Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με γεια το νετμπουκ Ιωάννα! Λοιπόν όποια θέλει νέο λαπτοπάκι επειγόντως να γκαστρωθεί!!!! Δεν ξέρω τι παθαίνουν οι καλοί μας, αλλά πολλοί στην εγκυμοσύνη παίρνουν δώρο λαπτοπάκι για τη φουσκωτούλα τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστω!!!!καλο ειναι αλλα μικρο το ατιμο ...ξεκινησα ηδη να κατεβαζω ταινιες και σειρες χαχαχα!!!

Πλακα πλακα μαρινακι και αλλη μια κοπελα της εκανε δωρο ο αντρας της νετμπουκ για την γεννα ομως...πανε πια τα δακτυλιδια...ειμαστε γκατζετακιδες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Joa με υγεία το καινούριο λαπτοπάκι σου. Να το χαρείς. Την ίδια εντύπωση με εσένα έχω και εγώ για τις φόρμες. Τα πάνω μου φαίνονται μικρά και τα κάτω τεράστια. Όταν λέω να της κοντύνω δεν εννοώ να το κόψω. Θα τις γυρίσω όμως προς τα μέσα και θα βάλω και 2-3 βελονιές για να στέκονται......αλλιώς θα τις πατάει.

Μαρίνα μπράβο στη Μαριαλένα σου για το γιογιό :P:p:p:p Χτες που είχαμε συνάντηση στο σχολείο μας έλεγαν ότι τα χειρότερο για τα παιδιά και πιο δύσκολο είναι να κοπεί η πιπίλα και όχι η πάνα. Τη πάνα λέει θα την κόψουν κάποια στιγμή αλλά η πιπίλα που προσφέρει τέτοια ευχαρίστηση παρουσιάζει δυσκολίες.

Ηλιάνα νομίζω και εγώ ότι αν δεν περάσουν 40 μέρες ούτε γυμναστής ούτε γυναικολόγος θα σε αφήσουν να αρχίσεις γυμναστική.

Αααα είδα το ΝΗΣΙ. Απλά καταπληκτικό. Διαβάζω και το βιβλίο παράλληλα αλλά μπορώ να πω ότι μαγεύτηκα. Σούπερ. Σαρδελάκι χάνεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ιωαννα μεγεια το νετμπουκ!

εμενα γιατι δεν μου πηρε τετοιο δωρο ο καλος μου ε;

μηπως στην κορη μου παρει;οεο!!!!:tongue:

απο που κατεβαζεις ταινιες;εγω κατεβαζω τα καινουρια του greys anatomy που δεν ειδα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ηλιάνα μου όντως μη βιαστείς με τη γυμναστική, εγώ πήγα όταν ήταν 2 μηνών η μικρή να ξεκινήσω και πάλι με στραβοκοίταζε ο υπεύθυνος, φοβόταν μη πάθω καμιά ρήξη μήτρας είπε, τέσπα ξεκίνησα πολύ χαλαρά και μετά από 2 εβδομάδες μπήκα επίσης χαλαρά σε πρόγραμμα!

Ωχ Γιοβάνα μου δεν ξέρω αν η πάνα ή πιπίλα είναι πιο δύσκολο να κοπούν και τα δύο είναι ζόρι νομίζω. Ο Γιώργος δεν πήρε ποτέ, δεν ήθελε, η μικρή την κρατάει στον ύπνο της, αλλά έχω βολευτεί γιατί αν ξυπνήσει το βράδυ, της δίνω την πιπίλα και ξανακοιμάται εύκολα!

Κοριτσάκια κλείνουν τα μάτια μου πάω να την πέσω, κι όχι τίποτα άλλο δε μπήκε και η Πετρούλα ακόμα! Άντε να γεννήσει, γιατί θα γεννήσουμε εμείς από την αγωνία στο τέλος! :)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ξέχασα να σας πω. Ήπια μορφή δερματίτιδας έχει η Αλεξάνδρα που δεν ξέρει τι μπορέι να το προκάλεσε. Μας έδωσε αφρόλουτρο και μια κρέμα.

Κλείνουν τα μάτια μου.........ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Χθες πηγαμε για ψωνια και πηρα ενα μαυρο φορεματακι εφαρμοστό bsb. Ριξτε καμιά ιδέα για χτένισμα, έχω και τρεσες για να δειχνει το μαλλί πιό μακρύ.

Οσο για τον αποθηλασμό θα έπρεπε να είχα μειωσει πρωτα το γαλα και μετά να πάρω τα χάπια. Τεσπα...Σημερα είμαι καλυτερα, πού θα πάει θα τελειώσει κ αυτό!

giovanna μου περαστικά στην Αλεξανδρα σου.

Πετρουλα και κικο δωστε το παρόν!

Ηλιάννα μου γυμναστηριο πηγα μόλις σαράντησα. Αλλά κοιλιακους θα κάνω μετά το 1ο τρίμηνο.

Ιωάννα μου με γειά το νετμπουκ.

Μαρίνα μου όσο για το νησί πολυυυυυ κλάμα. Απαπαπα!

delani μου περαστικά σας. Σε 2 μερούλες θα στρωσει κατα πολύ.

Πάω να πλύνω κανα πιάτο.

Καλημέρα.....

Τι κάνετε μανούλες και παιδάκια? Τα αρρωστούλικά μας? Είναι καλύτερα?

Πετρούλα, Κίκο που είστε?

Έχουμε κανένα νέο?

Εμείς χθες τρέχαμε όλη μέρα! από το πρωί, που πήγαμε τον μπαμπά μας στη δουλειά του, μαζευτήκαμε σπίτι στις 8 το βράδυ! Αφού, όταν έβαζα την μικρή για ύπνο μου έλεγε "μαμά, νυστάζω πάρα πολύ! είμαι πολύ κουρασμένη..."

Είχαν έρθει και δύο φίλοι του άντρα μου, οπότε τους έκανα και μια μακαρονάδα να φάνε και γύρω στις 10-10.30 με είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ!!! (ευτυχώς που με τους φίλους του καλού μου, νοιώθω άνετα, οπότε δεν με παρεξηγούν που κοιμάμαι!!!)

Να συμφωνήσω κι εγώ μαζί σας, σε σχέση με το "νησί": πολύ κλάμα!!!!!! Αφού μόλις τελείωσε μου λέει ο άντρας μου "ωραίο σήριαλ διαλέξαμε να βλέπουμε! Θα χαλαρώνουμε και θα διασκεδάζουμε τις Δευτέρες!" και μετά βάλαμε "ράδιο αρβύλα" για να έρθουμε λίγο στα ίσα μας!!!

Γειτονοπούλα μου, με γεια το κομπιουτεράκι σου! Υπομονή και θα το συνηθίσεις το μέγεθος. Κι εγώ μ'ένα τέτοιο μικρούλι γράφω.

Η λεχώνα μας πώς τα πάει? Ωραία τα είπες για την Ρίτα, την Αρμα και την Πικουλίνα. Για να δούμε, θα σε ακούσει καμμία????

Ήθελα και κάτι άλλο να σχολιάζω, αλλά δεν θυμάμαι... Πάω να κοιτάξω και θα επανέλθω!

Σίγουρα, δεν ήταν αυτά που λέγατε για δίαιτες και γυμναστήρια! Τα προσπερνάω γιατί είναι απλά άγνωστες λέξεις στο λεξιλόγιό μου!!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα προκομένα κορίτσια μου.

Ολο για δουλειές μιλάτε μπράβο χαίρομαι να τις ακούω ;)

Αλλά πιο προκομένη από μένα δεν υπάρχει χαχαχα! Κορίτσια αλήθεια μόνο το σίδερο μου αρέσει, αλλά κι αυτό θα πρέπει να μαζευτεί στοίβα για να το πιάσω. Διαφορετικά μ' αρέσει να κοπροσκυλιάζω και να βγαίνω βολτίτσες. (Γι' αυτό και δεν καλώ καμία στο σπίτι μου, μη νομίζεται πως είμαι αφιλόξενη δηλ.). Οσο για τη γυναίκα που έρχεται κάθε τόσο, νομίζω ότι δεν κάνει τίποτα, παρά να μιλάει στο τηλέφωνο και ψάχνω να βρω κάποια άλλη πιο συνεπή.

Ελένη μου!!! Και εγώ ακριβώς τα ίδια είμαι!!! (γι' αυτό κι εμάς κατά βάση σπίτι έρχονται οι φίλοι του άντρα μου, που δεν με νοιάζει τι θα πούνε!!! χα!χα!χα!)

Και όποτε έρχεται η γυναίκα για να μας ξεβρομίσει, μετά ακούω γκρίνια από τον άντρα μου ότι την πληρώνουμε και δεν κάνει τίποτα!

Όσο για τις κουρτίνες, συμφωνώ μαζί σου. Κι εμείς τις βάλαμε αναγκαστικά μόλις αποκτήσαμε γείτονες! Μέχρι να κατοικηθούν τα απέναντι σπίτια δεν είχαμε τίποτα! Κι ας γκρινιάζανε οι μαμάδες μας ότι το σπίτι είναι γυμνό!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...