ...Μπορεις Ελενη να δοκιμασεις να τον γραψεις απο Μαρτιο και μετα που οι ιωσεις ειναι σε υφεση σιγα σιγα...

Και μπορεις για αρχη να το συζητησεις για τις κρισεις θυμου που λεει η Νατασσα με τον παιδιατρο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατάσα μου γι' αυτό και το αναφέρω, μήπως και πάρω καμιά παραπάνω γνώμη, οπότε μη στεναχωριέσαι. Πάω αμέσως να ψάξω στο google αρχικά, μήπως και βρω τίποτα. THX.

Σούλα εμείς είπαμε λίγο να το τρενάρουμε. Ισως δεν έκανα καλά τελικά. Ισως και για όλα να φταίει το γεγονός ότι του γίνονται όοοοολα τα χατήρια και ειδικά από τους παπούδες και μετά να την πληρώνω εγώ. Γιατί η μόνιμη δικαιολογία του παππού είναι ε μα είναι μικρός ακόμα, μωρό είναι και άλλα τέτοια, τα έχω ξαναπει.

ΤΕΣΠΑ πάω να ψάξω.....

Ιωαννακι μου, καλο και ο παιδιατρος, αλλα εγω σε τετοια θεματα ψυχολογιας δεν τους εμπιστευομαι... Δεν ειναι κατι να ζητησεις τη γνωμη ενος παιδοψυχολογου. Ισως να υπαρχει ενας συγκεκριμενος τροπος χειρισμου που να κανει και το παιδι πιο ηρεμο και οι γονεις να ησυχασουν. Κριμα δεν ειναι να παιδευνται ολοι?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...