Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασσα μου μην του λες πες εκεινο και πες το αλλο δεν προκειτα να σου πει..

Τις ξερει τις λεξεις ειμαι σιγουρη απλα θα στις πει οταν θελει εκεινος.

Η φιλη μου που πηγε το παιδακι της σε αναπτυξιολογο κοντευει 4 ετων της τονισε να τον διορθωνει πανω στο λογο οταν κανει λαθος αλλα με αδιαφορο υφος δλδ ''λαλα'' ααα θες γαλα?

Και για οσα δε λεει να μη του λεει επουδενι πες αυτο ή το αλλο.

Εμενα προχθες η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις να κανουμε οποιαδηποτε κουβεντα για ομιλια γιατι τωρα μπορει να λεει αρκετα αλλά καποια φυσικα λαθος αν εξακολουθησει ομως ενα παιδακι να τα λεει λαθος τι να το κανεις οτι τα ειπε νωρις?

Με πιανεις?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμείς πάλι το γαλα το λέμε γαααα

Ααα και το νερό γαααα το λέμε...και το χυμό!!!χαχαχαχα

Σε καταλαβαινω Πετρουλα μου! Μια απο τα ιδια κι εμεις! Εμεις εχουμε αγαπημενοι λεξη την "μπαλια". Οπου μπαλια σημαινει α) μπαλα β) το ποδοσφαιρο οταν παιζει στην τηλεοραση και γ) ακουσον ακουσον το pc - επειδη ξερει οτι εκει βλεπουμε τραγουδια στο youtube εκ των οποιων το πιο αγαπημενο του ειναι το μπαλα-μπαλα. Ο,τι να'ναι δλδ!!!:D:D:D

t7fQp3.png

Ριτακι σε καταλαβαινω και εχεις δικιο και τα ξερω, απλα ηθελα η ερημη μανα να ξανακουσω τη λεξη λαλα! Για να χαρω λιγο! Γενικα δεν τον πιεζω καθολου και συγχρονως προσπαθω να του μιλαω συνεχεια. Κανονικα ετσι, οχι μπεμπεκιστικα!

Απο την αλλη αν ενα παιδακι μιλαει, αλλα οχι καθαρα, καποια μερα θα μιλησει σωστα ετσι δεν ειναι? Απλα μπορει να αργησει λιγο αλλα θα συνεννοειται. Εχω αδικο? Δεν ξερω...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσα μου μην του λες πες εκεινο και πες το αλλο δεν προκειτα να σου πει..

Τις ξερει τις λεξεις ειμαι σιγουρη απλα θα στις πει οταν θελει εκεινος.

Η φιλη μου που πηγε το παιδακι της σε αναπτυξιολογο κοντευει 4 ετων της τονισε να τον διορθωνει πανω στο λογο οταν κανει λαθος αλλα με αδιαφορο υφος δλδ ''λαλα'' ααα θες γαλα?

Και για οσα δε λεει να μη του λεει επουδενι πες αυτο ή το αλλο.

Εμενα προχθες η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις να κανουμε οποιαδηποτε κουβεντα για ομιλια γιατι τωρα μπορει να λεει αρκετα αλλά καποια φυσικα λαθος αν εξακολουθησει ομως ενα παιδακι να τα λεει λαθος τι να το κανεις οτι τα ειπε νωρις?

Με πιανεις?

Δλδ Ρίτα δεν πρεπει να τα διορθωνουμε;;Εγώ ποτε δεν του λέω πες αυτό ή το άλλο αλλά οταν λέει μπα και εννοεί τη μπάλα του λέω "μπα-λα"

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμείς το έχουμε ανάψει κάποιες φορές για λίγη ώρα, μόλις να σπάσει η υγρασία γιατί το σπίτι είναι γενικά ζεστό και παίρνει στους 22 βαθμούς μπροστά!

Λοιπόν, έπεσα πάνω στη σωστή συζήτηση για την ομιλία! Πήρα μία χαρά προηγουμένως που ο μικρός μου δεν ήθελε να φάει (όχι καλέ δεν είμαι χαζή να χάρηκα που δεν έφαγε!) αλλά του λέω δεν πεινάς έφαγες στο σταθμό και μου απαντάει ΝΑΙ! Το είπε πεντακάθαρα!

Πολυ χάρηκα γιατί φάνηκε να το εννοεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ana μου εμείς έχουμε καιρό που το έχουμε ανοικτό πάντως.

Stone και μεις το γάλα το λέμε γαααα, το νερό το λεέι νεό, σου λέει κάτσε,πάμε, οχι ,όταν χτυπάει το τηλ.παει το παιρνει και φωνάζει ναιιιιιιι και πολλά άλλα, τελευταία λύθηκε πολύ η γλώσσα της κάθε τι που ακούει το πιάνει κατευθείαν.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Νατάσα μου να τα χιλιάσετε κούκλα μου...να είστε πάντοτε ευτυχισμένοι!

ριτάκι μου όλα καλά θα πάνε...θα σου πω πως ο πατριός μου την πρώτη μέρα του κάνανε 8 ώρες την επέμβαση κι επειδή έπρεπε να γίνει ακόμη κάτι τον άφησαν σε καταστολή μέχρι την επόμενη μέρα που έγινε δεύτερη επέμβαση (4 ώρες αυτή τη φορά). Αλλά δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά...

ξέρεις τι μου είχε πεί όταν συνήρθε; Και πραγματικά έβαλα τα κλάμματα...όταν άρχισε να συνέρχεται λέει ότι στο νου του ερχόταν όλο πρόσωπα που ήξερε αλλά ήταν ηδη νεκροί...κι εκεί έκανε μιά στροφή το μυαλό του και σκέφτηκε πως έπρεπε να αρχίσει να βλέπει ζωντανά πρόσωπα για να ζήσει...προσπαθούσε να σκεφτεί την παιδική ηλικία της κόρης του, αλλά του ερχόταν πολύ αμυδρά...έπειτα του γιου του...το ίδιο όμως κι εκεί εφόσον έχουν περάσει πολλά χρόνια. Κι έπειτα του ήρθε ο Αστέρης στον νου...και μου λέει "ναι Αλεξάνδρα μου πραγματικά...ο Αστέρης μου ξαναχάρισε την ζωή" (τότε ήταν 4 μηνών ο μικρός και ήμασταν στην Γερμανία την ημέρα που έκανε την επέμβαση και την επόμενη φύγαμε!

m57Zp2.png

Δλδ Ρίτα δεν πρεπει να τα διορθωνουμε;;Εγώ ποτε δεν του λέω πες αυτό ή το άλλο αλλά οταν λέει μπα και εννοεί τη μπάλα του λέω "μπα-λα"

Οχι λενε οτι κακως τα διορθωνουμε(και εγω το κανω ασυναισθητα )

Πρεπει λεει απλα να τους τα επαναλαμβανουμε σωστα.Μονο μεσω του λογου μας βελτιωνεται ο λογος τους .Μεσα απο τον δικο μας.

Δηλαδη μου λεει μαμα γκαλα του λεω αα θες να πιεις γαλα.

ότι μου πει προσπαθω να του δειχνω οτι το καταλαβαινω και απλα του επαναλαμβανω τη λεξη σωστα.

Αν τα διορθωνουμε κομπλαρουν.

Μου ειπε η παιδιατρος οτι εκεινα τη λεξη την εχουν σωστα στο μυαλο τους..την εχουν σωστα οπως την ακουν απο εμας.Απλα δεν μπορουν να την πουν σωστα και την παλευουν.Αν εμεις τα διορθωνουμε ή επαναλαμβανουμε τη λεξη λαθος τα μπερδευουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατάσα μου να τα χιλιάσετε κούκλα μου...να είστε πάντοτε ευτυχισμένοι!

ριτάκι μου όλα καλά θα πάνε...θα σου πω πως ο πατριός μου την πρώτη μέρα του κάνανε 8 ώρες την επέμβαση κι επειδή έπρεπε να γίνει ακόμη κάτι τον άφησαν σε καταστολή μέχρι την επόμενη μέρα που έγινε δεύτερη επέμβαση (4 ώρες αυτή τη φορά). Αλλά δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά...

ξέρεις τι μου είχε πεί όταν συνήρθε; Και πραγματικά έβαλα τα κλάμματα...όταν άρχισε να συνέρχεται λέει ότι στο νου του ερχόταν όλο πρόσωπα που ήξερε αλλά ήταν ηδη νεκροί...κι εκεί έκανε μιά στροφή το μυαλό του και σκέφτηκε πως έπρεπε να αρχίσει να βλέπει ζωντανά πρόσωπα για να ζήσει...προσπαθούσε να σκεφτεί την παιδική ηλικία της κόρης του, αλλά του ερχόταν πολύ αμυδρά...έπειτα του γιου του...το ίδιο όμως κι εκεί εφόσον έχουν περάσει πολλά χρόνια. Κι έπειτα του ήρθε ο Αστέρης στον νου...και μου λέει "ναι Αλεξάνδρα μου πραγματικά...ο Αστέρης μου ξαναχάρισε την ζωή" (τότε ήταν 4 μηνών ο μικρός και ήμασταν στην Γερμανία την ημέρα που έκανε την επέμβαση και την επόμενη φύγαμε!

Το φανταζομαι βρε Σαρδελακι ..ειναι συγκλονιστικο..

Παντως και ο πεθερος μου εδειξε ξεκαθαρα προχθες οτι ηθελε να περασει τη μερα του με τον μικρο..τους δινει ζωη φαινεται ..μακαρι..

Παντως δεν χαραχτηριστηκε επιτυχημενη η σημερινη εγχειρηση συνατησαν μεγαλες δυσκολιες..θα δειξει δε ξερω ακομα τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι κοριτσάκια μου να μην τα διορθώνεται τα μικράκια σας γιατι όπως είπε κι η Ρίτα κομπλάρουνε έτσι. Απλά να επαναλαμβάνεται την λέξη σωστά...αυτό γράφει και σε 2 βιβλία που έχω...και προσφατα το διάβασα και σε ένα περιοδικό για γονείς!

m57Zp2.png

Νατάσα μου χρόνια σας πολλά! Να είστε πάντα ερωτευμένοι και όποτε θελήσετε να αποκτήσετε την κορη!!! :-)

2141538e45dipspnl.gif

Βίκυ και Φωτεινή να χαιρόμαστε το κοριτσάκι μας! Να είναι πάντα γερό και να μη φύγει ποτέ αυτό το υπέροχο χαμόγελο από τα χειλάκια της!

2436664p17a45ueyj.gif

Αερα νησιου διακρίνω...Που είναι το εξοχικό, στην Ύδρα;;χαχα

πολύ ωραίο

όχι βρε στην Ύδρα, στην Μύκονο είναι! :lol: :lol: :lol: Τι να μας πουν μωρέ αυτά τα παλιονησιά? Το εξοχικό μας είναι στην ένδοξη Τραγάνα Λοκρίδος! χαχαχαχα!

Αρμα μου πολύ χαρηκα που η μικρή ηρέμησε και ξεκουράστηκες και εσυ.

Αχ Ευάκι μου κι εγώ το χάρηκα πολύ! Ελπίζω και σήμερα να έχουμε όλες ένα ήρεμο βράδυ!

Φωτεινή μου τέλειο το σπίτι σου!

Σουλίτσα μου εύχομαι αύριο να είστε όλοι τελείως καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...