Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι ημινεφρεκτομή κάναμε. Την ουρητηροκήλη την άφησε μέσα στην ουροδόχο κύστη και αναμένεται να εξαφανιστεί κάποτε μόνη της αφού δεν παροχετεύεται από τον πάνω ουρητήρα που έχει κοπεί. Στο άνω ημισφαίριο και εσάς δεν υπήρχε δεύτερος ουρητήρας; δεν καταλαβα τί εννοείς οτι έχει πρόβλημα ο ουρητήρας και η ουροδόχο κύστη. Αν ήταν έτσι δεν θα μπορούσε να ουρήσει κανονικά..

η ουρητηροκηλη που ξεκινουσε απο το ανω ημισφαιριο περνουσε μεσα απο την κυστη και εβγαινε απο την ουρηθρα γι'αυτο και την βλεπαμε.οποτε ξεχυλωσε την ουρηθρα απο το μπες βγες και ετσι την κατεστρεψε.(παντα μιλαω για τον δευτερο ουρητηρα.την ουρηθρα την κανανε αναδομηση απο την αρχη.

οταν ειχε μεγαλωσει αρκετα το κομματι που εβγαινε σχεδον καθε φορα που κατουρουσε ακλαιγε πολυ και τα ουρα δεν βγαινανε σαν ρυακι αλλα σαν χαλασμενη βρυση πως να στο πω...δηλαδη εβγαιναν απο γυρω γυρω απο το εξωτερικο κομματι.

2 ουρητηρες εχει και στο αλλο νεφρο ομως εκβαλλουν κανονικα στην ουροδοχο κυστη και λειτουργουν σαν ενας.εκει δεν υπαρχει προβλημα.

ο μπαμπας σου τι κανει?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριζακι μου ξεχασα να σου πω.με κατατρομαξες και με την μικρη και με την φωτια.ημουν στο αυτοκινητο με τον λουκα οταν διαβαζα το μην σου και του ελεγα απυθειας τι διαβαζω.τρελλαθηκε μεχρι να δω οτι ολα ειναι καλα.ευτυχως κουκλιτσα μου.

φιλια σε ολες,παω να παρω την μικρουλα μου.

Xα, ήμουν άμεση και παραστατική, δεν μπορείς να πεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Όλες καλά από ότι διαβάζω :P:p:p:p

Ηλιάνα μου εγώ αποστειρωτή είχα της AVENT και με βόλεψε πολύ. Και τα μπουκάλια το ίδιο και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν πολύ. Για να ζεστάνεις - κρυώσεις το γάλα μπορείς να πάρεις ένα θερμαντήρα μπιμπερό. Εγώ είχα έναν φτηνό από jumbo και πραγματικά με έσωσε. Εναλλακτικά κάνεις αυτό που είπαν τα κορίτσια, δηλ. κάτω από τη βρύση και το δοκιμάζεις στο μέσα σημείο του καρπού.

Sunsun περαστικά στην Κάτια σου. Πολυ βήχας ακούω βρε κορίτσια :?:???::?

Πετρούλα μου σε ταλαιπωρεί ο μπέμπης; Δεν βλέπω να τη γλιτώνεις την αυριανή ''χείρα βοηθείας'' :rolleyes: Και μια φιλεναδούλα μου έχει ΠΗΤ 20/10 και ακόμα περιμένει.......

Μαελένη καλά όταν διάβασα ότι δεν έχεις κουρτίνες έπαθα πλάκα. Δεν σου φαίνεται γυμνό το σπίτι;;; Δεν άντεξε στο κουκλοθέατρο ο Γρηγόρης; Και εδώ είχαν το ΣΚ καραγκιόζη αλλά δεν νομίζω ότι η Αλεξάνδρα μου θα κάτσει σε κάτι τέτοιο.

Κορίτσια η Αλεξάνδρα έχει αρχίσει τα ''μωρή''.....''μωρή μαμά'', ''μωρή θεία'', κλπ.:twisted::twisted: Το καταλαβαίνω ότι είναι του παιδικού όλο αυτό αλλά κάπως ηχεί στα αυτιά μου παράξενα :roll::roll::roll::roll:

Η Λαζαρένια μας που είναι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

η φωτεινη λεει "μωρε"συγκεκριμενα το λεει μουλιε.αλλα το λεει τοσο αστεια!!!

βαλτε μας και εμας στα αρρωστα.μπουκωμα και βηχας!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εμένα η δικιά μου έχει κολλήσει με το "κάτσε". Κάτσε να κάνω το ένα κάτσε να κάνω το άλλο. Το έχει αντί για περίμενε.

Έχω ρίξει το γέλιο της ζωής μου με αυτό το παιχνιδάκι στο facebook.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Τι κανετε??Σας διαβαζω καθημερινα..πότε ειμαι στα down, πότε με προλαβαίνει η αδερφη μου -ερχεται καθε πρωί και μου κανει παρεα-, τα απογευματα πάλι ερχονται καποιοι φιλοι και κουμπαροι για να με δουν πριν γεννησω οποτε λίγες ωρες ειμαι μονη για να σας παρακολουθω..

Μιλησα με το Βικακι σημερα και με την Ηλιανα και χαρηκα πολύ!

Η εξοδος του Σαββατου αποδείχτηκε πολύ τονωτική..μετα το φαγητό πηγαμε και σε club, μεχρι τις 2.30 αντεξα, εκανα ομως πολύ υπομονη γιατι ειδα οτι ο συζυγος το χαρηκε παρα πολύ!!Ειδαμε συμμαθητες μας που ειχαμε χρονια να μαθουμε νεα τους..Θυμηθηκαμε παλιες ιστοριες, ατακες, φαρσες στους καθηγητεςκαι σκηνικα πο εκδρομες και αναπολήσαμε εκεινα τα χρόνια..Αλλοι εχουν κανει την οικογενεια τους, αλλοι ειναι στη διαδικασια και πολύ λιγοι δεν το σκεφτονται..

Αυριο εχω γιατρό και ενω αρχικα ειπα να το αφησω για την Πέμπτη πριν λίγο εκλεισα ραντεβου για τις 7.30 μμ

Χτες όλο το απόγευμα ειχα και αρκετα πονακια πότε στη μεση, πότε στα νεφρα, αρκετα πετρωματα..Τα ψιλοχρειαστηκα να σας πω την αληθεια και πίστεψα πως ηρθε η ωρα αλλα μετα απο ενα deponaki συνηλθα για τα καλά!!:tongue:

Περαστικα και πολλά φιλακια στα αρρωστουλικα μας!!!

Ισως μπορεσω να επανελθω λίγο αργοτερα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Αχ κοριτσια παραεπιασε ο χειμωνας και το σπιτι μου δεν ειναι πια τοοοοσο ζεστο, που σημαινει οτι σιγα σιγα θα πρεπει να κατεβασω χειμωνιατικα, να στρωσω κτλ. Και το ποοοοοσο βαριεμαι δε λεγεται! Εγω ρε κοριτσια μια απλη καθαριοτητα κανω για χειμωνα, γενικη με τιποτα... Καλα κουρτινες δεν πλενω, τις επλυνα το καλοκαιρι στην αδεια μου, την ανοιξη παλι! Εχω την εντυπωση οτι ειμαι νοικοκυρα για τα μπαζα!:roll:

Νατάσα δεν θα μου πάρεις τα πρωτεία.... Εγώ όταν καθαρίζει η γυναίκα δεν είμαι ποτέ εκεί, ούτε και "ψάχνω" να δω τι έκανε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:έχω 1 χρόνο στο σπίτι αυτό και ακόμα δεν έχω τακτοποιήσει ντουλάπες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βίκυ και εμάς λέει μωρέ...όχι μωρέ κλπ...:-D:-D:-D

Είμαι να σκάσω πάντως...έμαθα ότι στους δύο δημοτικούς παιδικούς σταθμούς που υπάρχουν δεν έχει θέσεις και ιδιωτικό δεν έχουμε.... :(:(:( εντωμεταξύ η μικρή είναι και περιχαρής...όλο λέει θα πάω σχολείο και θα έχω φιλενάδες και θα παίζω και τρώω και δεν ξέρω τι να της πω...:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Άντε Πετρούλα μου...ελπίζω αύριο να είναι η τυχερή μέρα!!!!

Αυτές τις αλλαγές στη διάθεση τις θυμάμαι και εγώ... θα έρθει με το καλό το μωράκι και θα σου περάσουν!!!!:-D:-D:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Εμένα η δικιά μου έχει κολλήσει με το "κάτσε". Κάτσε να κάνω το ένα κάτσε να κάνω το άλλο. Το έχει αντί για περίμενε.

Έχω ρίξει το γέλιο της ζωής μου με αυτό το παιχνιδάκι στο facebook.

ναι ωραιο ειναι!!!

περισυ ρωτουσε ενας συναδελφος την συναδελφισσα γιατι ολες οι φιλες του γραφουν ενα χρωμα και δεν του απαντουσαμε.δεν πρεπει να το ξερουν οι αντρες!

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες!

Τί τέλειος που είναι ο καιρός! Μου αρεσει πολύ ετσι συνεφιασμενος που είναι και ψιλοβρεχει. Πινω το καφεδακι μου στο μπαλκόνι με τσιγαράκι. Ο μεγάλος σχολείο και η μικρή ετοιμαζεται να ξυπνησει.

Το απογευμα ελπιζω να καταφερουμε να πάμε να ψωνίζω ενα φορεματακι για τον γαμο του αδερφού μου.

Εχω ξεκινησει τον απογαλακτισμό εδω και μια βδομαδα, αλλά ακόμα έχω πρόβλημα. Το ενα στηθος πονάει ακόμα. Πιο μετα θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τί άλλο μπορω να κάνω.

sardelaki μου στις 21 θα είμαι χωριό, αν μπορέσουμε θα ερθουμε και εμείς στα εγκαινια, αναλόγως με τις ετοιμασιες του γάμου.

Deleni μου ούτε ιδιωτικό δεν έχετε εκεί κοντά? Εγω πάντως θα έλεγα να κανεις τα χαρτια στους δημοτικους σταθμούς, ποτέ δεν ξερεις.... Υπάρχουν παιδακια που σταματανε στα μεσα της χρονιας λογω ιώσεων και ίσως βρεθει θέση.

Πετρουλα μου με το καλό! Περιμενουμε νεα.

giovanna μου προσπαθηστε οταν το λεει να μη δινετε σημασία και ισως το ξεχασει. Τωρα θα μου πεις αν το λενε στο σχολείο θα τα λέει και αυτή.

Εμενα προς το παρον όποια γυναικα συνανταμε στο δρομο την φωναζει γιαγιά και αισθάνομαι κάπως...

filaki μου τί περιπέτεια κ αυτη! Ευτυχως όλα καλα!

Ηλιαννα μου αποστειρωτη έχω της chicco, θερμαντηρα της nuk και κυπελακια αποθηκευσης της avent. Μπιμπερο της nuk με το φαρδυ λαιμό. Δες μηπως μπορεις να δανειστεις απο καπου αποστειρωτη, κάνουν 50 ευρω και το θες για 3-4 μηνες, βεβαια τα αξιζουν τα λεφτα τους γιατι το δουλευεις μερα-νυχτα στο φουλ.

Περαστικά σε όλα τα αρρωστουλικα.

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααα! Είμαι σπίτι δεν πήγα δουλειά, ήταν η τελευταία μου μέρα άδειας για φέτος..................... Η Ναταλία στα τελειώματα της ίωσης κι είπα να μην τη στείλω κι ο άντρας μου πάλι πρόβλημα με το χέρι του, αυτή τη φορά δεν του είπαν τενοντίτιδα αλλά ωρογονοθηλακίτιδα και του πρότειναν να δει και ρευματολόγο. Τα τελευταία δύο βράδυα έχει πάει νοσοκομείο για παυσίπονη. Από ότι καταλαβαίνω δεν αντέχεται ο πόνος... Οπότε είναι χωρίς χέρι και πρέπει να περάσει κι από επιτροπή ΙΚΑ, κτλ........

κωνκων εγώ δεν μπορώ ακόμα να απολαύσω το τσιγαράκι μου... περιμένω να ξυπνήσει η μικρή να τη θηλάσω κι ύστερα.

Πολύ κλάμα έριξα χτες με το νησί................................... αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο νομίζω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά για τηλεοπτική σειρά. Προσωπικά συγκλονίστηκα από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια.

Ντινάκι μου εδώ βρέχει πολύ και εχει μια χαζή μούχλα και εμενα δεν μου αρεσει καθόλου.

Ελενίτσα και εγώ είμαι της γνώμης να την γράψεις στον παιδικό σίγουρα θα αδειάσει θέση.

Και εμείς είχαμε το ίδιο πρόβλημα αλλά επειδή δουλευω μου είπαν ότι θα την πάρουν.

Πετρούλα μου αντε περιμένουμε νεα σήμερα!

Filaki περαστικά στον καλό σου.

Sunsun περαστικα στο κοριτσακι σου.Καλά και η Ανδρεανα με χίλια ζόρια καθεται να της κανουμε τη μυτη.

Εμείς χθες πήγαμε και επενδύσαμε λίγο στο τζαμπο και μετα στο MEGA OUTLET .Βασικά ηθελα καποια ρούχα για τη μικρή γιατι ολα τα χειμωνιατικα πλεον της εχουν φτασει στη γαμπα .

Της πήρα και παιχνίδια που της ειχα υποσχεθεί !!!

Μόλις γυρίσαμε σπίτι αρχικά μας κρατούσε λίγο μούτρα και ειπε μόνο γεια

σας.Με το που είδε τις σακούλες ομως εγινε αλλος ανθρωπος , στρώθηκε κατω και τα εβλεπε ολα ενα ενα με τα αντιστοιχα επιφωνήματα:)

Μου αρεσει απίστευτα αυτη η λάμψη στο προσωπάκι της.

Πολλα φιλια

καλημέρα φίλες μου...τί κάνετε;

Κωνκωνάκι μου βλέπω άρχισες τον απογαλακτισμό...δεν το πήρα χαμπάρι. Και επίσης βλέπω πως απολαμβάνεις καφεδάκι με τσιγαράκι χεχε.

sunsun ο γιατρός μου είχε πεί να τον ξυπνάω επειδή γεννήθηκε μικρούλης κι επειδή δεν έτρωγε πάνω από 10μλ.

Όσο για την ιδιωτική ασφάλεια που λες μιλάς για κάποια συγκεκριμένη; Για λέγε γιατι ενδιαφέρομαι και ψάχνομαι τώρα!

Πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα....το πρωί θα είμαι σπίτι γιατι έξω έχει πλημμυρίσει ο τόπος εδώ

m57Zp2.png

καλημερα και απο μενα .

εγω δεν το ειδα το νησι,δεν ξερω αν θα το δω.

φιλακι μου περαστικα στον αντρουλη σου.

η φωτεινη κοιμηθηκε πολυ καλα.θαυματα κανει ρε παιδια ο ευκαλυπτος,ολο το βραδυ ουτε εβηξε ουτε ρουθουνιζε,κοιμηθηκε σαν πουλακι.

και εγω δεν εβαλα ξυπνητηρι και παλι με τραβουσε ο αμτρας μου απο τα ποδια να με ξυπνησει.χρειαζομαι οπωσδηποτε υπνο,θελω μια μερα να μην εχω τιποτα να κανω ως το μεσημερι και να μη με ξυπνησει κανεις.κλειστα πατζουρια τηλεφωνα ησυχια.μια μονο μερα,ΜΠΟΡΩ??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...