Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μιά γρήγορη καλημέρα γιατι τρέχω.

Αν προλάβω θα μπω το απόγευμα...σας φιλώ.

Τα εγκαίνια θα τα κάνω Πέμπτη, 21.10.2010...σας το λέω από τώρα για να έχετε χρόνο μπροστά σας να το κανονίσετε.

Φιλιά...τα λέμε μετά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασσα κανε δυο τις νοικοκυρες για τα μπαζα ...κουρτινες πλενω μια φορα τον χρονο ..πατζουρια και λοιπα τα κανει η κοπελα , αλλα να τριβω τοιχους και λοιπα..δεν(το σπιτι ειναι βεβαια και 3 ετων και δεν καπνιζει κανεις οποτε δεν το κρινω σκοπιμο..)...τα κρυσταλλα να καταλαβεις τα πλενω πριν την γιορτη μου που ειναι να χρησιμοποιηθουν ..η πεθερα μου καθεται και καθαριζει και με οδοντοβουρτσα τον στοκο απο τα πλακακια εγω παλι οχι ...

Δεν θα τολμω να μπω στα σπιτια των περισσοτερων απο εσας....ε και αν δειτε τον ανδρα μου μην του πειτε οτι κανετε τοσα που τον εχω πεισει οτι κανω και υπεραρκετα...

Κοπελια, εσυ εισαι καλυτερη νομιζω!

Πατζουρια δεν εχω πλυνει ποτε... νομιζω τα κανει η γυναικα...:roll: Παντως βρωμικα δε μου φαινονται...

Τοιχους δεν εχω τριψει επισης.... Το σπιτι βαφτηκε πριν 4 χρονια, δεν καπνιζουμε... αρα??? Ποιος ο λογος? Τριβουμε μονο στα μπανια που ειναι πλακακι, οχι τοιχος..

Κρυσταλλιερες και τα συναφη δεν εχω...

Ασημικα ελαχιστα. Κηροπηγια και κορινιζες... Αυτα τα κανει η μαμα μου μαζι με τα δικα της 2 φορες το χρονο...

Οχι πες, ειμαι ή δεν ειμαι η χειροτερη???:tongue:

t7fQp3.png

Καλημέρα προκομένα κορίτσια μου.

Ολο για δουλειές μιλάτε μπράβο χαίρομαι να τις ακούω ;)

Αλλά πιο προκομένη από μένα δεν υπάρχει χαχαχα! Κορίτσια αλήθεια μόνο το σίδερο μου αρέσει, αλλά κι αυτό θα πρέπει να μαζευτεί στοίβα για να το πιάσω. Διαφορετικά μ' αρέσει να κοπροσκυλιάζω και να βγαίνω βολτίτσες. (Γι' αυτό και δεν καλώ καμία στο σπίτι μου, μη νομίζεται πως είμαι αφιλόξενη δηλ.). Οσο για τη γυναίκα που έρχεται κάθε τόσο, νομίζω ότι δεν κάνει τίποτα, παρά να μιλάει στο τηλέφωνο και ψάχνω να βρω κάποια άλλη πιο συνεπή.

Να σας πω ότι χτες το πρωί πήγαμε κουκλοθέατρο. Ηταν πολύ ωραία, αλλά μόνο ένα 20λεπτο άντεξε ο μικρός. Μετά τον πήρα και φύγαμε για να μη χαλάσουμε την παράσταση και των υπολοίπων.

Να ευχηθώ περαστικά στα όποια αρρωστούλικα και να πω ότι κι ο δικός μου ο βήχας καλά κρατεί ένα μήνα τώρα! Παιδιά δεν ξαναπάω στο γιατρό. Βαρέθηκα. Ολο χάπια και σιρόπια και καμιά βελτίωση :(

Sardelaki άντε με το καλό οι ετοιμασίες των εγκαινίων.

Πετρούλα ακόμα να γεννήσετε? Δεν μπήκες να μας πεις και για τη συνάντηση και το ρεντεβού χιχιχι.

Μαρίζα ο Θεός σα φύλαξε και δεν είχατε φύγει και είδατε τη φωτιά. Πωπω ούτε ψύλος στον κόρφο μου. Περαστικά και για την μικρή σου.

Ηλιάνα ήταν να μη γυρίσεις στο σπίτι ε? Πιάστηκες στις δουλειές......αντε κάθησε λίγο να ξεκουραστείς γιατί ούτε θα καταλάβεις πότε θα περάσουν οι 60 μέρες της άδειας και θα αρχίσεις εργασία!

Ζήσατε και στιγμές απείρου κάλλους διάβασα! Μεγάλη συγκίνηση ;)

Η Κικο που είναι βρε κορίτσια? Εμ τώρα που δεν γράφουμε πολλά και δεν χρειάζεται η ανασκόπηση.... είπε να ξεκουράσει λίγο το μυαλουδάκι της ;)

Τα φιλιά μου σε όλα τα προκομένα κοριτσάκια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελενη μου τι βηχας μπεν χουρ ειναι αυτος ???Δεν λεει να περασει ...

Εγω σκεφτομαι τωρα να τον παω με μια φιλη μου παιδικο θεατρο και επισης αναρωτιεμαι αν θα κατσει ..παντως την δοκιμη θα την κανουμε και εμεις!!!

Πιστευω οτι απο την ηλικια των 3 και μετα θα μαγευονται πιο πολυ απο τετοια θεαματα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα,

από το πρωι παλι δεν ειχαμε ιντερνετ οπότε τωρα σας διάβασα.

Λοιπόν εγώ τα κατάφερα και το τελείωσα το σπιτάκι μου.Η κόρη μου ολο -πω πω τι ωλαιο χαλί, μαλακό και τι ολεες κουτινες ηταν .

Εκανε βέβαια και τις παρατηρήσεις τις -εζο μαμα ζεν ειναι καλό το χαλι κτλ αλλα κατα τα αλλα οκ.:)

Α και το πιο κουφό , αλλαξα τις κουρτίνες και εβαλα πιο σκούρες και το πρωτο πραγμα που είπε μόλις τις είδε είναι -παει ο ηλιος :rolleyes:

Οσο για προκοπή μην τα συζητάμε ,υποχρεωμένη είμαι να τα κάνω αλλιως μπααααα!

Πριν τη μικρή για να πω την αλήθεια μου αρεσε , εβαζα τερμα μουσική και το απολαμβανα .Τώρα με το ζουζουνι μεσα στα πόδια μου και το χρονο που εχει μειωθει δραστικα βαρυγγομαω.

Συμπεθέρα μου αντε εφτασαν και τα εγκαινια.Α και στείλε και λίγο παστίτσιο γιατι δεν αρεσει στον αντρα μου και κανω σπανια ενω εμενα με τρελαινει!

Βλέπω οτι η Πετρούλα δεν γέννησε ε?Βολευτηκε ο μπομπιρακος :-D

Ελένη μου μήπως να πας σε κανενα αλεργιολόγο για το βήχα?

Ιωάννα μου εγώ πάντως σωστό τον βρίσκω τον Χρηστάκη .Ετσι πρέπει.

Αχ να το χαιρεσαι οχι σαν και εμας που τα κυνηγάμε για μια μπουκιά

Φιλια σε ολεςςςςς

Ελενη μου τι βηχας μπεν χουρ ειναι αυτος ???Δεν λεει να περασει ...

Εγω σκεφτομαι τωρα να τον παω με μια φιλη μου παιδικο θεατρο και επισης αναρωτιεμαι αν θα κατσει ..παντως την δοκιμη θα την κανουμε και εμεις!!!

Πιστευω οτι απο την ηλικια των 3 και μετα θα μαγευονται πιο πολυ απο τετοια θεαματα..

Κοίτα, ομολογώ ότι μπήκαμε σχετικά νωρίς για να πιάσουμε καλή θέση. Αργησαν κι αυτοί να ξεκινήσουν μιας και στην αρχή βγήκε η υπεύθυνη να μας πει κάποια πράγματα. Ε πόσο να αντέξει ο Γρηγόρης? Στην αρχή μαγεύτηκε, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αλλά όσο περνούσε η ώρα, άλλαζε θέσεις, μου ζητούσε μια νερό, μια να φάει, άρχισε να τραγουδάει φεγγαράκι μου λαμπρό, ε τότε τον πήρα κι εγώ και φύγαμε.

Εύχομαι να τα πάτε καλύτερα στην πρώτη σας απόπειρα εσείς ;)

Αλλά ο βήχας μου Ιωάννα μου είναι πράγματι όχι Μπεν χουρ, αλλά Λάμψη! Χαχαχαχα! Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

εχουμε παει Ελενη μου μια φορα , στους mazoo εκει ειναι γεγονος οτι κατσαμε λαμπαδα μεχρι το τελος ...τωρα στο θεατρικο που θα εχει και πιο πολυ ομιλια παρα τραγουδι ..ειδομεν...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

μαριζακι μου ξεχασα να σου πω.με κατατρομαξες και με την μικρη και με την φωτια.ημουν στο αυτοκινητο με τον λουκα οταν διαβαζα το μην σου και του ελεγα απυθειας τι διαβαζω.τρελλαθηκε μεχρι να δω οτι ολα ειναι καλα.ευτυχως κουκλιτσα μου.

φιλια σε ολες,παω να παρω την μικρουλα μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κάθισα να πω ένα γεια έβαλα τραγούδια στον μεγάλο και περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός να του κάνω μπανάκι να φαί μιαμιμα γαλατακι

Το πρωί τους πήγα παιδίατρο και τους δυο

στο καρότσι ο μεγάλος στο σλινγ μικρός

Καλά μας βρήκε

ο μικρός έγινε κιόλας 3340 και δεν έχουμε χρεία κίτρινη

την τέταρτη θα πάω να τον ξανά δει να μαστε σίγουρη μου λέε

ι ο Λευτέρης έχει ένα βήχα λαρυγγικό κλασικά

αν κάνει έντονα το πρωί θα του δώσω σελνοσανιλ

μας έκανε και δώρο την επίσκεψη

την τέταρτη όμως θα αμς ξυρίσει κανονικά χιιχ που θα πάμε για επανεξέταση χιιχ

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΕΙ γιατρό είναι καλά ποναει η μέση της μακάρι να δουλέψει το σώμα της και να μπορέσει να γεννήσει εύκολα και γρήγορα

Θα πάω να σας διαβάσω σιγα σιγα αν προλάβω θα σχολιάσω

Ααααααααα έχει καμία θερμόμετρο αυτιού είχαν στο νοσοκομείο και σε δευτερόλεπτα μετρούσε ξέρει καμία που μπορώ να βρω ρώτησα τις νοσοκόμες κ μου είπαν πως αυτά ειναι νοσοκομειακά και ότι υπάρχουν και στο εμπόριο αλαλ ποιο μικρά

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μαμαλευτεράκι της mendela είναι σίγουρα χωρίς βισφαινόλη τα σακουλάκια και τα μπιμπερό. Έχω μερικά καμιά 15αριά που μου είχαν μείνει μέσα στο κουτί πού να τα στείλω; Επίσης, τα κουτάκια της Avent που ασφαλίζουν βιδωτά, πολύ καλά, ειδικά για μητρικό γάλα αλλά τα χρησιμοποιείς και για φρουτόκρεμες κτλ μετά. Είναι επίσης χωρίς βισφαινόλη και είναι πολλών χρήσεων.

Εμείς τρέχαμε νοσοκομείο χθες γιατί παρόλο που δεν είχε πυρετό η μικρή, δεν μπορούσε από τον βήχα με τίποτα να κοιμηθεί. Η γιατρός μας είπε ευτυχώς πως δεν έχει ακροαστικά, οπότε και το μουκοθιόλ δεν βοηθάει, αλλά οπωσδήποτε πλύσιμο μύτης γιατί γι'αυτό το λόγο έβηχε. Χθες η αλήθεια είναι πως ήμασταν στον ζωολογικό κήπο και δεν της έπλυνα καθόλου τη μυτούλα αλλά δεν καθόταν κιόλας το απόγευμα και την άφησα. Η παιδίατρος στο Μητέρα μας είπε πως να τη βάζω κάτω και να της πλένω τη μύτη οπωσδήποτε (και να τραβάω τη μύξα αλλά με αυτό το οτριζαλίν δεν τα κατάφερα πολύ καλά, μέχρι που έβγαλε και λίγο αιματάκι γιατί έτσι όπως κουνιόταν την τραυμάτισα !!!) Μετά ήταν καλύτερα αλλά ανά 4 ώρες ξύπναγε με κλάμα γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει... Πάλι πλύσιμο κτλ..

Κορίτσια έχετε κάνει ασφάλεια στα μικρά σας; Μην το αμελήσετε!! Υπάρχουν προγράμματα που είναι συμπληρωματικά της ασφάλειας που πιθανόν να έχετε ήδη, π.χ. ΙΚΑ ή ομαδικά προγράμματα εταιρειών και βγαίνει πολύ οικονομικά, της τάξης των 25 ευρώ το μήνα. Θα γλιτώσετε από διλήμματα του τύπου σε ποιό νοσοκομείο να πάω στο ιδιωτικό ή στο δημόσιο, να πάρω 3κλινο; να δώσω του γιατρού; να δώσω σε όλο το προσωπικό για να με προσέξουν κτλ, κτλ. Όταν είχαμε νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική με ουρολοίμωξη για 5 μέρες έτσι για να πάρει αντιβίωση ενδοφλέβεια, μας φύγανε κοντά 3000 Ευρώ και ήμασταν σε 3κλινο όταν ήταν 18 μηνών. Μπορείτε να φανταστείτε;

Βικάκι ημινεφρεκτομή κάναμε. Την ουρητηροκήλη την άφησε μέσα στην ουροδόχο κύστη και αναμένεται να εξαφανιστεί κάποτε μόνη της αφού δεν παροχετεύεται από τον πάνω ουρητήρα που έχει κοπεί. Στο άνω ημισφαίριο και εσάς δεν υπήρχε δεύτερος ουρητήρας; δεν καταλαβα τί εννοείς οτι έχει πρόβλημα ο ουρητήρας και η ουροδόχο κύστη. Αν ήταν έτσι δεν θα μπορούσε να ουρήσει κανονικά..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

sunsun μου περαστικα σας!

ο τιμος σημερα κοιμηθηκε απο της 2 κι ακομη κοιμαται ξερος επεσε αφου ξυπνησε απο της 8 παρα!

εχει καμια σας αρτοπαρασκευστη;

μου εφεραν προχθες ζεστο ψωμακι και μου καρφωθηκε να παρω να φτιαχνω ψωμακι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημέρα κοριτσάρες μου...δεν σας διάβασα, αλλά θα προσπαθήσω. Κάνω δουλειές από το πρωί και η μανούλα μου μας φτιάχνει λαχταριστό παστίτσιο!

Ηλιάνα μου κι εγώ τον γιο μου τον ξυπνούσα στις 2,5 ώρες να φάει (εντολή γιατρού) αλλά ήσυχος δεν ήταν...χαχα έκλαιγε συνέχεια! Ελπίζω έτσι να μείνει το αντράκι σου!

σαρδελάκι γιατί σου είχε δώσει εντολή να τον ξυπνάς;

filaki διάβαζα την ιστορία σας! Σίγουρα μετά από αυτό χάνεις την ψυχραιμία σου. Κι εγώ πρώτη φορά είχα ανησυχήσει με την ουρολοίμωξη που της ανέβασε πυρετό ξαφνικά και έτρεμε (είχε ρίγη)! Πάντως γενικά είμαι πολύ ψύχραιμη.. Τον άνδρα μου φοβάμαι γιατί λέω αν γίνει τίποτα ποιόν θα μαζεύω !! Πέρυσι είχε πέσει με το κεφάλι η Κάτια στο πάτωμα και από το σοκ δεν άρχισε να κλαίει αμέσως και ήταν σα χαμένο το βλέμα της για λίγο. Ε, ο Σωτήρης πήγε να πάθει εγκεφαλικό και καρδιά με τη μία...

Θεατράκι δεν πήγαμε γιατί έβηχε αρκετά και είπα να μην την πάω σε κλειστό χώρο. Είναι για παιδιά από 2,5 οπότε οκ συνήθως γράφουν 3ων ετών. Είναι δυο ηθοποιοί και δύο μαριονέτες απ'ότι διάβασα

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μόλις κοίμισα τα αστέρια μου και κάθισα να φάω σουπιτσα ζεστή πολύ κρύο ρε κορίτσια πολύ κρύο και δεν εχουμε και θέρμανση δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα συγγνώμη φουλ ταιμ η μάνα με τα δυο παιδί ποπό και είναι κ ήσυχος ο μικρός

μαμαλευτεράκι της mendela είναι σίγουρα χωρίς βισφαινόλη τα σακουλάκια και τα μπιμπερό. Έχω μερικά καμιά 15αριά που μου είχαν μείνει μέσα στο κουτί πού να τα στείλω; Επίσης, τα κουτάκια της Avent που ασφαλίζουν βιδωτά, πολύ καλά, ειδικά για μητρικό γάλα αλλά τα χρησιμοποιείς και για φρουτόκρεμες κτλ μετά. Είναι επίσης χωρίς βισφαινόλη και είναι πολλών χρήσεων.

Εμείς τρέχαμε νοσοκομείο χθες γιατί παρόλο που δεν είχε πυρετό η μικρή, δεν μπορούσε από τον βήχα με τίποτα να κοιμηθεί. Η γιατρός μας είπε ευτυχώς πως δεν έχει ακροαστικά, οπότε και το μουκοθιόλ δεν βοηθάει, αλλά οπωσδήποτε πλύσιμο μύτης γιατί γι'αυτό το λόγο έβηχε. Χθες η αλήθεια είναι πως ήμασταν στον ζωολογικό κήπο και δεν της έπλυνα καθόλου τη μυτούλα αλλά δεν καθόταν κιόλας το απόγευμα και την άφησα. Η παιδίατρος στο Μητέρα μας είπε πως να τη βάζω κάτω και να της πλένω τη μύτη οπωσδήποτε (και να τραβάω τη μύξα αλλά με αυτό το οτριζαλίν δεν τα κατάφερα πολύ καλά, μέχρι που έβγαλε και λίγο αιματάκι γιατί έτσι όπως κουνιόταν την τραυμάτισα !!!) Μετά ήταν καλύτερα αλλά ανά 4 ώρες ξύπναγε με κλάμα γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει... Πάλι πλύσιμο κτλ..

Κορίτσια έχετε κάνει ασφάλεια στα μικρά σας; Μην το αμελήσετε!! ..

Περαστικά σας κ εμείς χτες βραδύ πολύ βήχα κοιμήθηκα μαζί του και σηκωνόμουν να θηλάζω τον μικρό λαρυγγίτιδα σας είπε η κάτι άλλο ?

Η βισφαινόλη τι είναι ? παραγκηλα τα ποτηράκια από κατάστημα εδώ τις γειτονιάς 15ευρω νομίζω τα πήρα καλά……..

Αγόρασα και μπουκάλια νουκ τα μικρά που εφαρμόζουν στο θήλαστρο τις μεντελα προς το παρών θήλαστρο δεν αγοράζω θα μείνω με το δανικό μόλις πάρω τα χρήματα από το ικα τότε θα το παραγγηλλω

Φιλιο μου είσαι καλά ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...