Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σαρδελινα μου εγω βαζω λιγες σταγονες ευκαλυπτο με πευκο, και τα αγοραζω απο φαρμακειο που εχει και βιολογικα προιοντα, ειναι αιθεριο ελαιο καθαρο, δεν ειναι χημικο.

μαελενη μου..κατι ετοιμαζεις εσυ:rolleyes::rolleyes:

για τον αρτοπαρασκευαστη δεν χρειαζετε σκονη γαλα και μλκ εγω βαζω 4 φλυτζ αλευρι, απο τα 2 το ενα ολικης και το αλλο κιτρινο, η οπως θελεις εσυ το κανεις, 1 φλυνζ χλιαρο νερο και 1/2 αριανη, 2 φακελλακια μαγια ξερη, λιγο λαδι και λιγο αλατι.

Πολλες φορες βαζω λιναροσπορο, ριγανι, κρεμμυδι τσιγαρισμενο, πιπερια κτλ υπαρχουν πολλες παραλαγες, φαντασια να εχεις και οτι τραβαει η ορεξη. Βαλτο να δουλεψει γιατι ειναι κριμα να εχεις τετοια μαρκα αρτοπαρασκ. σε απραξια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εκατσα κι εγω!

τελεια νεα μειον 2,5 κιλα εδειξε η ζυγαρια γιουπι!!!!!

περνω κουραγιο και συνεχιζω ακαθεκτη!!!

κωνκων μου καλυτερα να αποθηλασεις φυσιολογικα να σου πω οτι σε πολλες χωρες απαγορευονται αυτα τα χαπια που μας δεινουν μειωσε τις αντλησεις και σιγα σιγα θα κοπει το γαλα θα αργησει αλλα θα κοπει.

Μαρινα μου καλοριζικα τα δοντακια σας!

Μαελενη μου κριμα να τον εχεις να καθεται δες εδω για συνταγες http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=30485 λενε πολλα.

Φωτεινη μου εσυ τον χρησημοποιεις;φτιαχνεις ψωμακι;

για διαιτολογο που λες εχεις παει στην Πασχαλερη;αυτη που εδειχνε ο Αρναουτογλου.

σαρδελινα μου θελω κι εγω τζακι!!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Vatraxaki super με τα κιλά μείον!!!! Αντε και καλή συνέχεια!

Οσο για το μηχάνημα, όποιος δεν θέλει να δουλέψει 10 μέρες κοσκινίζει είμαι χαχαχα.

Φωτεινή ευχαριστώ για τη συνταγή και Vatraxaki μου για το link. Πάω να το βάλω στα αγαπημένα και να το μελετήσω με την ησυχία μου. Αχ κι εμένα μ' αρέσει το ζεστό ψωμάκι. Ηρθε λέτε η ώρα να τον χρησιμοποιήσω?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αχ βρε Ντινάκι γρήγορα να ξεμπερδεύεις εύχομαι! Εγώ στο ΓΙώργο όπως τα λέει το βατραχάκι δεν πήρα χάπια, μείωσα σταδιακά τους θηλασμούς, δε δέθηκα καθόλου, ούτε σταμάτησα τα υγρά, κόπηκε από μόνο του. Το λινκ σούπερ, γιατί δεν είχα δει τις πρώτες σκηνές, έχω ενθουσιαστεί μου άρεσε πάρα πολύ κι εμένα!

Βατραχίνα σούπερ, 2,5 κιλά μείον???Μπράβο βρε θηρίο! Θέλεις να χάσεις κι άλλα ή έχεις εξαυλωθεί?

mGKop3.png60Jvp3.png

maeleni μου ευχαριστω οσο για το αρτοπαρασκευαστη εγω λεω να τον βγαλεις απο το κουτι δεν ειναι τιποτα ριχνεις τα υλικα κι ολα τ'αλλα τα κανει μονο του!

Μαρινα μου θελω κι αλλα η διαιτολογος λεει να χασω αλλα 6 εγω ομως θελω 10 για να εχω περιθωριο να χλαπακιαζω χαχα!

Διαφημίσεις

Μαρι βατραχαμανα ποσά κιλά είσαι τώρα θα πηδηχτώ από το παράθυρο διαβάζω ανάποδα κλασικά ιχχι είστε εδω να πούμε καμία κουβέντα ? πότε φεις ανέβασα Φώτο του συζύγου του νοικοκύρη χιιχι

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Χτες δεν κατάφερα να ξαναμπώ γιατί είχαμε το απόγευμα συνάντηση γονέων στο σχολείο και τελειώσαμε από εκεί 9. Μάθαμε και πάλι πολλά σπουδαία πράγματα για τα παιδιά μας. Επίσης, έμαθα τι είναι το οικοδομικό υλικό, που είχε απορρία η Ρίτα.

Ρίιιιιτααα μ' ακούς; Οικοδομικό υλικό είναι τα τουβλάκια (lego κλπ) και κύβοι. :tongue::tongue::tongue::tongue: Χι, χι ,χι. Τελικά υπάρχει ορολογία και στους παιδικούς Σταθμούς.

Βατραχάκι μπράβο για την απώλεια βάρους. Σε μια εβδομάδα έχασες 2,5 κιλά; Μπράβο!!!

Ηλιάννα υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να δεις το μήνυμα για το δώρο. :oops::oops::oops: Δεν το έσβησα και εγώ η χαζή........αλλά που να φανταστώ ότι λεχούδι θα διαβάσεις 30 σελίδες πίσω.

Σουλίτσα με υγεία τα ψώνια σας. Και εγώ πήρα σήμερα κάτι φόρμες της Αλεξάνδρας. Δύο σετάκια φόρμες και ένα φούτερ 40 ευρώ. Καλά δεν είναι; Ρε κορίτσια όλα τα παντελόνια από τις φόρμες είναι φτιαγμένα για Σουηδέζες η το μωράκι μου είναι Θεόκοντο;:confused::confused::confused:

Μαελένη τα παππουτσάκια με χρατς δεν σας βολεύουν;

Κωνκων σε ευχαριστούμε για το λίνκ από το ΝΗΣΙ. Δεν κατάφερα να το δω χτες, αλλά ευκαιρία να σιδερώσω τώρα και να το χαζέψω.

Βικάκι περαστικά και στη Φωτεινούλα για το βήχα και το μπούκωμα. Εγώ θα την πάω το απόγευμα μάλλον σε δερματολόγο γιατί έχει βγάλει στο δεξί ποδαράκι της κάτι σπυθουράκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

marina28 γιογιό από τόσο μικρή? μπράβο και εγώ λέω να ξεκινήσω μετά τον χρόνο τον χριστακι μου

maeleniχμ τόσο πολύ σε επηρέασαν οι φωτογραφίες τον γιο μου που σκέπτεσαι και δεύτερο καλέ ? άντε να πάρεις μπρος ειδές τι ομορφιές είναι μαζί 1000 ομορφιές μαζί είναι τα παιδάκια μου

κωνκων αποθηλασμός με χάπια δύσκολα φαντάζομαι να σε ρωτήσω πότε άρχισες γυμναστική μετά την γέννα ? εγώ σκέπτομαι σε καμία εβδομάδα

Κ

Ηλιάννα υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να δεις το μήνυμα για το δώρο. :oops::oops::oops: Δεν το έσβησα και εγώ η χαζή........αλλά που να φανταστώ ότι λεχούδι θα διαβάσεις 30 σελίδες πίσω.

Χαχα σε έπιασα στα πράσα όμως :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

όλοι μέρα μέσα στο σπίτι είμαι τι να κάνω διάβασα τα πάντα ……………………

Κ

Σουλίτσα με υγεία τα ψώνια σας. Και εγώ πήρα σήμερα κάτι φόρμες της Αλεξάνδρας. Δύο σετάκια φόρμες και ένα φούτερ 40 ευρώ. Καλά δεν είναι; Ρε κορίτσια όλα τα παντελόνια από τις φόρμες είναι φτιαγμένα για Σουηδέζες η το μωράκι μου είναι Θεόκοντο;:confused::confused::confused:

.

Μια χαρά είναι το παιδάκι άσε που τα νούμερα δεν είναι σταναρ πουθενά

Μια χαρά είναι το παιδάκι άσε που τα νούμερα δεν είναι σταναρ πουθενά

Ναι μωρέ και εγώ αυτό πιστεύω, αλλά πρέπει να καθήσω όλα να τα κοντύνω :twisted::twisted::twisted::twisted::evil::evil::evil::evil:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

βατραχακι μου δεν πολυ κανω ψωμακι γιατι το μηχανημα ηταν δωρο και αν ειχα εγω να διαλεξω θα επερνα αυτο που εχει η μαελενη.

και για διαιτολογο οχι δεν πηγα στην Πασχαλερη ειχε παει ο συζηγος πριν απο 8 χρονια περιπου ακομα με της δραχμες ηταν και δεν:twisted: σου στελνω πμ για λεπτομερειες.

Εγω πηγενα στην Κοκκαλη μια ψιλη ξανθια θεα που καθε βδομαδα μιλουσε στην Καγια οταν εκανε το πρωινο, ηταν και σε διαφημηση με το vie knorr

να σε ρωτήσω πότε άρχισες γυμναστική μετά την γέννα ? εγώ σκέπτομαι σε καμία εβδομάδα

καλα μαρη κατσε λιγο και στον απ'αυτο σου σαραντησε και μετα χαχαχαχα

καλα μαρη κατσε λιγο και στον απ'αυτο σου σαραντησε και μετα χαχαχαχα

Μα πατσάς οι κοιλία χαλι μαύρο θέλω να κάνω κορμό να μην με πόνεϊ η μέση καλέ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...