Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα!

Πετρούλα που εισαι???Τι έγινε???

Κικίτσα εσύ??????

Ιωάννα μου και εγώ που πηγα και ψώνισα της μικρής ενιωσα ότι μαλλον εχω πολύ κοντό παιδί .Οντως τα παντελονάκια είναι μακρυά.

Ιωάννα 2(χα χα) μεγεια το νετμπουκ.Α θα μείνω και εγω εγκυος να μου παρει και μενα.

Φιλιώ μου μπράβο ρε θηρίο.2,5 κιλά???:shock:Μπραβο.

Οσο για το νησί και εγώ δεν το είδα αλλα ευτυχώς που εβαλε το Link η Ντινούλα και ελπίζω να καταφέρω να το δω.

Α και παρεπιπτόντως Ντινάκι εφαρμοστό φορεματάκι ?Μπράβο .Εγώ εχω να βάλω εφαρμοστό Π.Α. (πριν την Ανδρεανα) και δεν το βλεπω και συντομα εως καθόλου.

Τώρα για το μαλλάκι , στη βάφτιση που ειχαμε παει τις προαλες η μαμα του μωρού είχε βάλει και αυτή τρέσες και παρόλο που ηταν απλο το χτένισμα μου αρεσε πολύ.

Είχε μαζεμένα από μπροστα τα μαλλια (τα πλαινα) και τα υπόλοιπα ίσια κατω.Στην κορυφή που ηταν μαζεμένα είχαν καποιο σχεδιο.

Μαλλον τα σκότωσα στην περιγραφή αλλα ελπίζω να καταλαβες:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

A επανήρθα.

Ρε κορίτσια παρατήρησα στη μικρή ότι το δερματάκι της στο πλάι κοντά στα πλευράκια της είναι πολύ αγριο σαν να εχει πολλά μικρά σπυράκια αλλα δεν φάίνεται τιποτα.

Τι να είνια?

Λέτε να το ψάξω ή δεν είναι κάτι?

Καλημερααααααααααα

Κωνκων μου επειδη εχεις πολυ ομορφο μαλλι εγω θα προτεινα να το αφησεις κατω και να πιασεις μερος των μαλλιων ..να σου πει και η ηλιαννα που ειναι του επαγγελματος..

Πανμαρ χαχα και ο αντρας μου το ιδιο ειπε..καλε τι χαρουμενο σηριαλ ειναι αυτο??θα μαυριζει η ψυχη μας..

Εμας χθες με το που εκλεισα το νετμπουκ ο χρηστος αρχισε να κλαει παλι σπαρακτικα...και χτυπιοταν σαν το ψαρι ..δεν ηξερα τι να κανω..να τον ξυπνησω ή οχι ??τελικως μετα απο ενα τεταρτο καταφερα τον ηρεμησα ..πηρε δυο καραμελιτσες αγκαλια και ξανακοιμηθηκε..τι ειναι αυτο με τους εφιαλτες ρε παιδι μου??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρααα!!!

Πετρούλα, που είσαι καλέ;;;; Πάρτε βρε κορίτσια τηλέφωνο να δούμε τι γίνεται...αγωνιώ..

Μάσκες μας έδωσε για κάνα δύο μέρες μέχρι να ηρεμήσει ο βήχας...ακροαστικά δεν έχει... ήδη χθες κοιμήθηκε σαν πουλάκι το καλό μου!!!:D:D:D

Όταν λέω να της κοντύνω δεν εννοώ να το κόψω. Θα τις γυρίσω όμως προς τα μέσα και θα βάλω και 2-3 βελονιές για να στέκονται......αλλιώς θα τις πατάει.

Νοικοκυρά μου εσύ!!! Εγώ απλώς τις γυρίζω προς τα έξω και μετά από λίγο κρέμονται και τις πατάει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σούλα και της Αναστασίας το δέρμα είναι έτσι στα ποδαράκια και της βάζω μια κρέμα της Aderma και στρώνει και μετά από λίγες μέρες (που ξεχνάω να βάλω κρέμα) ξαναγίνεται έτσι...

Γέλασα χθες...δοκίμαζα κάτι ρούχα να δω τι θα βάλω σε ένα γάμο (παντρεύεται μια πολύ καλή μου φίλη στις 30) και είχα την Αναστασία να έχει βγάλει ό,τι τακούνι έχω, να το φοράει και να λέει "αυτό μου αρέσει...όχι αυτό μου αρέσει πολύ πιο πολύ....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ωραια ντελενι μου μια χαρα το αγορακι μας!!!

Και εγω της ιδιας τακτικης ειμαι με τα μακρυα παντελονια τα γυρναω απεξω και μολις τρεξει πεφτουν και τα ξαναμαζευω ...το πολυ πολυ αμα νευριασει η μανα μου ξεντυνει το παιδι και το πιανει διαφορετικα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

τι ωραια που ειναι στρωμενο το σπιτι ζεστο για χουχουλιασμα εβαλα και καινουρια χαλια που πηρα αυτα τα μαλλιαρα και ειναι πολλη ωραια κι ο τιμος ολο λεει ωλαια αλια :D

κωνκων μου δεν καταλαβα θα βαπτισεται την μικρη;

deleni μου θαλασσογραφια ειναι το μαγαζι που λες ωραιο μαγαζακι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Και εγω της ιδιας τακτικης ειμαι με τα μακρυα παντελονια τα γυρναω απεξω και μολις τρεξει πεφτουν και τα ξαναμαζευω ...το πολυ πολυ αμα νευριασει η μανα μου ξεντυνει το παιδι και το πιανει διαφορετικα...

Βάλτε κι εμένα στην παρέα σας!!! Κι εγώ το ίδιο κάνω!

Και τα δικά μας παντελόνια, αν είναι πρόχειρα, τα πιάνω με συρραπτικό, αν είναι πιο καλά, τα πάω στη μαμά ή σε μοδίστρα...:P:p:p

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

παντως στην αθηνα εχει πολυ ζεστη και πολυ υγρασια ...χαλια..

Και δεν ξέρω για σας, αλλά εμείς έχουμε και πολλά κουνούπια!!! Το τσακίσανε το κοριτσάκι μου...:evil::evil::evil:

mrdIp3.png

Αυτά τα παλιοκουνούπια το λιάνισαν και το Μαριαλενάκι μου δεν την έφταναν τα δόντια έχει και δύο τεράαααστια κουνοποτσιμπήματα! Γκρρρ!

Ιωάννα πότε με το καλό σταματάς τη δουλειά?

Κωνκωνάκι μια κούκλα θα είσαι με το εφαρμοστό αφού είσαι σωματάρα, θα έχεις όμως ένα σοβαρό πρόβλημα, κανείς δε θα πιστεύει ότι το κοριτσάκι σου το γέννησες εσύ πριν 2 μήνες!

Καλημέρα σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Hello κι από μας.

Παιδιά έχω τρελά νεύρα! Ο μικρός από χτες τέτοια γκρίνια και τσιρίδα μ' έχει βγάλει έξω από τα ρούχα μου!!!!!

Δεν ξέρω πως να αντιδράσω πια! Τέρμα χρειάζομαι νευρολόγο.

Με πολύ τσιρίδα ξυπνήσαμε για το "μάθημα" χτες το απόγευμα. Εκεί δεν συμμετείχαμε σχεδόν πουθενά. Μαλώσαμε με τα άλλα παιδάκια για το καπάκι από το μπιμπερό ενός άλλου παιδιού. Και μετά στρογγυλοκαθήσαμε και δεν θέλαμε να φύγουμε, ενώ η κυρία βιαζόταν γιατί είχε άλλο μάθημα! Μου έβγαλε την ψυχή τόσο που απογοητεύτηκα και είπα τέλος δεν ξαναπάμε.

Σας πήρα μονότερμα βρε κορίτσια, αλλά ειλικρινά δεν έιμαι καλά.

Εσείς όλες καλά? Τα αρρωστούλικα? Η Πετρούλα? Η Κίκο? Κανένα νέο?

Εδώ πάλι βροχή..... Την βαρέθηκα κι αυτήν. Ολο λάσπες είναι.

Οσο για τα παντελόνια, τα δικά μου απο μικρή έμαθα να τα φτιάχνω μόνη μου. Να και σε κάτι που είμαι καλή. Του μικρού, εννοείται δεν τα κόβω, αλλά τα γυρνάω προς τα μέσα μέχρι να πέσουν βέβαια.

Του συζύγου, ευτυχώς τα περισσότερα του είναι οκ, αλλά όσα δεν είναι φοβάμαι να βάλω χεράκι.

Joa μεγειά το netbook! Αντε και καλά ξενύχτια τώρα! Αλήθεια τι έπαθε πάλι ο μικρός?

Vatraxaki μου νομίζω ότι παντρεύεται ο αδερφός την Κωνκων γι' αυτό και το "κολλητό".

Αχ κορίτσια δεν θυμάμαι άλλα. Το κεφάλι μου είναι καζάνι από τόση τσιρίδα, με συγχωρείτε.

Τα φιλιά μου σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πωπω ακομη Ελενη το συνεχιζει με την τσιριδα ε ???ειναι θεμα ...πιστευω οτι φαση ειναι και θα περασει ..υπομονη κοριτσακι μου...

Γειτονισσα εμεις δεν εχουμε κουνουπια αλλα μυγες!!!8 μυγες σκοτωσα χθες και να φανταστεις μεχρι τις 4 ειναι κλειστο το σπιτι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

επιτελους ο Θοδωρης μου εφαγε φρουτοκρεμα οχι ολη αλλα σχεδον ολη ουφ μ'ειχε σκασει δεν την θελει καθολου ενω την κρεμα την τσακιζει σημερα του την εκανα ζεστη λετε επειδη ηταν κρυα να μην του αρεζε;

θα φανει!

μαελενη μου ασε στον νευρολογο θα ερθω κι εγω αυτο το διαστημα ο τιμος εχει τρελη γκρινια δεν παιζεται σας λεω με το παραμικρο κλαιει και φωναζει τον μπαμπα μου κι οταν ειναι με τον μπαμπα του κλαιει και φωναζει την μαμα μου γκρρρρρρρ νομιζω οτι τα κανει ολα αυτα στο σπιτι επειδη βαριετε γι'αυτο λεω οτι ηρθε ο καιρος να παει παιδικο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...