Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άσχετο τώρα χτες πήγε ο άντρας μου τζαμπο να παρι τα δώρα στον Λευτέρη και είδε αποστείρωσες με 20 ευρώ λέτε να κάνουν εγώ 1-2 μπουκάλια τι 24ωρο θα αποστείρωνω

λέτε να βολευτώ με κάτι ποιο φτηνό ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ αυτη η κοιλια μονο με πλαστικη νομιζω θα γινει οπως πριν κι αμα!!!!

Καλα εγώ τους γιους μου φουστανους θα τους σπουδάσω χιχιχι να με φτιάξουν

κοριτσια ξερετε ποτε κανουμε αιτησεις για τον παιδικο;

Την άνοιξη κοντά στο Πάσχα έκανα εγώ

:tongue::tongue:

καλησπέρααααααααααααααα...

Φωτεινή...καλέ κι εγώ από το φαρμακείο το παίρνω αλλά στην μία ερώτηση δεν απάντησες...το βάζεις απ΄ευθείας στο νερό;

Ηλιάνα μου νομίζω πώς είναι λίγο νωρίς να ξεκινήσεις με την γυμναστική, δεν νομίζεις;

Βατραχουλίνα μου σε βλέπω κορμάρα σε λίγο καιρό καλέ.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή...καλέ κι εγώ από το φαρμακείο το παίρνω αλλά στην μία ερώτηση δεν απάντησες...το βάζεις απ΄ευθείας στο νερό;

Ναι σαρδελακι μου ευθεια στο νερο το βαζω....που αλλου να το βαλω?:)

εχω και ενα αλλο μηχανημα που καθαρηζει τον αερα μεσα στο σαλονι και μεσα εκει βαζω ευκαλυπτο και γενικα ολο το σπιτι μυριζει ωραια...ανοιξε η μυτη μας:):) οχι που ηταν κλειστη :) αυτο το μηχανημα που λεω ειναι οτι ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ εχω παρει

http://www.iajcorp.com/products/goodsphere/

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!

Εμείς ξεκινήσαμε μάσκες (Ιωάννα;;; ) στον μικρό...δεν κοιμηθήκαμε καθόλου χθες το βράδυ... τουλάχιστον η Αναστασία είναι καλύτερα, δεν βήχει σχεδόν καθόλου και έχει μόνο μύξες...

Φιλιώ θα παίξουν στην Θαλασσοκάτι (τόση σημασία δίνω η κακούργα σύζυγος..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:) θα τον ρωτήσω και θα σου πω αύριο...όσο για το αν τελικά θα έρθω...η πεθερά μου κόλλησε από τα μικρά και η μαμά μου από τον αδερφό μου και δεν ξέρω ποια και αν θα είναι σε θέση να κρατήσει τα παιδιά...:?

Πετρούλαααααα που είσαι καλέ;;; Είχαμε κανένα νέο;;;

Ηλιάνα είσαι η σούπερ μαμά νομίζω τελικά!!!!!:D:D:D:D Εγώ ακόμα να το πα΄ρω απόφαση το γυμναστήριο...:rolleyes::rolleyes:

Σαρδελάκι ζηλεύω...και εγώ θέλω φροντίδα και προδέρμ μαμάς.....:oops::oops::D:D:D

Μαρίνα τα παιδιά σου είναι πολύ "προχώ"!!!! Λες να δοκιμάσω και τον Γιαννάκη;;; Αλλά θα πρέπει να τον ταΐζω στο γιογιό γιατί τα κάνει κατά τη διάρκεια!!!:tongue::tongue::tongue:

Γιοβάννα άστο καλύτερα με τα νούμερα...και εγώ δεν βρίσκω άκρη...

Φωτεινή νομίζω τελικά ότι αυτή η γυμναστική στο νερό σε ανανεώνει πολύ!!!;)

Εγώ κορίτσια έχω διαβάσει το βιβλίο "το νησί" και το παθαίνω και με άλλα βιβλία...όταν γίνεται ταινία ή σήριαλ μετά πάντα βαριέμαι να τα βλέπω...

Πάω να συμμαζέψω και να πάω σπίτι...

Καλό βράδυ σε όλες

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ντελενάκι μου περαστικούλια σας...όσο για την φροντίδα της μαμάς δεν υπάρχει κάτι καλύτερο πραγματικά. Πολύ γουστάρω και είμαι και πολύ μαμάκιας και το παραδέχομαι χαχαχα!

Όσο για το Νησί εγώ δεν το είδα...είμαι σίγουρη πως θα είναι σουπερ παραγωγή και θα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν μπορώ να βλέπω κοινωνικά/δραματικά. Εγώ βλέπω μόνο κωμωδίες γιατι δεν μπορώ να χαλάω την ζαχαρένια μου ! 21.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι ρε σαρδελάκι μου αν δεν ψυχοπλακωθώ δεν ευχαριστιέμαι ταινία!!!

Λοιπόν τα πιτσιρίκια ενθουσιάστηκαν με το σπίτι στρωμένο και έδωσαν ρεσιτάλ παιχνιδιού με τι άλλο φυσικά με playmobill! Από το τρελοπαρεάκι δε θα μπορούσα να λείπω κι εγώ που κυλίστηκα με την καρδιά μου κάτω! Μας λείπει το παιδικό χαλί βέβαια που από λίγο να ξεχάσω ότι είναι στο καθαριστήριο! Για πόσο θα τα χαρούμε δεν ξέρω, αφού πολύυυυ σύντομα θα γεμίσουν με λογής λογής λεκέδες! Τέσπα, να είναι γερά κι όλα τα άλλα...

Μασκούλα κάνω κι εγώ αυτή την περίοδο στη μικρή Deleni γιατί το ξεκίνησε για βρογχιολίτιδα, να ξέρεις ότι το aerolin αν κάνετε αυτό, όπως μου είπε και ο ομοιοπαθητικός έχει ελάχιστη κορτιζόνη οπότε είναι σχετικά ακίνδυνο, φέρνει όμως πολύ υπερένταση στα πιτσιρίκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τέτοια και χειρότερη σαρδελάκι! Και στο σινεμά πια δωρεάν εισιτήρια να έχω για κωμωδία θα το σκεφτώ αν θα πάω!!! Ξαναπέστο μαζόοοοοχα!

Κάτσε να βάλω μία φωνή στην Πετρούλαααααααα πού είσαι? Τι έγινε? Δεν πιστεύω να σε κράτησαν να γεννήσεις?!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να μαι και εγω...απο το καινουργιο νετμπουκ που μου πηρε ο καλος μου...βεβαια δυσκολευομαι με το μεγεθος αλλα θα το συνηθισω..

Οποτε αφου τωρα θα εχω και νετμπουκ στον κατω οροφο θα με βλεπετε και τα βραδια ...μεχρι να γεννησω...

Βατραχινα βρε θηριο ..κορμι θανατηφορο εχεις γινει ...μπραβο...εγω απο τωρα σκεφτομαι πως θα χασω τα κιλα της γεννας...

Η Κικο καλε που ειναι ?

Γιοβαννα σχετικα με τις φορμες ..εγω παρατηρησα το εξης ..οτι το πανω μερος φαινεται λες και ειναι ενα νουμερο μικροτερο απο το κατω μερος ..εμας παντως κοντεμα δεν θελουν απλα ειναι λιιιιγο μακρυες...

Ελενη σχετικα με μασκες ..διεγνωσαν βροχιτιδα ??συνηθως σε ελαφιες περιπτωσεις δινουν αερολιν και σε πιο δυσκολες βροχιτιδες αερολινflixotide .Ολα τα εισπνεομενα φερνουν υπερενταση και το flixotide ειναι και κορτιζονουχο ...Τις πρωτες μερες μπορει να σου φαινεται οτι δεν εχεις βελτιωση αλλα απο την τριτη μερα η βελτιωση ειναι αισθητη...Περαστικα στον ζουζουνο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...