Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες.τι κανετε?

τα μωρακια σας ειναι καλα?εμεις εχουμε ακομη εναν βηχα που μας ταλαιπωρει.

χθες καναμε και τις εξετασεις που σας ελεγα και απο τα αποτελεσματα θα κρινουμε τι θα κανουμε!

κατα τα αλλα ειμαστε καλα.λιγο μουχλιασα μεσα αλλα μάρεσει αυτη η ατμοσφαιρα η χειμωνιατικη.

οσο για τις δουλειες που πηρε λιγο τα ματι μου ...τις εχω σιχαθει!

ολο καθαριζω κι ολο βρωμικα ειναι.αη στο καλο βαρεθηκα.

Κορίτσια μου καλημέρα. Καλά είναι η μικρή μου με την ίωση της σε εξέλιξη, πυρετός κτλ.

περαστικα στο ναταλακι μαριζακι.

τι επαθε?

Έξω, όχι λίγο φθινόπωρο πριν το χειμώνα αλλά, νομίζω, κανονικός χειμώνας. Αχ, να ημουν κάπου για καφέ με τις ώρες.

ελα απο δω.....δεν μ άκους................

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα..

Μεγια τα ψωνια Σουλιτσα..

Ντελενι μου κανε μια αιτηση δεν εχεις τιποτα να χασεις...πιστευω οτι της μικρης θα της κανει πολυ καλο ο παιδικος ..θα παιζει και θα ξεδινει ..ο Χρηστος παει περιχαρης καθε μερα...

Βικακι και σε ολα τα αλλα μωρακια που ειναι αρρωστα περαστικα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μια γλυκια και "βροχερη¨καλημερα απο μενα...ο καιρος μουχλα εξω και εγω μεσα στην τρελλη χαρα γιατι μου αρεσει πολυ:)

Αχ Πετρουλα μου ...μακαρι σημερα να ειναι η μεγαλη μερα και να κρατησεις το μπουμπουκακι σου σε λιγες ωρες.

Χτες πηγα στη πισινα, το μαθημα τελειωνει 21.15 και αφου η περισσοτερες γυναικες κανουν μπανιο και μετα πανε σπιτι τους...για πότε αδειασαν τα αποδυτηρια δεν το καταλαβα...ολες για να δουν το νησι.

εγω με την ξαδελφη μου και μια αλλη φιλη το παιζαμε ανετες γιατι βαλαμε το video να γραφει:)..καλα που το εκανα γιατι μετα στο σπιτι εκανα το μπανακι μου ανετα και ειδα και την σειρα που ομολογο μου αρεσε πολυ παρολο που δεν βλεπω πλεων δραματα..μονο κωμωδιες.

2003936mxupzbvz6y.gif

ηλιανα και παλι να σου ζησει το μικρο σου μπουμπουκακι!

μπραβο σου που τα καταφερες και μπραβο σου που θηλαζεις μαζι τα δυο σου αγγελουδια,

πραγματικα παρα πολυ συγκινητικο!

μπραβο σου.

η πετρουλα πως ειναι?εχετε νεα της?

καλημερα κα φωτεινη......δεν πιστευω να αρχισατε τους στολισμους?

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα!!!

πολλη βροχη κι εδω απο εχθες!

τελειο το νησι μου αρεσε πολυ!

deleni μου ποτε θα ξερεις εαν θα ερθεις;

θα μεινετε εδω;που θα παιξει ο καλος σου;

φιλια σε ολες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

καλα αποτελεσματα Λαζαρενια μου...πότε θα τα παρετε?

περαστικα κ σε ολα τα παιδακια...αρκει να περνανε ολα..

θα σας κανω κηρυγμα για το τσιγαρο......νομιζω οτι σας το εχω πει οτι ειμαι πρωην καπνιστρια:):)....

Την περασμενη εβδομαδα ελκεισα 6 χρονια ακαπνη....εκεινο το Σαββατοβραδο δεν θα το ξεχασω γιατι εκει που καθομουν στην αγαπημενη μου πολυθρονα, εβαλα πολλα στο μυαλο μου.

πρωτα οτι ηθελα να χαρώ την οικογενεια μου και να καμαρωσω τα κοριτσια μου νυφουλες και μανουλες, να κρατησω στην αγκαλια μου εγγονακια και να εχω την ποιοτητα ζωης που θα επρεπε και δευτερο εζησα απο κοντα τον πατερα μου να υποφερει απο καρκ του πνευμονα που ηταν καθαρα απο το τσιγαρο.

Τον ελληνικο καφε τον απολαυμβανω τρελλά και μου αρεσει, χαιρομαι που τα μετρα κατα του τσιγαρου ¨προσπαθουν" να τα επιβαλουν και στην Ελλαδα..αν και δεν μας συμφερει γιατι εχουμε ταβερνα και ο κοσμος δυανασχετη, αλλα ειναι μια συνηθεια που βλαπτει και η συνεπειες θα φανουν σε μεγαλυτερη ηλικια...και σας μιλαω σαν μανα που ειμαι και με ολοι τηναγαπη που σας εχω...αυτα τελος κυρηγμα παω να ταισω την κουκλιτσα μου:)

καλημερα κα φωτεινη......δεν πιστευω να αρχισατε τους στολισμους?

:):):):) οχι ακομα Λαζαρενια μου...θα το κανω ομως σε κανα 2 βδομαδες...αυτο που θελω παρα πολυ και περα απο τον στολισμο ειναι ενα βραδυ υπνο διχως πονο και διχως παυσιπονο γιατι παλι το στομαχι μου ειναι χαλια...αλλα κατα αλλα ολα ειναι μια χαρά:):)

αντε καλε πειτε καμια κουβεντα!

που πηγατε ολες;

εγω περιμενω να ξυπνησει ο Θοδωρης να ετοιμαστουμε και να παμε διαιτολογο για να δουμε τι καναμε αυτη την εβδομαδα!

δεν μου ειπατε εχει καμια αρτοπαρασκευαστη;και αν ναι ποια μαρκα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εδώ είμαι και εγώ απλά εχω δουλειά και την αναβάλω ήδη από την περασμένη εβδομάδα .

Δεν με παίρνει αλλο:mrgreen:

Τελικά συνεχίζεις με τον διαιτολόγο ε??Μπράβοοοοοο!

Διαφημίσεις

[quote name=vatraxaki

δεν μου ειπατε εχει καμια αρτοπαρασκευαστη;και αν ναι ποια μαρκα;

Εγω εγω κυρια εχω:):) μαρκα με εκαψες εχω:) one moment να δω τι μαρκα ειναι........CLATRONIC λεγετε....γιατι ρωτας' date=' θελεις να παρεις??

και η μαελενη εχει αλλα μαλλον την πιανει χώρο :):)

βατραχακι μου διαιτολογο..μμμμμμ ....μια πονεμενη ιστορια για μενα, αφου στο τελος γινομαι φιλη με την διαιτολογο και καταληγω να πηγαινω για καφε και μονο για καφε:):) μπραβο και καλη προσπαθεια...

με λεει χτες η ξαδελφη μου μετα απο την πισινα..."ελα να παμε σε διαιτολογο για να χασουμε κιλα¨:shock::shock: καλε την λεω εγω ειχα την καλυτερη και την εβγαλα "αχρηστη" και θα παω παλι σε αλλη ..no way.. εχω τις διαιτες 21/2 χρονια αλλα που να τις κανω ...δεν παιζομαι με τιποτα

η Φωτεινη ειμαι μια χαρα, ολοι μερα εχω τον υγραντηρα με τον ευκαλυπτο και ανοιξε και η δικια μας μυτη:)

καλα αποτελεσματα Λαζαρενια μου...πότε θα τα παρετε?

περαστικα κ σε ολα τα παιδακια...αρκει να περνανε ολα..

θα σας κανω κηρυγμα για το τσιγαρο......νομιζω οτι σας το εχω πει οτι ειμαι πρωην καπνιστρια:):)....

Την περασμενη εβδομαδα ελκεισα 6 χρονια ακαπνη....εκεινο το Σαββατοβραδο δεν θα το ξεχασω γιατι εκει που καθομουν στην αγαπημενη μου πολυθρονα, εβαλα πολλα στο μυαλο μου.

πρωτα οτι ηθελα να χαρώ την οικογενεια μου και να καμαρωσω τα κοριτσια μου νυφουλες και μανουλες, να κρατησω στην αγκαλια μου εγγονακια και να εχω την ποιοτητα ζωης που θα επρεπε και δευτερο εζησα απο κοντα τον πατερα μου να υποφερει απο καρκ του πνευμονα που ηταν καθαρα απο το τσιγαρο.

Τον ελληνικο καφε τον απολαυμβανω τρελλά και μου αρεσει, χαιρομαι που τα μετρα κατα του τσιγαρου ¨προσπαθουν" να τα επιβαλουν και στην Ελλαδα..αν και δεν μας συμφερει γιατι εχουμε ταβερνα και ο κοσμος δυανασχετη, αλλα ειναι μια συνηθεια που βλαπτει και η συνεπειες θα φανουν σε μεγαλυτερη ηλικια...και σας μιλαω σαν μανα που ειμαι και με ολοι τηναγαπη που σας εχω...αυτα τελος κυρηγμα παω να ταισω την κουκλιτσα μου:)

πολυ σωστη κα φωτεινη μου...εχετε απολυτο δικιο!!!!

ευχαριστω κοριτσια για τα αποτελεσματα.αυριο θα τα παρουμε!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...