Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να πω κι εγώ μια καλημέρα και να φύγω.......

Vatraxaki αρτοπαρακευαστή έχω, αλλά δεν τον δοκίμασα ακόμα :(

Είναι της Kenwood. Ολο λέω να τον βγάλω από το κουτί κι όλο μέσα μένει. Ε, έπιασαν και τα κρύα τώρα, ας τον να ζεσταθεί:tongue::tongue:

Το πρόβλημα μου είναι στις συνταγές να πω την αλήθεια. Ολο κάτι σκόνες γάλατα χρησιμοποιεί, που δεν μπορώ να τις βρω και κάτι τύπους από αλεύρια..... Είπαμε Φωτεινή κάποια στιγμή θα σου τηλ να μου δώσεις οδηγίες γιατί τον βλέπω να ξεχειμωνιάζει στο κουτί!

Giovanna μου έχω τόση θέα από τα παράθυρά μου που οι κουρτίνες θα με πνίξουν κι όλο το αναβάλω! Ακόμα δεν έχουν χτιστεί τα μπροστινά οικόπεδα και δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος για τις κουρτίνες. Οταν θα χτιστούν και θα είναι επιτακτική η ανάγκη τους....θα το σκεφτώ.

Πάντως 5 είμαστε στο συγκρότημα, οι 2 έβαλαν κουρτίνες και όταν μπαίνω στα σπίτια τους πνίγομαι :?:-?:?

Πετρούλα λες να είναι σήμερα η μεγάλη μέρα!!!!!

Σούλα μεγειά τα ψώνια! Αυτά παλιά κι άλλα καινούργια!

Φωτεινή μου με τα ωραία σου! Μια χαρά και φρέσκια φρέσκια σε βρίσκω. Λες να είναι μια αιτία και το κόψιμο του τσιγάρου γι' αυτό???? Περαστικά στην μικρούλα μας και στα υπόλοιπα αρρωστούλικα.

Λαζαρένια με το καλό τα αποτελέσματα!

Ηλιάνα? Πως τα πας? Τα καταφέρνεις μια χαρά μικρή τσαπερδόνα!

Βροχερός καιρός από χτες και δεν μ' αρέσει καθόλου. Ολο λασπούρα και βρωμιά!

Κορίτσια έχω πρόβλημα με τα παπούτσια του μικρού! Εχει φαρδύ κουντεπιέ και με δυσκολία κλείνουν τα παπούτσια! Σήμερα είπα να του φορέσω ένα καινούργιο ζευγάρι, αλλά...δυστυχώς ενώ το ένα παπούτσι κατάφερα να το βάλω, το άλλο με τίποτα, αλλά με τίποτα. Τρεις φορές το έβγαλα και προσπάθησα να το ξαναβάλω, ώσπου τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα στο κουτί τους.

Αχ τι θα κάνω!!!!! Και τα καλοκαιρινά με το ζόρι μας έμπαιναν. Ανοίγαμε τρύπες πιο έξω από τις υπάρχουσες και κάτι γινόταν, αλλά με τα χειμωνιάτικα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη μου επειδη και ο Χρηστος εχει φαρδυ κουντουπιε θελει μονο λιγο ψαξιμο παραπανω...αλλα βρισκεις παπουτσακια ..εμεις παντως στα μουγερ βρισκουμε ...απλα εχουν τα αγοριστικα μικρη ποικιλια μικραινει ακομη περισσοτερο η γκαμα..αληθεια τι νουμερο φορατε ?εμεις 24 αλλα ειναι τσιμα ,θα απρω 25 τωρα που θα παμε για παπουτσια.

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Είμαι εδώ και σας διαβάζω αλλά το Μαριαλενακι βγάζει 4 δόντια ταυτόχρονα (τα 2 έσκασαν επιτέλους, σε κανά 2 μέρες ελπίζω να έχουμε ξεμπερδέψει και με τα άλλα 2) και παράλληλα έχει βγάλει κι εμένα off!

Βατραχουλίνα εγώ το ακύρωσα το ραντεβού που είχα χτες με τη διαιτολόγο αφού τσάκισα 5 κομμάτια πρασόπιττα με τι μούτρα να πήγαινα!

Είναι εδώ και η μαμά μου και στρώνουμε χαλιά, θα τα ξαναπούμε πιο μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

άντε όλες μας έπιασε η προκοπή.

Εμείς είμαστε αραχτοί παρέα με το τζάκι μας ...και η μανούλα τηγανίζει μπριζόλες και πατάτες μιαμ μιαμ!

Λενάκι κι εμείς είχαμε ένα θέμα με τα παπούτσια αλλά έχω την εντυπώση πως στένεψε χαχαχα...βρίσκουμε πιο εύκολα παπούτσια τώρα.

m57Zp2.png

ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ??????????????????????

ΠΙΚΟΥΛΙΝΗ

ΑΡΜΑ

ΚΑΙ ΡΗΤΑ

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ . ακουτεεεεεεεεεεεεεεεεε να ερθετε για μενα να σασ πω τα νεα

μου εγινα μανουλα δευτερη φορα και εσεισ οσο εγω γενουσα αποχωρουσατε ??

που ειναι το παρεακι μασ ???????//

γιατι απο μια λαθοσ λεξη να γινοντε αυτα? :(:(:(:(:(:(:(

γιατι ?

περιμενω απαντησεισ με οποιο τροπο θελετε

αρμα

πικουλινι

ρητα

περιμενω :):):):)

Γοαβανα ευχαριστώ για την πρωτοβουλία για το δώρο δεν χρειάζεται καλή μου ειλικρινά δεν χεριάζετε με συγκίνησες και μόνο που το σκέφτηκες αλά είναι άδικο για άλλες στις άλλες δευτορομανουλες ξέχασα ότι έγινε πριν τις 3-10 2010 αν κρατούσα οποία δίποτε κακιά θα το είχατε καταλάβει

μέσα από εδώ γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και αλίμονο αν δεν μαθαίναμε από τα λάθη μας μέσα από τις άπειρες γραμμές γνωριζόμαστε και χτίζουμε δεσμούς

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ελένη μου και η δικιά μου έχει φαρδύ κουντουπιε αλλα με λίγο ψάξιμο βρίσκουμε παπουτσάκια.

Εμείς φοράμε 23 αλλα πολύ σύντομα πάμε για 24.

Μαρινάκι μου αντε να βγουν και τα άλλα δυο δοντάκια να ηρεμήσετε.

Με το καλό να τελειώσεις και τις δουλίτσες σου.

Λαζαρένια μου εύχομαι να είναι καλά τα αποτελέσματα.

Πριν λίγο μίλησα με τον αντρα μου στο τηλέφωνο και μου ανέβασε την πίεση.

Εγώ πήρα να δω τι κανουν και πως είναι η μικρή και αυτός θυμήθηκε να μου τα πει ολα από το τηλ.

Τα νευρα μου

Επέστραψα πάλι.

Ιωάννα μου τα καλοκαιρινά από το Μούγερ τα πήρα και με το ζόρι βρήκαμε!

Ειδικά την πρώτη φορά που πήγαμε δεν μ' άφησε να του τα δοκιμάσω, τα πήρα και μετά έτρεχα για αλλαγή.

Πράγματι πολύ περιορισμένα τα μοντέλα τους. Τα χειμωνιάτικα τους δεν τα έχω δει.

24 φοράμε κι εμείς, αλλά τι να πω! Είναι το 3ο ζευγάρι μέσα σ' ένα μήνα που βγάλαμε off και πριν καν προλάβουμε να το φορέσουμε και μάλιστα όλα φαρδιά παπούτσια που ανοίγουν μέχρι σχεδόν στα δάχτυλα.

Πολύ τα λυπάμαι βρε κορίτσια. Τα είχα πάρει σε προσφορά, αλλά δεν μπαίνει με τίποτα το δεξί! Λέτε να είναι πιο μακρύ ή πιο φαρδύ το ένα πόδι? Ξέρω ότι υπάρχει διαφορά, αλλά τόσο μεγάλη?

ΤΕΣΠΑ. Είμαι προς ανεύρεση του επόμενου ζευγαριού κι αυτό χμ χμ χμ ας μείνει για το επόμενο παιδί :tongue::tongue:

Σούλα μου ψυχραιμία.......το ίδιο κάνει και ο δικός μου κι εγώ κάποιες φορές να προσπαθώ να του πω ότι έχω κόσμο κι ότι πρέπει να κλείσω.

Μαρίνα μεγειά τα δοντάκια. Αντε να τα βγάλετε κι εσείς να σταματήσει η ταλαιπωρία σας.

Sardelaki μας λίγωσες με τα τηγανητά σου!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Άντε ρε Ηλιάνα για πες τους τα και εσύ μπας και μαζευτούμε όλες και πάλι!

Είναι ένα θέμα αυτό με το φαρδύ κουτεπιέ στα παιδικά παππουτσάκια! Στη μικρή έχω ακριβώς το αντίθετο θεματάκι! Χμμμ δεν ξέρω αν πρέπει να το σχολιάσω, αλλά θα το πω δεν κρατιέμαι! Από προχτές ο μπαμπάς της φαγώθηκε και της έβγαλε το γιογιό και έκανε 3 φορές κακά εκεί, τη βάζαμε μετά το φαγητό και σε 5' τσουυυπ! Αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά όταν είναι πιο μικρά κάθονται πιο εύκολα! Κατά τα άλλα πήγα να πάρω τον μικρό χτες από το σχολείο και πάλι περίμενα κανένα τέταρτο! Οι άλλοι γονείς ερχόταν και έπαιρναν τα παιδιά τους και έφευγαν κι εγώ περίμεναααα! Τελικά η δασκάλα τον έφερε και μου είπε ότι τον κυνηγούσε γύρω από το τραπέζι γιατί δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει τα παιχνίδια και να έρθει! Ο τρελογιωργάκης που τελευταία μας βγήκε πολύ παιχνιδιάρης!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαελένη το επόμενο??? Για πες τα όλα τώρα!

Κι εγώ μάζεψα 2 τεράστιες σακούλες με χειμωνιάτικα αγορίστικα μέχρι 1,5 έτους για μια μανούλα που τα χρειαζόταν και είχα τουλάχιστον 2 ζευγάρια παππουτσάκια αφόρετα! Μου άρεσε που θα πάνε τουλάχιστον σε κάποιον που θα τα χρησιμοποιήσει και δε θα τα πετάξουμε!

-¨Οπως καταλάβατε φόρτωσα τις δουλειές στον κόκορα, τάισα τη μικρή και χαζολογάω τώρα!-

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου και ο κόκκορας τι θα απογίνει αν δεν του δίνει κανένας δουλίτσα???

Είδες τι ανεργία υπάρχει:tongue:

Μπράβο και στην μπουμπούκα σου με το γιογιό.Αψογη την βρίσκω!!!!

Και οσο για τον Γιωργάκη μην μιλάς καθόλου .Αλλες τα σπρώχνουν για να μπούνε μέσα.Εσένα το παιδί απλά δεν είχε τελείωσει με το παιχνίδι του ακόμα:P

Καλέ Ελένη τώρα που το τόνισε η Μαρίνα το πρόσεξα.Τι εννοείς ερχεται το δευτερο?????:shock:

Διαφημίσεις

Μόλις είδα το 1ο επεισόδιο του νησιού.:cry: Εχω ρίξει τό κλάμα! Εχω διαβασει το βιβλιο και έχω πάει στη Σπιναλόγκα. Κάνανε φοβερή δουλεια στη σειρά. Οσες το χασατε να το δειτε (αν εχετε χρόνο) αξίζει!

http://www.megatv.com/tonisi/default.asp?catid=20557&subid=2&pubid=15543752

Με τον απογαλακτισμό δεν πανε καλα τα πράγματα. Μου είχε πει βεβαια απο πριν ο γιατρος οτι θα εχω πρόβλημα μετά απο τόσα οιδηματα και μαστιτιδες... Συνεχίζω τα χαπια και βλέπουμε... Κάνω υπομονη προς το παρον.

Μαρίνα μου δοντακια ε? Αααχ! Πονάει το Μαριαλενακι μωρε.... Καλοριζικα και υπομονη για τα υπόλοιπα.

Συμπεθέρα μου για πες για τον ευκαλυπτο. Εγω έβαζα λιγες σταγονες στον υγραντηρα και μετά ξεμπουκωνε ο μικρός. Αντε περαστικά σας.

σαρδελακι μου ανάψατε τζάκι? Αχ ζηλευω.... Εχω κ εγω τζακι αλλά ουτε φετος θα το ανάψω λογω της μπέμπας και λογω του οτι και όταν το καίγαμε μόνο εγω το καθάριζα, οπότε λέω να μη βάλω κ άλλο μπελα στο κεφάλι μου:mrgreen:.

Οχι βρε κορίτσια! Λέω κι εγώ όταν κι αν έρθει κι αν δεν έχει φαρδύ κουντεπιέ!!!!!!!

Μαρίνα και Σούλα λοιπόν κι εγώ τα πολύ μικρούτσικα τα είχα δώσει όλα σε διδυμάκια, οπότε όταν κι αν έρθειθα πρέπει να εφοδιαστώ με καινούργια χαχαχα.

Κωνκωνμακάρι σύντομα να τα καταφέρεις με τον απογαλακτισμό και να μην πονάς. Εγώ τότε για να μην πάρω χάπια, είχα δεθεί με ένα φουλάρι σφιχτά και δεν έπινα πολλά υγρά για μερικές μέρες, αλλά στο τέλος τα κατάφερα.

Κωνκωνμακάρι σύντομα να τα καταφέρεις με τον απογαλακτισμό και να μην πονάς. Εγώ τότε για να μην πάρω χάπια, είχα δεθεί με ένα φουλάρι σφιχτά και δεν έπινα πολλά υγρά για μερικές μέρες, αλλά στο τέλος τα κατάφερα.

Ελένη μου ευχαριστω. Είμαι δεμένη εδω και μια βδομαδα και εκτος απο τα χαπια του απογαλακτισμου πίνω κ άλλα πιο δυνατα για την αποσυμφόριση του στηθους. Αστα πολύς πόνος...

Καλά Κωνκων κι εγώ ευχαριστώ για το link!

Μόνο το μισό κατάφερα να δω χτες και στεναχωρήθηκα......

Τέλειο όμως έτσι? Ωραία σκηνοθεσία, ωραίες εικόνες, πέραν όλων των άλλων!

Λες να τα καταφέρνω να το βλέπω εταιροχρονισμένα???

Καλό μεσημέρι κούκλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...