Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!

Εδω είμαι, αργησαμε λίγο χτες να περασουμε για την εξεταση, μετα περασαμε απο τη μαμα μου και μεχρι να ερθουμε και να συμμαζευτουμε πήγε 12..

Μου ειπε οτι το μωρο είναι σε αριστη θεση και ειναι θεμα λίγων ημερων πλέον..Πριν με εξετασει μου ειπε αν θελω να μπουμε την Τρίτη με πρόκληση αλλα μετα που με ειδε μου ειπε οτι δεν θα βγαλω Σαβ/κο εχω και 1 διαστολή..Για να δουμε..

Επίσης εχω να πώ οτι την προηγουμενη φορα δεν με εξετασε αλλα με χάιδεψε, τα συμπερασματα δικα σας...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη μου δεν εχω τι αλλο να σε συμβουλευσω για τις τσιριδουλες του Γρηγορη, εκτος απο υπομονη..

Πάντως φαίνεσαι πολύ αγανακτισμενη και κουρασμενη..Προσπαθησες να μην του δινεις σημασια??Δεν ειδες αποτελεσματα νομιζω, ε??

Ιωαννα με γεια το εργαλείο!!

Μεγαααλη ευκολία για μας που εχουμε τον Η/Υ στον επανω οροφο..Τωρα το καταλαβαίνω καλύτερα μιας και ακομη δεν εχει ερθει το laptop..:evil:

Marina τι ωραια νεα αυτα της Μαριλένας!!!Μπραβο της, το εχουν στο dna τους τα παιδακια σου!!Μακαρι αυτη να ειναι μια καλή αρχη και να ακολουθησει τα χναρια του Γιωργου..

Αλεξανδρα μυρισε το σπίτι μανουλα ε??Και τι ωραια,μαμισιο φαγακι..Απο εδω και περα - και για καποιο διαστημα- θα το απολαμβανω κι εγω!!

Ηλιανα θηριο τα καταφερες με τον θηλασμο και στα 2 παιδακια σου!!!Επικεντρωσου ομως λίγο σε αυτό και ασε τη γυμναστικουλα και τα υπόλοιπα στην ωρα τους..

Κωνκων με γεια το φορεματακι!!Καλοφορετο!!!Εισαι σε φαση αποθηλασμου διαβαζω..Δεν ξερω καθολου τι να σε συμβουλευσω, ο Αναστασης αποθηλασε μονος του και τοτε ετρωγε μονο 2 γευματα..Να φανταστεις ουτε χαπια δεν πήρα

Σουλα και Ιωαννα μηπως το δερματακι τους παρουσιασε καμια μικροαλλεργια απο κρεμες κλπ ή απο απορρυπαντικο ρουχων??Περαστικα ευχομαι..

Ελένη κτ διαβασα για τον δημοτικο παιδικο σταθμο, δεν εχει θεσεις νομιζω ανεφερες???

Καλό χειμωνα σε ολα τα κοριτσια που εκαναν βαρειες δουλειες και εστρωσαν χαλακια!!Μου αρεσει κι εμενα που το σπίτι ειναι ετσι ντυμενο και ζεστο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα γύρισα από παιδίατρο και είμαι να σκάσω να νευριάσω μαζί της δεν ξέρω την δευτέρα ο μικρός ήταν 3340 σήμερα μου λέει 3100

έχασε το παιδί το γάλα μου νέρωσε κτλ να ξεκινήσουμε σκόνη κτλ

εγώ θηρίο μα πως τι λέω δεν γίνετε να τον ξανά ζυγίσουμε τον ξανά βάζω στην ζυγαριά και τον δείχνει 3480

τις λέω έχεις χαλασμένη ζυγαριά δεν το παραδεχόταν τώρα εγώ τι να πιστέψω το 3100 η 3480

Με κατά άγχωσε

Δώσε βιζι μου λεει και το παιδί να μην παίρνει βάρος κτλ έφυγα τούρκα από εκει

:tongue::tongue:

Καλημερα κι απο μενα!!

Εδω είμαι, αργησαμε λίγο χτες να περασουμε για την εξεταση, μετα περασαμε απο τη μαμα μου και μεχρι να ερθουμε και να συμμαζευτουμε πήγε 12..

Μου ειπε οτι το μωρο είναι σε αριστη θεση και ειναι θεμα λίγων ημερων πλέον..Πριν με εξετασει μου ειπε αν θελω να μπουμε την Τρίτη με πρόκληση αλλα μετα που με ειδε μου ειπε οτι δεν θα βγαλω Σαβ/κο εχω και 1 διαστολή..Για να δουμε..

Επίσης εχω να πώ οτι την προηγουμενη φορα δεν με εξετασε αλλα με χάιδεψε, τα συμπερασματα δικα σας...

Σουπερ πετρουλα μου εγω μετά από πολλές ώρες τεχνιτών είχα 1 διαστολή μια χαρά ξεκινά και τα βαθιά καθισματακια βαλε και τον σύζυγο να βοηθήσει και θα γεννήσεις πανεύκολα τυχερούλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα γύρισα από παιδίατρο και είμαι να σκάσω να νευριάσω μαζί της δεν ξέρω την δευτέρα ο μικρός ήταν 3340 σήμερα μου λέει 3100

έχασε το παιδί το γάλα μου νέρωσε κτλ να ξεκινήσουμε σκόνη κτλ

εγώ θηρίο μα πως τι λέω δεν γίνετε να τον ξανά ζυγίσουμε τον ξανά βάζω στην ζυγαριά και τον δείχνει 3480

τις λέω έχεις χαλασμένη ζυγαριά δεν το παραδεχόταν τώρα εγώ τι να πιστέψω το 3100 η 3480

Με κατά άγχωσε

Δώσε βιζι μου λεει και το παιδί να μην παίρνει βάρος κτλ έφυγα τούρκα από εκει

να αλαξεις παιδιατρο σημερα κιολας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

να αλαξεις παιδιατρο σημερα κιολας!

\ άσε με να σκάσω είμαι είναι δυνατών είναι τόσος κατά του θηλάσου το ήξερα ότι δεν γουστάρει το θηλασμό άλλα να μου παίξει παγαποντια μου λέει το παΐδι είναι νωχελικό και δεν έχει δύναμη να τράβηξε και το γάλα είναι νερόμενο κτλ

εγώ μετά απο θηλασμό του έδωσα και μητρικό που είχα τραβήξει δεν το έπινε και κάνει σε κάθε γεύμα κακά τον ξύπνα αν 3ωρες και την νύχτα τι άλλο να κάνω

Πετρούλα είδες που τα πονάκια που ένιωθες όλες αυτές τις μέρες κάνουν δουλειά και δε σε παιδεύουν μόνο! Κανόνισε τώρα να δίνεις το παρόν έστω με ένα γεια πρωί απόγευμα να μην αναρωτιόμαστε!

Μαελένη μου άντε να περάσει στην επόμενη φάση και να σταματήσει τις φωνές ο Γρηγοράκος σου! Λογικό είναι να βουίζει το κεφάλι σου.

Ηλιάνα μου μήπως να επισκεφτείς και μια άλλη παιδίατρο, γιατί κάποια που τόσο εύκολα βγάζει αυτά τα συμπεράσματα για το θηλασμό, μάλλον δε σου ταιριάζει!

Εμείς προς το παρόν καλά, αλλά η μάνα μου είναι τέζα με γαστρεντερίτιδα μάλλον οπότε φοβάμαι ότι έρχεται η ώρα μας! Κατά τα άλλα έκανα προχθές πάλι αφαίρεση λιπιδίων και τα μάτια μου είναι σαν να έφαγα μπουνιές και έχω και οδοντίατρο το απόγευμα, δε θα ξέρω από που να πρωτοπονέσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Hλιανα ασχετα με τον θηλασμο σε κοροιδεψε κι αυτο μονο εμενα θα μ'εκανε εξωφρενων να σου λεει αλλο απο οτι δειχνει η ζυγαρια;

πως να της εχεις εμπιστοσυνη μετα;

Ηλιάνα δες μήπως χρειάζεται λίγο σίδηρο το μωρό και άσε τον παιδίατρο να κουρεύεται. Κι εγώ που δεν θήλασα, λέω να κοιτάξεις να βρεις κάποιον άλλον. Θα έπρεπε να σε στηρίζει κι όχι να σε αποθαρρύνει. Ειδικά εσένα!!!!!!!!

Πετρούλα και Ιωάννα πράγματι αισθάνομαι πάρα πολύ χάλια και άσχημα για τη συμπεριφορά του μικρού. Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω και δεν ξέρω αλήθεια τι να κάνω που συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο και έξω! Πχ την προηγούμενη Τρίτη για να τον κάνουμε να κατέβει από το πιάνο, η κυρία έβγαλε ένα καλαθάκι με μπισκότα και ο καλός μου θεώρησε ότι όοοολο το καλαθάκι είναι για την πάρτη του και θύμωσε που η κυρία το πήρε!!!!! Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους όπως φαντάζεστε.

Ας μη σας κουράζω όμως άλλο, απλά αισθάνομαι χάλια χάλια χάλια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Hλιανα ασχετα με τον θηλασμο σε κοροιδεψε κι αυτο μονο εμενα θα μ'εκανε εξωφρενων να σου λεει αλλο απο οτι δειχνει η ζυγαρια;

πως να της εχεις εμπιστοσυνη μετα;

Δεν μου είπε ψεματάρα είδα και το 3100 και 3480 αλά είναι ηλεκτρονική η ζυγαριά και μετά ήθελε να ζυγίσουμε κ τον Λευτέρη να σιγουρευτώ εγώ πιστεύω είναι χασμένη η ζυγαριά της απλά μόλις είδε το 3100 άρχισε το παραμύθι να κόψω το γέλα και ότι νερούλιασε

Δεν μου είπε ψεματάρα είδα και το 3100 και 3480 αλά είναι ηλεκτρονική η ζυγαριά και μετά ήθελε να ζυγίσουμε κ τον Λευτέρη να σιγουρευτώ εγώ πιστεύω είναι χασμένη η ζυγαριά της απλά μόλις είδε το 3100 άρχισε το παραμύθι να κόψω το γέλα και ότι νερούλιασε

α τοτε αλλαζει νομιζα σου ειπε ψεματα δεν ξερω εγω αν δεν ημουν ευχαριστημενη θα την αλλαζα οπως κι εκανα.

ακου νερουλιασε το γαλα χαχαχα καλο!

Μαρινα μου καλο κουραγιο!

κι ευχομαι να μην σας επισκεφτει η γαστρεντεριτιδα!

μαελενη μου δεν ξερω τι να σου πω παντως ανεβα λιγο μην εισαι χαλια θα περασει κι αυτο φαση ειναι.

α τοτε αλλαζει νομιζα σου ειπε ψεματα δεν ξερω εγω αν δεν ημουν ευχαριστημενη θα την αλλαζα οπως κι εκανα.

ακου νερουλιασε το γαλα χαχαχα καλο!

ναιμπορει να εχεισ ποσοτητα μουλεει αλλα να μην ειναι ποιοτηκο :evil::evil::evil::evil:

Έχω την αγωνιά μου που κοιμάται να εχώ και την παιδίατρο την παρασκευή λέει να πάω να τον ξανά ζυγίσει που όμως στην χαλασμένη ζυγαριά/?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...